Χτεσινή (Πέμπτη) καθυστερημένη στοχευμένη επιδρομή στην Φυλής.
Είχα όρεξη για να δοκιμάσω κάτι καινούργιο.
Οπότε:
Φυλ. 109 1ος: κλειστό λόγω ανακαίνισης (βάψιμο)
Φυλ. 134γ υπ: όπου εμφανίστηκε το λαχταριστό Ρουμανάκι Κλαούντια. Δεν υπήρχε πιθανότητα να μην το "φάω". Τέτοιο τουρλωτό κωλαράκι, δεν είναι να το αφήνεις . . . . . . Λόγω γνωριμίας, η συνεύρεση ήταν υποκειμενικά καταπληκτική. . . . . .
Φυλ. 61 υπ.: Μια Σόνια, μετριοκαλή
Φυλ. 59 ισ.: οι δυο τσαπερδόνες Ιζαμπέλα και η άλλη. Πήρα την Ιζαμπέλα, λόγω σωματοδομής. Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο, με χαμόγελο. Στην αρχή, έβγαλε μόνο το κάτω και κάθισε δίπλα μου. Ρώτησε πως θα ήθελα το στοματικό (με ή χωρίς). Δοκίμασα το χωρίς. Καλή πιπούλα, με γλύψιμο κατά μήκος του κονταριού μου και πάλι ρούφηγμα όλο μέσα. Εκεί την λυπήθηκα, γιατί μετά την προηγούμενη κατάθεση, είχα σκουπίσει όλη την περιοχή με αντισηπτικό μαντηλάκι, οπότε είχε μείνει η γεύση του. Έτσι, η γλώσσα της γεύτηκε την στυφή γεύση του αντισηπτικού. Τα είδε όλα και παρόλο που δεν της άρεσε, δεν σταμάτησε την πίπα, αν και της το πρότεινα. Μετά, την ξάπλωσα για να γευτώ το νεανικό σφριγηλό κορμάκι της. Της έβγαλα το σουτιέν, όπου δυο μικρά και ελαφρώς πεσμένα στηθάκια πετάχτηκαν έξω. Στα μπρούμυτα δεν με άφησε να χαρώ το θεσπέσιο κωλαράκι της γιατί γαργαλιόταν. Το άσχημο ήταν ότι όση ώρα την χάιδευα και την φιλούσα, εκείνη έπαιζε με το προφυλακτικό: το είχε ανοίξει και ξετυλίξει και το έπαιζε σαν κομπολόι. Λάστιχο το έκανε! Οπότε, μετά δυσκολεύτηκε να το τοποθετήσει. Αυτό το σκηνικό με αποσυντόνισε. Αλλά, το διόρθωσε στο ιεροποστολικό, όπου έγινε σε πολύ GFE φάση, με αυτήν να με αγκαλιάζει σφιχτά και μνα βγάζει ωραίες καυλωτικές κραυγούλες. Δυστυχώς, δεν κατάλαβα αν πραγματικά της άρεσε ή ήταν καλή ηθοποιός (μάλλον το δεύτερο), καθώς δεν μιλάει γρί Ελληνικά ή Αγγλικά. Έτσι, μην μπορώντας να συνεννοηθώ καθόλου και λίγο η άσχημη αρχή (γαργαλιτό-κομπολόι) δεν κατάφερα να τελειώσω, παρόλο που το πάλεψε αρκετά και με άνεση χρόνου. ίσως πιο μετά την ξαναδοκιμάσω. . . . .
Φυλ. 66α: η Χριστίνα, μια κοντούλα με καρέ μαλλάκι Αλβανιδούλα με φουλ. Εδώ ο τελευταίος καταθετικός σταθμός για σήμερα (χτες).
Εδώ η κοπελίτσα μπήκε μουδιασμένα στο δωμάτιο, έκανε μια αδιάφορη ακά αερόπιπα και την ξάπλωσα για τα "δικά" μου. Ως ολίγον βλαχάντερ, με κραυγές και ιαχές με παρότρυνε να επιταχύνω την διαδικασία. Μετά από ολίγον ιεροποστολικόν, την γύρισα για αναλ. Στάθηκε πολύ άβολα, με την πλάτη/μέση σηκωμένη (σαν τις γάτες σε στάση επίθεσης) και δεν μπορούσα να μπω εύκολα. Με λίγα σπρωξίδια, τα κατάφερα, αλλά εκείνη πάλι καμπούριαζε ή ερχόταν πολύ πίσω προς το μέρος μου, μην μπορώντας να κουνηθώ και να παλινδρομήσω. Τότε, την ξαπλώνω μπρούμητα , με κλειστά τα πόδια και την αρχίζω στις γρήγορες - δυνατές - διεισδύσεις, όπου τις βγήκαν τα μάτια έξω. όσο δυσανασχετούσε τόσο καύλωνα. Δεν την ταλαιπώρησα πολύ πάντως, αφού την έχυσα σχετικά γρήγορα.
Φωκ. 19: μια ανθυπομέτρια
Φωκ. 25 ις.: η Ιζαμπέλλα, μια όμορφη σεξουλική μορφή, με λευκό δέρμα, πλούσιο στητό στήθος, υποσχόμενο βλέμμα, γυναικείες καμπύλες. Μου θύμισε λίγο την Μιχαέλα του Φ. 86Α 1ς. σε στυλ.
Αυτά