Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 332 άτομα (25 μέλη και 307 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
είναι ενδεικτικό το νούμερο, αλλα πλέον τόσους νομίζω οτι παίρνουν πιά.  :huh: Μπορεί να κάνω και λάθος, απλά το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι ψιλοχωμένο οπότε δεν ξέρω πόση πελατεία έχει.

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Υπαρχει ρε μαγκες πορνειο εφεσου 11???

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συμβουλή μου:

Και ούτε να ξαναδιαβάσεις.
Eίχα τους λόγους μου,να δείξω ότι δεν είναι επίπεδο αντιπαράθεσης αυτό! Τέλος καλό-όλα καλά...... :)

Να πούμε και ένα "μπράβο" σε farkeli και Πρόεδρο................... :cool2:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Θέλω ένημέρωση μόνο από τόν εγκριτο Φανούρη Τζούρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΠΡΟΣΚΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!
:2funny: :2funny: :2funny:

[size=11pt]Περιπλανώμενος (γι' άλλη μια φορά) στο Μεταξουργείο[/size]

9:32-11:10 π.μ

Ιάσονος 43: Δύο κοπέλες. Πρώτη εμφανίστηκε η Σόνια. Μία καστανή promilf, με μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, τα μαλλιά πιασμένα πίσω στο κεφάλι, μεσαίο προς μεγάλο ελαφρώς κρεμασμένο στήθος, καλό σωματάκι - κωλαράκι, που το κάλυπτε με μία πουά λευκή φουστίτσα. Απλό στα 10 ευρώ.
Ακολούθησε η Χριστίνα. Μία μικρόσωμη μελαχρινή, με μαύρο μαλλί (και λίγες ανταύγειες) έως τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, λεπτή και γυμνασμένη, με ωραίο κωλαράκι. ΚΩΛΟΣ στα 10.
Ιάσονος 46Β: Η Ρουμάνα Αλίνα. Ευγενική μελαχρινή κοπέλα, με μαύρο ίσιο μαλλί έως τους ώμους, μέτριο συνήθως χαμογελαστό πρόσωπο, μεγάλο στήθος. Κοντούλα. Φορούσε μεσοφόρι. ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ στα 10.
Ιάσονος 46Α: Μετά τις 12 το μεσημέρι θα ξεκινούσε τη βάδρια της η ευτραφής μελαχρινή Μαρία.
Ιάσονος 44 (με τα σκαλάκια): Δούλευαν δύο κοπέλες. Η νεαρή Αλεξάνδρα. Ξανθιά με το ίσιο μαλλί της έως τους ώμους, χαμογελαστό πρόσωπο με μαγουλάκια, λεπτή φωνή, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα - κοιλίτσα, μέτριος κώλος και μπουτάρες. Απλό στα 10 και ΚΩΛΟΣ στα 15.
Και η Ντιάνα. Με καστανό σπαστό μαλλί έως τους ώμους, γελαστό πρόσωπο και αυτή, μικρό προς μεσαίο στήθος, καλό σωματάκι με λίγα πιασιματάκια και ερωτικό κωλαράκι. Φορούσε μία σέξυ στολή Αγιο...Βασιλικής. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Η 27χρονη Μολδαβή Σάρρα. Ψηλή αδύνατη κοπέλα, με καστανό μες μαλλί πάνω από τους ώμους, μεσαίο στήθος. Ευγενική και χαμογελαστή. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Η Βίκυ. Γεματούλα και χαμογελαστή milf, με ίσιο καστανό μαλλί πάνω από τους ώμους, φαρδομούρα, με μεσαίο στήθος, μεγάλο κώλο (φορούσε πάλι μεσοφόρι) και μπουτάρες με λίγη κυτταρίτιδα. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 (υπόγειο): Η Μαρία. Μία...κοντοχοντρούλα ξανθιά με ίσια μαλλιά έως τους ώμους κοπέλα, με γλυκό χαμογελαστό προσωπάκι, μεγάλο στήθος. ΦΟΥΛ στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 (ισόγειο): Η Ροζαλίντα. Milf, με μαύρα μαλλιά αρκετά κάτω από τους ώμους πιασμένα σε αλογοουρά, μέτριο αλλά χαμογελαστό πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατη. Φορούσε πάλι ένα κόκκινο μεσοφόρι. ΚΩΛΟΣ στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 (όροφος): Η Μπέλα. Νεαρή με ίσιο ξανθό μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους, ωραίο σοβαρό πρόσωπο μ' έντονα χείλη και μεγάλα μάτια, μεσαίο στητό στήθος με ωραίες θηλές και περιθηλαία άλω, μάλλον χαμηλού αναστήματος, σώμα με λίγα πιασιματάκια. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 (ισόγειο): Η Αντζελα από τη Βουλγαρία. Ψηλή 30άρα, με ίσιο σπαστό μαύρο μαλλί έως τους ώμους, πρόστυχο σοβαρό πρόσωπο με σκούρα μάτια, μικρό στήθος, ταττού στο αριστερό μπράτσο, καλός κώλος και χυτά πόδια. Φορούσε μαύρο μεσοφόρι. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ στα 10.
Κολωνού 53: Δύο κοπέλες. Η milf Φωτεινή, με ξανθό μαλλί πιασμένο ψηλά στο κεφάλι, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, απλό στα 10˙ και η  Ανδριάνα. Ψηλή κοπέλα και με βαρύ κορμί. Το μαλλί της ήταν σκούρο και ίσιο έως τους ώμους, διέθετε μέτριο φαρδύ πρόσωπο και μεγάλο στηθος. Απλό στα 10.
Κολωνού 48: Η Λάουρα. Επρόκειτο για μία promilf, με χαρακτηριστικά Νοτιοαμερικάνας. Μαύρο σγουρό μαλλί έως τους ώμους, όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο με σχιστά μάτια, μεσαίο στήθος, μέτριου ύψους, σώμα με λίγα πιασμιματάκια και μέτριο κωλαράκι. Απλό στα 10.
Κολωνού 47 (ισόγειο): Η ευγενική Σοφία από τη Βραζιλία (σύμφωνα με δήλωσή της πάντα).  Κοντούλα, λευκή milf με μαύρο σγουρό μακρύ μαλλί κάτω από τους ώμους, μέτριο καλοσυνάτο πρόσωπο, λεπτό σώμα, μεσαίο στήθος. Απλό στα 10.
Κολωνού 47 (όροφος): Δύο εργαζόμενες. Μία milfogilf με ξανθό μαλλί που κάλυπτε τ' αυτιά της, μεγάλο στήθος και γεμάτο κορμί˙ και η μαύρη "γαζέλα" Τζένη, με χυμώδες σώμα, βυζάρες, κωλάρα και...μια μούρη στόμα, με κατάλευκα δόντια. Απλό στα 10.
Κολωνού 27Α: Η 25χρονη Ιωάννα από την Αλβανία. Με ξανθό ίσιο μαλλί έως τους ώμους, όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο, μικρό στήθος, λεπτό σώμα, μέτριου αναστήματος, ωραίο κωλαράκι και πόδια επίσης. Ομως πάντα βιαστική, λες και την κυνηγάνε. Απλό στα 10.
Κολωνού 15: Η Μάγδα. Μία σχετικά κοντή και γεματούτσικη νεαρή κοπέλα, με σεληνοειδές (δίκην Ανατολικοευρωπαίας) πρόστυχο πρόσωπο και ξανθωπό μες ίσιο μαλλί πάνω από τους ώμους, μεσαίο ωραίο στήθος με μεγάλες θηλές, ωραίος κώλος.  Απλό στα 15
Κολωνού 11 (υπόγειο): Η Μαίρη. Μία πολύ άνετη και...κωλοπετσωμένη νεαρή κοπέλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα ψηλά στο κεφάλι, πρόσωπο με μεγάλα μάτια και καλοσχηματισμένα χείλη, μεσαίο στήθος, βαρύ κορμί. Απλό στα 15.
Κολωνού 11(ισόγειο):  Η ώρα ήταν 10:05 π.μ και στον οίκο βρισκόταν μόνο η υπηρεσία.
Κολωνού 11 (όροφος): Η Αντζελα. Μαυρομαλλούσα κοπέλα με ίσιο μαλλί που έφθανε κάτω από τους ώμους, χοντρούλα με μεγάλο στήθος. Απλό στα 10.
Ιάσονος 1 (το πρώτο): Η 30άρα ευτραφής Σοφία, με μαύρο καρέ μαλλί. Απλό στα 10.
Ιάσονος 1 (το μεσαίο): Η Ναταλία. Με ξανθό ίσιο μαλλί έως τους ώμους, λεπτή ευγενική φωνή, γλυκό προσωπάκι, μεσαίο στήθος, γεματούτσικο κορμί. Απλό στα 10.
Ιάσονος 1 (το τρίτο): Η Ξένια. Ψηλή κοπέλα με καστανό ίσιο μαλλί έως τους ώμους, ωραίο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, γεροδεμένο κορμί, φαρδύς αλλά ερωτικός κώλος. Απλό στα 10.
Ιάσονος 19Α ( όροφος): Η Μόνικα. Μία νεαρή ξανθωπή κοπέλα με ίσιο μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, μέτριου αναστήματος, καλούτσικο κωλαράκι˙ και η Τζέσικα. Νεαρή και εκείνη, με καστανόμαυρο μες μαλλί κάτω από τους ώμους, μικρό στήθος, λεπτή, με μία διάστιξη στην οσφύ. Απλό στα 10 και για τις δύο ξεχωριστά.
Ιάσονος 27Α: Η 23χρονη Ζαλίνα από τη Ρουμανία. Με μαύρο μακρύ μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά στο πλάι, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, γεροδεμένο σώμα με λίγη κοιλίτσα. Ωραίος κώλος και χυτά πόδια. Φορούσε λευκά εσώρουχα. Απλό στα 10.
Λεωνίδου 28 (ισόγειο): Μόνο ο τσάτσος. Ωρα 10:20 π.μ.
Λεωνίδου 28 (όροφος): Η 28χρονη χαμογελαστή Μίρκα από τη Ρουμανία. Αδύνατη και ψηλή κοπέλα, με μαύρα μαλλιά έως τους ώμους, μεσαίο ελαφρώς κρεμασμένο στήθος, καλό κωλαράκι. ΦΟΥΛ πρόγραμμα στα 10.
Ιάσονος 30: Η Αννα. Μία κοντούλα νεαρή με μεγάλο στήθος και έκφυλο πρόσωπο, καστανόμαυρο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι. ΚΩΛΟΣ στα 10.
Ιάσονος 30Β: Η Αλίνα. Νεαρή με καστανό ίσιο μαλλί κάτω από τους ώμους, γλυκό καθαρό πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια, καλό κωλαράκι. Απλό στα 10.
Ιάσονος 31 (υπόγειο): ΦΟΥΛ πρόγραμμα στα 10, για μία milf (Τατιάνα ; ) με καστανόμαυρο μαλλί έως τους ώμους, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο λεπτό κορμί, καλό κώλο και μπουτάρες.
Ιάσονος 33: Η Μαρία. Μία χαμογελαστή όμορφη νεαρή κοπέλα με μαύρο ίσιο μαλλί κάτω από τους ώμους, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, λεπτό κορμί. Απλό στα 10.
Ιάσονος 36: Η Αννα. Μία μελαχρινή με άγρια χαρακτηριστικά προσώπου, μεσαίο στήθος και βαρύ κορμί και η ξανθιά gilf Ερικα. Απλό στα 10 και για τις δύο ξεχωριστά.
Ιάσονος 37 (όροφος): Η Ιωάννα. Επρόκειτο για μία νεαρή σχετικά κοντούλα κοπέλα, με καστανό ίσιο μαλλί κάτω από τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, μεγάλο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. ΓΥΜΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα και ΚΩΛΟΣ στα 15, απλό στα 10.
Ιάσονος 37 (ισόγειο): Η Ντανιέλα. Ηταν μία ψηλή σχετικά milf, με καστανό μαλλί έως τους ώμους, άγριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, λεπτή, με φαρδιά λεκάνη, κώλος και μπούτια με κυτταρίτιδα. ΚΩΛΟΣ στα 10.
Περδίκκα 3Α: Η Ρουμάνα Μαρία. Μία ψηλή κοπέλα με μαύρα ίσια μαλλιά έως κάτω από τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, μονοκόμματο κορμί, καλός κώλος και μπούτια. Απλό στα 10.
Περδίκκα 3Β: Η Πολωνή Αχάτα. Μία μέτριου ύψους νεαρή, με μαύρο μαλλί έως λίγο κάτω από τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, σώμα με πιασίματα, γεμάτα μπούτια με κυτταρίτιδα. Εφερε διάστιξη στην έξω επιφάνεια της δεξιάς της κνήμης. Απλό στα 10.
Ιάσονος 46: Η Αλεξάνδρα από την Αλβανία. Χαμογελαστή μελαχρινή κοπέλα με μαύρο μαλλί μαζεμένο πίσω στο κεφάλι, όμορφο και σχεδόν πάντα χαμογελαστό πρόσωπο,  μέτριο ύψος, μεσαίο στήθος, καλό κωλαράκι. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α: Κλασικά η Βερόνικα και η Ανδριάνα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 10.
Κολωνού 27Β: Η Τζώρτζια. Καστανή κοπέλα με μεγάλο στήθος και μία διάστιξη στο δεξιό μαστό ψηλά, γεμάτο κορμί. ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα βυζιά με 10, ΚΩΛΟΣ στα 15.
Κολωνού 30 (ισόγειο): Δύο κοπέλες. Η Ντάρια. Μία νεαρή με καστανόξανθα ίσια μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, μικρό στήθος με μικρές θηλές επίσης, μέτριου ύψους, λεπτή με ωραίο κωλαράκι˙ και μία έτερη, επίσης όμορφη καστανόξανθη με ίσιο μαλλί έως τους ώμους, νεαρή με ωραίο σωματάκι και μικρό στήθος. Απλό στα 10 και για τις δύο ξεχωριστά.
Κολωνού 30 (όροφος): 10:47 π.μ. Η Κρίνα θα ξαναδούλευε σε μία ώρα.
Κολωνού 32 (ισόγειο): Η Ντάνα. Ομορφη νεαρή κοπέλα με ίσια μαύρα μαλλιά κάτω από τους ώμους, με μεγάλο στήθος και γεροδεμένο ψηλό κορμί, με κωλάρα και μπουτάρες. Απλό στα 10.
Κεραμεικού 13 (υπόγειο): Η Μιρέλα. Νεαρή καστανή κοπέλα με ίσια μαλλιά κάτω από  τους ώμους, με όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στητό στήθος, λεπτό σώμα, καλός κώλος. Ψηλή. Απλό στα 10.
Κεραμεικού 13 (ισόγειο): Δύο κοπέλες. Η Ανέτα και η Χριστίνα. Η πρώτη με καστανό ίσιο μακρύ μαλλί κάτω από τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, καλή κορμοστασιά, κωλάρα. Η δεύτερη, λίγο πιο λεπτή αλλά με μεσαίο στήθος, καστανόξανθη με τα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά, ωραίος κώλος επίσης. Απλό στα 10. Παρτούζα στα 20.
Κεραμικού 13 (όροφος): Η Αντζέλικα. Μία ασχημούλα, νεαρή, κοντή, στρουμπουλή κοπέλα με μεγάλο στήθος. Απλό στα 10.
Δεληγιώργη 39: Η Μαρία. Μία πολύ αδύνατη μελαχρινή (ίσως αθιγγάνα) νεαρή κοπέλα με μικρό στήθος και μαύρο σγουρό μακρύ κάτω από τους ώμους μαλλί. Απλό στα 10.
Δεληγιώργη 30: Ενας ξανθός τράβελος πίσω από την κλειστή σιδερένια πόρτα.
Ακομινάνου 2 (ισόγειο): Η 23χρονη Αλεξάνδρα από τη Ρουμανία. Με μαύρα ίσια μαλλιά έως την πλάτη, πρόστυχο χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο φυσικό στήθος, σώμα με πιασίματα, κωλάρα και μπουτάρες. Απλό στα 10, με αμφίδρομα φιλάκια. Πληρώθηκε...

8254706550_2374af26c9_c.jpg

Το σεντόνι ήταν βρώμικο.

8254714080_79298307c1_c.jpg

Επειτα από απαίτησή μου αλλάχτηκε.

8254712586_b0b08e9179_c.jpg

8254708000_83f79b46de_c.jpg

8254709486_1198ac9266_c.jpg

Λεωνίδου 6: Η Ιονέλα. Ξανθιά κοπέλα με το μαλλί της να φτάνει πάνω από τους ώμους, γλυκό χαμογελαστό πρόσωπο, μικρό στήθος, γεροδεμένο κορμί. Απλό στα 10.

μια μικρή διόρθωση φίλε Φανούρη, αν προφανώς εννοείς Ιλλύρια = Αλβανίδα, μάλλον κάνεις ένα μικρό λάθος, οι Αλβανοί δεν είναι απόγονοι των Ιλλυρίων και ουδέποτε αποδείχτηκε κάτι τέτοιο επιστημονικά. Οι Ιλλύριοι ήταν οι κάτοικοι των περιοχών που αργότερα εγκαταστάθηκαν Αλβανοί (πιθανότατα Σλάβοι απο την Ανατολική Ευρώπη), και δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, άσχετα αν αργότερα συνδέθηκαν για εθνικιστικούς σκοπούς.
Το (εύστοχο) σχόλιο του φίλου Dawn με ωθησε να διαβάσω για το θέμα.
Υπάρχουν επιχειρήματα αλλά και αντεπιχειρήματα σχετικά με την καταγωγή των Αλβανών από τους Ιλλυριούς.
Θ' αναφέρω μερικά.
1ο επιχείρημα: Οι Albani (Αλβανοί) ήταν μία Ιλλυρική φυλή που βρισκόταν εγκατεστημένη βορειοανατολικά του Δυρραχίου, γύρω από μία πόλη την Albanopolis (Αλβανόπολις). Αναφέρεται από τον γεωγράφο Πτολεμαῖο, το 150 μ.Χ
Αντεπιχείρημα: Δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι οι σημερινού Αλβανοί προέρχονται από εκείνη την αρχαία φυλή. Αλλωστε για πρώτη φορά τ' όνομά τους (Arbanasi) εμφανίζεται μόλις τον 11ο αιώνα.
2ο επιχείρημα: Η Αλβανική γλώσσα μιλιέται στην ίδια περιοχή όπου μιλιόταν η Ιλλυρική στην αρχαιότητα.
Αντεπιχείρημα: Σύμφωνα με τον γλωσσολόγο V. Georgiev, η θεωρία της προέλευσης της Αλβανικής γλώσσας από την Ιλλυρική δεν ευσταθεί, μιας και δεν υπήρχαν αλβανικά ονόματα πριν τον 12ο αιώνα και επίσης η Αλβανική γλώσσα δεν έχει δεχθεί την επιρροή που φυσιολογικά θα δεχόταν από την Ελληνική γλώσσα εάν οι Αλβανοί κατοικούσαν την περιοχή της σημερινής Αλβανίας συνέχεια από την αρχαιότητα. Αντιθέτως δέχτηκε μεγαλύτερη επιρροή από τη Λατινική γλώσσα δείχνοντας ότι οι Αλβανοί κατοικούσαν βορειότερα.
Από την άλλη μερία, αρχαία Ιλλυρικά τοπωνύμια της περιοχής "ζυμώθηκαν" με την Αλβανική γλώσσα και πήραν τη σημερινή μορφή τους ακολουθώντας τους Αλβανικούς φωνητικούς κανόνες. Π.χ Durrachion > Durrës ή Scodra > Shkodra.
Στη βιβλιογρφία, που εγώ ανέτρεξα, δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν έχουν καταβολές από τους Ιλλυριούς ή όχι.
Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι έχουν˙ επιστημονικά όμως δεν έχει αποδειχτεί κάτι τέτοιο.
Πάντως το σίγουρο είναι ότι δε λογίζονται Σλάβοι. Οπως επίσης και εγώ κακώς χρησιμοποίησα το επίθετο Ιλλυριά για να χαρακτηρίσω την εθνικότητα της Ιωάννας.
Γράφοντας περιφραστικά "...από την Αλβανία" ή απλά "Αλβανίδα" θ' αρκούσε.

Περί κλώνων

Υπήρχε εδώ και κάποιο καιρό η εντύπωση (υπάρχει άραγε ακόμα ; ) ότι ο farkeli και εγώ ήμασταν το ίδιο πρόσωπο ή για την ακρίβεια ότι εγώ ήμουν...ένας κλώνος του˙ μάλιστα κάποια στιγμή προστέθηκε και ο Βελουχιώτης, δίνοντάς μας...τριαδική υπόσταση.
Προσωπικά εμένα αυτό δε μ' ενόχλησε˙ και δεν μ' ενόχλησε όχι γιατί ήμουν υπεράνω, αλλά διότι τέτοιες εσφαλμένες εντυπώσεις είναι ανθρώπινο να δημιουργηθούν σε μία μεγάλη κοινότητα σαν τη δική μας.
Από κει και πέρα είναι στο χέρι του κάθε θιγόμενου, μέσα από τη δουλεία του αλλά και την εν γένει συμπεριφορά του, ν΄αποδείξει (χωρίς άγχος και πάθος. Χαλαρά, που λένε και οι Θεσσαλονικείς φίλοι μας) ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Στο τέλος (αργά ή γρήγορα) η αλήθεια πάντα λάμπει.
Οσον αφορά τον εαυτό μου, θα συνεχίσω να ενημερώνω και να προσφέρω όσο μπορώ. Θα δέχομαι με ικανοποίηση τους όποιους επαίνους, αλλά θα είμαι δεκτικός και στην κριτική˙ αρκεί να είναι καλοπροαίρετη.
Εν κατακλείδι και σε συνάρτηση με τα τελευταία σχόλια που αφορούσαν το συγκεκριμένο θέμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον farkeli, που πάντα με υποστηρίζει και γράφει καλά για μένα - αναφέροντας μόνο ότι έχω ακόμα μπροστά μου (πολύ) δρόμο για ν' αποκτήσω μέρος της δικής του πορνοεμπειρίας - όσο και τους, billy13 που...επιβεβαίωσε την ύπαρξή μου, αλλά και τον magaret που έμμεσα εκφράστηκε με συμπάθεια για το άτομό μου.
Η ενημέρωση πάνω απ' όλα (και απ' όλους).

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:2funny: :2funny: :2funny:

[size=11pt]Περιπλανώμενος (γι' άλλη μια φορά) στο Μεταξουργείο[/size]

Εν κατακλείδι και σε συνάρτηση με τα τελευταία σχόλια που αφορούσαν το συγκεκριμένο θέμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον farkeli, που πάντα με υποστηρίζει και γράφει καλά για μένα - αναφέροντας μόνο ότι έχω ακόμα μπροστά μου (πολύ) δρόμο για ν' αποκτήσω μέρος της δικής του πορνοεμπειρίας - όσο και τους, billy13 που...επιβεβαίωσε την ύπαρξή μου, αλλά και τον magaret που έμμεσα εκφράστηκε με συμπάθεια για το άτομό μου.
Η ενημέρωση πάνω απ' όλα (και απ' όλους).
Keep Walking............. :thumbsup:

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
δεν θα έχει ενημέρωση αυτή την εβδομάδα, γιατί δεν κατέβηκα για τσάρκα. Αντίθετα σήμερα είχαμε στοχευμένη επίθεση στο μπουρδέλο στην Αγίου Πέτρου. Εκεί βρήκα την "Suicide girl" Έλενα με τα τατουάζ την οποία είχα τιμήσει παλαιότερα με μέτρια αποτελέσματα, αλλα ήθελα να ξανατσεκάρω. Πέρασα μέσα στο μεγάλο καθαρό δωμάτιο, στο οποίο με ψιλοενοχλούσε  ο χαμηλός "αισθησιακός"φωτισμός αλλα δεν πειράζει. Το κρεβάτι πάντως είναι πολύ καλό.

Η 'Ελενα αυτή την φορά ήταν πολύ καλύτερη. Ωραία προκαταρκτικά, λίγα κόλπα με τα πόδια γιατι γαργαλιέται (δυστηχώς), καλό γλύψιμο και καλό σεξάκι. Ημουν πρώτος πελάτης οπότε την είχα πετύχει πεντακάθαρη (μόλις είχε βγεί απο το μπάνιο) και αρκετά στενή σε βαθμό που να μήν καταλαβαίνεις οτι τρώει 10-20 πούτσους την ημέρα. Καλή συμμετοχή, αν και (μάλλον λόγω χαρακτήρα) είναι λιγομίλητη και όχι πολύ εκδηλωτική. Στο τέλος της είπα οτι είχα ξανάρθει και ότι σήμερα ήταν καλύτερη και όπως φάνηκε της άρεσε. Σίγουρα θα ξαναπάω, είναι καλή πρόταση και μου αρέσει πολύ (κορμάρα όπως ακριβώς μου αρέσει).

Υ.Γ.----------------- Κάνω και εγώ έκκληση στον billy13 να παραμείνει στο φόρουμ. Δέν γνωρίζω τι έγινε αλλα είναι σημαντικό, τουλάχιστον στα μπουρδέλο-τόπικς να παραμένουμε ενωμένοι σαν γροθιά ενάντια στον Ελλεϊνιδισμό.

Την είδα κι εγώ προχθές το απόγευμα αλλά δεν μου αρέσουν τα πολλά τατουάζ,κι έχει και κοιλίτσα!Κατέθεσα τον οβολό μου και το όργανό μου στην "Μίκι" στη Διδύμου."Ο Μίκι Μικι Μαους σε τυρί,ο Μίκι Μίκι αξιον εστί"!!!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Η σημερινή βόλτα πραγματοποιήθηκε στην πρωινή βάρδια και περιελάμβανε την ευρύτερη περιοχή της οδού Φυλής και της οδού Λιοσίων.Έγιναν 2 καταθέσεις μία σε ένα στανταράκι και μία σε κάποια καινούρια.Ας πάμε να δούμε μαζί ποιες κοπέλες δούλευαν στην πρώτη βάρδια.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Βικτώρια,η γνώστη ψηλή νταρντάνα της αλυσίδας η οποία αυτήν την φορά εμφανίστηκε με αλλαγμένη κουπ μαλλιών.Τα μαλλία της ήταν κοντά και βαμμένα καστανοκόκκινα.Στο Διδύμου 18 υπόγειο εκδίδοταν η Σύλβια η Βουλγάρα.Στο Διδύμου 16 ήταν "το" Σόνια με γυμνό κλαρίνο Σαλέα στο πρόγραμμα.
Στο Φυλής 61 υπόγειο σήμερα δούλευε καινούρια κοπέλα η Ίνα.Πρόκειται για κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών,χαμηλοκώλα με ασουλούπωτο σώμα,Αλβανικών χαρακτηριστικών.Προσφέρει σαν εξτρά πρωκτικό.Έχει ξανθά μαλλιά τα οποία τα είχε λιτά και έφταναν κάτω απο τους ώμους της.Υπηρεσία ήταν άρρεν με γυαλιά που εργάζεται κυρίως στο Μεταξουργίο και συγκεκριμένα στα Ιάσωνος 20&19. Το αντίτιμο ήταν είκοσι ευρώ υπερβολικά υψηλό κατά την άποψη μου για κοπέλα που μάλλον υπό κανονικάς συνθήκας πρέπει να εργάζεται στο Μεταξουργείο.
Στο Φυλής 59 ισόγειο ήταν η καινούρια κοπέλα που είχα δει και την προηγούμενη εβδομάδα.Πανύψηλη,κανονικών κιλών,με μαύρα μαλλιά έως τους ώμους περίπου,λευκό δέρμα και ευχάριστο σαλονάρισμα.Αυτή η κοπέλα γνωρίζει κανείς που πέρασε σήμερα αν είναι η Ιζαμπέλλα; Πάντως το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε φθάνει μέχρι το 69.
Στο Φώκαιας 19 ήταν η όμορφη ξεπέτα γυρολόγος Ρωξάννη η οποία εμφανίστηκε κλασσικά ξεβράκωτη.Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν η 'Αννα η Πολωνέζα.Στον όροφο ήταν η Τερέζα.Στο Φώκαιας 24 μπήκα και ανέβηκα προσεκτικά τις σκάλες για να με υποδεχθεί η κυρία Πόπη απο το Διδύμου 8 όροφος και να μου πει οτι εργάζεται η Ειρήνη απο Κωλοκυνθούς 38,Διδύμου 18 υπόγειο και Φυλής 86 κατά αύξουσα σειρά εμφανίσεως.Κατέβηκα τις σκάλες ακόμα πιο προσεκτικά.Για την ιστορία να αναφέρω οτι πριν κάτι χρονάκια όταν βρισκόμουν στο σαλόνι του Κωλοκυνθούς 38 όροφος είχε πάρει ο Αξιωματικός Υπηρεσίας την τσατσά τηλέφωνο και της ζητούσε να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα να πάει να καταθέσει για το περιστατικό.Ποιο ήταν το περιστατικό; Ένας ηλικιωμένος πελάτης έπεσε απο τις σκάλες κατεβαίνοντας και πέθανε.Αυτός τουλάχιστον ήταν ηλικιωμένος ο άλλος πελάτης απότι γράψατε ήταν παλλικάρι.Όποιος γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες ή έχει ρωτήσει την εργαζόμενη η την υπηρεσία για το τι έγινε ακριβώς ας το αναφέρει για να μάθουμε και εμείς τι ακριβώς έγινε.
Στο Φυλής 65 ισόγειο δούλευε καινούρια κοπέλα με το πρωτότυπο όνομα Μαρία.Πρόκειται για εμφανίσιμη τσαχπίνα κοπέλα με ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών και φανταστική τουρλωτή κωλάρα.Τα πάντα με προφύλαξη με 69 ανακοίνωσε η υπηρεσία. Ο όροφος ήταν κλειστός.
Στο Φυλής 69 όροφος ήταν η Τζούλια η οποία σήμερα ανακοινώθηκε ως Τζουλιάννα.Πρόκειται για κοπέλα κανονικών κιλών,κοντή,λευκή κανονικών κιλών με κάποια πιασίματα.Έχει κωλάρα και το σώμα της έχει και λίγη κυταρρίτιδα.Τα μαλλιά της σε αυτόν τον οίκο τα έχει συνήθως πιασμένα πίσω ένω στο Φυλής 40 που εμφανιζόταν πρόσφατα τα είχε λιτά και ήταν κόκκινου χρώματος.Η τσατσά ανακοίνωσε στο σαλόνι τα πάντα με προφύλαξη με πρωκτικό.
Στο Φυλής 67 εμφανίστηκε κοπέλα με μαύρα λιτά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με ωραίο σώμα και με ένα μικρό τατού πίσω στην μέση.Νοστιμούλα με πρωκτικό στο πρόγραμμα και καινούρια μου φάνηκε.
Στο Φυλής 71 όροφος σήμερα δούλευε η Χριστίνα,κοντή,αδύνατη κοπέλα με μαύρα μαλλιά που λέει οτι είναι Βουλγάρα αλλά μάλλον είναι Αλβανίδα.Πρόκειται για κοπέλα με κακές υπηρεσίες και αγενής συμπεριφορά και έχει δοκιμαστεί απο μένα 2 φορές.Η δεύτερη ήταν κατα λάθος γιατί δεν την αναγνώρισα.Έχει δουλέψει στο Φυλής 69 όροφος όταν είχε πρωτοέρθει το καλοκαίρι,στο Φυλής 40 όπου την πήρα για πρώτη φορά και έγραψα σχετικά,στο Διδύμου 7 δεξιά όπου την πήρα κατα λάθος.Είναι η κοπέλα που δουλεύει απογεύματα με το ίδιο όνομα στο Φυλής 66Δ.Την έχετε σίγουρα δει και έχετε γράψει για αυτήν στις ενημερώσεις σας.Σας εφιστώ την προσοχή να μην περάσετε στο δωμάτιο μαζί της όταν την δείτε.Έχει χαρακτηριστική βραχνή φωνή.Πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό fake με πολύ χέρι.Το Φυλής 71 υπόγειο κλειστό με αναμμένο φως και το ισόγειο επίσης κλειστό.
Έκανα αναστροφή πορείας και κατευθύνθηκα προς τα Διδύμου 7.Μπήκα πρώτα στο δεξί όπου είδα καινούρια κοπέλα με το όνομα Νικόλ.Δεν πρέπει να είναι η Νικόλ του Φυλής 71 όροφος η οποία όταν την είδα πριν μια εβδομάδα ήταν μελαμψή.Αυτή η Νικόλ έχει λευκό δέρμα,είναι κανονικών κιλών με πιασμένα μαύρα μαλλιά και έχει στητή κωλάρα.Ανακοινώθηκε πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.Η πρώτη κατάθεση έγινε σε αυτήν την κοπέλα και η εμπειρία ήταν απλώς καλή.Περισσότερες λεπτομέρειες θα γράψω στην κριτική.
Κάθοδος προς την Λιοσίων.Στο Εξηκίου 18 όροφος με υποδέχθηκε υπηρεσία 30 ετών,πιθανών αθίγγανη με καλά ελληνικά,μελαμψή,με μαύρα κορακίσια μαλλιά,πληθωρική,ντυμένη στα μαύρα για ευνόητους λόγους.Το πρόσωπο της ήταν σκυλέ καβλωτικό,με πίρσινγκ στην μύτη της και το κορμί της ήταν χυμώδης όχι σε σημείο όμως που να χαρακτηριστεί χονδρέλω.Μπορώ να πω ήταν μια σέξυ χυμώδης υπηρεσία. Φώναξε την Τζούλη και εγώ της είπα οτι νόμιζα οτι ήταν αυτή η κοπέλα.
Η Τζούλια ήταν ψηλή,νεότερη σε ηλικία,με μαυρά μαλλιά πιο πάνω απο τους ώμους και νταρντάνα.Φορούσε δικτυωτά εσώρουχα. Η τσατσά μου λέει με νάζι "Σου αρέσουν οι νταρντανούλες;" Εγώ την ρώτησα μειδειώντας αν κάνει σεξ και αυτή. Η απάντηση της ήταν αινιγματική "Κάνω και εγώ τις επιλογές μου μερικές φορές". Δεν συνέχισα άλλο τον διάλογο μαζί της την ευχαρίστησα και αποχώρησα. Στο Εξηκίου 20 κοπέλα ήταν η Αλεξάνδρα.Πρόκειται για κοπέλα γύρω στα 30 με ξανθά λιτά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,λευκή,λίγο πληθωρική.Βουκολικά χαρακτηριστικά.Πιθανότατα Μολδαβή.
Στο Βέργας 6 ημιόροφος ήταν η γκιλφ Σοφία.Υπέρβαρη με ξανθά κοντά μαλλιά αδιάφορης εμφανίσεως.Στο υπόγειο ήταν η μιλφ Ρωσίδα Ναταλία.Μια παλιά γνώριμη.Είναι ψηλή,με μακριά ξανθά μαλλιά,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών.Το χαρακτηριστικό της σημείο αναγνωρίσεως είναι τα πρησμένα μάγουλα που έχει.Έχει εργαστεί στο Κωλοκυνθούς 38 όροφος σαν Βίκυ και έχει περάσει και απο τα μιλφάδικά της Διδύμου 16, Περγάμου 27 καθώς και Μαγνησίας 1 με το τωρινό όνομα.Εμφανίστηκε στο σαλόνι με μαύρες ζαρτιέρες και με κάβλωσε. Κατόπιν συνεννόησης κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό. Στο Βέργας 2 που δυστυχώς έχει ανακαινιστεί ,το προτιμούσα πιο καλτ γιατί μου θύμιζε τις πρώτες μου εφηβικές μπουρδελότσαρκες εμφανίστηκε η Ναταλία.Μιλφ Ρωσίδα αδιάφορης εμφανίσεως με κοντά καστανά μαλλιά,υπέρβαρη απο Αγκύρας και Περγάμου 27 όροφος προσφάτως.
Στο καινούριο στο Βέργας 3 που επισκέπτηκα σήμερα για πρώτη φορά εργάζονταν νεαρότερη κοπέλα σε σχέση με τις άλλες της ίδιας οδού. Κανονικών κιλών,με καστανομελί μαλλιά πάνω απο τους ώμους,πιθανότατα αθίγγανη εξ Αλβανίας. Τα μπροστινά της δόντια εξείχαν χαρακτηριστικά. Κανονικό πρόγραμμα.Η μιλφ Αλεξάνδρα που γράφετε ποια βάρδια εργάζεται συνήθως;
Στον οίκο της Αδάνων ήταν η γκιλφ πλέον Ζάνα γνωστή ως Βασίλισσα της Πίπας.
Αναστροφή και επιστροφή μου στην Διδύμου 7 αριστερά αυτήν την φορά όπου και πήρα την Λώρη για μια ακόμα φορά.Καλή σε υπηρεσίες μόνο που είναι αρκετά αγχώδης όταν ξεπερνάς το δεκάλεπτο.Προσφέρει και αυτή ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καθώς και πρωκτικό.
Αυτά για σήμερα.Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.183
Πόντοι
46.232
59 ορ. Μαιρη τουμπανο με ωραιο βαψιμο και κωλαρα και Αντζελα ψιλολιχνο πιπινι με μικρο στηθος και μαλλια μεχρι το στηθος!!
61 Σονια ντυμενη ως κορισι του μαι.
Μαίρη και Άντζελα...καινούργιες ? για δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω.
Πια Σόνια ή Σέρβα? η τσιγγάνα ? ή Ρουμάνα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.183
Πόντοι
46.232
OK,με "έφτιαξε" ο αρχηγός (antisthenis).....δεν ξαναγράφω για ομάδες πάντως.............
δεν ξέρω τι έγινε(με το θέμα της προειδοποίησης) ...αλλά σωστά κάνεις και δεν γράφεις για ομάδες...δηλαδή για ολυμπιακό...
μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις για κωλοχανεία όμως(Παο , Αεκ)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλό είναι αυτοί που ενημερώνουν να μένουν στο σαιτ , αν και η συμπεριφορές πολλών εξωθούν κάποιους που το κάνουν(ενημέρωση)να μην ξαναασχοληθούν.... 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.183
Πόντοι
46.232
Καταδρομικη πριν λιγα λεπτα στη Φυλης, τα ιδια και τα ιδια με εξαιρεση μια νεα πολυ ενδιαφερουσα παρουσια στο ΦΥλης 59 πανω, Αντζελα λεγεται καστανοξανθο πολυ ομορφο πιπινακι, θα δοκιμασθει συντομα  :cum:
καλή είδηση...νέο αίμα , έγραψε και άλλος αλλά χωρίς διευκρινήσεις

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.183
Πόντοι
46.232
Στο Φυλής 59 ισόγειο ήταν η καινούρια κοπέλα που είχα δει και την προηγούμενη εβδομάδα.Πανύψηλη,κανονικών κιλών,με μαύρα μαλλιά έως τους ώμους περίπου,λευκό δέρμα και ευχάριστο σαλονάρισμα.Αυτή η κοπέλα γνωρίζει κανείς που πέρασε σήμερα αν είναι η Ιζαμπέλλα; Πάντως το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε φθάνει μέχρι το 69.

Στο Φυλής 65 ισόγειο δούλευε καινούρια κοπέλα με το πρωτότυπο όνομα Μαρία.Πρόκειται για εμφανίσιμη τσαχπίνα κοπέλα με ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών και φανταστική τουρλωτή κωλάρα.Τα πάντα με προφύλαξη με 69 ανακοίνωσε η υπηρεσία. Ο όροφος ήταν κλειστός.
ναι φίλε η Ιζαμπέλα είναι.... συνήθος  πρωινά δουλεύει στο 59 και απογέματα Φωκαίας 25β...
η Μαρία η Γαλλίδα όπως λεεί δουλεύει κανα μήνα τώρα , πρωτοεμφανίστηκε Φ86β στην θέση της Μόνικας που έχει εξαφανιστεί..... και εδώ και 10 μέρες περίπου δουλέυει στο 65..εντυπωσιακή κωλάρα(συνήθος φοράει διχτυωτά) αλλά σύμφωνα με συναγωνιστή που την πήρε πρόσφατα πάρα πολύ χαλαρή/πλαδαρή.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
κι εγω σε συμπαθω τυπε  :P

καλα,για το φαρκελι δεν το συζηταω...υποκλινομαι
respect-063.gif

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.183
Πόντοι
46.232
συμφωνώ με τον προλαλήσαντα..........

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Καταδρομικη πριν λιγα λεπτα στη Φυλης, τα ιδια και τα ιδια με εξαιρεση μια νεα πολυ ενδιαφερουσα παρουσια στο ΦΥλης 59 πανω, Αντζελα λεγεται καστανοξανθο πολυ ομορφο πιπινακι, θα δοκιμασθει συντομα  :cum:

Μακρια και αλλαργα μαγκες!! την δοκιμασα χθες βραδυ και ειναι μεγαλη ξενερα....Εκλαψα το 20αρι!
Υγ. ωραιο παντως μωρο.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Υπο βροχης πυρος και σιδηρου...
Τωρα Φυλης...
40 Μαριαννα.
66 Α Ντενιζα.
66 Δ Χριστινα.
61    Ιννα.
84 ισ.Σονια.
84 ορ.Καρολινα.
86 ορ.Τζουλια με το πιρσινκ.
86 ισ.Αντριαννα,
65 ισ.Εμμανουελα.
67    Αντινα.
69 ορ.Τζουλια.
69 ισ. Μαγια.
Στην φωκαιας μετα απο καιρο ξανανοιξε το 17..Ετσι..
Φωκαιας
17      Μαρια η ποντια.
19      Μαρια η ισπανιδα.
25 ισ. Ιζαμπελα.
27 υπ.Βικτωρια.
27 ισ.Ειρηνη.
24    Σαρρα.
Αυτα υπο βροχης...

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θέλω να γαμήσω τη Μπάρμπαρα. Γύρνα πίσω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom