μια γρήγορη καταδρομική στις Διδύμου και Φωκαίας γύρω στις 18.15.................
Διδύμου 20 Μίλα Μίλα ξανθοκάστανη με ίσιο μαλλί λεπτή μικρό βυζί , με άκα τελειωτικό.
Διδύμου 18β Αλίνα ξανθιά χοντρή μίλφ με 2άρια βυζιά , ακα και κώλο.
Διδύμου 18α Φωτεινή ξανθιά χοντρή με 4άρια βυζιά , ακα τελειωτικό στόμα και βυζιά .
Διδύμου 16α Λίλιαν ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα πεσμένα βυζιά με ακα τελειωτικό και Βικρώρια(Βίκυ) ξανθιά με κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό στα βυζιά.θέλω να διορθώσω κάτι για την Λίλιαν
την Δευτέρα στην ενημέρωση μου δεν την είχα δεί ήταν στο δωμάτιο , η Αλίνα μου είχε πει ότι δουλεύει και έγραψα περιγραφή της έτσι όπως την θυμόμουν(είχα καιρό να την δώ)λοιπόν έχει αδυνατίσει στην
περιοχή του κώλου της πάρα πολύ , σαν να είναι άλλος κώλος.....
Διδύμου 8β Ανίτα(από Αλκιβιάδου 16γ)ξανθιά με ωραία πιασηματάκια και 3άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό στα βυζιά.
Διδύμου 8α Αλεξάνδρα ξανθοκάστανο πιπίνι λεπτό με 1.5άρι βυζί και ωραίο κώλο,με άκα
Διδύμου 7 αριστερά Άντυ(καινούργια)καστανή πιτσιρίκα με κανονικό σώμα και μικρό βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Μαξίμα(νέα παρουσία)πιπίνι με κορμάρα(χάνει στην φάτσα)ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα με τα μαλλιά πιασμένα κανονικών κιλών 2άρια θεόστητα βυζιά και πολύ ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Βικτώρια με νέο look όπως έχει αναφερθεί ξανθοκάστανο καρέ...κανονικό σώμα μικρό βυζί , με άκα τελειωτικό όπου θέλει ο καθένας και κώλο(τιμήθηκε πάλι , δεν θα ακολουθήσει κριτική μίας και την πέρνω
κάθε 10 μέρες σχεδόν , το απόλυτο pse)
Φωκαίας 25β Κάρλα η καύλα...taim out απο μετάξι
ξανθιά παχουλή με 3άρια βυζιά μεγάλη κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Αννα(παλιά δούλευε σαν Τζουλίαννα πάλι σε αυτό τον οίκο) ξανθοκάστανη κοπέλα ψηλή λεπτή με 2.5άρια υπέροχα βυζία ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Τζούλι(α) μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο
καλό απόγευμα....