Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 171 άτομα (15 μέλη και 156 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Απέραντο κενό

Λιοσίων 30/9/2012 στην βραδινή βάρδια

Εξηκίου 18 ισόγειο

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10148.jpg

Τζούλια

Ιστορικά στοιχεία

Για το συγκεκριμένο μπουρδελάκι είχα ψηφίσει στο Πανελλαδικό συνέδριο των μπουρδελιάρηδων (που πραγματοποιήθηκε σε τυχαίο χρόνο και χώρο) ότι δεν θα πραγματοποιήσω επίσκεψη έστω και αν υπήρχαν όλες οι αναγκαίες και απαραίτητες προϋποθέσεις για να περάσω καλά.
Σαφώς δεν υπήρχε κάποια αιτιολόγηση αυτή της επιλογής (μου) όπως εξάλλου δεν υπάρχουν αιτιολογήσεις για πολλές από τις πορνο-αποφάσεις (μου ή μας).

Είδα την Αλέξια στο Λιοσίων 78 η οποία διαθέτει συμπαθητικά και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, ωραίο σωματότυπο και αξιέπαινο κώ(ο)λο.

Στην συνέχεια, είδα την Τζούλια με τον βαρέως και βαθέως τύπου υπερ-φουσκωμένο κώ(ο)λο.

Προφανώς η επιλογή θα έπρεπε να ήταν εύκολη πέρα από υποκειμενικά κριτήρια. Λογικά θα έπρεπε να περάσω στην Αλέξια που είχα ξαναπεράσει με ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Όμως έκανα (ακόμη) μια λανθασμένη επιλογή. Κατά μια έννοια όμως είναι χρήσιμη (αυτή η επιλογή) δεδομένου ότι θα ενημερωθούν οι απανταχού μπουρδελάρηδες έτσι ώστε να αποφύγουν το πέτα(γ)μα του 20άρικου.  

Αντί αυτής (της εύκολης επιλογής) εγώ έριξα κορώνα-γράμματα. Μάλιστα μην έχοντας κέρματα έριξα το κλειδί του αυτοκινήτου θεωρώντας ότι αν έρθει το σήμα θα περάσω στην Αλέξια (που είναι κατά μια έννοια αστέρι) ενώ αν έρθει μαύρο θα περάσω στην Τζούλια που της αξίζει να την μαυρίσουμε με το παραπάνω. Το αποτέλεσμα ήρθε τρία στα τρία για να περάσω στην Τζούλια.

Δεν ήθελα να το αποδεχθώ και είπα να κοιτάξω και το λήγοντα (αριθμό) του ματωμένου 20άρικου που θα το έχανα στην πορνο-επίσκεψη. Αν ήταν ζυγός θα περνούσα στην Αλέξια. Και πάλι. Ο λήγοντας ήταν μονός.

Σιωπηρά δέχτηκα το αποτέλεσμα (ούτως ή άλλως ήμουν μόνος και δεν μπορούσα να το συζητήσω παρά μόνο με τον εαυτό μου) και τράβηξα για το μπουρδελάκι της Εξηκίου. Στο δρόμο θυμήθηκα τον Καζαντζάκη που είχε γράψει ότι είναι αμαρτία να μην πηδήξεις μια γυναίκα, όσο άσχημη και αν είναι, που σε θέλει ή σε οδηγεί η μοίρα στην αγκαλιά της.  

Ως προς την Τζούλια να σημειώσω ότι εργάζονταν στο Μεταξουργείο μετακινούμενη στα πορνεία Ιάσωνος 46 ισόγειο, Ιάσωνος 44 και αλλού που δεν θυμάμαι. Σε συνδυασμό με την παρακάτω περιγραφή είμαι βέβαιος ότι θα την θυμηθείτε.

Σωματικά χαρακτηριστικά

Όπως είπαμε παραπάνω έχει βαρέως και βαθέως τύπου υπερ-φουσκωμένο κώ(ο)λο, πουτανο-καπνισμένα χαρακτηριστικά προσώπου, σκούρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και αρκετά παχάκια. Όλα μέσα σε διχτυωτό ολόσωμο εσώρουχο σαν πελαγικό απλάδι.

Στην ΟΜΣΣ διαθέτει τατουάζ

Είναι (πάντα) χαμογελαστή και φιλόξενη στο σαλόνι. Ακόμη και αν φύγεις δεν είναι αγενής. Τουλάχιστον έτσι την γνωρίζω.

Συνοπτική περιγραφή των γεγονότων στο πορνο-δωμάτιο εργασίας

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10152.jpg

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10151.jpg

Η Τζούλια μπήκε στο δωμάτιο και με κοίταξε όπως οι νοσοκόμες που κοιτάζουν τους ασθενείς όταν είναι να τους βάλλουν ορό. Το παρακάμπτω θέλοντας να πιστεύω ότι όπως όλες και οι άλλες μεγαλοκοπέλες ή αυτές που δεν διαθέτουν σωματότυπο μοντέλου θα μου προσφέρει ικανοποιητική περιποίηση.

Αποδείχτηκαν λανθασμένοι αυτοί οι υπολογισμοί. Η περιποίηση της Τζούλιας ήταν μηχανική και άτονη παρότι πραγματοποιούσε βαθειά ρουφήγματα. Δεν έκανε προκαταρκτικά αλλά είπε δυο τρεις φράσεις που θεώρησε (αυθαίρετα) ότι θα με καύλωνε.

Ξεκίνησα με ιεραποστολικό και ήταν λες και έκανα γυμναστική με μπάλα. Συνεχίσαμε στο πλαγιαστό αλλά λόγω του λίπους (της) έβγαινε συνέχεια. Άσε που είχε βάλλει τουλάχιστον μισό σωληνάριο κρέμα!

Στο τέλος επέλεξα το πισω-κολλητό για να δω τον βαρέως και βαθέως τύπου υπερ-φουσκωμένο κώ(ο)λο στημένο στα τέσσερα επειδή το είχα βάλλει στο νου μου να το κάνω κάποια στιγμή.

Έριξα ορισμένες ματιές στον υπερ-μεγέθη κώ(ο)λο της έτσι ώστε να τον αποθηκεύσω μαζί με τόσες άλλες παραβατικές εικόνες του παρόντος και του παρελθόντος.

Δεν μπορούσα να σκεφθώ κάτι διεγερτικό με σκοπό να τελειώσω. Απλά θυμήθηκα ότι για να γίνει η εκσπερμάτωση αρκεί να συνεχίσω την σεξουαλική διέγερση με επαναλαμβανόμενες παλινδρομικές κινήσεις οι οποίες είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ενεργοποιήσουν το βασικό γενετησιακό κέντρο.

Η τσατσά βγαίνοντας από το πορνο-δωμάτιο απλά με κοίταξε στα χαμένα χωρίς να μου πει καληνύχτα. Μάλλον πρέπει να έχει πάθει ελαφρύ εγκεφαλικό. Για αυτό της έβαλα 4 στην βαθμολογία.

Προφανώς βγήκα στην Λιοσίων αισθανόμενος ένα απέραντο κενό και την τσέπη μου λιγότερο γεμάτη κατά 20 ευρώ.

Παρεμπιπτόντως το πορνείο στη Βέργας 3 ήταν κλειστό.

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10153.jpg

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
H Bίκυ δούλευε περιοδικά και στο Κωλοκυνθούς 38. Την είχα πάρει εκεί πριν κανα δύο χρόνια και είχα ανεβάσει και κριτική θυμάμαι.Παρόλο που είχε ανακοινωθεί εξτρά δεν έκανε τελειωτικό τσιμπούκι ούτε άφησε τελείωμα στο σώμα της.Με την ξαναεμφάνιση της την πετυχαίνω που και που στο Κωλοκυνθούς 38 αλλά και στο Μεγ Αλεξάνδρου 20 υπόγειο που την βρήκες εσύ.Φυσικά θυμάμαι οτι είναι μέτρια και δεν της έχω ξαναδώσει άλλη ευκαιρεία απο τότε.Σε καμία περίπτωση δεν είναι Βουλγάρα και ας λέει εγώ την κάνω οτι είναι απο Αλβανία.
Την έχω πετύχει στην πρωινή βάρδια περίπου τρεις φορές αλλά πιθανότατα να συνεχίζει και απόγευμα. Μέχρι της 16.00 είναι το πιο πιθανό να την βρεις εκεί.Σύμφωνα με τα προσωπικά μου γούστα δεν είναι τόσο όμορφη σαν την προηγούμενη μαύρη την Τζούλια.
ευχαριστω μεγαλε...τη τζουλια την εχω δοκιμασει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
ήθελα να ήξερα γιατί ασχολείσαι  :think:, αστον εκεί πέρα να γράψει τη μαλακία του, λες και δεν ξέρουμε
τα σέβη μου αγαπητέ ν. σμύρνη
καλησπέρα.....
έχει δικό του νήμα , ας τα γράφει εκεί....

Επισκέπτης
ενταξει ειπαμε λεμε την γνωμη μας, πεταμε και καμια μ@λακια, αλλα εδω το γαμησες τυπε κυριολεκτικα ομως  :jerking: :jerking:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αλλά ξέχασα είσαι ο picker...........

ήθελα να ήξερα γιατί ασχολείσαι  :think:, αστον εκεί πέρα να γράψει τη μαλακία του, λες και δεν ξέρουμε
τα σέβη μου αγαπητέ ν. σμύρνη

Όποιος διαφωνεί με αυτό που έγραψα είναι μουνόδουλος ή λαμόγιο και όχι πραγματικός υπερήφανος μπουρδελιάρης. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης αφήνει και ένα δάκρυ συγκίνησης κάθε φορά που γαμάει μια πόρνη.

Είστε πολύ μικροί οι περισσότεροι εδώ για να καταλάβετε το μεγαλείο της σκέψης του Picker. H συνέχεια στο νόμο του Picker.  :sunglasses:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
ναι ναι τώρα τρέχουμε  :jerking: :jerking:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Όποιος διαφωνεί με αυτό που έγραψα είναι μουνόδουλος ή λαμόγιο και όχι πραγματικός υπερήφανος μπουρδελιάρης. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης αφήνει και ένα δάκρυ συγκίνησης κάθε φορά που γαμάει μια πόρνη.

Είστε πολύ μικροί οι περισσότεροι εδώ για να καταλάβετε το μεγαλείο της σκέψης του Picker. H συνέχεια στο νόμο του Picker.  :sunglasses:
μπράβο μπράβο πάλι μέσα έπεσες.....
άντε ρε μεγάλε πήγαινε στο νήμα σου να ζήσεις την νιρβάνα του ονειρόκοσμού σου...........καλό βράδυ.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
για πια λές ,γιατί δεν παρακολουθούσα....

Για την Βικτώρια στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 Κόιτα το σχόλιο

H γκόμενα είναι τάλε κουάλε η Ρομπέρτα/Σοφία/Μιχαέλα/Μπιάνκα από Φυλής 84-Ιάσωνος 20 Α, Β. Εντελώς ίδια συμπεριφορά, μόνο που η Ρομπέρτα άμα της ρίξεις μπινελίκια στρώνει, ενώ η Βικτώρια έκανε και τσαμπουκά όταν της είπα, "τι θα γίνει θα γαμήσω επί τέλους ή θα μου πρήξεις τ΄ αρχίδια με τα προσωπικά σου;". H φάτσα της λέει για βουλγάρα αλλά με την κωλοσυμπεριφορά της μπορεί να παίζει και αλβανίδα, αν και κάτι μπινελίκια που έριξε όταν τσακωθήκαμε μου φάνηκε κάπως σαν ρωσόφωνη. Πάντως το 10αρικάκι έκανε φτερά. Ο nsmirni76 έχει διαφορετική άποψη και εμπειρία μαζί της, εντελώς αντίθετη με αυτήν που έκανα εγώ και πήγα και τυχαία χωρίς να έχω διαβάσει πριν τα σχόλια του. Τι να πω καντεμιά.   

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
α ναι............την κοκκινομάλλα που πρίν ήταν μελαχρινή.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για την Βικτώρια στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 Κόιτα το σχόλιο

H γκόμενα είναι τάλε κουάλε η Ρομπέρτα/Σοφία/Μιχαέλα/Μπιάνκα από Φυλής 84-Ιάσωνος 20 Α, Β. Εντελώς ίδια συμπεριφορά, μόνο που η Ρομπέρτα άμα της ρίξεις μπινελίκια στρώνει, ενώ η Βικτώρια έκανε και τσαμπουκά όταν της είπα, "τι θα γίνει θα γαμήσω επί τέλους ή θα μου πρήξεις τ΄ αρχίδια με τα προσωπικά σου;". H φάτσα της λέει για βουλγάρα αλλά με την κωλοσυμπεριφορά της μπορεί να παίζει και αλβανίδα, αν και κάτι μπινελίκια που έριξε όταν τσακωθήκαμε μου φάνηκε κάπως σαν ρωσόφωνη. Πάντως το 10αρικάκι έκανε φτερά. Ο nsmirni76 έχει διαφορετική άποψη και εμπειρία μαζί της, εντελώς αντίθετη με αυτήν που έκανα εγώ και πήγα και τυχαία χωρίς να έχω διαβάσει πριν τα σχόλια του. Τι να πω καντεμιά.   

Βουλγαροτατη ειναι. Κατευθειαν απογονος του Ασπαρουχ και του Σαμουηλ :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
ναι 100% βουλγάρα είναι..

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ο δρομος ειχε την δικη του ιστορια,ετσι στην αδεια φυλης και με λιγοστα σπιτακια σημερα,εντυπωση προκαλουσαν εξω απο τα 84-86 οι σακουλες με τα μπαζα!
Φυλης σε οσα ηταν ανοιχτα!
54 Γιαννα η πρωινη με στητα δυαρακια και κανονικο σωμα εκανε εμφανιση τοπλες χαμογελαστη,υπο χαμηλου φωτισμου με ασπρο πιθανως φωσφωριζε στριν,χωριζοντας τα κωλομερια σαν γραμμη διαγραμισης!
66 αριστ.koντο αδυνατο σε ολα μαυρομαλικο με σπαστα μαλια με κωλο!
59 Ρωξανα η ουγγαρεζα!!
80 Κατριν με κορμι κανονικο ,ωραιo κωλο και βυζια 2αρια,μια ωραια υπαρξη!!
71 υπογειο στελλα αδυνατο κοντο με μικροστηθος και κωλο,σημερα ειχε βγαλει τα γιαλια της δασκαλας και εδειχνε ελαφρως καλυτερη!
84 κατω Τζουλη η κοντοπορνη με πεταχτα δυαρακια,στητα,ακθως και πεταχτο κωλαρακι το οποιο και δινει!
84 Ορ.Αντριαννα αλλη μικρη καυλιαρα κοντοπορνη με 1,5 στητο σφικτο βυζακι και απαλο πεταχτο κωλαρακι,απλο προγραμμα.
86 ισ,Μαργαριτα με κωλο αδυνατη,κοντη,γυρολογος της αλυσιδας!
69 οπ.Λουβα-Τατιανα απο φυλ.40!
71 ορ.Αννα Μαρια η πονηρη τσεχα με κωλο!
71 ισ.αλλη μια κοντοπορνη η Μπαρπαρα η ιιχχαα με πεταχτο κωλο και στητο 2αρακι,απλο προγραμμα!!
Αυτα τα λιγα σημερα απο μια φυλης που δεν ηταν και στα καλυτερα της,γυρω στις 23,00!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ο δρομος ειχε την δικη του ιστορια,ετσι στην αδεια φυλης και με λιγοστα σπιτακια σημερα,εντυπωση προκαλουσαν εξω απο τα 84-86 οι σακουλες με τα μπαζα!
Φυλης σε οσα ηταν ανοιχτα!

71 ισ.αλλη μια κοντοπορνη η Μπαρπαρα η ιιχχαα με πεταχτο κωλο και στητο 2αρακι,απλο προγραμμα!!
Αυτα τα λιγα σημερα απο μια φυλης που δεν ηταν και στα καλυτερα της,γυρω στις 23,00!!
Γι'αυτό γουστάρω Μπάρμπαρα/Λάουρα.........επειδή είναι μικροκαμωμένη...... :bottom: :crazy:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Τσάρκα στην απογευματινή βάρδια, σε Φυλής, Φωκαίας, Διδύμου, Αγκύρας, Πιπίνου.
[/size]

Από τις 22:15 έως 23:38, ήταν ανοιχτά τα...

Φυλής 71Β: Η Μπάρμπαρα. Με μαύρο μαλλί έως τους ώμους, όμορφο νεανικό πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο συμμετρικό στήθος, λεπτό κορμί με καρφωτό κόσμημα στον αφαλό, κωλάρα και χυτά πόδια, καλυμένα από μπότες χρώματος δίκην ζέβρας. Η όμορφη τσατσά ανακοίνωσε απλό στα 20.
Φυλής 71Α: "Η Ανναμαρία από Τσεχία (σύμφωνα με την υπηρεσία), κάνει ΦΟΥΛ πρόγραμμα..." Επρόκειτο για νεαρή με όμορφο πρόσωπο, ξανθό ίσιο μαλλί έως τους ώμους, μεσαίο στήθος, κορμάρα και κωλάρα.
Φυλής 69Α: Η Τατιάνα. Ψηλή κοπέλα, ηλικία γύρω στα 30-35, με ξανθό ίσιο καρέ μαλλί, μικρό στήθος, λεπτό σώμα και καλό κώλο. ΦΟΥΛ (ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ) στα 20.
Φυλής 86Β: Η Μαργαρίτα. Με όμορφο πρόσωπο, μαύρο ίσιο μαλλί κάτω από τους ώμους, μικρό προς μεσαίο στήθος, λεπτό κορμί με διάστιξη το λαγουδάκι του playboy στον αριστερό βουβώνα, ωραίος κώλος. ΚΩΛΟΣ στα 20.
Φυλής 86Α: Μόνικα. Ψηλή, με όμορφο πρόσωπο, ίσιο ξανθό μαλλί έως κάτω από τους ώμους, μικρό προς μεσαίο στήθος, χυτό κορμί, κωλάρα! Απλό στα 20.
Φυλής 84Β: Η Ανδριάννα. Νεαρή, με πρόστυχο αλλά όμορφο πρόσωπο, καστανό ίσιο μαλλί με μεσαίου μήκους αλογοουρά, μεσαίο στητό στήθος, ωράιο κορμί, κωλάρα! Απλό στα 20.
Φυλής 84Α: Η Τζούλια. Μαύρο μακρύ μαλλί, πρόστυχο πρόσωπο, μεγάλο στήθος. ΚΩΛΟΣ στα 20.
Φυλής 80: Η Κατρίν. Με ίσιο μαύρο μαλλί έως κάτω από τους ώμους, όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο με ωραία χείλη και μάτια, μεσαίο στήθος, ωραίο κορμί με πιασίματα, κωλάρα. Απλό (ιαπανική, 69) στα 20.
Φυλής 59: Η Ρωξάνη. Σήμερα βγήκε χαμογελώντας και ίσως έχει ένα χαλασμένο δόντι στην αριστερή της οδοντοστοιχία. Απλό στα 20.
Φυλής 74: Η Στέλλα. Σαλονάρισε πολύ "μαζεμένα". Κοκκινωπό  κοντό σγουρό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στητό στήθος, λεπτό κορμί, μέτριο ύψος, ωραίο κωλαράκι. Εμφανίστηκε μειδιώντας. ΚΩΛΟΣ στα 20.
Φωκαίας 19: Η Χριστίνα. Με μαύρο ίσιο μακρύ μαλλί έως κάτω από τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο κρεμασμένο στήθος με μεγάλες θηλές, βαρύ κορμί με κοιλίτσα. Απλό στα 20.
Φωκαίας 25Α: Η Αλεξάνδρα. Με μαύρο σπαστό μακρύ μαλλί αρκετά κάτω από τους ώμους, χαμογελαστό μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, θαλερό κωλαράκι. Απλό στα 20.
Φωκαίας 25Β: ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, για μία νέα κοπέλα με ίσιο μαύρο μεζ μαλλί σε αλογοουρά, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ωράιο κορμί.
Φωκαίας 27Α (υπόγειο): Η Μαρία. Με ξανθό μεζ κοντό μαλλί, όμορφο και συνάμα πρόστυχο χαμογελαστό πρόσωπο, κοντούλα, ωραίο μεσαίο στήθος και ερωτικό κωλαράκι. Απλό στα 20.
Φωκαίας 27Β (ισόγειο):  Η Ειρήνη (την έχω τιμήσει) και η Βικτώρια. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, στα 20.
Φωκαίας 27Β (όροφος): Η Χριστίνα. Ρωσίδα με ίσιο ξανθό μαλλί έως τους ώμους, χαμογελαστό πρόσωπο με σλάβικα χαρακτηριστικά, μεσαίο στητό στήθος, λεπτό κορμί, καλός κώλος. Απλό πρόγραμμα στα 20.
Στο πέρας της τσάρκας μου την τίμησα...

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Φυλής 54Β: Η Γιάννα. Γκομενάρα! Με μαύρο πλούσιο φουντωτό μακρύ μαλλί, αρμονικά χαρακτηριστικά προσώπου με ανάγλυφα χείλη, μακρύς λαιμός, μεσαίο στητό φυσικό στήθος με συμμετρικές θηλές, λυγερόκορμη, ψηλή, θηλυκά καπούλια, άτριχη στα επίμαχα σημεία. Απλό στα 20. Την έχω τιμήσει.
Διδύμου 8Α: Η Αλεξάνδρα. Μέτριου ύψους νεαρή κοπέλα, με καστανό ίσιο μακρύ μαλλί κάτω από τους ώμους, όμορφο πρόστυχο πρόσωπο, μικρό στήθος, δερματοστιξία χαμηλά στη μέση, φιδίσιο κορμί, ωραίος κώλος. Απλό στα 20.
Διδύμου 8Β:  Η Πολωνή Γιασμίν. Με ξανθό ίσιο μαλλί έως κάτω από τους ώμους, πρόστυχο χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο ωραίο στήθος, γυμνασμένο κορμί, κωλάρα και μπουτάρες.
Απλό στα 20.
Διδύμου 7Α: Η Ρωσίδα Νατάσσα. Ομορφο πρόσωπο, με πλούσιο ίσιο ξανθό μαλλί έως κάτω από τους ώμους, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, ευμεγέθη κώλο και μπουτάρες με κυτταρίτιδα. ΦΟΥΛ (ΓΥΜΝΟ και ΚΩΛΟΣ) στα 20.
Διδύμου 7Β: Η Χριστίνα. Μία μελαχρινή άχρωμη κοπέλα με μαύρο σγουρό κοντό μαλλί, μικρό στήθος, λεπτό κορμί, καλό κώλο. ΦΟΥΛ στα 20.
Διδύμου 16Α: Η Νίκη. Μέτριου ύψους milf, με ξανθό καρέ μαλλί, μεσαίο στήθος, μέτριο κώλο. Φορούσε λεπτές νάιλον γυναικείες κάλτσες που τελείωναν ψηλά στους μηρούς και γαλάζια εσώρουχα. Απλό (69 και ισπανική) στα 20.
Διδύμου 18Β (υπόγειο): Η Φωτεινή. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα 20.
Διδύμου 18Α: Η Ανδριάννα. Milf. Ψηλή, γεροδεμένη, με μεγάλο στήθος. Χαμογελαστή, με ξανθωπό μαλλί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και φιλιά, στα 20. Την έχω τιμήσει.
Διδύμου 20: Η Ρωσίδα Αντζελα. Ψηλή, με ίσιο ξανθό κοντό μαλλί, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κοιλίτσα, ευμεγέθη κώλο και μπουτάρες με κυτταρίτιδα. Απλό στα 20.
Αγκύρας 12Β: Η Βαλέρια. Milf, με ωραίο κώλο και μπουτάρες. "Στα 20 ευρώ κάνει τα πάντα εκτός κωλαράκι". Την έχω τιμήσει.
Αγκύρας 12Α: Η Ρωσίδα Ελενα. Milf, με κοντό μαύρο σγουρό μαλλί, όμορφο πρόσωπο με μεγάλα σκούρα μάτια και χειλάρες, μεσαίο στήθος, ψηλή με λεπτό κορμί, ωραίος κώλος. Απλό (ισπανική, 69) στα 20.
Αγκύρας 1: Η Βίκυ. Ομορφη τράνς pre-op, (φαινόταν το "φούσκωμα" στο κιλοτάκι). Στα 30.
Φυλής 109Β : Η Αννα. Χαμογελαστή μελαχρινή νεαρή κοπέλα με αδύνατο κορμάκι. Απλό (και 69) στα 20.
Φυλής 134: Η Αννα. Νεαρή με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο, μικρό στήθος, λεπτό κορμί, ωραίο κωλαράκι. Απλό στα 20.
Φυλής 134Α: Η Τζέσικα. Νεαρή κοπέλα με όμορφο πρόσωπο (ωραία μάτια και καλοσχηματισμένα χείλη, ξανθά ίσια μαλλιά που έφταναν κάτω από τους ώμους, μεσαίο φυσικό στήθος μ' ευμεγέθη περιθηλαία άλω και θηλές, λεπτό κορμάκι, ωραίο ερωτικό κωλαράκι και καλοσχηματισμένα πόδια. Απλό στα 20. Την έχω τιμήσει.
Φυλής 136: Η Χριστίνα. Ψηλή κοπέλα, με ίσιο μαύρο μαλλί έως κάτω από τους ώμους, ερωτικό πρόσωπο, μεσαίο κρεμασμένο στήθος, γεροδεμένο κορμί, καλός κώλος. ΚΩΛΟΣ στα 20.
Πιπίνου 65Β (δίπλα στο μανάβικο):  Η Ελενα. Μικρόσωμη κοπελίτσα, με μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, ίσιο μαύρο μαλλί έως τους ώμους, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, καλούτσικο σωματάκι. Απλό (συμπεριλαμβάνονται και φιλάκια στο σώμα, 69, ισπανική) στα 20.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom