Kατα τις 3 παρα αποψε βγηκα απο το ιντερνετ,μπηκα στο αυτοκινητο και σε χρονο dt εφτασα στα σκαλοπατια της Κεραμεικου 13α-Στοχος βεβαια αλλη μια φορα για το νυχτερινο δρομολογιο στην πορνοντισνευλαντ η Λολα
-Στο σαλονακι η υπηρεσια ειχε κεφια και ανοιξε πολιτικη κουβεντα με ενα τυπακι cool ''ψιλολιωμιδη'' αλλα μιλαγανε και οι 2 σωστα-Εκει παρενεβην και με τη βοηθεια 3 αλλων συνμπουρδελιαρηδων που περιμεναν στο σαλονακι ανοιξαμε κουβεντα που εφτασε και στο champions league αλλα και στο uefα(Mιλατε ωρε αδερφια αν ειστε μελη,μαλλον ειστε)
3 η φορα δοκιμη το εκφυλο αλλα και πολυ-μα παρα πολυ μικροκαμωμενο Ρουμανακι >
-ευχαριστο και παιχνιδιαρικο ειδικα στην πιπα που κανεις οτι θες
-Θυμιζει castings με teen που γλυφουνε μεχρι να τα κουμανταρεις εσυ στην επομενη κινηση-Ειχε προβλημα με το καυλι μου και μου ελεγε''δεν το μπορω ολο μεσα,ποναω΄΄αλλα παρολα αυτα το δεχοταν και κουνιονταν στο ρυθμο του
Βαθμολογια σε ολα σε αυτο το σπιτακι,απο το ευρυχωρο σαλονι,την ευγενικη υπηρεσια ειναι 8/10 αλλα και τη Λολα ειναι value 4 money-18€-Τα δωματια μεταξυ φθορας και αφθαρσιας-Ενα 5 αρακι θα βαλω εκει
Ξερεις τι ειναι να παιρνεις και ρεστα για ενα πρωινο εsspresso?(
γαμω το πρωινο μου ξυπνημα στις 8)
Τις επομενες μερες θα λειψει λογω περιοδου μαλλον απ`οτι μου ειπε
Το συγκεκριμενο βραδυνες ωρες εχει γινει must σε αυτη την hardcore περιοχη της Αθηνας
0
>
*P