You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Mεγαλε 77 μηνυματα ΟΛΟ ερωτησεις εισαι-Διαβασε το thread και ριξε και καμια ενημερωσηΤί καλό μουνί παίζει απόψε και που;
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Δικαιωμα σου ειναι επισης να μη ρωτας τα ιδια και τα ιδια100 ποστ για το τατου στο λωκο κτλ-Φαινεται οτι δεν εισαι μαχιμος αλλα του καναπεΤί γίνεται,με παρακολουθείς;Δικαίωμά μου είναι!Στο κάτω κάτω δεν ενοχλώ κανένα!Και αν δεν ξέρεις γιατί μιλάω μη συνεχίζεις!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Με 2 δουλειες και παρολα αυτα γαμαω αριστερα-δεξια-ΤΕΛΟΣΞέρεις, έχουμε και δουλειές!Δεν κατεβαίνουμε να μαμάμε όλη την ώρα!Επομένως λογικές οι απορίες μου!Ασχολήσου με κάτι άλλο.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Τελευταιο μηνυμα στο διαλογο αυτο γιατι χαλαμε το φορουμ-Απλα τα πραγματα man-Ή το`χεις ή δεν το χεις-Και με 2 δουλειες ξαναλεω οπως πολλα παλικαρια εδω μεσα που πολυ απλα οταν σχολανε ή το βραδακι ή τα χαραματα ριχνουν και μια και 2 τσαπου...Τιποτα αλλοΣυγχαρητήρια!!Φαίνεται έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο!
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 499
- Πόντοι
- 26
Τί γίνεται,με παρακολουθείς;Δικαίωμά μου είναι!Στο κάτω κάτω δεν ενοχλώ κανένα!Και αν δεν ξέρεις γιατί μιλάω μη συνεχίζεις!
Ξέρεις, έχουμε και δουλειές!Δεν κατεβαίνουμε να μαμάμε όλη την ώρα!Επομένως λογικές οι απορίες μου!Ασχολήσου με κάτι άλλο.
Kαλά φίλε μή το συνεχήζεις...βλέπουν όλοι ότι κανεις πλάκα..!!! τι ρώτας σε τόσα πόστ ? ,ή πήγενε κάνα πρωί να δείς,ή διαβαζε προσεκτικά τα πόστ...δόξα το θεό,αναλυτικότατα τα γράφουν οι συναγωνηστές .
(σόρρυ για το offtopic)
(φιλικά πάντα....)
longdick
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Λοιπόν μάγκες ξεκολλάτε γιατί ξεφύγατε!Δεν με ενδιαφέρει πόσες δουλειές έχει ο καθένας!Κάλλιστα μπορώ να ισχυριστώ ότι έλειπα εκτός Αθηνών,επομένως εύλογα τα ερωτήματα μου!Δεν ενόχλησα κανένα και στο κάτω κάτω υπάρχουν πολλοί που κάνουν ερωτήσεις!!Οι οποιεσδήποτε συγκρίσεις και αναφορές ας παραμείνουν για τον καθένα ξεχωριστά!Τέλειωσε η κουβέντα!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Τουμπεκι ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ γιατι το παρατραβηξες-Ζητημα ειναι αν ξερεις προς τα που πεφτει η Φυλης-Μαλλον δεν εχεις παει ποτε σου εκει και αρεσκεσαι να ρωτας σε 20 λεπτα με τοσα μηνυματα ΜΑΛΑΚΙΕΣ και να μας τα κανεισ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΛοιπόν μάγκες ξεκολλάτε γιατί ξεφύγατε!Δεν με ενδιαφέρει πόσες δουλειές έχει ο καθένας!Κάλλιστα μπορώ να ισχυριστώ ότι έλειπα εκτός Αθηνών,επομένως εύλογα τα ερωτήματα μου!Δεν ενόχλησα κανένα και στο κάτω κάτω υπάρχουν πολλοί που κάνουν ερωτήσεις!!Οι οποιεσδήποτε συγκρίσεις και αναφορές ας παραμείνουν για τον καθένα ξεχωριστά!Τέλειωσε η κουβέντα!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ του κανα-πεος πιτσιρικα
longdick
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φιλαράκο,το έχεις γαμήσει το θέμα!!Δεν σε προκάλεσα ούτε σε χαρακτήρισα γι'αυτό κόψε τις μαλακίες και ασχολήσου με τα δικά σου!!Προφανώς έχεις κάποιο πρόβλημα που δεν μπορώ να το εξηγήσω.Και αν σου έχουν γίνει τσουρέκια βάλε πάγο να ξεπρηστείς..
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Με ενα καλο γλυψιμο στα @@ και δυνατο πισωκολλητο να εισαι σιγουρος οτι ξεπρηζονταιΚαι αν σου έχουν γίνει τσουρέκια βάλε πάγο να ξεπρηστείς..
μετα της 12 σημερα η λολα θα ειναι εκει (το πετιτ κοντοπουτανο στο μεταξουργειο) ; αν την πιτσιλισει κανεις ας ενημερωσει
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Με βλεπω να πηγαινω >-Ειναι ζορικο μωρακι-Εκανε βιζιτες πρωτα αλλα τωρα με 18€ περνας σουπερ-Ευγενικο και εκφυλο Romanian teen -Εχω γραψει αναλυτικα για αυτην σε 2 προηγουμενες επισκεψεις μου-μετα της 12 σημερα η λολα θα ειναι εκει (το πετιτ κοντοπουτανο στο μεταξουργειο) ; αν την πιτσιλισει κανεις ας ενημερωσει
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.773
- Πόντοι
- 12.056
Ρε μάγκες μήπως ξέρετε τί ώρες πέζει η Μιλένα στο φ.71?
Για σήμερα κάποιο ίνφο;
Aυριο πρωι μετα τις 10.00 θα ειναι εκει... Τρεχααα!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις