Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (35 μέλη και 277 επισκέπτες)

Επισκέπτης
'Οσον αφορά την Μπάρμπαρα, επειδή βλέπω πολλούς να ενδιαφέροντε έχω να πώ τα παρακάτω: Γενικά, τα πήρε τελευταία που οι καταθέσεις που γίνονταν δεν ήταν αρκετές και ειδικά με έναν χοντρό συναγωνιστή που την στρίμωχνε  :fuck1: με ιδιαίτερο τρόπο τον τελευταίο καιρό επηρεάζοντας ασύστολα τον ψυχικό της κόσμο  >:( . Επιπλέον δεν ξέρω για το ποιος είναι πρώτος η δεύτερος σε σειρά προτεραιότητας διότι σε ανύποπτο χρόνο σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξαν συναγωνιστές που μήνες πριν τα Χριστούγεννα της προσέφεραν δώρα σε εβδομαδιαία βάση ανελιπώς (το απότελεσμα ήταν να αλλάξει σπίτι για να χωράνε τα δώρα) . Πρίν φύγει έζησε και μια μικρή ερωτική απογοήτευση με κάποιον συναγωνιστή αγνώστων στοιχείων το οποίο μετατράπηκε σε θερμό επεισόδιο με τσα2 Ευά  . Με την επάνοδο της Μολδαβής 'Αννας  η κατάσταση έγινε Βοσνία - Ερζεγοβίνη την δεκαετία του 90  :ak: και συνετέλεσε στην παροδική  :huh: αποστροφή προς το επάγγελμα  :badair:  . Το διερευνητικό ταξίδι στο Ντουμπάι έγινε τελικά, το οποίο κατέληξε σε ταξίδι αναψυχής. Μετά απο αυτό και την αναπόφευκτη επιστροφή στον τόπο του "εγκλήματος" της έγινε και πρόταση γάμου απο νησιώτη συναγωνιστή  :smitten: , την οποία δέχτηκε και θα ζήσει εκείνη καλά και εμείς καλύτερα.. :boff: . Ψάχνανε για κουμπάρο τις προάλες τα παιδιά, γίνεται κανείς;  :helpplea:   Σημειωτέον, εδώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!!!   ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σήμερα, Σάββατο κατά τις 17.00, ξεκίνησα για μια άλλη εξόρμηση στα γνωστά πορνοστέκια της Αθήνας!
Σύμμαχός μου η βροχή(!) και η επιθυμία μου για αλητεία και γυναικεία σάρκα!
Σαφώς και δεν πρόκειται να κάνω εκτενή αναφορά για όλα τα ''ευαγή'' ιδρύματα, αλλά μόνο για αυτά που μου τράβηξαν την προσοχή οι αιθέριες υπάρξεις οι οποίες εργάζονταν σε αυτά.

Πρώτη στάση Μεταξουργείο, κλασσικά!

Γύρισα όλη την Κολωνού, χάλια μαύρα όλες, ούτε για δεκάρικο δεν άξιζαν!
Μοναδική ''παραφωνία'', σ' αυτή τη συμφωνία της αδιαφορίας, μια ξανθιά - με μαζεμένα σε κότσο τα μαλλιά της, κοντή - η οποία φορούσε μαύρες μπότες -  με έναν υπέροχο, τουρλωτό, στρογγυλό, εξωλέμβιο κώλο και φάτσα που έμοιαζε πάρα πολύ στην πασίγνωστη Ellen Saint!Βέβαια στο κούτελό της υπήρχε μια επιγραφή - ''ΠΡΟΣΟΧΗ ΞΕΠΕΤΑ'' - αλλά θα την τιμήσω στο μέλλον σίγουρα για 15Ε, γιατί την αληθινή Ellen δεν την έχω γαμήσει εώς τώρα!Κολωνού 32Β για τους ενδιαφερόμενους!

Ιάσωνος, τα γύρισα επίσης όλα και σύμφωνα με τα δικά μου συστήματα αναφοράς, μιλάω πάντα, ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ, επίπεδο!
Μία Ρουμάνα, αδυνατούλα, ξανθούλα στο 1Β με 10Ε, κάτι έλεγε, αλλά ο Πάκης που τήνε βάτεψε, πρέπει να είχε φάει, τουλάχιστον κανά 2 κιλά παστουρμά, χαλαρά όμως!Ακόμη και τώρα ''θυμάμαι'' την μυρωδιά και ανακατεύομαι ...

Μεγάλου Αλεξάνδρου καμμία σχέση οι πουτάνες με τα ''μεγαλεία'' του ''Αλέκου'', όπως τον βάπτισε ο αείμνηστος Ευγένιος Σπαθάρης, μέσα από την λαλιά του Καραγκιόζη!
Εξαίρεση στον κανόνα της χλαπάτσας και αυτού του δρόμου, ένα όμορφο αδυνατούλικο, μαυρομάλλικο, συνεσταλμένο, με κάτασπρο δερματάκι, πιπίνι στον αριθμό 20, στο ισόγειο, όχι στο υπόγειο, με 15Ε νομίζω!

Κεραμεικού, δυστυχώς, επτωχεύσανε!Καμμία άξια αναφοράς!

Κωνσταντινουπόλεως 166Β μελαχροινή, με καρρέ μαλλί και με κανονικό σώμα και βυζί, παραδομένα στον νόμο της Βαρύτητας, αλλά με πολλά υποσχόμενη πουτανοματιά!

Ο δρόμος με έβγαλε στον 2ο στόχο μου!Λιοσίων!

Εκεί και αν τα είδα όλα!
Το τι τελειωμένα, εμφανησιακά, gilf αντίκρυσα, δεν περιγράφεται!
Αξιομνημόνευτες δύο περιπτώσεις.
Η μία, η Αλέξια, στο 78, με 20Ε, κανονικό.Την είχα πάρει τέλος Οκτώβρη, καλή GFE, αλλά δεν με κέρδισε.Θα της δώσω και άλλες ευκαιρίες, παρότι συνοδεύεται από την αχώνευτη, μπουχέσα τσατσά, που βαριέται να κουνηθεί και όταν δεν περνάς στην λέει, λες και της χρωστάς τα εβραίικα!
Δεύτερη και μοναδική στο είδος της, η Στέλλα η αλλοίθωρη!Μέτρια εμφανησιακά, αλλά ρίχνεις κωλογαμήσι αλά Jean-Yves Le Castel!20E και Λιοσίων 91.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω για την Λίλιαν, Ξανθίππης 2, με 20Ε, την οποία είχα τιμήσει άπειρες φορές και σε αυτό το μπουρδέλο αλλά και στο 54Α στη Φυλής.
Μάλλον το σώμα της έχει νερουλιάσει αρκετά, σε σχέση με το παρελθόν και μου έδωσε την εντύπωση ότι αν της έλυνα στηθόδεσμο και μαγιώ, θα χυνόταν στο πάτωμα σαν πίνακας του Salvador Dali!Πολλή φαντασία ο άτιμος!

Τον μπούλο και από εκεί!

Τελικός στόχος, τι άλλο, η Φυλής, η πουτανομάνα!Προφανώς γνωστές, σχεδόν όλες και μη εξαιρετέες!
Εξαίρεση, στην συνηθισμένη ρουτίνα της Φυλής, η Isa-bella, μαύρο, βαρύ μαλλί μεχρι τη βάση του λαιμού, ψηλή με μικρό στήθος,ξεδιάντροπο κώλο, ποδάρες, λευκό δέρμα, κανονική στα κιλά της και γενικότερα σώμα από δεκαετία, μάλλον, του ΄80 και καταγωγή από την Τσεχία της Ρουμανίας!Φωκαίας 25Β, 20Ε και κανονικό.
Τιμήθηκε και γαμήθηκε!
Θα υποστείτε κριτική!
Έτσι ''έκλεισα'' και εγώ το τρίγωνο της - φθηνής - πορνείας, με κύριο σύμμαχό μου, την βροχή κατά διαστήματα!
Γιατί λόγω βροχής οι δρόμοι και οι οικίσκοι, ήταν άδειοι από άλλους σουλατσαδόρους των μπορντέλων!
Καυλημέρα σας!

Επισκέπτης
'Οσον αφορά την Μπάρμπαρα, επειδή βλέπω πολλούς να ενδιαφέροντε έχω να πώ τα παρακάτω: Γενικά, τα πήρε τελευταία που οι καταθέσεις που γίνονταν δεν ήταν αρκετές και ειδικά με έναν χοντρό συναγωνιστή που την στρίμωχνε  :fuck1: με ιδιαίτερο τρόπο τον τελευταίο καιρό επηρεάζοντας ασύστολα τον ψυχικό της κόσμο  >:( . Επιπλέον δεν ξέρω για το ποιος είναι πρώτος η δεύτερος σε σειρά προτεραιότητας διότι σε ανύποπτο χρόνο σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξαν συναγωνιστές που μήνες πριν τα Χριστούγεννα της προσέφεραν δώρα σε εβδομαδιαία βάση ανελιπώς (το απότελεσμα ήταν να αλλάξει σπίτι για να χωράνε τα δώρα) . Πρίν φύγει έζησε και μια μικρή ερωτική απογοήτευση με κάποιον συναγωνιστή αγνώστων στοιχείων το οποίο μετατράπηκε σε θερμό επεισόδιο με τσα2 Ευά  . Με την επάνοδο της Μολδαβής 'Αννας  η κατάσταση έγινε Βοσνία - Ερζεγοβίνη την δεκαετία του 90  :ak: και συνετέλεσε στην παροδική  :huh: αποστροφή προς το επάγγελμα  :badair:  . Το διερευνητικό ταξίδι στο Ντουμπάι έγινε τελικά, το οποίο κατέληξε σε ταξίδι αναψυχής. Μετά απο αυτό και την αναπόφευκτη επιστροφή στον τόπο του "εγκλήματος" της έγινε και πρόταση γάμου απο νησιώτη συναγωνιστή  :smitten: , την οποία δέχτηκε και θα ζήσει εκείνη καλά και εμείς καλύτερα.. :boff: . Ψάχνανε για κουμπάρο τις προάλες τα παιδιά, γίνεται κανείς;  :helpplea:   Σημειωτέον, εδώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!!!   ;)

Είσαι Θεός, μα τι λέω, είσαι ημί-θεος! :2funny: :2funny: :2funny:

fkd

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
H βροχη εκανε τον λιγοστο κοσμο να τρεχει να κρυφτει,
2h3bdjo.jpg

το ιδιο σκηνικο και στην φυλης
ετσι πειρα το αμαξι και απο φυλης πηγα προς μεταξι.
Η βροχη χτυπουσε στο τζαμι του αυτοκινητου παιζοντας μια δικια της μουσικη..
o60c9s.jpg

εγω ομως ακουγα αλλη....
ετσι φτανωντας μεταξι,ο αερας φυσαγε τρελλα και η βροχη επεφτε δυνατα στους ερημους δρομους.
av09ci.jpg

Oι σκεψεις εγιναν λεξεις,και τα σκουπιδια ταξιδευαν σαν χαρτινα καραβακια της ελπιδας στην βροχη..
fd4mm1.jpg

Iaσωνος
46 αρ.ψηλη νταρτανα με τεσσαρια μεσα σε δυχτυα για συγκρατηση λογο βαρους!!
46 μεση Παολα,οχι η τραγουδιστρια,με 2,5 κανονικο σωμα κοντο,η τσα ελεγε το προγραμμα ψυθιριστα στους πελετες και αναφερε τελειωτικο στο στηθος της κοπελλας με ισπανικη ακαποτη!!
44 Νεο κεντρο φασαριας οπως παντα η Λουμινιτσα με κωλο στα 15,που ο κωλος ειναι τουμπανο και απλο δεκα!!
Η βροχη και ο αερα δυναμωσαν και οι συναγωνιστες χωθηκαν οπου μπορουσαν..
Περδικας 3
αρ.κανονικουσωματος,1,65 νε 2 αρια,και ομορφο προσωπο.
δεξ.Χριστινα απο φυλης 59,54,ψηλοκαπουλο ,ιλφ!!
Ο καιρος ομως δεν βοηθουσε να ανεβω ιασωνος και ετσι μπηκα στα τελευταια της ..
Λολωνου
48 ευτραφης κοντη με 1,5,μονιμα τον τελευταιο καιρο εκει.
53 Μαγδαλενα με τα 3 αρια,και ολοσωμο μπειμπυ ντολ!!
47 ισ,ομορφη κοντη σοκολατα με στητο 1.5 και κωλο τουμπανο.
Φυσικα δεν τολμησα να ανεβω στον οροφο των φαντασματων
30i8ccg.jpg

Βγαινοντας η βροχη πηγαινε ακυβερνητη παντου και ετσι πηγα προς το αυτοκινητο.
o60c9s.jpg

Μοναδικη παραφωνια στο σκηνικο ηταν ο ερωτας,ενα ζευγαρακι φιλιοταν στην βροχη που επεφτε φυνατα..
2qt8s5t.jpg

Eβαλα μπροστα το αμαξι ριχνωντας μια τελευταια ματια στους ερημους δρομους
29g0pvo.jpg

συντροφια ειχα..
Kαλο σας βραδυ!!
  δεξ.Χριστινα απο φυλης 59,54,ψηλοκαπουλο ,ιλφ!! Σε πια βαρδια? ευχαριστω

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.077
Πόντοι
2.560
Έχω περάσει 3 - 4 φορές από το Φωκαίας 27 υπόγειο για την Βικτώρια.
διάβασα αυτά που γράφανε φίλοι για το γαμήσι που κάνει αλλά και αυτά για τα πολλά σπυριά.
παρατήρησα ότι πάντα παρουσιάζεται ή περπατάει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνεται το αριστερό της κυρίως κωλομέρι, γιατί μία φορά που δεν μπορούσε να περάσει και γύρισε λίγο πλάγια φάνηκε γεμάτο κάτι μεγάλα σπυριά....
ενώ έχει πράγματι καυλόφατσα, δεν πέρασα από τον φόβο των σπυριών.
πιστεύω ότι είναι αρκετά έως πολύ επικίνδυνα για μολύνσεις!!!!

μεγάλη προσοχή!!!!!!!

Με τόσα χύσια που έχει φάει στη μούρη αυτή η κοπέλα λογικό είναι η μούρη της να είναι σαν πίτσα!!!Την έχω πετύχει και εγώ έξω στο δρόμο όταν ακόμα δούλευε Αλκιβιάδου 16γ.Όλα αυτά σπυριά επικών διαστάσεων είναι καθαρά σημάδι μόλυνσης σε θύλακα!Και η Ζοβιράξ η αλοιφή που τα πλακώνει δεν κάνει τίποτα!Το ίδιο και το κωλομέρι της.Βγαίνει για σαλονάρισμα και πηγαίνει με τις πάντες!Κρίμας γιατί είναι εξαιρετικά συνεργάσιμη,δεκτική και σωστή στη δουλειά της!
Αναρωτιέμαι αν θα ήταν έτσι αν το πρόσωπο της ήταν εντάξει!

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.077
Πόντοι
2.560

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχά.............πάει το "κορίτσι μας"................. :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
'Οσον αφορά την Μπάρμπαρα, επειδή βλέπω πολλούς να ενδιαφέροντε έχω να πώ τα παρακάτω: Γενικά, τα πήρε τελευταία που οι καταθέσεις που γίνονταν δεν ήταν αρκετές και ειδικά με έναν χοντρό συναγωνιστή που την στρίμωχνε  
Μην λες ονόματα,ψηλέ μου................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Σήμερα, Σάββατο κατά τις 17.00, ξεκίνησα για μια άλλη εξόρμηση στα γνωστά πορνοστέκια της Αθήνας!
Σύμμαχός μου η βροχή(!) και η επιθυμία μου για αλητεία και γυναικεία σάρκα!
Σαφώς και δεν πρόκειται να κάνω εκτενή αναφορά για όλα τα ''ευαγή'' ιδρύματα, αλλά μόνο για αυτά που μου τράβηξαν την προσοχή οι αιθέριες υπάρξεις οι οποίες εργάζονταν σε αυτά.

Πρώτη στάση Μεταξουργείο, κλασσικά!

Γύρισα όλη την Κολωνού, χάλια μαύρα όλες, ούτε για δεκάρικο δεν άξιζαν!
Μοναδική ''παραφωνία'', σ' αυτή τη συμφωνία της αδιαφορίας, μια ξανθιά - με μαζεμένα σε κότσο τα μαλλιά της, κοντή - η οποία φορούσε μαύρες μπότες -  με έναν υπέροχο, τουρλωτό, στρογγυλό, εξωλέμβιο κώλο και φάτσα που έμοιαζε πάρα πολύ στην πασίγνωστη Ellen Saint!Βέβαια στο κούτελό της υπήρχε μια επιγραφή - ''ΠΡΟΣΟΧΗ ΞΕΠΕΤΑ'' - αλλά θα την τιμήσω στο μέλλον σίγουρα για 15Ε, γιατί την αληθινή Ellen δεν την έχω γαμήσει εώς τώρα!Κολωνού 32Β για τους ενδιαφερόμενους!

Ιάσωνος, τα γύρισα επίσης όλα και σύμφωνα με τα δικά μου συστήματα αναφοράς, μιλάω πάντα, ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ, επίπεδο!
Μία Ρουμάνα, αδυνατούλα, ξανθούλα στο 1Β με 10Ε, κάτι έλεγε, αλλά ο Πάκης που τήνε βάτεψε, πρέπει να είχε φάει, τουλάχιστον κανά 2 κιλά παστουρμά, χαλαρά όμως!Ακόμη και τώρα ''θυμάμαι'' την μυρωδιά και ανακατεύομαι ...

Μεγάλου Αλεξάνδρου καμμία σχέση οι πουτάνες με τα ''μεγαλεία'' του ''Αλέκου'', όπως τον βάπτισε ο αείμνηστος Ευγένιος Σπαθάρης, μέσα από την λαλιά του Καραγκιόζη!
Εξαίρεση στον κανόνα της χλαπάτσας και αυτού του δρόμου, ένα όμορφο αδυνατούλικο, μαυρομάλλικο, συνεσταλμένο, με κάτασπρο δερματάκι, πιπίνι στον αριθμό 20, στο ισόγειο, όχι στο υπόγειο, με 15Ε νομίζω!

Κεραμεικού, δυστυχώς, επτωχεύσανε!Καμμία άξια αναφοράς!

Κωνσταντινουπόλεως 166Β μελαχροινή, με καρρέ μαλλί και με κανονικό σώμα και βυζί, παραδομένα στον νόμο της Βαρύτητας, αλλά με πολλά υποσχόμενη πουτανοματιά!

Ο δρόμος με έβγαλε στον 2ο στόχο μου!Λιοσίων!

Εκεί και αν τα είδα όλα!
Το τι τελειωμένα, εμφανησιακά, gilf αντίκρυσα, δεν περιγράφεται!
Αξιομνημόνευτες δύο περιπτώσεις.
Η μία, η Αλέξια, στο 78, με 20Ε, κανονικό.Την είχα πάρει τέλος Οκτώβρη, καλή GFE, αλλά δεν με κέρδισε.Θα της δώσω και άλλες ευκαιρίες, παρότι συνοδεύεται από την αχώνευτη, μπουχέσα τσατσά, που βαριέται να κουνηθεί και όταν δεν περνάς στην λέει, λες και της χρωστάς τα εβραίικα!
Δεύτερη και μοναδική στο είδος της, η Στέλλα η αλλοίθωρη!Μέτρια εμφανησιακά, αλλά ρίχνεις κωλογαμήσι αλά Jean-Yves Le Castel!20E και Λιοσίων 91.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω για την Λίλιαν, Ξανθίππης 2, με 20Ε, την οποία είχα τιμήσει άπειρες φορές και σε αυτό το μπουρδέλο αλλά και στο 54Α στη Φυλής.
Μάλλον το σώμα της έχει νερουλιάσει αρκετά, σε σχέση με το παρελθόν και μου έδωσε την εντύπωση ότι αν της έλυνα στηθόδεσμο και μαγιώ, θα χυνόταν στο πάτωμα σαν πίνακας του Salvador Dali!Πολλή φαντασία ο άτιμος!

Τον μπούλο και από εκεί!

Τελικός στόχος, τι άλλο, η Φυλής, η πουτανομάνα!Προφανώς γνωστές, σχεδόν όλες και μη εξαιρετέες!
Εξαίρεση, στην συνηθισμένη ρουτίνα της Φυλής, η Isa-bella, μαύρο, βαρύ μαλλί μεχρι τη βάση του λαιμού, ψηλή με μικρό στήθος,ξεδιάντροπο κώλο, ποδάρες, λευκό δέρμα, κανονική στα κιλά της και γενικότερα σώμα από δεκαετία, μάλλον, του ΄80 και καταγωγή από την Τσεχία της Ρουμανίας!Φωκαίας 25Β, 20Ε και κανονικό.
Τιμήθηκε και γαμήθηκε!
Θα υποστείτε κριτική!
Έτσι ''έκλεισα'' και εγώ το τρίγωνο της - φθηνής - πορνείας, με κύριο σύμμαχό μου, την βροχή κατά διαστήματα!
Γιατί λόγω βροχής οι δρόμοι και οι οικίσκοι, ήταν άδειοι από άλλους σουλατσαδόρους των μπορντέλων!
Καυλημέρα σας!

υπέρ-απαξιωτική κριτική. Φίλε προσωπικά θα διαφωνήσω. Εμφανισιακά παίζουν ωραία κομμάτια και στο Μετάξυ (τις δύο φορές που πήγα) αλλά αμφισβητώ την ποιότητα των υπηρεσιών καθώς και της καθαριότητας τους. Λιοσίων είναι σχεδόν αποκλειστικά μόνο για milf/gilfάκιδες, αν και εκεί γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου, η οποία δεν θα το μάθει πότε και θα είμαστε για πάντα χώρια.  :- :- :-

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
που ειναι το μηνυμα του γαστρεντεριασι και γιατι το σβησατε?

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ενώ έχει πράγματι καυλόφατσα, δεν πέρασα από τον φόβο των σπυριών.
πιστεύω ότι είναι αρκετά έως πολύ επικίνδυνα για μολύνσεις!!!!
Kονδυλώματα, παληκάρι;
Και για τη Νικολέττα κάτι είχε βγει, δεν έμαθα την κατάληξη.

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μοναδική ''παραφωνία'', σ' αυτή τη συμφωνία της αδιαφορίας, μια ξανθιά - με μαζεμένα σε κότσο τα μαλλιά της, κοντή - η οποία φορούσε μαύρες μπότες -  με έναν υπέροχο, τουρλωτό, στρογγυλό, εξωλέμβιο κώλο και φάτσα που έμοιαζε πάρα πολύ στην πασίγνωστη Ellen Saint!Βέβαια στο κούτελό της υπήρχε μια επιγραφή - ''ΠΡΟΣΟΧΗ ΞΕΠΕΤΑ'' - αλλά θα την τιμήσω στο μέλλον σίγουρα για 15Ε, γιατί την αληθινή Ellen δεν την έχω γαμήσει εώς τώρα!Κολωνού 32Β για τους ενδιαφερόμενους!
Πάλεψε το. Μπορεί να μην είναι ξεπέτα.
Το 15άρι το κρατάνε εκεί. :tickedoff:

Επισκέπτης
υπέρ-απαξιωτική κριτική. Φίλε προσωπικά θα διαφωνήσω. Εμφανισιακά παίζουν ωραία κομμάτια και στο Μετάξυ (τις δύο φορές που πήγα) αλλά αμφισβητώ την ποιότητα των υπηρεσιών καθώς και της καθαριότητας τους. Λιοσίων είναι σχεδόν αποκλειστικά μόνο για milf/gilfάκιδες, αν και εκεί γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου, η οποία δεν θα το μάθει πότε και θα είμαστε για πάντα χώρια.  :- :- :-

'Εχεις δίκαιο, είναι υπέρ-απαξιωτική η κριτική μου!Τέτοια διάθεση είχα, μετά την τσάρκα, απαξ-ίωσης - δεν μπορεί πάντα να έχουμε την ίδια διάθεση, έτσι δεν είναι?

Γνώρισες τον έρωτα της ζωής σου στη Λιοσίων?
Μην μασάς κάστανο!
Κάνε πρόταση γάμου, πάραυτα!
Θα έχεις σταθερό και κυρίως μαύρο εισόδημα συν τον έρωτα των ονείρων σου!Τι άλλο θες?

Υ.Γ. Πλάκα κάνω σχετικά με το αμόρε από Λιοσίων, μην παρεξηγηθείς!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
'Εχεις δίκαιο, είναι υπέρ-απαξιωτική η κριτική μου!Τέτοια διάθεση είχα, μετά την τσάρκα, απαξ-ίωσης - δεν μπορεί πάντα να έχουμε την ίδια διάθεση, έτσι δεν είναι?

Γνώρισες τον έρωτα της ζωής σου στη Λιοσίων?
Μην μασάς κάστανο!
Κάνε πρόταση γάμου, πάραυτα!
Θα έχεις σταθερό και κυρίως μαύρο εισόδημα συν τον έρωτα των ονείρων σου!Τι άλλο θες?

Υ.Γ. Πλάκα κάνω σχετικά με το αμόρε από Λιοσίων, μην παρεξηγηθείς!

φυσικά και δεν παρεξηγούμε. Απλά θα σε παραπέμψω εδώ για να καταλάβεις:
Εξηκίου 18Β Αννούλα, ευτραφής gilf, μελαχρινή με κοντό μαλλί. Για κανένα λόγο. Δίπλα στο Εξηκίου 18 Σαμπρίνα και...ερωτευτικά. Δεν θυμάμαι στην πορνοκαριέρα μου να εχω πάθει μεγαλύτερο πορνοσόκ. Μελαχρινή, με σκούρο δέρμα ανατολίτικο αέρα με υπέροχο σώμα και ακόμα πιο ωραίο πρόσωπο. Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω γιατι το μόνο που θα έκανα θα ήταν να πιρφορίσω. Την έκανα με την ουρα στα σκέλια και προχώρησα προς:

amore.jpg

amore-mani.jpg

love-inspirational-daily.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Kονδυλώματα, παληκάρι;
Και για τη Νικολέττα κάτι είχε βγει, δεν έμαθα την κατάληξη.
Και εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι παίζει με Νικολέτα,περιμένω κάποιον που να ξέρει 100% τι γίνεται....να μας πει!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Διατί, κυριὲ μου, τὶ σᾶς ἔκαμε τὸ ποδόσφαιρον;
Το ποδόσφαιρο είναι φοβερό,αυτοί που γράφουν όμως εκτός του ότι οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν,τσακώνονται σαν 5χρονα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
σήμερα στην δεύτερη βάρδια:
Φυλής 67 η Αντίνα με τις βυζάρες. έκοψε το κωλαράκι και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν της κάνουμε εμπάργκο μέχρι να το ξαναδώσει στον λαό!!!
στο 69 πάνω η Τζούλια με φουλ πρόγραμμα.
στο 71 κάτω η Αλλίσια - Αντριάννα με τις βυζάρες. έκοψε και αυτή το κωλαράκι από τότε που έβαλε τους βύζους. εμπάργκο και σε αυτή!!!
στο 65 η Εμμανουέλα χωρίς κωλαράκι. εμπάργκο και σε αυτή!!!
στο 86 το ισόγειο η Αντριάννα
στο 86 όροφος η Τζούλια με τα σκουλαρίκια και το κωλαράκι!!!
στο 84 όροφος η ψηλή γκομενάρα Καρολίνα.
στο 84 ισόγειο η Σόνια με τις καύλες της.
στο 80 η Άννα - Μαρία με το κωλαράκι. κάτι δεν μου πάει καλά σε αυτή και δεν την έχω πάρει.
στο 59 κάτω με τον πουστροτσατσό διαφήμιση ένα μελαψό ονόματι Μαρία. καλό κομμάτι!!!
στο 74 ένα χοντρό μπάζο.
αυτά. από προσφορά κώλου τίποτα το καλό.
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ξέχασα χτες να γράψω, ότι πέρασα και από Περγάμου 1 - ψιλοανακαινισμένο το ''μαγαζί'' - όπου βρήκα την μαυρομάλλα πιτσιρίκα την Πωλίνα - έτσι την προσφώνισε η τσαx2 - που δούλευε παλιά και Φυλής 134Β, στην υπόγα!
Αγίου Πέτρου 7 συνάντησα μια ξανθιά , κοντή προστυχόφατσα με διαφανές κομπινεζόν, στην αρχή ακόμη της milf πουτανοκαριέρας της, με κανονικό βάρος και ωραία ματιά!
Γαμώσιμες και οι 2, στο εικοσάρικο!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.712
Πόντοι
41.129
για τους φαν της δεποινιδος λαρισας που απο ιασωνος πηρε προαγωη σε φυλης να ενημερωσω οτι ξαναγυρισε ιασωνος (δεν ξερω για ποσο) τιμηθηκε με 10ευρω απλο προγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom