dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Να πάς και να μας πείς και τι ώρα θα είσαι εκεί ;)
Να πάς και να μας πείς και τι ώρα θα είσαι εκεί ;)
...
Πάντως και 100 μέλη αν έρθουν να βεβαιώσουν ότι ο Φανούρης δεν είναι κλώνος του Farkeli όπως και ο Βελουχιώτης δεν είναι κλώνος του Farkeli, αυτός που θέλει να πιστέψει οτιδήποτε χωρίς αποδείξεις, θα συνεχίσει να το πιστεύει.
...
Kαλα εσενα cavletie,πιπα κωλο θα σε παω,μην ανησυχεις
Αχα! Εξομολόγήσεις βλέπω! Καλή πρόοδο να έχεις... Και στα δύοΚαι πουστης και κλωνος
Παραλείψατε να γράψετε ότι ο Βελουχιώτης δεν είναι κλώνος του Φανούρη (ή και το αντίστροφο, ο Φανούρης δεν είναι κλώνος του Βελουχιώτη).
Oμορφόπαιδο, ξέχνα το τήλιο που σου είπα. Δεν κάνει. Πάρε κάτι πιο δυνατό γιατί έχεις αφηνιάσει...Tραβα σε αλλο σαιτ μαγκα,ξερεις που..
Εναν εναν θα σας βρω,πες το και στους φιλους σου. ;)
Σε μένα το λες;Τι να περιμενεις ρε μαλακα,που θα ειδοποιησεις και τη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος
Στο ειπα,ενα πραγμα ηθελα,να μην εισαι ο φαρκελι
Απο τη στιγμη που το εποιβεβαιωσα ,εχεις τελειωσει
Δηλαδή, ποιανού κλώνοι είναι; Με μπερδέψατε...
Είπα να κάνω λίγο χιούμορ, αλλά καλύτερα να τ΄αφήσω...Μα γιατί λέτε ότι είναι κλώνοι;
Δεν φαίνεται να είναι δεδομένο αυτό.
...
Με συγχωρείτε. Βιάζομαι. Με κυνηγάνε...
Σχεδόν επικρατεί ήδη...Κατι μου λεει οτι αυτο το ειδος θα επικρατησει σε ολα
Σχεδόν επικρατεί ήδη...
Συμφωνώ φίλε μου...Αν θες να μπεις,μπαίνεις.Αν όχι,δεν μπαίνεις...Πάρα πολύ απλά τα πράγματα...'Οτι και να κάνουν οι φόλες θα παραμείνουν φόλες και αυτές που είναι πραγματικά καλές και σέβονται , χωρίς απαράιτητα υπερβολές , τον πελάτη θα τιμηθούν και θα ξανατιμηθούν δεόντος...
Αν και νέος και δεν μου πέφτει και πολύ λόγος, θα πρότεινα να σταματήσουν οι φασαρίες στο site, αν είναι δυνατόν. Βέβαια υπο κάποιες συνθήκες και εφόσον θίγονται κάποια συγκεκριμένα άτομα ή άτομο είμαι υπέρ της φασαρίας διότι αν υπάρχει κάποιο θέμα καλά ειναι να ξεκαθαρίζεται παρά να αιωρείται.
Τα ίδια και σε μένα, αλλά αντιστάθηκα!Κατι μου λεει οτι αυτο το ειδος θα επικρατησει σε ολα