Σήμερα, Σάββατο κατά τις 17.00, ξεκίνησα για μια άλλη εξόρμηση στα γνωστά πορνοστέκια της Αθήνας!
Σύμμαχός μου η βροχή(!) και η επιθυμία μου για αλητεία και γυναικεία σάρκα!
Σαφώς και δεν πρόκειται να κάνω εκτενή αναφορά για όλα τα ''ευαγή'' ιδρύματα, αλλά μόνο για αυτά που μου τράβηξαν την προσοχή οι αιθέριες υπάρξεις οι οποίες εργάζονταν σε αυτά.
Πρώτη στάση
Μεταξουργείο, κλασσικά!
Γύρισα όλη την Κολωνού, χάλια μαύρα όλες, ούτε για δεκάρικο δεν άξιζαν!
Μοναδική ''παραφωνία'', σ' αυτή τη συμφωνία της αδιαφορίας, μια ξανθιά - με μαζεμένα σε κότσο τα μαλλιά της, κοντή - η οποία φορούσε μαύρες μπότες - με έναν υπέροχο, τουρλωτό, στρογγυλό, εξωλέμβιο κώλο και φάτσα που έμοιαζε πάρα πολύ στην πασίγνωστη Ellen Saint!Βέβαια στο κούτελό της υπήρχε μια επιγραφή - ''ΠΡΟΣΟΧΗ ΞΕΠΕΤΑ'' - αλλά θα την τιμήσω στο μέλλον σίγουρα για 15Ε, γιατί την αληθινή Ellen δεν την έχω γαμήσει εώς τώρα!Κολωνού 32Β για τους ενδιαφερόμενους!
Ιάσωνος, τα γύρισα επίσης όλα και σύμφωνα με τα δικά μου συστήματα αναφοράς, μιλάω πάντα, ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ, επίπεδο!
Μία Ρουμάνα, αδυνατούλα, ξανθούλα στο 1Β με 10Ε, κάτι έλεγε, αλλά ο Πάκης που τήνε βάτεψε, πρέπει να είχε φάει, τουλάχιστον κανά 2 κιλά παστουρμά, χαλαρά όμως!Ακόμη και τώρα ''θυμάμαι'' την μυρωδιά και ανακατεύομαι ...
Μεγάλου Αλεξάνδρου καμμία σχέση οι πουτάνες με τα ''μεγαλεία'' του ''Αλέκου'', όπως τον βάπτισε ο αείμνηστος Ευγένιος Σπαθάρης, μέσα από την λαλιά του Καραγκιόζη!
Εξαίρεση στον κανόνα της χλαπάτσας και αυτού του δρόμου, ένα όμορφο αδυνατούλικο, μαυρομάλλικο, συνεσταλμένο, με κάτασπρο δερματάκι, πιπίνι στον αριθμό 20, στο ισόγειο, όχι στο υπόγειο, με 15Ε νομίζω!
Κεραμεικού, δυστυχώς, επτωχεύσανε!Καμμία άξια αναφοράς!
Κωνσταντινουπόλεως 166Β μελαχροινή, με καρρέ μαλλί και με κανονικό σώμα και βυζί, παραδομένα στον νόμο της Βαρύτητας, αλλά με πολλά υποσχόμενη πουτανοματιά!
Ο δρόμος με έβγαλε στον 2ο στόχο μου!Λιοσίων!
Εκεί και αν τα είδα όλα!
Το τι τελειωμένα, εμφανησιακά, gilf αντίκρυσα, δεν περιγράφεται!
Αξιομνημόνευτες δύο περιπτώσεις.
Η μία, η Αλέξια, στο 78, με 20Ε, κανονικό.Την είχα πάρει τέλος Οκτώβρη, καλή GFE, αλλά δεν με κέρδισε.Θα της δώσω και άλλες ευκαιρίες, παρότι συνοδεύεται από την αχώνευτη, μπουχέσα τσατσά, που βαριέται να κουνηθεί και όταν δεν περνάς στην λέει, λες και της χρωστάς τα εβραίικα!
Δεύτερη και μοναδική στο είδος της, η Στέλλα η αλλοίθωρη!Μέτρια εμφανησιακά, αλλά ρίχνεις κωλογαμήσι αλά Jean-Yves Le Castel!20E και Λιοσίων 91.
Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω για την Λίλιαν, Ξανθίππης 2, με 20Ε, την οποία είχα τιμήσει άπειρες φορές και σε αυτό το μπουρδέλο αλλά και στο 54Α στη Φυλής.
Μάλλον το σώμα της έχει νερουλιάσει αρκετά, σε σχέση με το παρελθόν και μου έδωσε την εντύπωση ότι αν της έλυνα στηθόδεσμο και μαγιώ, θα χυνόταν στο πάτωμα σαν πίνακας του Salvador Dali!Πολλή φαντασία ο άτιμος!
Τον μπούλο και από εκεί!
Τελικός στόχος, τι άλλο, η Φυλής, η πουτανομάνα!Προφανώς γνωστές, σχεδόν όλες και μη εξαιρετέες!
Εξαίρεση, στην συνηθισμένη ρουτίνα της Φυλής, η Isa-bella, μαύρο, βαρύ μαλλί μεχρι τη βάση του λαιμού, ψηλή με μικρό στήθος,ξεδιάντροπο κώλο, ποδάρες, λευκό δέρμα, κανονική στα κιλά της και γενικότερα σώμα από δεκαετία, μάλλον, του ΄80 και καταγωγή από την Τσεχία της Ρουμανίας!Φωκαίας 25Β, 20Ε και κανονικό.
Τιμήθηκε και γαμήθηκε!
Θα υποστείτε κριτική!
Έτσι ''έκλεισα'' και εγώ το τρίγωνο της - φθηνής - πορνείας, με κύριο σύμμαχό μου, την βροχή κατά διαστήματα!
Γιατί λόγω βροχής οι δρόμοι και οι οικίσκοι, ήταν άδειοι από άλλους σουλατσαδόρους των μπορντέλων!
Καυλημέρα σας!