Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 351 άτομα (35 μέλη και 316 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Οποιος γνωριζει πορνειο με χυσιες στη μαπα ας ενημερωσει

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Νανά Καλύμνου 36 χύνεις στη μάπα 100%.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Νανά Καλύμνου 36 χύνεις στη μάπα 100%.
Λεει εστω κατι εμφανισιακα?Εκφυλο προσωπο/κατι που να σε τραβαει?Επισης για αλλο μαγαζι οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Φίλε υπάρχει θέμα Νανά Καλύμνου 36, εκεί θα βρεις πολύ κατατοπιστικές πληροφορίες. Είναι πετιτ αδύνατη με μικρό βυζί 40αρα ίσως και λίγο παραπάνω πολύ καυλιάρα, παίζει με το εργαλείο σου για κανά τέταρτο πολύ καλό γλύψιμο στα παπάρια, κωλαράκι και ακάποτο τσιμπούκι αν θες καλύτερα όμως να μην πάρεις το ακάποτο. Η αναμονή ξεπερνάει το μισάωρο στην πολύ καλύτερη περίπτωση από εκεί να καταλάβεις. Πιστεύω όμως πως δουλεύει με σταθερή πελατεία. Στο δωμάτιο κάθεσε όσο θες. Αξίζει τον κόπο για 25 ευρώ. Τέλος τα δόντια της είναι λίγο άσχημα αλλά εντάξυ δεν επηρεάζει την όλη φάση

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
πρωινη επισκεψη σημερα πολυ πρωινη και πολυ λιγα σπιτια ανοιχτα.Καταθεση στην φωκαιας στο τελευταιο αυτο με την πορτα που ηταν αχαρνων και τωρα φωκαιας.Με τα σκαλακια.Ενα μινιον μωρακι που εμενα μ'αρεσε ξανθο γαλανα ματακια.Αλεξανδρα μου ειπε το ονομα απο Λετονια.Ειναι εδω 3 χρονια.απο υπηρεσιες ανεβαινει απο πανω μετρια πιπα σωατακι πολυ καλο με στητο βιζακι αρκετα καλο.ωραιο gfe.Οχι παντως τιποτα ιδιαιτερο απο θεμα υπηρεσιων.Αν καποιος την διαλεξει θα ειναι απλα για την εμφανιση.20 ευρω η τιμη

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
:think:εχω  γραψει  δυο κρτικες  για αχαρνων  106  εμανουελα  βραδυνη  επισκεψη  και  για  φυλης  65  κατω  και  δεν  εχει  περαση  καμια   οπιος γνωριζει  κατι  ας  απαντηση  αλλιως  θα  κανω  τισ  κριτικες  μου  εδω

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
βικυ το πρωι στιν διδυμου .............  αχ αυτα τα MILF , θα μου φανε ολα τα λεφτα .......

και μετα διοτι ημουν ακομα φουντωμενος δεν κατεβαινω και απο την ολγα , περασα και απο εκει και ηρθαμε και αδειασαμε ............

μπραβο βρε κοριτσια , διοτι με 40 ευρω εχει γ@μιση δυο MILF , και εχει κερδος 10 ευρω , εαν ομως ειχα παει σε  studio , θα ηθελα 50 το λιγοτερο για την μια ................

για αυτο εγω πρωσοπικα κοβω τα studio , μεχρη να αλλαξουν νοοτροποια τα κοριτσια εκει μεσα .......

βικυυυυυυυυυυυυυυυυ  .................... ολγαααααααααααααααα.............

ευχαριστω

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
πολλα σπιτια ξεπερνανε τα στουντιο......και αλλωστε πρεπει να βαλουν μυαλο και τα στουντιο.... 50ευρω για ενα μεσο ελληνα ειναι πολλα.....

που ειναι αυτο το υπεροχο στουντιακι στην αμφιθεας με 30ευρω ρε γαμωτοοοοοοο

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Σημερινη μεσημβρινη βολτα στα ιατρεια της καυλας της οδου Φυλης
Αρχιζω απο το 134 κατω οπου η Αννα(Ρουμανα που δουλευε και 71 κατω πρωινες ωρες το καλοκαιρι-Αποριπτεα ασυζητιτι μιας και η δοκιμη στο παρελθον απετυχε-Ασχημα σχολια και απο αλλους συνμπουρδελιαρηδες)
134 με τη γαλαζια πορτα η Ελενα,αλβανιδοφατσα και απορριπτεα στα καπακια καθως πηρε Πακιστανι boy
65 κατω ενα μελαχροινο αγουρο μπαζακι με μεγαλα βυζια
65 πανω η Λαρισσα μονο για πιπα την πηρα σημερα :rockon:
και η μεγαλη εκπληξη για μενα-Αγκυρας 12 η Ζανα-Απο μαπα 2/10 αλλα της ξηγηθηκα αρχικα και στην ιδια και στην τσατσα οτι θελω ακαποτη χυσια στη μαπα :thumbsup: :cool2:-Τοτε η Ζανα ειπε ''ΟΚ,αλλα τα παιρνω και στο στομα :headbang2:''Δινω το 20αρι,της ξηγιεμαι οχι σεξ μονο τρομπονι μεχρι τελικης πτωσης :cum: :headbang2:
Οπερ και εγενετο
Αναποδο gag throat και σα να γαμαω μουνι γαμουσα το στομα της :headbang2: :knockinb: :sperm:-Εκανε και κατι καλα γλυψιματα αναμεσα αλλα και στα διαρχι και τελικος προορισμος η μαπα  :cum:
Τα μισα στη μαπα-Τα αλλα μισα σε μια εκφυλη φιδισια γλωσσα που πεταει και τα υπολοιπα(οτι απεμεινε)στα χερια :cum: :bounce-glasses:
Ευγενικη παντως,ξεκαθαρισε στο τελος οτι καθε 10 μερες παει γιατρο-Κυριλε αν σκεφτειτε οτι ηθελε και ακαποτη πιπα(μονο με προφυλακτικο )

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Ευγενικη παντως,ξεκαθαρισε στο τελος οτι καθε 10 μερες παει γιατρο-Κυριλε αν σκεφτειτε οτι ηθελε και ακαποτη πιπα(μονο με προφυλακτικο )

ακομα και ετσι να ειναι...με πολυ συντηρητικους υπολογισμους μεσα σε 10 μερες εχει παρει ανετα  50 ακαποτα καβλια και χυσια στο στομα μαζι με  ο,τι μπορει αυτα να κουβαλανε.

Δεν ειναι και λιγο ετσι...ολο και καποιος απο αυτους μπορει να κουβαλουσε κατι...αλλα δικη σου ειναι η υγεια οτι θελεις την κανεις

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
πολλα σπιτια ξεπερνανε τα στουντιο......και αλλωστε πρεπει να βαλουν μυαλο και τα στουντιο.... 50ευρω για ενα μεσο ελληνα ειναι πολλα.....

που ειναι αυτο το υπεροχο στουντιακι στην αμφιθεας με 30ευρω ρε γαμωτοοοοοοο

Αχαρνων 106 30 δεν παιρνουν?

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
την  ανουλα  απο  ρουμανια  την  εχω  παρει  αρκετες φορες  στο  71  δευτερη  μερα  που  επιασε  δουλεια  στο  134  κατω  και  τωρα  στο 109  απογευμα καθε  δευτερη  ημερα  ειμαι  εκει. μετρια   προς  καλη  εμφανηση  αλλα εχει  καλη  γλωσιτσα που  βγαζει  φωτια  αμα  σε  γουσταρει.ολες τις  στασεις και    σε  κανει να  το νιωθης οτι  γουσταρει  το γαμιση.  καλυμνου  ειναι  ενα  μαυρακι που  ειναι  σαν  να  γαμας  πεθαμενη  κατεθεσα  εκει σημερα το  πρωι πρωτα και  μετα  αντελα   φωκαιας  την εχω  παρει πολλεσ  φορες  εδω  και  ενα  χρονο  και το  τελειο  τσιμπουκι  το  καλλυτερο  πισοκολητο  καλη  η  σημετοχη  της  αλλα  δεν  πιανης  τιποτα  και  δεν  φιλας  και  αυτο  με  χαλαει και  δεν  τελειωνω  παρολο  μου  προσπθησε  και  με το χερι.μετα  παω  αχαρνων  106 εμανουελα  καλο  μουνι  και  πολυ  κρεμα  πολλα βογγητα  και  ολες  τις  στασεις αλλα  χωρις να  τελιωσω  της  λεω  παμε  πλαγιαστο   αλλα  εκανε  πως  δεν  το  ξερει και  την αφησα  να φυγη να  μην  την κουραζω  αλλο.  σημερα  το  πρωι  κατα  τις  11  απο  την  φωκαιας  25 κατω  ρουμανακι  ομορφο  γυρω  19  με 20  ονομα  χριστινα  αν  δεν  κανω  λαθος την πιπα την κανη  με  το χερι  και  το  στομα  μονο  στο  κεφαλη  χωρις να  το  κουναει. απο  πανω  πρωτα και   τα  χερια της  να  με κρατουν  μακρια  της και   μετα πισωκολητο και  τελος  κανονικα τα χερια να  μεκρατουν  μακρια  περινε  μου  λει τελειωσαν  τα  πεντε λεπτα και  φευγη χωρις αλλη  κουβεντα. νεκρη  τελειως  παρολο που που  εισαι  κουκλα της λεω δεν  εχεικαμια συμετοχη  το  κοριτσι

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ναι απο 30....

αλλα ειναι το μοναδικο "στουντιο" που ξερω.......αν και θα το ελεγα μπουρδελακι

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ακομα και ετσι να ειναι...με πολυ συντηρητικους υπολογισμους μεσα σε 10 μερες εχει παρει ανετα  50 ακαποτα καβλια και χυσια στο στομα μαζι με  ο,τι μπορει αυτα να κουβαλανε.

Δεν ειναι και λιγο ετσι...ολο και καποιος απο αυτους μπορει να κουβαλουσε κατι...αλλα δικη σου ειναι η υγεια οτι θελεις την κανεις
Διαβασε καλυτερα τι γραφω-Χυσια στη μαπα εφαγε και κλαρινακι με σκουφο-Μην τρελαθουμε κιολας

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Η Βίκυ στη διδύμου είναι μάλλον στο υπόγειο.. Λίγες περισσότερες διευκρυνήσεις θα βοηθήσουν.  Από περιποίηση τι λέει? Είναι βυζαρού παιδιά?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η Βίκυ στη διδύμου είναι μάλλον στο υπόγειο.. Λίγες περισσότερες διευκρυνήσεις θα βοηθήσουν.  Από περιποίηση τι λέει? Είναι βυζαρού παιδιά?

η βικυ ειναι το καραμιλφ του αιωνα.....πιστευω οτι για την ηλικια της ειναι απλα κορυφαια..

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Vasos με το απλά κορυφαία θα εννοείς κάτι σαν τύπου όλγα πριν πέσει σε απόδοση, ή όχι? αν καταλαβαίνω καλά. Βυζαρού είναι? Όπως διάβασα είναι πρωινή στη διδύμου. Ελπίζω να μην πάω και πετύχω το μπάζο την Αλεξάνδρα..

Επισκέπτης
stergio ειναι αυτη που γινεται λογος στο topic για τις βυζοπουλες.Συμφωνω και εγω οτι ειναι ισως η κορυφαια στην κατηγορια της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom