Η σημερινή βόλτα πραγματοποιήθηκε στην πρωινή βάρδια και περιελάμβανε την ευρύτερη περιοχή της οδού Φυλής και της οδού Λιοσίων.Έγιναν 2 καταθέσεις μία σε ένα στανταράκι και μία σε κάποια καινούρια.Ας πάμε να δούμε μαζί ποιες κοπέλες δούλευαν στην πρώτη βάρδια.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Βικτώρια,η γνώστη ψηλή νταρντάνα της αλυσίδας η οποία αυτήν την φορά εμφανίστηκε με αλλαγμένη κουπ μαλλιών.Τα μαλλία της ήταν κοντά και βαμμένα καστανοκόκκινα.Στο Διδύμου 18 υπόγειο εκδίδοταν η Σύλβια η Βουλγάρα.Στο Διδύμου 16 ήταν "το" Σόνια με γυμνό κλαρίνο Σαλέα στο πρόγραμμα.
Στο Φυλής 61 υπόγειο σήμερα δούλευε καινούρια κοπέλα η Ίνα.Πρόκειται για κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών,χαμηλοκώλα με ασουλούπωτο σώμα,Αλβανικών χαρακτηριστικών.Προσφέρει σαν εξτρά πρωκτικό.Έχει ξανθά μαλλιά τα οποία τα είχε λιτά και έφταναν κάτω απο τους ώμους της.Υπηρεσία ήταν άρρεν με γυαλιά που εργάζεται κυρίως στο Μεταξουργίο και συγκεκριμένα στα Ιάσωνος 20&19. Το αντίτιμο ήταν είκοσι ευρώ υπερβολικά υψηλό κατά την άποψη μου για κοπέλα που μάλλον υπό κανονικάς συνθήκας πρέπει να εργάζεται στο
Μεταξουργείο.
Στο Φυλής 59 ισόγειο ήταν η καινούρια κοπέλα που είχα δει και την προηγούμενη εβδομάδα.Πανύψηλη,κανονικών κιλών,με μαύρα μαλλιά έως τους ώμους περίπου,λευκό δέρμα και ευχάριστο σαλονάρισμα.Αυτή η κοπέλα γνωρίζει κανείς που πέρασε σήμερα αν είναι η Ιζαμπέλλα; Πάντως το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε φθάνει μέχρι το 69.
Στο Φώκαιας 19 ήταν η όμορφη ξεπέτα γυρολόγος Ρωξάννη η οποία εμφανίστηκε κλασσικά ξεβράκωτη.Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν η 'Αννα η Πολωνέζα.Στον όροφο ήταν η Τερέζα.Στο Φώκαιας 24 μπήκα και ανέβηκα προσεκτικά τις σκάλες για να με υποδεχθεί η κυρία Πόπη απο το Διδύμου 8 όροφος και να μου πει οτι εργάζεται η Ειρήνη απο Κωλοκυνθούς 38,Διδύμου 18 υπόγειο και Φυλής 86 κατά αύξουσα σειρά εμφανίσεως.Κατέβηκα τις σκάλες ακόμα πιο προσεκτικά.Για την ιστορία να αναφέρω οτι πριν κάτι χρονάκια όταν βρισκόμουν στο σαλόνι του Κωλοκυνθούς 38 όροφος είχε πάρει ο Αξιωματικός Υπηρεσίας την τσατσά τηλέφωνο και της ζητούσε να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα να πάει να καταθέσει για το περιστατικό.Ποιο ήταν το περιστατικό; Ένας ηλικιωμένος πελάτης έπεσε απο τις σκάλες κατεβαίνοντας και πέθανε.Αυτός τουλάχιστον ήταν ηλικιωμένος ο άλλος πελάτης απότι γράψατε ήταν παλλικάρι.Όποιος γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες ή έχει ρωτήσει την εργαζόμενη η την υπηρεσία για το τι έγινε ακριβώς ας το αναφέρει για να μάθουμε και εμείς τι ακριβώς έγινε.
Στο Φυλής 65 ισόγειο δούλευε καινούρια κοπέλα με το πρωτότυπο όνομα Μαρία.Πρόκειται για εμφανίσιμη τσαχπίνα κοπέλα με ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών και φανταστική τουρλωτή κωλάρα.Τα πάντα με προφύλαξη με 69 ανακοίνωσε η υπηρεσία. Ο όροφος ήταν κλειστός.
Στο Φυλής 69 όροφος ήταν η Τζούλια η οποία σήμερα ανακοινώθηκε ως Τζουλιάννα.Πρόκειται για κοπέλα κανονικών κιλών,κοντή,λευκή κανονικών κιλών με κάποια πιασίματα.Έχει κωλάρα και το σώμα της έχει και λίγη κυταρρίτιδα.Τα μαλλιά της σε αυτόν τον οίκο τα έχει συνήθως πιασμένα πίσω ένω στο Φυλής 40 που εμφανιζόταν πρόσφατα τα είχε λιτά και ήταν κόκκινου χρώματος.Η τσατσά ανακοίνωσε στο σαλόνι τα πάντα με προφύλαξη με πρωκτικό.
Στο
Φυλής 67 εμφανίστηκε κοπέλα με μαύρα λιτά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με ωραίο σώμα και με ένα μικρό τατού πίσω στην μέση.Νοστιμούλα με πρωκτικό στο πρόγραμμα και καινούρια μου φάνηκε.
Στο Φυλής 71 όροφος σήμερα δούλευε η Χριστίνα,κοντή,αδύνατη κοπέλα με μαύρα μαλλιά που λέει οτι είναι Βουλγάρα αλλά μάλλον είναι Αλβανίδα.Πρόκειται για κοπέλα με κακές υπηρεσίες και αγενής συμπεριφορά και έχει δοκιμαστεί απο μένα 2 φορές.Η δεύτερη ήταν κατα λάθος γιατί δεν την αναγνώρισα.Έχει δουλέψει στο Φυλής 69 όροφος όταν είχε πρωτοέρθει το καλοκαίρι,στο Φυλής 40 όπου την πήρα για πρώτη φορά και έγραψα σχετικά,στο Διδύμου 7 δεξιά όπου την πήρα κατα λάθος.Είναι η κοπέλα που δουλεύει απογεύματα με το ίδιο όνομα στο
Φυλής 66Δ.Την έχετε σίγουρα δει και έχετε γράψει για αυτήν στις ενημερώσεις σας.Σας εφιστώ την προσοχή να μην περάσετε στο δωμάτιο μαζί της όταν την δείτε.Έχει χαρακτηριστική βραχνή φωνή.Πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό fake με πολύ χέρι.Το Φυλής 71 υπόγειο κλειστό με αναμμένο φως και το ισόγειο επίσης κλειστό.
Έκανα αναστροφή πορείας και κατευθύνθηκα προς τα Διδύμου 7.Μπήκα πρώτα στο δεξί όπου είδα καινούρια κοπέλα με το όνομα Νικόλ.Δεν πρέπει να είναι η Νικόλ του Φυλής 71 όροφος η οποία όταν την είδα πριν μια εβδομάδα ήταν μελαμψή.Αυτή η Νικόλ έχει λευκό δέρμα,είναι κανονικών κιλών με πιασμένα μαύρα μαλλιά και έχει στητή κωλάρα.Ανακοινώθηκε πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.Η πρώτη κατάθεση έγινε σε αυτήν την κοπέλα και η εμπειρία ήταν απλώς καλή.Περισσότερες λεπτομέρειες θα γράψω στην κριτική.
Κάθοδος προς την Λιοσίων.Στο Εξηκίου 18 όροφος με υποδέχθηκε υπηρεσία 30 ετών,πιθανών αθίγγανη με καλά ελληνικά,μελαμψή,με μαύρα κορακίσια μαλλιά,πληθωρική,ντυμένη στα μαύρα για ευνόητους λόγους.Το πρόσωπο της ήταν σκυλέ καβλωτικό,με πίρσινγκ στην μύτη της και το κορμί της ήταν χυμώδης όχι σε σημείο όμως που να χαρακτηριστεί χονδρέλω.Μπορώ να πω ήταν μια σέξυ χυμώδης υπηρεσία. Φώναξε την Τζούλη και εγώ της είπα οτι νόμιζα οτι ήταν αυτή η κοπέλα.
Η Τζούλια ήταν ψηλή,νεότερη σε ηλικία,με μαυρά μαλλιά πιο πάνω απο τους ώμους και νταρντάνα.Φορούσε δικτυωτά εσώρουχα. Η τσατσά μου λέει με νάζι "Σου αρέσουν οι νταρντανούλες;" Εγώ την ρώτησα μειδειώντας αν κάνει σεξ και αυτή. Η απάντηση της ήταν αινιγματική "Κάνω και εγώ τις επιλογές μου μερικές φορές". Δεν συνέχισα άλλο τον διάλογο μαζί της την ευχαρίστησα και αποχώρησα. Στο Εξηκίου 20 κοπέλα ήταν η Αλεξάνδρα.Πρόκειται για κοπέλα γύρω στα 30 με ξανθά λιτά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,λευκή,λίγο πληθωρική.Βουκολικά χαρακτηριστικά.Πιθανότατα Μολδαβή.
Στο Βέργας 6 ημιόροφος ήταν η γκιλφ Σοφία.Υπέρβαρη με ξανθά κοντά μαλλιά αδιάφορης εμφανίσεως.Στο υπόγειο ήταν η μιλφ Ρωσίδα Ναταλία.Μια παλιά γνώριμη.Είναι ψηλή,με μακριά ξανθά μαλλιά,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών.Το χαρακτηριστικό της σημείο αναγνωρίσεως είναι τα πρησμένα μάγουλα που έχει.Έχει εργαστεί στο Κωλοκυνθούς 38 όροφος σαν Βίκυ και έχει περάσει και απο τα μιλφάδικά της Διδύμου 16, Περγάμου 27 καθώς και Μαγνησίας 1 με το τωρινό όνομα.Εμφανίστηκε στο σαλόνι με μαύρες ζαρτιέρες και με κάβλωσε. Κατόπιν συνεννόησης κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό. Στο Βέργας 2 που δυστυχώς έχει ανακαινιστεί ,το προτιμούσα πιο καλτ γιατί μου θύμιζε τις πρώτες μου εφηβικές μπουρδελότσαρκες εμφανίστηκε η Ναταλία.Μιλφ Ρωσίδα αδιάφορης εμφανίσεως με κοντά καστανά μαλλιά,υπέρβαρη απο Αγκύρας και Περγάμου 27 όροφος προσφάτως.
Στο καινούριο στο Βέργας 3 που επισκέπτηκα σήμερα για πρώτη φορά εργάζονταν νεαρότερη κοπέλα σε σχέση με τις άλλες της ίδιας οδού. Κανονικών κιλών,με καστανομελί μαλλιά πάνω απο τους ώμους,πιθανότατα αθίγγανη εξ Αλβανίας. Τα μπροστινά της δόντια εξείχαν χαρακτηριστικά. Κανονικό πρόγραμμα.Η μιλφ Αλεξάνδρα που γράφετε ποια βάρδια εργάζεται συνήθως;
Στον οίκο της Αδάνων ήταν η γκιλφ πλέον Ζάνα γνωστή ως Βασίλισσα της Πίπας.
Αναστροφή και επιστροφή μου στην Διδύμου 7 αριστερά αυτήν την φορά όπου και πήρα την Λώρη για μια ακόμα φορά.Καλή σε υπηρεσίες μόνο που είναι αρκετά αγχώδης όταν ξεπερνάς το δεκάλεπτο.Προσφέρει και αυτή ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καθώς και πρωκτικό.
Αυτά για σήμερα.Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!