Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 333 άτομα (15 μέλη και 318 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
βόλτα(13.45-15.40) στο μαγευτικό μετάξι στην πρώτη βάρδια , ενημέρωση από  όσα μπήκα.

Ιάσωνος 1α Ειρήνη καστανή προμίλφ πολύ λεπτή άβυζι ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 1β αριστερά μελαχρινή χοντρή τα μαλλιά κοτσίδα μεσαίο βυζί , απλό στα 10.
Ιάσωνος 1β δεξιά , τα τρία κακά της μοίρας μας.....Αντζέλικα η μελαχρινή μίλφ πολύ λεπτή με 3.5άρια βυζιά , σήμερα φορούσε και γυαλιά και βρομούσε ποτό , την ρώτησα πάλι πίνεις και μου απάντησε όταν
πίνω γίνομαι πουτάνα στο κρεβάτι , απλό στα 10 ευρώ ,χοντρή κοκκινομάλλα με μεσαία βυζιά απλό στα 10 ευρώ και και μια κοκκαλιάρα μίλφ  με πολύ μαύρο μακρύ μαλλί που έκανε πολύ αντίθεση με την πολύ άσπρη
επιδερμίδα και αυτή απλό στα 10 , ο τσάτσος μου είπε να πάρω και τις τρεις είναι ευκαιρία  :jerking: :jerking: :jerking:
Ιάσωνος 1γ  Λάουρα μελαχρινή με κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10 και Αντελίνα ξανθιά πιτσιρίκα με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και μικρό βυζί στητό , πίρσινγκ στα χείλη , απλό στα 10.
Ιάσωνος 19α κάτω Ελβίρα η γυρολόγος ξανθοκάστανα μακριά μαλλιά(μάλλον περούκα),κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10 ,με κώλο στα 15.
Ιάσωνος 19α πάνω καστανή νταρντάνα με ίσιο μαλλί  τατού  χαμηλά στη μέση ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 20α μελαχρινή κοπελίτσα με μακρύ μαλλί παχουλή μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 20β Τζοάννα ξανθιά κοντή πολύ λεπτή στητό 1.5άρι βυζί και τατού ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 27α Αννα(από Φυλής 74 και Τροφωνίου 11) καστανά κοντά κατσαρά μαλλιά με πιασηματάκια και 2.5άρια βυζιά , απλό στα 10 , με κώλο στα 15.
Ιάσωνος 30α μελαχρινή πολύ λεπτή άβυζι ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 30β πολύ κοντό μελαχρινό με 2.5άρια βυζιά κανονικό σώμα ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 31 χοντρή μελαχρινή με 4άρια βυζιά , με κώλο στα 10.
Ιάσωνος 31β  Βαλεντίνα μαυρούλα κατσαρομάλλα με πιασηματάκια και 3άρια βυζιά ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 33 Μαρία σήμερα καστανή  κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά πίρσινγκ στον αφαλό και στο δεξί φρύδι και τατου δεξιά στα πλευρά μια καρδιά,απλό στα 10.
Ιάσωνος 37β καστανή κοντή λεπτή κοπέλα(καινούργια κοπέλα) με μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 44 μια ξανθιά πολύ χοντρή με μικρά μακρόστενα μυτερά βυζιά ,απλό στα 10 με κώλο 15.
Ιάσωνος 44 νέο Αλεξία μελαχρινό παχουλό χαμογελαστό πιτσιρίκι με μικρό βυζί ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 46 Ιωάννα καστανή παχουλή με 3άρια ωραία βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ , με κώλο και τελειωτικό στα βυζιά 15.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Ιάσωνος 46α Ναντια καστανό παχουλό μίλφ με 3.5άρια βυζιά , απλό με τελειωτικό στα βυζιά στα 10 και Μαρία ξανθιά φάλαινα με 5άρια βυζιά πεσμένα ,απλό στα 10 , με κώλο 15.
Ιάσωνος 46β μελαχρινή στρογγυλοπρόσωπη χοντρή με 4άρια βυζιά ,απλό στα 10.
Περδίκα 3α ξανθιά παχουλή με 2άρι βυζί ,απλό στα 10.
Περδίκα 3β ξανθοκάστανη με πιασηματάκια  με τουρλωτή κωλάρα μεσαία βυζία , απλό στα 10.
Κεραμικού 13 Αντζέλικα μελαχρινή κοντή χοντρή με 3.5άρια πεσμένα βυζιά πιτσιρίκα με πίρσινγκ στη μύτη ,απλό στα 10.
Κεραμικού 13α Αννέτα μελαχρινή με πανέμορφο πρόσωπο κανονικό σώμα 2άρι βυζί και Χριστίνα ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί , και οι δύο απλό στα 10 και κάνουν και παρτούζα.
Κεραμικού 15α ξανθιά με κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό στα 10.
Κεραμικού 15β μελαχρινή κοντή με τα μαλλιά αλά Τζόαν Τζέτ
λεπτή με 2άρια στητά βυζιά ,απλό στα 10.
Κολωνού 11α μελαχρινή πιτσιρίκα κοντή πολύ λεπτή άβυζί ,απλό στα 10.
Κολωνού 11α αριστερά Αλεξάνδρα μελαχρινή με ίσια μαλλιά κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ,απλό στα 10.
Κολωνού 15α (αριστερά) Μαρία ξανθιά παχουλή με 3άρια βυζιά , απλό με τελειωτικό στο στήθος στα 10.
Κολωνού 15 (δεξιά) κοκκινομάλλα με γυαλάκια(την έχω πετύχει και στο Κεραμικού 13γ) κοντή κανονικό σώμα 2αράκι βυζί στητό και ωραίο σχηματικά ,απλό στα 10.
Κολωνού 27α ξανθιά χοντρή με 2.5άρια βυζιά ,απλό στα 10.
Κολωνού 27β Τζώρτζια ξανθιά μίλφ χοντρή με 3.5άρια βυζιά , απλό στα 10 , με κώλο και τελειωτικό στα βυζιά 15.
Κολωνού 30α Ντάρια η μουνάρα πιτσιρίκα , καστανά μπουκλέ μαλλιά κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά στητά , απλό στα 10
Κολωνού 32α Ερρικα ξανθοκάστανη λεπτή με μικρό βυζί , με κώλο στα 10.
Κολωνού 53 Καίτη μίλφ με ξανθό κοντό μαλλί χοντρή ψηλή με 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 , η τσα τσα έλεγε ότι είναι ευκαιρία γιατί η κοπέλα δουλεύει σε στούντιο και θα είναι εδω μόνο 2 μέρες την εβδομάδα....
Λεωνίδου 28 κάτω μελαχρινό πιπίνι αδύνατο κοντό με 2άρι βυζί ,απλό στα 10(ενδιαφέρουσα παρουσία)
Λεωνίδου 28 πάνω τσιγγανόφατσα  μελαχρινή με πολύ μακριά μαλλιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Βίκυ καστανή μίλφ με μπείμπυ ντόλ και ζαρτιέρες κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20(αριστερά) χοντρή τσιγγανόφατσα παχουλή με μικρό βυζί ,απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22α μελαχρινή με τα μαλλιά αλογοουρά χοντρή με 2.5άρια βυζιά , απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22β μελαχρινή χοντρή με 2.5άρια βυζιά , με κώλο στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α Άννα ξανθιά παχουλή με 2άρι βυζί ,απλό στα 10.
καλό απόγευμα......

raul_rusescu24

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
σημερα το πρωι
ανουσια τσαρκα που τελειωσε με καταθεση στην λαουρα (φ86) νταρντανα με ωραια βυζια (οχι χοντρη)..

πολυ μαχημη η κοπελα δυνατη στο γαμησι με υπομονη και διαθεση..
στα συν οτι ειναι ευδιαθετη και με το χαμογελο..
στα πλην οι σχετικα υπερβολικες κουβεντες που λεει... περασα γαματα παροτι δεν το περιμενα γιατι την ειχα για ξεπετα αλλα τελικα εκανα λαθος

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Περασμα απο. ευνειδων. 5 τωρα το απογευμα. οπου ηταν δυο κοπελες
η λαουρα και η καρμεν.Το σκορ 3-0 υπερ της λαουρας οσον αφορά.
τ ατομα που περασαν μαζί της
Επισης αγκυρας 12α παλι η μιλα
Φυλης
59 ρωξανη
65β εμμανουελα
67. εμυ

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
βόλτα(13.45-15.40) στο μαγευτικό μετάξι στην πρώτη βάρδια , ενημέρωση από  όσα μπήκα.

Ιάσωνος 37β καστανή κοντή λεπτή κοπέλα(καινούργια κοπέλα) με μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό στα 10.

Η Κατερίνα, από την Νάπολι της Αλβανίας. Συμπαθητικό. Ετιμήθη σήμερα, αλλά πόναγε υπερβολικά κατά την συνουσία, οπότε το σχολάσαμε νωρίς χωρίς να σκοράρουμε . . . . .  .

Επισκέπτης
Πικάντικο σκηνικό στην χθεσινοβραδυνή τσάρκα μου στη Φυλής.
Στο 66Α πρέπει να ήμασταν τουλάχιστον 10 άτομα σε σαλόνι και διάδρομο, αναμένοντας την εμφάνιση της κοπελιάς.
Αφού η τσατσά χτύπησε 4 φορές :new_shocked: την πόρτα και ρώτησε από ενδιαφέρον ''Είσαι καλά κορίτσι μου;'', εμφανίστηκε, μετά από σχεδόν 20 λεπτά παραμονής στο δωμάτιο, η ψηλή η Ντενίσα!Φορούσε λευκό see through baby doll, στο δεξί χέρι κρατούσε μικρή, δερμάτινη μαύρη τσάντα με τα εργαλεία της δουλειάς  :s&m_2: , ενώ στο αριστερό χέρι προσπαθούσε να κρύψει το δεκάευρο που τσίμπησε από τον ''δροσερό'', πρωκτοσυνουσιαζόμενο συναγωνιστή!Έμοιαζε μ' αυτή την αμφίεση αλλά και την τσάντα σα πορνογιατρίνα του ... κώλου κυριολεκτικά και μεταφορικά!  :grin:
Σχεδόν ταυτόχρονα, με  άγνωστο, μόρτη συνμπουρδελιάρη, αναφωνήσαμε γελώντας: τον ξεκώλιαζε η ψηλή τον μπαγάσα, γι' αυτό το extra 10ευρο και η αναμονή στο σαλόνι!
Λοιπόν ξε-κωλιάρηδες Αθηνών, Πειραιώς και προαστίων κάντε γκαζόζα ... Η Ντενίζα δηλώνει πανέτοιμη να σας περιποιηθεί και σας περιμένει .......

2 καταθέσεις από μέρους μου και οι 2 και γαμώ, πολύ δυνατές:

Η 1η στην Ειρήνα στο 86Β: από τις λίγες τσιγγανο-Ρουμάνες, που τιμούν πραγματικά το εικοσάρικο, και περνάω πάντα πολύ καλά από το καλοκαίρι του 2011 που πρωτοεμφανίστηκε το μωρό!Ψηλή πραγματικά, κορμάρα με λαχταριστές βυζάρες, αμυγδαλωτά μάτια, γαμψή μύτη που την κάνει ακόμα πιο σκυλί, ψηλοκάπουλη ρε πούστη μου - επιτέλους βαρέθηκα όλα αυτά τα χαμηλοκάβαλα κοντοπούτανα - ποδάρες ατελείωτες, έχει όλο το πακέτο!!!Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται ακάποτο τσιμπούκι, κώλος - δεν παραπονέθηκε στιγμή η μουνάρα, για το ξεκώλιασμα που της έριξα - και χύσιμο στα βυζιά!Πολύ δυνατό και αμάσητο!!!

Η 2η έγινε στην ... Άννα του Φυλής 109Β.Παρότι είχα πει σε προηγούμενο post μου, ότι θα την γαμούσα το ... 2020 ξανά, δεν κρατήθηκα και της τράβηξα ένα μανίκι.Τρελό, σκυλιασμένο γαμήσι και χύσιμο στο στόμα και την μάπα της!!!
Τελικά ο μπουρδελιάρης, είναι αλήθεια, δεν έχει μπέσα!  ;)
Αυτά ... τα ολίγα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Η 1η στην Ειρήνα στο 86Β: από τις λίγες τσιγγανο-Ρουμάνες, που τιμούν πραγματικά το εικοσάρικο, και περνάω πάντα πολύ καλά από το καλοκαίρι του 2011 που πρωτοεμφανίστηκε το μωρό!Ψηλή πραγματικά, κορμάρα με λαχταριστές βυζάρες, αμυγδαλωτά μάτια, γαμψή μύτη που την κάνει ακόμα πιο σκυλί, ψηλοκάπουλη ρε πούστη μου - επιτέλους βαρέθηκα όλα αυτά τα χαμηλοκάβαλα κοντοπούτανα - ποδάρες ατελείωτες, έχει όλο το πακέτο!!!Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται ακάποτο τσιμπούκι, κώλος - δεν παραπονέθηκε στιγμή η μουνάρα, για το ξεκώλιασμα που της έριξα - και χύσιμο στα βυζιά!Πολύ δυνατό και αμάσητο!!!
Έχει ωραία κωλότρυπα.......και δουλεμένη...............την είδαμε την Δευτέρα! :rockon:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Καμια καλη τσιμπουκλου;;;;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Επισκέπτης
Ρεσιτάλ κρεατόβεργας...

Έτσι πρέπει!Στις πουτάνες πάμε για να γαμήσουμε!Αβέρτα  αιματωμένο, σκληρό, φλεβάτο κρέας!

Υ.Γ.Θέλω θέση στο κίνημα ο Δρόμος του Κακού που είσαι και αντιπρόσωπος!!!

Συνημμένα

• Lucifer.jpg
    Lucifer.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 26

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
Διδυμου
7α αλεξανδρα,λεπτο σχετικα ψηλο ενδιαφερον τσιγγανορουμανακι,καλο κορμι
8 αναστασια ,η ψηλη mlf με το καρε ξανθοκοκκινο μαλλι
20 αλεξανδρα,η μινιον ξανθια mlf
Αγκυρας 12α ελενα,σχετικα κοντη ξανθια mlf με ζουμερο κορμι
Φυλης 136 τζενη,καταθεση,πολύ καλα όπως παντα.Ηθελα μια ποιοτικη και χαλαρη καταθεση σημερα, αρχικα,ώστε τις επομενες μερες να προχωρησω σε καταθεσεις με κοπελες που ειδα αυτές τις δυο μερες και που τις εχω δοκιμασει μια φορα η΄και καθολου.Παρολο που ημουν κουρασμενος,κυριως ψυχολογικα,πολύ γρηγορα ανεβηκε η διαθεση και περασα πολύ ομορφα.
Μελανο σημειο η παρατηρηση της υπηρεσιας ότι μενω στο δωματιο εικοσι λεπτα και εχει προβλημα καθως υπαρχουν καμερες..Η απαντηση που της εδωσα είναι η ιδια που δινω και εδώ,και αφορα τους ιδιοκτητες ολων των σπιτιων.
Δεκα λεπτα για εικοσι ευρω είναι πολλα λεφτα σημερα.

Έτσι πρέπει!Στις πουτάνες πάμε για να γαμήσουμε!Αβέρτα  αιματωμένο, σκληρό, φλεβάτο κρέας!

Καμια αντιρρηση..και δεν διαφωνω οτι <<Στις πουτάνες πάμε για να γαμήσουμε!Αβέρτα  αιματωμένο, σκληρό, φλεβάτο κρέας!
Ομως να δουμε και αν επειδη οι πουτανες εχουν απωλεσει την ψυχη τους,η΄ την εχουν τοσο βαθια χωμενη κατω απο το εδαφος,που οσο και να ψαξουν δε μπορουν να τη βρουν,αν πρεπει να χασουμε και εμεις τη δικη μας
Και να δουμε αν και στο σαιτ,θα πρεπει στα πλαισια του σεξ που πρεπει να ειναι <<βρωμικο>>,γιατι μιλαμε για σεξ και οχι για ερωτα,και ειναι και ωραιο να ειναι βρωμικο,αν μπορουμε να μεταχειριζομαστε τις πουτανες,εξω απο το κρεβατι, σαν αντικειμενα,στις εκφρασεις μας
Να δουμε επισης,επειδη οι περισσοτερες απο τις πορνες ειναι και μανες,και εχουν και αγορια,οπως ειμαστε και μεις,απο αλληλεγγυη σ αυτα τα παιδια που μεγαλωνουν,ν αναλογιστουμε πως θα τα βλεπαμε,αν κοιταζοντας τα μετα απο καποια χρονια στα ματια,αντιμετωπισαμε τη μητερα τους σαν ενα αντικειμενο και οχι σαν ενα ανθρωπο,εκτος δουλειας
Ας απαντησουν ολοι οι βαρυμαγκες του σαιτ και το ξανασυζηταμε
Υ.Γ Το ποστ γινεται με αφορμη ενα σχολιο του billy,oχι για τον ιδιο τον billy,o oποιος τ ολο ζητημα που προεκυψε το χειρηστηκε υπεροχα οσον αφορα εμενα
Με τον Πυραυλο εχουμε προσωπικη σχεση,γι αυτο αλλωστε και τον ανεφερα χιουμοριστικα,γνωριζομαστε ,οποτε τα σχολια ειναι περιττα

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
επανοδος αντριαννας στο διδυμου 18

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
με νέα περούκα chris?  :grin: :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Υ.Γ Το ποστ γινεται με αφορμη ενα σχολιο του billy,oχι για τον ιδιο τον billy,o oποιος τ ολο ζητημα που προεκυψε το χειρηστηκε υπεροχα οσον αφορα εμενα
Το σχόλιο που λες,το έκανε συναγωνιστής με χιουμοριστική διάθεση και όχι για να κατεβάσει επίπεδο την κοπέλα! Εγώ απλά το μετέφερα ως είχε.... Σεβόμαστε όλες τις εργαζόμενες.... Τέλος από εμένα,έχω αποδείξει άλλωστε το ποιόν μου...... :thumbsup:

Επισκέπτης
Έτσι πρέπει!Στις πουτάνες πάμε για να γαμήσουμε!Αβέρτα  αιματωμένο, σκληρό, φλεβάτο κρέας!

Ὁ κάθε ἀνθρωπίσκος εὑρίσκει βῆμα σήμερον.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ὄχι. Πολιτικὸν εἶναι καὶ ἐδῶ τὸ ζήτημα.

Κύριε Άρη Βελουχιώτη, μάλλον πρέπει να αλλάξετε όνομα, ώστε να μην εξάπτετε τα πολιτικά πάθη.

Σκεφθείτε, αντί Άρης Βελουχιώτης, μήπως θα ήταν καλύτερο το Παπάρης Βελουχιώτης...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom