Με ενημέρωσε κιόλας οτι αποχωρεί απο το Καλύμνου 48 και μεταφέρεται στο 36 καθώς και ότι η Σοφία δεν έχει χαρτιά και ότι φοβάται οτι θα τις μπαγκλαρώσουν μια μέρα και τις δύο...
Τότε μάλλον στην πρωινή βάρδια θα μεταφερθεί στην θέση της Λαρίσας.Η Νανά παραμένει αμετακίνητη πάνω απο δεκαετία στην απογευματινή βάρδια.Πιστεύω οτι η Μαρίνα η Γκέισα ταιριάζει στο υπερκαλτ αυτό σπιτάκι.
ελπίζω προφέσσορ στο ενδιάμεσο να υπήρχε στάση για γρήγορο σνάκ (πενιρλί, τυρόπιτα) και φυσικό χυμό για να πάρεις δυνάμεις!! Αξιός!!!
όταν λέω χωρίς ανεφοδιασμό εννοώ χωρίς σνακ, φυσικούς χυμούς, νερό ή στάση για να ξεκουραστώ.
ακούγεται ενδιαφέρον. Αν είναι και άξια στο δωμάτιο...πάντως αυτό το σπιτάκι πολύ μου αρέσει με τα μεγάλα καθαρά δωμάτια.
αδιάφορη ήταν.
προς υπεράσπιση μιας άγνωστης σε εμένα κοπέλας θα ήθελα να πώ ότι και η συμπαθέστατη φάλαινα στην σειρά ταινιών "Free Willy" ήταν και αυτή όρκα. Συνεπώς ενώ η όρκα είναι δολοφόνος φάλαινα έχει μεγάλη καρδιά.
Οπότε υποθέτω οτι σου αρέσουν και οι γεματούλες!
προφέσσορ χαράς το κουράγιο σου. Προσωπικά ξενερώνω με πρεζόνια. Αφενός μεν επειδή στεναχωριέμαι να βλέπω νέους ανθρώπους σε αυτή την κατάσταση αφετέρου δε επειδή αγριεύομαι και φεύγω άμεσα από την περιοχή. Αν ήμουν εκεί πχ δεν θα συνέχιζα την τσάρκα....
φαντάσου να γαμάς και να σε πέσει το σπίτι στο κεφάλι!!!
Και εγώ ξενερώνω άσχημα.
και άλλο υπερκάλτ σκηνικό!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
και εγώ την έχω χώσει εκεί αλλα με σκουφάκι!!!
Άλλο να στο λέω και άλλο να το ζεις με την συνοδεία μουσικής!