Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 322 άτομα (18 μέλη και 304 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Ποιός ναι;  :2funny:

Και www.bourdela.com/content/view/573/224/lang,el/]Αχαρνών 85[/url] από 30 αρχίζουν οι τιμές... Αυτό, όπως και το 106, είναι στούντιο.

Στουντιάκι (για το 106 ο λόγος), απέξω μπουρδέλο το κτίριο, μέσα πεντακάθαρο, με  στουντιακή διαρρύθμιση  :rockon:
Έχω πάει πολλές φορές κι έχω πετύχει πολλές κοπέλλες, από αδιάφορες μέχρι πολύ καλές...
Αν πετύχει κανείς κάποια από τις καλές, με 30 ευρώ περνάει μια χαρά...
Έχω συγκρατήσει Κορίνα, Σάρα (με τεράστιους φυσικούς βύζους), Σάσα (μελαχρινό πιπινοειδές), για τις υπηρεσίες τους  :rockon:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
αυτη που γινεται λογος στο topic για τις βυζοπουλες
---
επομένως η βικυ μιλφ νταρντάνα    asian/ καζακστάν, που θα επέστρεφε 15 Σεπτεμβρίου , γύρισε συνεπέστατη !
ας ενημερωσει  πληζ όποιος πάει , αν είναι πάντα απογευματινή στο πρωτο από τα τρία Διδύμου = υπόγειο
"Σιέξ ?"  ;)

Επισκέπτης
Εγω μεχρι που εφυγε για διακοπες ηξερα οτι δουλευει μονο απογευμα.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Ναι κώστα το φαντάστηκα πως ίσως είναι η βυζαρού. Το κορυφαία στην κατηγορία της μου ακούγετε ενδιαφέρον. Φαντάζομαι θα την έχεις πάρει. Κάνει ισπανική? Πάντως όπως κατάλαβα είναι στο υπόγειο διδύμου 18 στο μεσαίο. Εσείς παιδιά λέτε πως είναι απογευματινή, όμως ένας άλλος συναγωνιστής είπε πως είναι πρωινή.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Ναι κώστα το φαντάστηκα πως ίσως είναι η βυζαρού. Το κορυφαία στην κατηγορία της μου ακούγετε ενδιαφέρον. Φαντάζομαι θα την έχεις πάρει. Κάνει ισπανική? Πάντως όπως κατάλαβα είναι στο υπόγειο διδύμου 18 στο μεσαίο. Εσείς παιδιά λέτε πως είναι απογευματινή, όμως ένας άλλος συναγωνιστής είπε πως είναι πρωινή.

το μεσαιο δεν ειναι υπογειο , το πρωτο ειναι υπογειο , το δευτερο αναιβενης λιγα σκαλοπατια και το τριτο εχει ενα μικρο διαδρομο και μετα η πορτα

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Η Βίκυ στη διδύμου είναι μάλλον στο υπόγειο.. Λίγες περισσότερες διευκρυνήσεις θα βοηθήσουν.  Από περιποίηση τι λέει? Είναι βυζαρού παιδιά?

η Βικυ, οπως ειπα και ποιο πανω ηταν στο μεσαιο με τα σκαλοπατακια , οποιος  πηγε το πρωι την ειδε .

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Εντάξυ. Μικρέ μπορείς να μας πεις λίγο τα συν της βίκυς. Στο δωμάτιο πως είναι?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ο χιστις ειχε ορεξη σημερα και πηγα μεταξουργειο 22.35 για να πιτσιλισω την πετιτ λολα αλλα δυστηχος ηταν κλειστο και αυτο και το διπλα..... λιγο πιο κατω αμετρητοι ζηταδες....περιπολικα....πακιστανοι....αλβανοι.... συχαθηκα και εφυγα χωρις να κοιταξω αλλου

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ο χιστις ειχε ορεξη σημερα και πηγα μεταξουργειο 22.35 για να πιτσιλισω την πετιτ λολα αλλα δυστηχος ηταν κλειστο και αυτο και το διπλα..... λιγο πιο κατω αμετρητοι ζηταδες....περιπολικα....πακιστανοι....αλβανοι.... συχαθηκα και εφυγα χωρις να κοιταξω αλλου
Η πετιτ Ρουμανα Λολα(Κεραμεικου 13α αν αναφερεσαι)ειναι μετα τις 12 καθε βραδυ

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε παιδιά,

Το φοβερό τσάτσο στη Διδύμου τον έχετε δει?

Μιλάω για το τρίτο σπίτι (από Αχαρνών πρός τα κάτω), το αριστερό απ τα τρία συνεχόμενα (το www.bourdela.com/content/view/460/225/lang,el/]Διδύμου 20[/url]). Σήμερα κατά τις 14:00.

Καμιά 65ριά χρονών, αδερφή, κοντός, σήμερα φόραγε ρούχα για προπόνηση σε καράτε ή κουγκ-φου.
Καράφλας και κοντοκουρεμένος, με φεσάκι, και ομιλητικότατος.

Όσο περίμενα έριξε και ένα στεγνό καθάρισμα στις μασχάλες του με κάτι υγροχαρτομάντηλα (στο σαλόνι - μπροστά μας).

Έστειλε αλλοδαπό πελάτη να του πάρει τσιγάρα! "Δύο Dunhill για μένα και ένα Marlboro για σένα"!

Δήλωσε:
Του αρέσει το sport Formula 1. Το παρακολουθούσε όσο ήταν στη Γαλλία.

Μετά απ όλα αυτά δε θυμάμαι πως ήταν η γκόμενα (έφυγα τρέχοντας)!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
σημερα  το  πρωι  κατα  τις  11  απο  την  φωκαιας  25 κατω  ρουμανακι  ομορφο  γυρω  19  με 20  ονομα  χριστινα  αν  δεν  κανω  λαθος την πιπα την κανη  με  το χερι  και  το  στομα  μονο  στο  κεφαλη  χωρις να  το  κουναει. απο  πανω  πρωτα και  τα  χερια της  να  με κρατουν  μακρια  της και  μετα πισωκολητο και  τελος  κανονικα τα χερια να  μεκρατουν  μακρια  περινε  μου  λει τελειωσαν  τα  πεντε λεπτα και  φευγη χωρις αλλη  κουβεντα. νεκρη  τελειως  παρολο που που  εισαι  κουκλα της λεω δεν  εχεικαμια συμετοχη  το  κοριτσι

Ασε συνχύστη την έχω πατήσει και εγώ με την Χριστίνα. Αυτό το να σε κρατάει μακρυά με τα χέρια είνια για πολλες σφαλιάρες. Το έχω ξαναγράψει 2 φορες ότι ειναι για ΜΑΥΡΟ.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Φίλοι συναγωνιστές επειδή διαβάζοντας τα ποστ κάπου χάθηκα μπορεί κάποιος να διευκρινήσει τις ώρες που δουλεύοθν Νανά Καλύμνου και Βίκυ Διδύμου??? :think:
Ευχαριστώ πολύ

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Φίλοι συναγωνιστές επειδή διαβάζοντας τα ποστ κάπου χάθηκα μπορεί κάποιος να διευκρινήσει τις ώρες που δουλεύοθν Νανά Καλύμνου και Βίκυ Διδύμου??? :think:
Ευχαριστώ πολύ
Νανα-Καλυμνου υπογειο, ΠΑΝΤΑ απογευμα και καποιες Κυριακες-εκτακτως- απο το πρωι.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Ok φίλε ευχαριστώ...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.775
Πόντοι
12.056
Kαι εγω θελω να μαθω για την Βικυ...εχω μαθει οτι ειναι δυνατο μιλφ  :dancing: :rockon:

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες,η Αλεξάνδρα από Ρωσία σε ποιο σπίτι είναι;Αυτή με το τατού εννοώ.

GSX-R600

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μάγκες μήπως ξέρετε τί ώρες πέζει η Μιλένα στο φ.71?
Για σήμερα κάποιο ίνφο;

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Ρε μάγκες μήπως ξέρετε τί ώρες πέζει η Μιλένα στο φ.71?
Για σήμερα κάποιο ίνφο;

ηταν πρωινη...μεχρι και 5 το απογευμα...αυριο παλι ιδια ωρα.
το γραφει στο θρεντ που εχει ανοιχτει για εκεινη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom