Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 242 άτομα (25 μέλη και 217 επισκέπτες)

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καμιά καλή για απόψε;

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τί καλό μουνί παίζει απόψε και που;

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τί γίνεται,με παρακολουθείς;Δικαίωμά μου είναι!Στο κάτω κάτω δεν ενοχλώ κανένα!Και αν δεν ξέρεις γιατί μιλάω μη συνεχίζεις!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Τί γίνεται,με παρακολουθείς;Δικαίωμά μου είναι!Στο κάτω κάτω δεν ενοχλώ κανένα!Και αν δεν ξέρεις γιατί μιλάω μη συνεχίζεις!
Δικαιωμα σου ειναι επισης να μη ρωτας τα ιδια και τα ιδια100 ποστ για το τατου στο λωκο κτλ-Φαινεται οτι δεν εισαι μαχιμος αλλα του καναπε

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρεις, έχουμε και δουλειές!Δεν κατεβαίνουμε να μαμάμε όλη την ώρα!Επομένως λογικές οι απορίες μου!Ασχολήσου με κάτι άλλο.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ξέρεις, έχουμε και δουλειές!Δεν κατεβαίνουμε να μαμάμε όλη την ώρα!Επομένως λογικές οι απορίες μου!Ασχολήσου με κάτι άλλο.
Με 2 δουλειες και παρολα αυτα γαμαω αριστερα-δεξια-ΤΕΛΟΣ

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συγχαρητήρια!!Φαίνεται έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Συγχαρητήρια!!Φαίνεται έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο!
Τελευταιο μηνυμα στο διαλογο αυτο γιατι χαλαμε το φορουμ-Απλα τα πραγματα man-Ή το`χεις ή δεν το χεις-Και με 2 δουλειες ξαναλεω οπως πολλα παλικαρια εδω μεσα που πολυ απλα οταν σχολανε ή το βραδακι ή τα χαραματα ριχνουν και μια και 2 τσαπου...Τιποτα αλλο

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26

Kαλά φίλε μή το συνεχήζεις...βλέπουν όλοι ότι κανεις πλάκα..!!! τι ρώτας σε τόσα πόστ ? ,ή πήγενε κάνα πρωί να δείς,ή διαβαζε προσεκτικά τα πόστ...δόξα το θεό,αναλυτικότατα τα γράφουν οι συναγωνηστές . :sunglasses:
(σόρρυ για το offtopic) :grin:
(φιλικά πάντα....)

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν μάγκες ξεκολλάτε γιατί ξεφύγατε!Δεν με ενδιαφέρει πόσες δουλειές έχει ο καθένας!Κάλλιστα μπορώ να ισχυριστώ ότι έλειπα εκτός Αθηνών,επομένως εύλογα τα ερωτήματα μου!Δεν ενόχλησα κανένα και στο κάτω κάτω υπάρχουν πολλοί που κάνουν ερωτήσεις!!Οι οποιεσδήποτε συγκρίσεις και αναφορές ας παραμείνουν για τον καθένα ξεχωριστά!Τέλειωσε η κουβέντα!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Λοιπόν μάγκες ξεκολλάτε γιατί ξεφύγατε!Δεν με ενδιαφέρει πόσες δουλειές έχει ο καθένας!Κάλλιστα μπορώ να ισχυριστώ ότι έλειπα εκτός Αθηνών,επομένως εύλογα τα ερωτήματα μου!Δεν ενόχλησα κανένα και στο κάτω κάτω υπάρχουν πολλοί που κάνουν ερωτήσεις!!Οι οποιεσδήποτε συγκρίσεις και αναφορές ας παραμείνουν για τον καθένα ξεχωριστά!Τέλειωσε η κουβέντα!
Τουμπεκι ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ γιατι το παρατραβηξες-Ζητημα ειναι αν ξερεις προς τα που πεφτει η Φυλης-Μαλλον δεν εχεις παει ποτε σου εκει και αρεσκεσαι να ρωτας σε 20 λεπτα με τοσα μηνυματα ΜΑΛΑΚΙΕΣ και να μας τα κανεισ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ του κανα-πεος πιτσιρικα

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαράκο,το έχεις γαμήσει το θέμα!!Δεν σε προκάλεσα ούτε σε χαρακτήρισα γι'αυτό κόψε τις μαλακίες και ασχολήσου με τα δικά σου!!Προφανώς έχεις κάποιο πρόβλημα που δεν μπορώ να το εξηγήσω.Και αν σου έχουν γίνει τσουρέκια βάλε πάγο να ξεπρηστείς..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παιδιά ηρεμήστε λίγο σας παρακαλώ.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
παιδια που ειναι η φυλης?:P

λοιπον longdick ξεκιναω για τσαρκα και θα ενημερωσω μετα ετσι ωστε να μαθεις αν επαιζε τιποτα καλο!!!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
μετα της 12 σημερα η λολα θα ειναι εκει (το πετιτ κοντοπουτανο στο μεταξουργειο:rockon: ; αν την πιτσιλισει κανεις ας ενημερωσει

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
μετα της 12 σημερα η λολα θα ειναι εκει (το πετιτ κοντοπουτανο στο μεταξουργειο:rockon: ; αν την πιτσιλισει κανεις ας ενημερωσει
Με βλεπω να πηγαινω >:cheesy:-Ειναι ζορικο μωρακι-Εκανε βιζιτες πρωτα αλλα τωρα με 18€ περνας σουπερ-Ευγενικο και εκφυλο Romanian teen :knockinb:-Εχω γραψει αναλυτικα για αυτην σε 2 προηγουμενες επισκεψεις μου- :headbang2:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
psolaras κανε ενημερωση αν το πιτσιλισεις σημερα !!! Εγω ακομα δεν ξερω αν θα παω σημερα η αυριο !! περιμενουμε καυτη ενημερωση !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom