Αντισθένη μπορείς να σβήσεις το ποστ ως άσχετο αλλά εγώ θα ήθελα να το αφήσεις να διαβαστεί όπως και οι ενημερώσεις μου εκτός και αν σε κάποιο σημείο βρίζω ή προσβάλλω κάποιο μέλος. Το παρόν κείμενο δεν τεμαχίζεται και δεν διαιρείται.
Θυμασαι που μου ελεγες οτι ο αρης πηγαινε με αγορακια..
Δεν ειχες το θαρρος ,προσωπο με προσωπο να μου πεις πεντε πραγματα
Εχετε μαθει με τους κλωνους μονο να μιλατε,ποτε στα ισια
Ασε τα περι αγαπητικων της πουτανας,οτι εχω κανει το λεω στα ισια,προσωπο με προσωπο
Απο μενα τελειωσες,και ξερεις τι εννοω
Εσύ επέλεξες να τα πούμε όλα δημόσια.
Ναι εγώ σου έλεγα σε πολιτική συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο (παλαιότερα και όχι πρόσφατα) ότι ο πραγματικός Άρης Βελουχιώτης που ήταν αρχικαπετάνιος του ΕΛΑΣ πήγαινε με αγοράκια. Βέβαια δεν ήμουν παρών λόγω ηλικίας αλλά αυτό υποστηρίζεται σε κάποιο βιβλίο που διάβασα.
Αυτό δεν μπορεί να σημαίνει ότι ο ιντερνετικός Βελουχιώτης πηγαίνει με αγοράκια. Κάλλιστα μπορεί να σημαίνει ότι δεν το γνωρίζει ή και δεν συμφωνεί με αυτό το περιστατικό.
Όπως σου έγραψα και σε πμ δεν στέκει ούτε για αστείο να συνδυάσεις αυτά που σου είπα για τον αντάρτη Άρη Βελουχιώτη, με εμένα και με τον ιντερνετικό μπουρδελάρη Βελουχιώτη.
Επειδή λοιπόν επιμένεις ανεξήγητα και αναίτια, θα σου σημειώσω το εξής. Όπως ξέρεις με γνωρίζουν φατσικά αρκετά μέλη του πορνοσαϊτ. Μπορεί να είναι και πάνω από 50 μέλη. Αργά ή γρήγορα όλοι αυτοί (και μόνο από περιέργεια) θα αντιληφθούν ότι δεν γίνεται να είμαι σε μπουρδελότσαρκα και ταυτόχρονα να ποστάρω σαν Βελουχιώτης. Θα κοιτάξουν τις ώρες και αντιλαμβάνεσαι ότι το ζήτημα είναι πλέον απλό. Μάλλον πρέπει να βρεις μια αιτιολόγηση όχι για όλους αυτούς (γιατί δεν θα μπορέσουν να σε πιστέψουν) αλλά για τον ίδιο σου τον εαυτό.
Αυτό θα μπορούσα να το ξεχάσω και να μην το θεωρήσω τόσο σημαντικό. Όμως θυμήθηκα το εξής και σου ζητάω δημόσια την ξεκάθαρη απάντηση σου. Είμαστε ή δεν είμαστε μαζί στον ίδιο χώρο μπροστά στην ίδια οθόνη και διαπίστωσες με τα ίδια σου τα μάτια ότι ενώ δεν ήμουν συνδεδεμένος και βρισκόμουν ακριβώς δίπλα σου, εκείνη ακριβώς την στιγμή ποστάρισε ενημέρωση ο Φανούρης; Είναι ή δεν είναι έτσι τα πράγματα; Αυτό οφείλεις να το ξεκαθαρίσεις όχι για εμένα αλλά τουλάχιστον για τον Φανούρη.
Προφανώς ούτε σε υποτίμησα ούτε θέλησα να σε υποτιμήσω. Εσύ ακολούθησες μια αδιέξοδη λογική και μπλοκαρίστηκες ενώ στα ξεκαθάρισα και σε πμ και μάλιστα απόλυτα.
Παρεμπιπτόντως δεν νομίζω ότι με χρειάζεσαι ή με έχεις ανάγκη (εννοώ τις ενημερώσεις μου) διότι μπορείς και μόνος σου να βρεις οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία δεδομένου ότι είσαι παλιός και έμπειρος στην πιάτσα. Αυτό δεν είναι καλόπιασμα. Είναι η προσωπική μου γνώμη και το αντιλαμβάνεσαι. Όμως και εγώ είναι ξεκάθαρο ότι είμαι περισσότερο αυτοσυντήρητος χωρίς να υποτιμώ τις πληροφορίες που μου έχουν δώσει άλλοι συνάδελφοι (όπως εσύ). Κλείνοντας να σημειώσω ότι στο σαϊτ θεωρώ ότι έχω προσφέρει αρκετά και ορισμένες φορές μπλοκάρισα την ενημέρωση. Αυτά όμως που έχω προσφέρει είναι αντικειμενικά πολύ περισσότερα από τις περιστασιακές «ζημιές».
Μετά από αυτές τις (τελευταίες) διευκρινίσεις μου μπορούμε να προχωρήσουμε στην ενημέρωση των πορνο-πολεμιστών.
Φυλής 134 όροφος στις 19:30
Βίκυ παλαιότερα Λολίτα με μελαχρινά μακριά μαλλιά μέχρι την μέση, με έκφραση που σε άλλους αρέσει και σε άλλους δεν αρέσει, ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες, βυζιά σιλικόνης με τεντωμένο αριστοτεχνικό κώ(ο)λο
Καθόμουν στο σαλόνι με το κλιματιστικό στους 30 βαθμούς και με ελαφρά αίσθηση στεναχώριας για όλα τα γεγονότα. Στην συνέχεια η στεναχώρια μετουσιώθηκε σε απογοήτευση και απροσδιόριστη αδιαφορία. Σχεδόν μπορώ να πω ότι αποστασιοποιήθηκα από το πραγματικό επίπεδο των εξελίξεων και άγγιξα τα περιφερειακά μονοπάτια της καύλας.
Βλέποντας πλέον την Βίκυ στο σαλόνι άρχισα να κινούμαι ξεκάθαρα πλέον στην τροχιά της υπερ-κάυλας και έβγαλα αστραπιαία το πορνο-εισιτήριο.
Τα προκαταρκτικά και η πίπα της πορνο-δέσποινας ήταν αρκετά ικανοποιητικά και σε περιεχόμενο και σε διάρκεια και σε αφοσίωση. Δηλαδή με απλά λόγια η Βίκυ κατά την διάρκεια της πίπας μου έδειχνε ότι δεν σκέφτονταν κανένα από τα γεγονότα τα οποία βασανίζουν εμάς τους πορνομάχους. Ούτε για τα πετρέλαια που βρήκαν στην Ελλάδα και θα μας τα φάνε, ούτε για τις εξηγήσεις ούτε για τις παρεξηγήσεις.
Κάθισα και απόλαυσα την περιποίηση 20 λεπτών που μου χάρισε η Βίκυ και βγαίνοντας από το πορνο-κατάστημα συναντήθηκα με τον Vrikolakas και πήγαμε για καφέ όπου συναντηθήκαμε με άλλους αξιόμαχους πορνιάρηδες.
Στην συνέχεια λόγω ειλημμένης αποστολής επιβιβαστήκαμε στο αμφίβιο όχημα και τραβήξαμε για
Μεταξουργείο.
Φίλε του λέω που πάμε; Πάλι στα μπουρδέλα θα μας δούν;
Έλα ρε Farkeli μου λέει ποιος θα μας γνωρίσει;
Του λέω :
Μέχρι και οι πλάκες του πεζόδρομου της Ιάσωνος θα φωνάξουν :
Καλώς τα παιδιά !!!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!!!
Ο Vrikolakas τον πιάνουν τα γέλια και κόντεψε να πνιγεί, εγώ χάνω τον έλεγχο του αυτοκινήτου αλλά το αμφίβιο όχημα έχοντας αποκτήσει αυτοσυντήρητη τεχνητή νοημοσύνη, αποφεύγει το προπορευμένο όχημα με δεξιοτεχνικές μανούβρες.
Η ώρα στο ρολόι της Ελλάδας έδειχνε 22:00 και το θερμόμετρο 9 βαθμούς.
Παρα τα ασυγκράτητα γέλια ο Vrikolakas με τα αετίσια μάτια του που ήταν βαπτισμένα το κρυστάλλινο αίμα των πορνο-δέσποινων αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στην Κολοκυνθούς.
Πράγματι μετά από λίγο βλέπουμε μπροστά μας να κάνουν μπλόκο δυο περιπολικά και να μαζεύουν αδέσποτους μετανάστες.
Παιδιά δεν μπορώ να γράψω άλλο, μούδιασαν τα χέρια μου.
Εύχομαι αύριο να είναι μια καλύτερη μέρα
Καλό βράδυ σε όλους σας