με κολάζεις μπρο....
λαγέ,δώσε 50€ στην πουτάνα στο Μετάξι για να περάσεις καλά
με κολάζεις μπρο....
οχι ρε τυπε ειναι αποτην λαπωνια γιαυτομαλλον ειναι πολυ ξανθια τυπε
άμα περάσει όλο το μαγαζί μα άκουαφόρτε και αλλάξει σεντόνια ίσως!!!!λαγέ,δώσε 50€ στην πουτάνα στο Μετάξι για να περάσεις καλά
σορρυ αλλα υπαρχει υπονοια καταναγκαστικης πορνειας ή το λες απο ηθικης αποψεως(που δεν θα επρεπε να σε παραξενευει στο παρον σαιτ)?<< Μου άρεσε,αλλά μπορεί και καλύτερα.....θα τιμηθεί και πάλι στο μέλλον...αν στρώσει....(μου είπαν ότι μετά τα 150 "γαμήσα",θα είναι κομπλέ SmileBig )...>>
Διαβασε αυτο που εγραψες..Κανονικα με αυτο που εγραψες επρεπε ηδη να σ εχουν διαγραψει απ το σαιτ
και άλλη ρωσοφιλανδή?
οχι ρε τυπε ειναι αποτην λαπωνια γιαυτο
μου θυμιζει καποτε που πλασαραν την βικυ την καζακα για ρωσσοκινεζα
που τα βρισκουν και τα λενε αυτα οι τσατσαδες
και άλλη ρωσοφιλανδή?
η τούλια παρουσιαζόταν έτσι...έχω την εντύπωση ότι η Χριστίνα είναι μελαχρινή πάντως.
η μυτη ειναι κλασσικη φιλανδεζικη μυτη ομως τυπεκαι άλλη ρωσοφιλανδή?
η τούλια παρουσιαζόταν έτσι...έχω την εντύπωση ότι η Χριστίνα είναι μελαχρινή πάντως.
Πηγαινοντας για τη δουλεια περασμα εν ταχει χθες βραδυ απο καποια ιδρυματα που ειχα καιρο να περασω :
Αλκαμενους 113 : Ξανθια milf με κοτσιδακια, ντυμενη με κορμακι, με κωμικη εκφραση και στυλ
Λίγο πιο έξω από το ελσινκι.η μυτη ειναι κλασσικη φιλανδεζικη μυτη ομως τυπε
η μυτη ειναι κλασσικη φιλανδεζικη μυτη ομως τυπε
χθές το πρωί που την είδα στο Διδύμου 8α δέν είχε τα κλασσικά κοτσιδάκια της , το μαλλί της το είχε ξανθοκάστανο ψιλοκατσαρό .....Μάλλον η Μαρία η τρελοκοτσιδού θα ήταν. Έχω κάνει τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου με αυτή. Η καλύτερη πίπα και ανεπανάληπτο γαμήσι. Την τελευταία φορά την πήρα στην Παρασίου και μείναμε στο δωμάτιο 40 λεπτά χωρίς καμμία ενόχληση. Αλλά γενικά στο 30λεπτο είναι στάνταρ...
παιδια πωλινα απο αλκιβιαδου που την βρισκουμε κ τι βαρδιες?????
η μυτη ειναι κλασσικη φιλανδεζικη μυτη ομως τυπε
χθές το πρωί που την είδα στο Διδύμου 8α δέν είχε τα κλασσικά κοτσιδάκια της , το μαλλί της το είχε ξανθοκάστανο ψιλοκατσαρό .....
Πως έγινε; Καποτούλα δεν φοράγες;οτι εχω πιτσιλησει τα σεντονια με σπερμα ενω ηταν αυτη μπροστα και της 2 φορες που εχυσα
τυπε πριν 2-3 χρονια ειχα γραψει για μια που ειχα γαμησει στο φωκαιας οπου ειχε την μεγαλυτερη μυτογκα που εχω δει σε ανθρωποπαιζει να εχει τα πιο αντιαισθητικα ρουθουνια που εχω δει σε γυναικα...
Κι όμως άλλαξε look η Μαρία. Πέρασα μαζί της τη Δευτέρα (25/2) και για να είμαι ειλικρινής δεν το πρόσεξα ρε παιδιά, μου το είπε εκείνη... :S Όπως και νά'χει εννοείται πως πέρασα πολύ καλά και χαλαρωτικά !!!Άλλαξε look;;; Πριν 2-3 εβδομάδες που την πήρα τα είχε πάντως...