farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Είναι αλήθεια ότι στο τελευταίο πείραγμα του Zero βιάστηκα να απαντήσω (ενώ δεν φαίνονταν να με αφορούσε). Όμως αρκετές φορές επαναλάμβανε με έμμεσο τρόπο ότι είμαστε κλώνοι (Farkeli, Φανούρης και Βελουχιώτης) που άρχιζε πλέον να κουράζει. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω άλλον συνάδελφο-ενημερωτή να σημειώσω (επιμένοντας) ότι δεν είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να λέγεται για τον Φανούρη δεδομένου ότι έχει προσφέρει αρκετά στην πορνο-παρέα μας.Πως να τον σεβαστω το farkeli,οταν υποτιμα την νοημοσυνη μου,ξανα και ξανα
Οσο για τη χτεσινη ενημερωση στρατηγε τη παρομοιαζω με τη μαχη του βατερλω..καμια σχεση το ποστ του ζερο με το φαρκελι.Αφορουσε τον amjic,oυτε καν τον φανουρη,και απαντησε αυτος.
Και για να μη το κουραζομαι,επειδη ημουν και ευγενικος,οποιος με δουλευει απο δω και περα,ως μελος ,θα του τη λεω γενικως,και ας ειμαστε οι καλυτεροι φιλοι
Xilnik δεν υποτιμώ την νοημοσύνη σου. Όπως θα μάθεις από πρώτο χέρι εκείνη την ώρα που πόσταρε ο Βελουχιώτης εγώ ήμουν στο δρόμο με το αυτοκίνητο και μίλαγα με άλλον συνάδελφο στο κινητό. Άρα αυτό ξεκαθαρίζεται εύκολα. Όσον αφορά τον Φανούρη νομίζω διευκρινίστηκε από τον Billy13. Επίσης έχουν δει το Φανούρη ακόμη δυο γνωστά μέλη σε μπουρδέλο. Άρα και αυτό διευκρινίστηκε.
Σημειώνω ότι η προσφορά του Xilnik στο σαϊτ είναι αρκετά σημαντική και αναντικατάστατη.
Βελουχιώτη παρότι έχεις πει καλά λόγια για εμένα στο λέω δημόσια ότι δεν μου είναι ευχάριστη η αντιπαράθεση σου ειδικά με τον Hilnik. Ειλικρινά θα ήθελα να μην συνεχιστεί και να πάμε παρακάτω.
Πίνω μόνο εγώ (ο Farkeli) ή και οι κλώνοι μου ;Φαρκελι, προσεχε το πιοτο βραδυατικα. Κανεις γκαφες και αποκαλυπτεσαι.
Πάντως θα μου ήταν χρήσιμο ένα λεκτικό αλκοολ-τεστ έτσι ώστε να προσέχω στο μέλλον. Το λεκτικό αλκοολ-τεστ νομίζω μπορεί να γίνει εύκολα. Παίρνεις ένα «μεθυσμένο» μου ποστ και ένα «μη μεθυσμένο» και (μου) επισημαίνεις τις διαφορές.
Για να μην χάσω κάποιες από τις συμβουλές, θα σε παρακαλούσα αν δεν σε έβαζα σε κόπο να τις συγκέντρωνες σε ένα ποστ.farkeli, επιτρεψε μου να εκφρασω την προσωπικη μου γνωμη.
Σε καθε τομεα ενασχολησης του ανθρωπου, καποια στιγμη ερχεται το πληρωμα του χρονου. Η προσφορα σου είναι αναμφισβητητη.
Επηλθε κορεσμος. Ασε την νεα γενια ενημερωτων να επιτελεσει το ιερο εργο της ενημερωσης. Φυσικα παντα θα σχολιαζεις και θα παρεμβαινεις.
Παρεμπιπτόντως έχω πολλά κόμπλεξ. :'(
Για αυτό εξάλλου πηγαίνω στα μπουρδέλα και δεν μπορώ να κάνω φυσιολογική σχέση.
Χωρίς παρεξήγηση, πάντως κάτι μου θυμίζει το στυλ που γράφεις ...
Μπορεί και να κάνω λάθος. Μην στέκεσαι.