Σωστά. Πιάστικα αδιάβαστος...15. Κάθε χρήστης/-τρια του site, επιτρέπεται να δημιουργήσει έναν λογαριασμό (account) και μόνο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
<< Μου άρεσε,αλλά μπορεί και καλύτερα.....θα τιμηθεί και πάλι στο μέλλον...αν στρώσει....(μου είπαν ότι μετά τα 150 "γαμήσα",θα είναι κομπλέ SmileBig )...>>
Διαβασε αυτο που εγραψες..Κανονικα με αυτο που εγραψες επρεπε ηδη να σ εχουν διαγραψει απ το σαιτ
Γιατί "Κανονικα με αυτο που εγραψες επρεπε ηδη να σ εχουν διαγραψει απ το σαιτ";
Ποιο είναι το φάουλ;
Επισκέπτης
Την άλλη φορά θα πάω να γαμήσω στο ζωολογικό κήπο.
Να περάσεις, πρώτα, από Κωνσταντινουπόλεως 166Β.Είναι στο δρομολόγιό σου άλλωστε ...
Μπορεί να έχουν φέρει καμιά προβατίνα!
zac123
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 143
- Πόντοι
- 6
Φωκαίας 17α Τζούλι(α)μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα , έντομο βαξιμο μάλλον για να καλύψει τις κοκκινίλες , η τσα τσα εξακολουθεί να την παρουσιάζει σαν καινούργια.....
για τι κοκκινίλες πρόκειται ?? Επίσης η Λάουρα από 86β νομίζω ότι δεν κάνει ακα. Την έχω πάρει 2 φορές και ήταν πολύ καλή στο πρωκτικό.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Περασμα απο αγκυρας 12 α και β για να καταθεσω ,καθως οπως επινα τον καφε μου ρθε..
Δυστυχως και τα δυο ηταν κλειστα
Διδυμου 8 στο ισογειο περνωντας πρωτα απο εκει ειδα τη κατερινα την ξανθια mlf απο αγ μελετιου και ευνειδων με το κοντο ξανθο μαλλι
Φυλης 134 στον οροφο ηταν η ψηλη μελαγχροινη τσιγγανορουμανα κασσανδρα που δυστυχως για μενα κανει πρωκτικο,αλλιως θα εμπαινα
Διδυμου 20 ηταν η φοβερη μουναρα Μια με μαυρο σετ εσωρουχων που αν δεν επερεπε να περιμενω και ηταν αδειο το δωματιο θα της ελεγα Ελα μεσα οπως εισαι..και ας μην περασα τοσο καλα τη πρωτη φορα.Σημερα παντως ημουν ετοιμος
Ιωαννινων 3 η καρινα
Δυστυχως λιγο το προχωρημενο της ωρας,λιγο ο ιδρωτας που αρχισε να εμφανιζεται στο κορμι καθως ημουν με το ποδηλατακι ,δεν περασα σε καμια,αν και μου αρεσαν και οι τεσσερις!,και ειδικα η Μια με τα γυαλακια
Υ.Γ Billy διαβαζοντας το ποστ του πυραυλου που ειναι απαλλακτικο ,δυο δρομοι ανοιγονται μπροστα σου..Ο Δρομος της αρετης που εκπροσωπει ο xilnik και ο Δρομος της κακιας που εκπροσωπει ο Πυραυλος.Η αποφαση δικη σου
Δυστυχως και τα δυο ηταν κλειστα
Διδυμου 8 στο ισογειο περνωντας πρωτα απο εκει ειδα τη κατερινα την ξανθια mlf απο αγ μελετιου και ευνειδων με το κοντο ξανθο μαλλι
Φυλης 134 στον οροφο ηταν η ψηλη μελαγχροινη τσιγγανορουμανα κασσανδρα που δυστυχως για μενα κανει πρωκτικο,αλλιως θα εμπαινα
Διδυμου 20 ηταν η φοβερη μουναρα Μια με μαυρο σετ εσωρουχων που αν δεν επερεπε να περιμενω και ηταν αδειο το δωματιο θα της ελεγα Ελα μεσα οπως εισαι..και ας μην περασα τοσο καλα τη πρωτη φορα.Σημερα παντως ημουν ετοιμος
Ιωαννινων 3 η καρινα
Δυστυχως λιγο το προχωρημενο της ωρας,λιγο ο ιδρωτας που αρχισε να εμφανιζεται στο κορμι καθως ημουν με το ποδηλατακι ,δεν περασα σε καμια,αν και μου αρεσαν και οι τεσσερις!,και ειδικα η Μια με τα γυαλακια
Υ.Γ Billy διαβαζοντας το ποστ του πυραυλου που ειναι απαλλακτικο ,δυο δρομοι ανοιγονται μπροστα σου..Ο Δρομος της αρετης που εκπροσωπει ο xilnik και ο Δρομος της κακιας που εκπροσωπει ο Πυραυλος.Η αποφαση δικη σου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.839
- Πόντοι
- 46.232
είχε κοκκινίλες στην πλάτη και στο πρόσωπο.για τι κοκκινίλες πρόκειται ?? Επίσης η Λάουρα από 86β νομίζω ότι δεν κάνει ακα. Την έχω πάρει 2 φορές και ήταν πολύ καλή στο πρωκτικό.
από παλιά , μάλιστα ανακοινώνεται στο σαλόνι με τελειωτικό στο στήθος.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.839
- Πόντοι
- 46.232
χθες στη δεύτερη βάρδια στο Φ59 πάνω είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία που αρχικά την πέρασα για άλλη αλλά πρόκειται για διαφορετική κοπέλα....
Καρολάιν μετρίου αναστήματος ξανθοκάστανη κανονικό σώμα 2.5άρια "παιχνιδιάρικα" βυζιά έτσι όπως κουνιόντουσαν μέσα στο μικρότερο μεγέθους μπικίνι
που φορούσε και ωραία κωλάρα...προστέθηκε στα προσεχώς...
αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία για αυτήν ας γράψει.
Καρολάιν μετρίου αναστήματος ξανθοκάστανη κανονικό σώμα 2.5άρια "παιχνιδιάρικα" βυζιά έτσι όπως κουνιόντουσαν μέσα στο μικρότερο μεγέθους μπικίνι
Θα ενημερώσω προσεχώς για την απόφαση μου............Υ.Γ Billy διαβαζοντας το ποστ του πυραυλου που ειναι απαλλακτικο ,δυο δρομοι ανοιγονται μπροστα σου..Ο Δρομος της αρετης που εκπροσωπει ο xilnik και ο Δρομος της κακιας που εκπροσωπει ο Πυραυλος.Η αποφαση δικη σου
Δεν είναι η πρωινή,τελικά? Ωραία ήταν πάντως............χθες στη δεύτερη βάρδια στο Φ59 πάνω είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία που αρχικά την πέρασα για άλλη αλλά πρόκειται για διαφορετική κοπέλα....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε υπαρχει και ο 3ο δρομος
το τριγωνο
και να αφοσιωθεις στο γαμησι σλαβικων γκρανις και στραβοκανικων κινεζων
You must choose, but choose wisely
Κάτσε να ζεστάνει ο καιρός,να βγουν όλες στο πεζοδρόμιο πρώτα.....τυπε υπαρχει και ο 3ο δρομος
το τριγωνο
και να αφοσιωθεις στο γαμησι σλαβικων γκρανις και στραβοκανικων κινεζων
You must choose, but choose wisely
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αλλη μια επισκεψη πρωινη στην ξινομουρα ιωαννα στο κωλονου 30
ο λογος που την επισκετμαι ειναι διοτη γουσταρει ποδολαγνεια με τρελα
το θεμα ειναι οτι ειναι ξεπετα γενικα , δεν γουσταρει αυτο που κανει, και εχει κατι μουτρα μεχρι το πατωμα..
παντως μολις μπαινει στο δωματιο μου βαζει τα ποδια αμεσως στο προσωπο :-* :-*
εχει ποδαρες στην κυριολεξια,καταληλο μεγεθος,απαλα και ομοφρα πελαμτα, και ωραια κοκκινα δαχτυλα βαμενα
τελοσπαντων, μετρια στο σεξ,και μανιακη με την καθαριοτητα,2 φορες μου εχει κανει παρατηρηση οτι εχω πιτσιλησει τα σεντονια με σπερμα ενω ηταν αυτη μπροστα και της 2 φορες που εχυσα
τελοσπαντων, την γραφω, παω για να κανω τα γουστα μου ...ας πει οτι θελει.. συνισταται ανεπιφυλακτα για τους λατρεις του σπορ :-* :-*
το θεμα ειναι οτι ειναι ξεπετα γενικα , δεν γουσταρει αυτο που κανει, και εχει κατι μουτρα μεχρι το πατωμα..
εχει ποδαρες στην κυριολεξια,καταληλο μεγεθος,απαλα και ομοφρα πελαμτα, και ωραια κοκκινα δαχτυλα βαμενα
τελοσπαντων, μετρια στο σεξ,και μανιακη με την καθαριοτητα,2 φορες μου εχει κανει παρατηρηση οτι εχω πιτσιλησει τα σεντονια με σπερμα ενω ηταν αυτη μπροστα και της 2 φορες που εχυσα
τελοσπαντων, την γραφω, παω για να κανω τα γουστα μου ...ας πει οτι θελει.. συνισταται ανεπιφυλακτα για τους λατρεις του σπορ :-* :-*
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.839
- Πόντοι
- 46.232
όχι δεν ήταν η πρωινή....η πρωινή ήταν λογικά αυτή που πήρες εσύ το απόγευμα.Δεν είναι η πρωινή,τελικά? Ωραία ήταν πάντως............
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
με κολάζεις μπρο....αλλη μια επισκεψη πρωινη στην ξινομουρα ιωαννα στο κωλονου 30
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Πηγαινοντας για τη δουλεια περασμα εν ταχει χθες βραδυ απο καποια ιδρυματα που ειχα καιρο να περασω :
Αλκαμενους 113 : Ξανθια milf με κοτσιδακια, ντυμενη με κορμακι, με κωμικη εκφραση και στυλ
Αλκαμενους 117 : Χριστινα. ρψσσοΦιλανδη κατα δηλωση της υπηρεσιας. Πλουσιο στηθος, μεγαλη περιφερεια με ελευθερο.
Περγαμου 27Α: Ευα η γνωστη υπερβαρη ξανθη milf με περασμα απο Διδυμου 16, Αλκ 113 και μια ακομα milf/gilf υποδυεστερη της Ευας σε εμφανιση. μελαχρινη εμ κοντα μαλλια και πλουσιο στηθος, επισης υπερβαρη.
Περγαμου 27Β : ξναθια Milf/gilf αρχοντο γυναικα με μαυρο κμπινεζον. Κοντα μαλλια, την εχω ξαναδει στο καλυμνου 48, αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της.
Οι ειδικοι στα μπουρδελα εαν καταλαβαν για ποιες μιλαω ας συμπληρωσουν ονοματα.
Αλκαμενους 113 : Ξανθια milf με κοτσιδακια, ντυμενη με κορμακι, με κωμικη εκφραση και στυλ
Αλκαμενους 117 : Χριστινα. ρψσσοΦιλανδη κατα δηλωση της υπηρεσιας. Πλουσιο στηθος, μεγαλη περιφερεια με ελευθερο.
Περγαμου 27Α: Ευα η γνωστη υπερβαρη ξανθη milf με περασμα απο Διδυμου 16, Αλκ 113 και μια ακομα milf/gilf υποδυεστερη της Ευας σε εμφανιση. μελαχρινη εμ κοντα μαλλια και πλουσιο στηθος, επισης υπερβαρη.
Περγαμου 27Β : ξναθια Milf/gilf αρχοντο γυναικα με μαυρο κμπινεζον. Κοντα μαλλια, την εχω ξαναδει στο καλυμνου 48, αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της.
Οι ειδικοι στα μπουρδελα εαν καταλαβαν για ποιες μιλαω ας συμπληρωσουν ονοματα.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
που εισαι εσυ ρε λαμογιο? πως παει ο στρατος ρεμε κολάζεις μπρο....
αστα μπρο, εχω γυρησει στουντι-μπουρδελα αλλα τετοιο ποδι δεν εχω ξαναδει..
τραβα,αλλα απο σεξ μην περιμενεις πολλα...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αλκαμενους 117 : Χριστινα. ρωσσοΦιλανδη κατα δηλωση της υπηρεσιας.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μαλλον ειναι πολυ ξανθια τυπε
Παρόμοια θέματα