Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 333 άτομα (18 μέλη και 315 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κύριε Άρη Βελουχιώτη, μάλλον πρέπει να αλλάξετε όνομα, ώστε να μην εξάπτετε τα πολιτικά πάθη.

Σκεφθείτε, αντί Άρης Βελουχιώτης, μήπως θα ήταν καλύτερο το Παπάρης Βελουχιώτης...

Παπ-Άρης;
Πιο ιντριγκαδόρικο είναι από το σκέτο Άρης Βελουχιώτης!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Το σχόλιο που λες,το έκανε συναγωνιστής με χιουμοριστική διάθεση και όχι για να κατεβάσει επίπεδο την κοπέλα! Εγώ απλά το μετέφερα ως είχε.... Σεβόμαστε όλες τις εργαζόμενες.... Τέλος από εμένα,έχω αποδείξει άλλωστε το ποιόν μου...... :thumbsup:
ΛΑΘΟΣ. Σεβόμαστε όσες σέβονται εμάς και τα λεφτά που βγάζουμε με τον ιδρώτα μας.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
μικρά μικρά σε χτεσινομεσημεριανή καταδρομική στα πέριξ της Φυλής.
Έψαχνα για ένα στα γρήγορα που λένε, ένα στα όρθια, δεν ξέρω γιατί αλλά χτες διαβάζοντας τα ποστ συναδέλφων μου ήρθε αυτή η όρεξη.
Δ 7α η Αλεξάνδρα
Δ 20 η κοντούλα ξανθούλα συμπαθητική μιλφ
Δ 18 η γκιλφοαντριάννα που μόλις έφυγα (τρέχοντας) μου έβαλε και χέρι στον κώλο
Φ 59 η Μαρία με το fishnet και την κωλάρα, λίγο έλλειψε να την ξανατιμήσω αν δεν είχε μπει αμέσως άλλος συναγωνιστής
Άγκυρας αριστερό μια ξανθιά μιλφ
για να καταλήξω στην Αννούλα από Φ109, όπου με κάβλωσε απίστευτα το πιπινάκι, μπήκα άραξα στην πολυθρόνα, ήρθε με ρώτησε αν θα γδυθώ, της είπα όχι και μου κατέβασε το παντελόνι στα όρθια, με πίπωσε, την πέταξα στο κρεβάτι ιεραποστολικά με το παντελόνι μισοκατεβασμένο, μπήκα μέσα της, μετά την έβαλα μπροστά στο νιπτήρα πισωκωλλητά όπου και την έχυσα. Τσακ μπαμ, πλύθηκα και δρόμο.
Δεν ξέρω αλλά το ευχαριστήθηκα ρε σεις.
Τελικά είστε κακή επιρροή ορισμένοι εδώ μέσα  :2funny: :2funny: ποιός εγώ ένας αγνός στουντιάκιας και λίγο μπουρδελιάρης να κάνω τέτοια πράγματα  :s&m_3:

Επισκέπτης
μικρά μικρά σε χτεσινομεσημεριανή καταδρομική στα πέριξ της Φυλής.
Έψαχνα για ένα στα γρήγορα που λένε, ένα στα όρθια, δεν ξέρω γιατί αλλά χτες διαβάζοντας τα ποστ συναδέλφων μου ήρθε αυτή η όρεξη.
Δ 7α η Αλεξάνδρα
Δ 20 η κοντούλα ξανθούλα συμπαθητική μιλφ
Δ 18 η γκιλφοαντριάννα που μόλις έφυγα (τρέχοντας) μου έβαλε και χέρι στον κώλο
Φ 59 η Μαρία με το fishnet και την κωλάρα, λίγο έλλειψε να την ξανατιμήσω αν δεν είχε μπει αμέσως άλλος συναγωνιστής
Άγκυρας αριστερό μια ξανθιά μιλφ
για να καταλήξω στην Αννούλα από Φ109, όπου με κάβλωσε απίστευτα το πιπινάκι, μπήκα άραξα στην πολυθρόνα, ήρθε με ρώτησε αν θα γδυθώ, της είπα όχι και μου κατέβασε το παντελόνι στα όρθια, με πίπωσε, την πέταξα στο κρεβάτι ιεραποστολικά με το παντελόνι μισοκατεβασμένο, μπήκα μέσα της, μετά την έβαλα μπροστά στο νιπτήρα πισωκωλλητά όπου και την έχυσα. Τσακ μπαμ, πλύθηκα και δρόμο.
Δεν ξέρω αλλά το ευχαριστήθηκα ρε σεις.
Τελικά είστε κακή επιρροή ορισμένοι εδώ μέσα  :2funny: :2funny: ποιός εγώ ένας αγνός στουντιάκιας και λίγο μπουρδελιάρης να κάνω τέτοια πράγματα  :s&m_3:

... λίγο μπουρδελιάρης;
Δεν γίνεται αυτό!Ή κάργα μπουρδελιάρης ή καθόλου!Σα να λέμε ... ολίγον έγκυος!  :grin:
Έτσι κι αλλιώς και τα studio, μπουρδέλα είναι στην ουσία!
Άρα στο full μπουρδελιάρης είσαι, μην αγχώνεσαι, αγνέ kerveras!  ;)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
... λίγο μπουρδελιάρης;
Δεν γίνεται αυτό!Ή κάργα μπουρδελιάρης ή καθόλου!Σα να λέμε ... ολίγον έγκυος!  :grin:
Έτσι κι αλλιώς και τα studio, μπουρδέλα είναι στην ουσία!
Άρα στο full μπουρδελιάρης είσαι, μην αγχώνεσε, αγνέ kerveras!  ;)
να η η πρώτη κακή επιρροή  :grin:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
μινι τσαρκα πριν απο καμμια ωρα,επισκεφτηκα τη τζουλια στο 84Α .αρκετα καλη αλλα αρχισε την παρλα οποτε μετα απο κανα 5 λεπτο ξεκινησα να χουφτωνω και ολα οκ  :2funny:

αρχισε κι ελεγε οτι μαγειρευει,καθαριζει και οτι εχει γιο.επισης μου εδειξε το μπουτι της οπου της επεσε λαδι οπως μαγειρευε και ειχε κατι σημαδια  :S  :2funny:

πολυ καλη διαθεση στο πηδημα παντως,μια χαρα περασα.

Υ.Γ. το 71β εκλεισε οριστικα? εχω παει 5-6 φορες βολτα τον τελευταιο μηνα και ολο το πετυχαινω κλειστο  :think:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Υ.Γ. το 71β εκλεισε οριστικα? εχω παει 5-6 φορες βολτα τον τελευταιο μηνα και ολο το πετυχαινω κλειστο  :think:
Και πού θες να ξέρουμε εμείς; Κολλητοί του νταβατζή είμαστε;

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
η ερωτηση ηταν για οποιον ξερει.απλα πραγματα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
βόλτα στην πρώτη βάρδια (13.30-15.00)σήμερα , με μια κατάθεση....

Περγάμου 27 Βίκυ(τα απογευματα δουλεύει Δ16α)ξανθία κανονικό σώμα μικρό βυζλι , με ακα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτικη) και Τατιάνα με καστανό ίσιο μαλλί παχουλή με κωλάρα και 3.5αρια βυζια , με ακα , κάνουν και παρτούζα.
Αλκαμένους 113 Βαλέρια ξανθοκάστανη κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά , ακα τελειωτικό.
Αλκαμένους 117 Τζούλια η ρωσοφιλανδλη ξανθιά πιο χοντρή απο ποτέ με σιλικονάτα βυζιά με ακα , το απογευμα θα δουλέυει η Βιολέτα.
Ρεμούνδου 20 καστανή κοπελίτσα με γλυκό πρόσωπο ψηλή κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Ρεμούνδου 21 Ευα ξανθό προμίλφ με ισια μαλλιά με πιασήματα και 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Περγάμου 1 Τζέσικα ξανθοκάστανη κανονικό σώμα 2αρι σιλικονάτο βυζί απλό πρόγραμμα και Γαβριέλα(απο Φωκαίας 27α & 27β πάνω)μελαχρινή τούμπανο με υπέροχη κωλάρα και σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Αγίου Πέτρου 7 Έλενα με τα τατού καστανά μαλλιά κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Ιωνίας 12 κοκκινομάλλα μιλφογκίλφ με κοντό μαλλί νταρντάνα με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα , πακιστανός με κοιτούσε
στα μάτια για να δεί αν θα περάσω(είχα έρθει πρώτος)έδωδε τα λεφτά και πέρασε.....
Τροφωνίου 11 κάτω Μαριάννα καστανή τα μαλλιά αλογοουρά χοντρή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 11 πάνω Ρίτσα(απο Ελευθερίτσα)ελληνίδα καστανή γκίλφ με πράσινα μάτια , κοκκαλιάρα μικρό βυζί της έλειπαν
δόντια(απόλυτε όρμα....)μου έκλεισε το μάτι και μου είπε πέρνα και θα κάνω ότι θες για να σε ευχαριστήσω , ότι θές θα στο κάνω.....
Τροφωνίου 13 κάτω Μαρίνα ξανθό μίλφ ψηλή κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 13 πάνω Μπέτυ ξανθιά με ίσιο μακρύ μαλλί κανονικό σώμα 3.5άρια βυζιά(μάλλον σιλικόνη),απλό πρόγραμμα.
Κνίδου 18 Ειρήνη ξανθιά χοντρή με 3άρια βυζιά , με κώλο και αυταρχικό.
Προύσης 22 Αλίκη καστανή γκίλφ με καρέ μαλλί παχουλή μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Αδάνων 2 Ζάνα η γνωστή ξανθιά γκίλφ χοντρή με μεσαία βυζιά , ακα τελειωτικό.
Βέργας 2 Ναταλία καστανή μίλφ χοντρή με μεσαίο βυζί , απλό πρόγραμμα.
Βέργας 6α Ναταλία ξανθοκάστανο μιλφογκίλφ κανονικό σώμα 2άρι ,απλό πρόγραμμα , φορούσε κοντή φουστα χωρίς
εσώρουχο απο μέσα και γύριζε πλάτη προς τα εμένα και έκανε υποκλίσεις....
Βέργας 6β Σοφία ξανθιά γκίλφ  χοντρή με καρέ μαλλί και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 3 λαοθάλασσα , Σώνια η γνωστή με τις βυζάρες , ακα τεελιωτικό..θεό με έκανε για να περάσω αλλά είχε άλλους 3
πρίν απο εμένα....
Εξηκίου 18 Τζούλια μελαχρινή τα μαλλιά αλογοουρά πολύ χοντρή ειδικά ο κώλος της είναι δυο στρέμματα , 3.5άρια βυζιά
τατου στον αριστερό ώμο ,από πρόγραμμα.  

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Τωρα ενημερωση απο φυλης απο το κινητο λιγα λεπτα πριν αλλαξει η βαρδια...
Φυλης 134β Ελενα(απο Φωκαίας 27Β μελαχρινη κοντη με βυζαρες απλο προγραμμα
Φυληε 134 α. Παολα καστανη κοντη κσνονικο σωμα μικρο βυζι τουρλωτο κωλαρακι απλο προγραμμα
Φυλης 134 Κασανδρα μελαχρινη κσνονικο σω μα 2αρι. με κωλο κ μεσα συνεννοηση για εξτρα(τιμηθηκε θα ακολουθησε κριτικη και φωτος) και Σαντρα μελαχρινη χοντρη μικρο απλο προγραμμα , κανουν και παρτουζα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
μια γρήγορη καταδρομική στις Διδύμου και Φωκαίας γύρω στις 18.15.................

Διδύμου 20 Μίλα  Μίλα ξανθοκάστανη με ίσιο μαλλί λεπτή μικρό βυζί , με άκα τελειωτικό.
Διδύμου 18β Αλίνα ξανθιά χοντρή μίλφ με 2άρια βυζιά , ακα και κώλο.
Διδύμου 18α Φωτεινή ξανθιά χοντρή με 4άρια βυζιά , ακα τελειωτικό στόμα και βυζιά .
Διδύμου 16α Λίλιαν ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα πεσμένα βυζιά με ακα τελειωτικό και Βικρώρια(Βίκυ) ξανθιά με κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό στα βυζιά.θέλω να διορθώσω κάτι για την Λίλιαν
την Δευτέρα στην ενημέρωση μου δεν την είχα δεί ήταν στο δωμάτιο , η Αλίνα μου είχε πει ότι δουλεύει και έγραψα περιγραφή της έτσι όπως την θυμόμουν(είχα καιρό να την δώ)λοιπόν έχει αδυνατίσει στην
περιοχή του κώλου της πάρα πολύ , σαν να είναι άλλος κώλος.....
Διδύμου 8β Ανίτα(από Αλκιβιάδου 16γ)ξανθιά με ωραία πιασηματάκια και 3άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό στα βυζιά.
Διδύμου 8α Αλεξάνδρα  ξανθοκάστανο πιπίνι λεπτό με 1.5άρι βυζί και ωραίο κώλο,με άκα  
Διδύμου 7 αριστερά  Άντυ(καινούργια)καστανή πιτσιρίκα με κανονικό σώμα και μικρό βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Μαξίμα(νέα παρουσία)πιπίνι με κορμάρα(χάνει στην φάτσα)ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα με τα μαλλιά πιασμένα κανονικών κιλών 2άρια θεόστητα βυζιά και πολύ ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Βικτώρια με νέο look όπως έχει αναφερθεί ξανθοκάστανο καρέ...κανονικό σώμα μικρό βυζί , με άκα τελειωτικό όπου θέλει ο καθένας και κώλο(τιμήθηκε πάλι , δεν θα ακολουθήσει κριτική μίας και την πέρνω
κάθε 10 μέρες σχεδόν , το απόλυτο pse)  
Φωκαίας 25β Κάρλα η καύλα...taim out απο μετάξι  :think: :think: :think: ξανθιά παχουλή με 3άρια βυζιά μεγάλη κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Αννα(παλιά δούλευε σαν Τζουλίαννα πάλι σε αυτό τον οίκο)  ξανθοκάστανη κοπέλα ψηλή λεπτή με 2.5άρια υπέροχα βυζία ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Τζούλι(α) μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο
καλό απόγευμα....

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Η Βίκυ από το Κολωνού27 το υπόγειο όσο πάει και χειροτερεύει...
Παλιά ήταν ψιλοστανταράκι,καθαρή με τα μωρομάντηλα κτλ.
Πλέον ξεπέτα και κωλοχαρακτήρας.
Στο διάολο να πάει αν δεν γουστάρει η φόλα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Ο βίος στο Μεταξουργείο είναι τραχύς και ρυπαρός και φθείρει τους ανθρώπους.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
κρίμα , εγώ την είχα στανταράκι στο μεταξουργείο....έχει ένα απο τα πιο όμορφα μουνιά.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
μινι τσαρκα πριν απο καμμια ωρα,επισκεφτηκα τη τζουλια στο 84Α .αρκετα καλη αλλα αρχισε την παρλα οποτε μετα απο κανα 5 λεπτο ξεκινησα να χουφτωνω και ολα οκ  :2funny:

αρχισε κι ελεγε οτι μαγειρευει,καθαριζει και οτι εχει γιο.επισης μου εδειξε το μπουτι της οπου της επεσε λαδι οπως μαγειρευε και ειχε κατι σημαδια  :S  :2funny:

πολυ καλη διαθεση στο πηδημα παντως,μια χαρα περασα.

Μπορει να κανουν ανακαινιση, μπορει να αλλαξαν διευθυνση, μπορει... μπορει...
μπορει και να το ξαναδεις ανοιχτο σε λιγο καιρο... αλλωστε και οι εκφρασεις για διαφορα μερη
τυπου "μπουρδελο ειναι" "μπουρδελο το καναμε" "τα καναμε ολα πουτανα" τυχαια νομιζεις πως βγηκαν?
Αυτα χωρις παρεξηγηση ελπιζω...

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
H Τζωρτζιαννα απο κολωνου30β σταματησε? τις τελευταιες 2-3 βδομαδες παρασκευοσαββατα δεν την εχω δει καθολου.... :huh:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μεταξουργειο μονο για καυλαντα τιποτα παρα πανω!!! μονο για την καλτιλα μπαινεις βλεπεις και βγαινεις αμεσως

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Γιά τον φίλο " redmanftw "
  Πως καί το καταλάβατε ρε παιδιά? Αργήσατε............λίγο , αλλά πάλι καλά.!!!SERAPIS.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom