Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 256 άτομα (31 μέλη και 225 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Υ.Γ Μονο το βραδι, αν εννοεις το ποδηλατακι smirni.Αν υπαρχει κατι ομως που εμεινε στο μυαλο μου σημερα,ηταν μια ψηλη ξανθια κοπελα που περπαταγε στο δρομο..
ναι αυτό εννοώ....
:smitten: :smitten: :smitten:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βραδινη ενημερωση απο φυλης

80 κατριν,μελαγχροινη πολυ ομορφη κοπελα που ξεπερνα τα στανταρ της φυλης,οπως εχει καταντησει τωρα
Ωραίος....!!! Ρε "τσακάλια" αυτή η Κατρίν τι ρόλο παίζει? Έκανε κάποιος τον κασκαντέρ να πει εντυπώσεις? :fuck2:

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
Συνάδελφοι,
Έχει κανείς υπόψιν του σε ποιό μπουρδέλο και ποιές ώρες και μέρες δουλεύει η Μαρία η τρελλοκοτσιδού?

Επίσης η βυζαρού Τατιάνα στο Περγάμου πότε ακριβώς δουλεύει?

Ευχαριστω!!!
την τατιαννα την ειχα πετυχει πρωι!

Επισκέπτης
Αφού το λες εσύ,θα δοκιμαστεί..........από Δευτέρα! :thumbsup:

Τυπε μη γραφεις τετοια γιατι κατι κομπλεξικοι που
διαβαζουν με μανια το φορουμ αλλα γραφουν μονο με τους κλωνους τους θα σε καταταξουν στη παρεα μου π :dancing:ου εινα ανεπιθυμιτη

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΘΕΛΑ.ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16Α ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.ΠΕΡΑΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ Η ΤΣΑΤΣΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ.ΘΕΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Η ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΜ.ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Ρε φίλε, πολύ ξεπέτα είχε καταντήσει.... Με είχε ξενερώσει αφάνταστα και την έκοψα, δεν το ξανασκέφτεσαι???

georgiosT

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

Ψάχνω εδω και πολυ καιρο την Βικυ την ξανθια την καζακστανή απο Διδυμοθ, Περγαμου και Ιουλιανου....  Μήπως γνωρίζει κανείς που θα την βρω;;;;

Επισης που εχει χαθει η Σόνια η ξανθια απο Αλκιβιαδου;;;

Οποιος εχει καμια πληροφορια... Ευχαριστω παρα πολυ!!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

Ψάχνω εδω και πολυ καιρο την Βικυ την ξανθια την καζακστανή απο Διδυμοθ, Περγαμου και Ιουλιανου....  Μήπως γνωρίζει κανείς που θα την βρω;;;;

Επισης που εχει χαθει η Σόνια η ξανθια απο Αλκιβιαδου;;;

Οποιος εχει καμια πληροφορια... Ευχαριστω παρα πολυ!!!!
υπαρχει αντιστοιχο θρεντ ΄΄αναζητηση χαμενων ιεροδουλων''...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εκσπερμάτωση με εν ψυχρώ κόλληση

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10131.jpg

24/9/2012 μεσημεριάτικα στις 12:30

Κολωνού 11 ισόγειο

Αλεξάνδρα

Ιστορικά στοιχεία...   :sunglasses:

Ανεξήγητα θυμήθηκα ότι σε αυτό το πορνο-κατάστημα πήγαινα παλαιότερα από την  οδό Πειραιώς και όχι από την οδό Αχιλλέως. Προσπάθησα να προσδιορίσω τις βαθύτερες αιτίες που τότε καθόριζαν την συγκεκριμένη διαδρομή αλλά και την αφορμή που την ανέτρεψε χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην πορνο-μνήμη επικρατούσε απόλυτο σκοτάδι.

Ευτυχώς εγκαίρως αντιλήφθηκα ότι αυτή η αναζήτηση δεν είχε κανένα πρακτικό αποτέλεσμα για τον αντικειμενικό σκοπό (μου) ο οποίος ήταν η εκσπερμάτωση με την συνεργασία μιας (τουλάχιστον) πορνο-δέσποινας.

Για την αντικειμενική αξιολόγηση της συγκεκριμένης επίσκεψης στην Αλεξάνδρα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι προηγήθηκε της επίσκεψης στην Καμέλια  (Κεραμεικού 15 όροφος).

Οπότε είναι αναγκαίο οι δυο κριτικές να διαβαστούν αλλά και να εκτιμηθούν ως ενιαία ενότητα.

Σωματικά χαρακτηριστικά...   :sunglasses:

Η Αλεξάνδρα έχει μακριά μαλλιά μέχρι την μέση με καστανές ανταύγειες σε γύφτικο χρωματικό υπόστρωμα.

Στο σαλόνι είναι ιδιαίτερα πρόσχαρη και χαμογελαστή με προσποιητή ή και αποδεδειγμένη χαζομάρα, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα με σώμα νοικοκυράς και φουσκωτό κώ(ο)λο.

Όπως έγραψα και στην αντίστοιχη ενημέρωση στο σαλόνι (μου) φάνηκε πρόσχαρη κοπέλα αλλά μέσα στο δωμάτιο αποδείχτηκε χαζο-χαρούμενη και αδικαιολόγητα πυροβολημένη από στεριά και θάλασσα.

Αυτές οι καταστάσεις δεν είναι εύκολα διακριτές στα λίγα λεπτά του πορνο-σαλοναρίσματος και διαφέρουν ελάχιστα η μια κατάσταση από την άλλη. Όπως διαφέρει το θάρρος από το θράσος ή ο σεβασμός από την κολακεία ή τόσες και τόσες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Συνοπτική αναφορά για τα γεγονότα του πορνο-δωματίου...   :sunglasses:

Βλέποντας την πεταμένη πίπα στο σάπιο δάπεδο (βλέπε φωτογραφία) θεώρησα ότι για ακόμη μια φορά η τύχη μου χαμογέλασε και θα απολαύσω αξιόλογη περιποίηση για μια ακόμη φορά.

Δυστυχώς έκανα λάθος υπολογισμούς.

Η Αλεξάνδρα ξεκίνησε να πετάει άκαυτη βενζίνη πριν ακόμη κάτσει πάνω στο κρεβάτι.

Ευτυχώς βρισκόμουν σε υπερδιέγερση οπότε δεν έπεσε το ηθικό μου.

Μέχρι να τοποθετήσει την καπότα πέταγε αδέσποτες φράσεις κάνοντας ταυτόχρονα ανεξήγητες, αναίτιες και αψυχολόγητες εκφράσεις.

Λογικά θα έπρεπε να την αποβάλω από το δωμάτιο εργασίας αλλά δεν το έκανα θέλοντας να δω και να διαπιστώσω τα όρια αντοχής και ανοχής μου σε ένα οίκο ανοχής με τέτοια εργαζομένη. Εξάλλου το άλκιμο και βλασταγερό πέος δεν επέτρεπε την αποχώρηση.

Ξεκίνησε (επιτέλους) την περιποίηση αλλά αμέσως ήθελα να τελειώσει. Τόσο καλά!

Έβαζε το ακλόνητο και ακμαίο πέος στο στόμα της και κρατούσε την βάλανο με τα χείλια. Ταυτόχρονα προσπαθούσε να μειδιάσει, θέλοντας να πιστεύει ότι αυτό ήταν που ήθελα και περίμενα για να ικανοποιηθώ.

Επέλεξα μόνο το πισω-κολλητό ως στάση όχι για να βλέπω τον φουσκωτό κώ(ο)λο της αλλά για να κλείσω τα μάτια και να μην βλέπω τίποτα.

Μετά από περιορισμένο αριθμό προσπαθειών έχυσα και απόρησα με την αντοχή και την ανοχή μου.

Το αξιοπερίεργο είναι που απόρησε και η Αλεξάνδρα.

Είχα γράψει στην αντίστοιχη ενημέρωση ότι παρόλα αυτά γέλασα με την εξέλιξη των γεγονότων αλλά προφανώς δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε στα πορνεία για να γελάσουμε.

Γιατί πολύ απλά για αυτό τον σκοπό αρκεί να δούμε μια πετυχημένη κωμωδία.

Φεύγοντας άφησα την πεταμένη πίπα στο δάπεδο, θεωρώντας ότι θα με βρει χειρότερη ατυχία αν την έπιανα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η περιέργεια που θεραπεύει άμεσα

%25CE%25A6%25CF%2589%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AF%25CE%25B10130.jpg

24/9/2012 μεσημεριάτικα στις 14:00

Κεραμεικού 15 όροφος

Καμέλια

Ιστορικά στοιχεία...   :sunglasses:

Για την αντικειμενική αξιολόγηση της συγκεκριμένης επίσκεψης στην Καμέλια είναι αναγκαία και βασική προϋπόθεση να ληφθεί υπόψη ότι ακολούθησε μετά από την επίσκεψη στην Αλεξάνδρα  (Κολωνού 11 όροφος).

Οπότε είναι σωστό οι δυο κριτικές να διαβαστούν αλλά και να εκτιμηθούν ως ενιαία ενότητα.

Κατ’ ουσία η Καμέλια δραστηριοποιείται στην συνουσία (μας) με θεραπευτικό σκοπό για να εξαφανίσει (στο μέτρο του δυνατού) την αρνητική εμπειρία από την επίσκεψη στην Αλεξάνδρα. 

Όπως έγραψα και στην αντίστοιχη ενημέρωση η επιλογή βασίστηκε στην  περιέργεια και μόνο στην περιέργεια. Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ. Περιμέναμε στο σαλόνι και καθυστερούσε να βγει η πορνο-δέσποινα στο σαλόνι για πάνω από 20 λεπτά. Όταν βγήκε στο σαλόνι, διαπίστωσα ότι ήταν αντικειμενικά επιλέξιμη, οπότε σε συνδυασμό με την περιέργεια να αποσαφηνίσω αν «έφταιγε» ο πελάτης (που καθυστερούσε να τελειώσει) ή αν ήταν τόσο πολύ υπομονετική και συνεργάσιμη αποφάσισα να περάσω στο δωμάτιο εργασίας.

Σαφώς για να εξαλείψω την αρνητική εμπειρία από την επίσκεψη στην Αλεξάνδρα, απαιτούνταν διαθέσιμος χρόνος. Ομολογώ ότι αυτοί οι συλλογισμοί μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνοι και ριψοκίνδυνοι. Όμως ο πνιγμένος αρκετές φορές πιάνεται από τα μαλλιά του για να σωθεί.

Σωματικά χαρακτηριστικά...  :sunglasses:

Η Καμέλια έχει μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μπορούν να θεωρηθούν ως στιβαρά και κατά μια έννοια προκλητικά. Δεν είναι ιδιαίτερα χαμογελαστή χωρίς βέβαια να χαρακτηρίζεται αυτή η έκφραση ως αντιπαθητική. Ίσα-ίσα το αντίθετο.

Συνοπτική αναφορά για τα γεγονότα του πορνο-δωματίου...     :sunglasses:

Για μεγάλη μου έκπληξη μπήκε στο δωμάτιο εργασίας και με κοίταξε προκλητικά και πρόσχαρα, γεγονός το οποίο λειτούργησε ως θετική παράμετρο.

Η πίπα της μπορεί να χαρακτηρισθεί ως αξιόλογη και ουσιαστική.

Δεν έδειξε βιασύνη ούτε αρνητική διάθεση.

Ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να με ικανοποιήσει. Αυτό εκτιμώ ότι ήταν το καταλυτικό στοιχείο για να επιχειρήσω με άνεση και να ξεχάσω την προηγούμενη αρνητική εμπειρία που είχα με την Αλεξάνδρα.

Ενώ δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ως ιδιαίτερα σπουδαίες οι υπηρεσίες της οφείλω να σημειώσω ότι  συμμετείχε στις διάφορες στάσεις με πνεύμα συνεργασίας.

1η στάση : από πάνω μου (για λίγο).

2η στάση : πλαγιαστό και

3η στάση : πισω-κολλητό (για αρκετή ώρα)

Κάτι μου λέει πάντως ότι σε καλή ημέρα αυτή η πορνο-δέσποινα έχει τις προϋποθέσεις να δραστηριοποιηθεί σε καλές υπηρεσίες που δίδουν προστιθέμενη αξία στο δεκάρικο.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μεταξουργείο 28/9/012 στις 19:30

Χωρίς προ-μελετημένο σχέδιο αλλά με θετική προ-διάθεση βρέθηκα στην είσοδο του Μεταξουργείου και αντίκρισα ανοικτό το μπουρδέλο της Αχιλλέως 40. Όπως είναι γνωστό ήταν κλειστό για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έδεσα τα 184 άλογα (μου) σε μια πρόχειρη στάνη και τράβηξα για το ιστορικό μπουρδελάκι.

Το μυαλό μου λειτουργούσε λες και πέρασε μέσα από γεφυροπλάνη με φρεζοκεφαλή.

Αχιλλέως 40

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10142.jpg

Πριν ακόμη φθάσω στο μπουρδελάκι με την ιστορική σκάλα σκεφτόμουν την δυσάρεστη εμπειρία που είχε κ. Πύραυλος με το κοπρό-σκυλο στην σκάλα. Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι θα εμφανισθεί ξανά.

Όμως αντί αυτού εμφανίσθηκαν κατά σειρά :  

Τσατσά που δεν την πρόσεξα καθόλου. Μα εντελώς καθόλου!

Βουκολική πορνο-γκόμενα στα 35 (περίπου) με σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση, σπασμένο ηθικό και αόριστη έκφραση. Μάλλον μέτρια στο ύψος με κρεμαστά μεγαλούτσικα βυζιά και ηττημένο κώ(ο)λο.

Δεύτερη εργαζομένη μεγαλο-κοπέλα με ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πρώην υπηρεσία σε Φωκαίας 19, Φυλής και αλλού, με χαμογελαστό πρόσωπο, μάλλον μέτρια προς κοντή, αποδεκτό σώμα και ντροπαλό κώ(ο)λο. Ας σημειωθεί ότι δεν ήταν απολύτως διακριτικά τα σωματικά χαρακτηριστικά δεδομένου ότι φόραγε ολόσωμο εσώρουχο.

Αχιλλέως 51
Κλειστό

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10145.jpg

Αχιλλέως και Μαραθώνος

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10143.jpg

Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος
Λάουρα με συμπαθητικά και σχεδόν ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μελαχρινά μαλλιά μέχρι ψηλά τις πλάτες, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και αχλαδοειδή κώ(ο)λο σε κάπως χαμηλή θέση.

Μαραθώνος 59
Αλεξάνδρα (νομίζω) από Φυλής 54 όροφος με μαλλιά κοκκινωπά μέχρι τις πλάτες (παλαιότερα είχε μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση), ετοιμο-πούτανο βλέμμα και λαίμαργη ιδεολογία, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα αλλά κάπως πολυδουλεμένο και ανεκτό κώ(ο)λο. Μάλλον της λείπουν ένα-δύο δόντια. Δεν θυμάμαι καλά.
Όταν την επισκέφθηκα στο Φυλής 54 όροφος (πριν δυο χρόνια) ήταν αποφασιστική, υπερδραστήρια με λαίμαργη πίπα και καλό πισω-κολλητό.

Ενδοχώρα

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο
Άντζελα νέα κοπέλα πρώτη ημέρα στα μπουρδέλα και πρώτη ημέρα στην Ελλάδα. Από το βλέμμα της εκτιμώ ότι δεν την άφησαν να κοιμηθεί ούτε μια ώρα. Ικανοποιητική έκφραση για θρίλερ και αδύναμη ισορροπία περπατήματος. Μάλλον μέτρια στο ύψος με συνηθισμένες σωματικές αναλογίες.  

Ιάσωνος 46 ισόγειο (μεσαίο)
Μελαχρινή πορνο-δέσποινα με ωραία μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή με κάπως μικρά αλλά λεμονάτα βυζιά, χωρίς θυμό αλλά με πρόθυμο κώ(ο)λο

Δεν μπορώ να γράψω άλλα. Αν θυμηθώ κάτι, θα συμπληρώσω στην συνέχεια.

Να είστε όλοι καλά...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Mπράβο στον Farkeli για την ατμοσφαιρική περιγραφή! Τελικά σημασία έχει σ' ό,τι κάνουμε να έχει ατμόσφαιρα! Αυτό λείπει σήμερα!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Και συνεχιζω στην 2η βαρδεια για να ξεκουρασω τον χιλνικ  :grin:
Φυλης
40 κοντο με αδυνατο κορμακι και μικρο στηθος,με κατσαρο μαλι,καπου την θυμαμαι απο μεταξι ισως αλλα...με κωλο στα 20.
66 δεξι η Σουζη,φοραγε ενα στριγκακι κουνελακι θα ελεγα με κορδονι που τελειωνε σε ασπρη φουντιτσα και ασπρη καλτσοδετα σαλοναρισε για λιγο βγαινοντας στο παραβαν,μου θυμισε με αυτο το ντυσιμο σωληνοκοριτσο.
66 αρ.Αννα κοντο με λιγα πιασιματακια βυζια 2αρια με πτωτικη ταση και κωλο στα 20.
59 Ρωξανα απο ουγγαρια με καλο κορμι και κωλο και βυζακι στητο 1,5,ο υπηρετης εδωσε ενα μινι σωου καθως ο κοσμος αναχωρησε γρηγορα1
80 η Κατριν ενα μωρο ντουμπανο που σε καυλωνε αμεσως με 2,5 βυζια που ηταν στητα,ωραιο σωμα και κωλο,φοραγε ασημι τακουνια που εδενε με το ολο θεαμα και ροζ στριγκακι φωσφοριζε,καταθεση.
84 Σονια η ιταλιδα που επιανε αιχμαλωτο οποιον εβρισκε μπροστα της.
Ηρθε και αφου μου χαιδεψε τον προεδρο γυρισε με τον κωλο της και τριβοταν επανω μου,το αποτελεσμα ηταν να της χουφτωσω τα βυζια μετα τον κωλο και να φαει και δυο κωλοσκαμπιλα.
84 οροφος κοντο πορνακι με 1-1,5 στηθος με κωλαρα και μαυρα εσσωρουχα γυριζε γυρω απο τον σωληνα και κοιτωντας με στα ματια μου κουναγε την γλωσσα και εβαζε την αλοιφη που κρατουσε μες στα βυζια,το ολο θεαμα συμπληρωνε η πλατφορμα που φοραγε, διαφανη απο επανω!
86 οροφος η Μονικα με ασπρο σετ εσσωρουχων και λευκη καλτσοδετα!
65 επανω ψηλη πολυ αδυνατη ανευ ενδιαφεροντος κατα εμε,Μαριαννα.
65 ισ,Χριστινα 1,70 ντουμπανο με 2+στητο με μεγαλες ρογες και πιασιματακια!
67 Αντινα απο διδυμ.8 οροφος για την ιστορια.
69 η Αλεξια που ανεφερε ο χιλνικ με κωλο στα 20.
69 ισ.η Λαουρα η ψηλοκαπουλη ρουμανα με τα δυαρια.
71 Ελενα αδυνατο πιπινι χαμογελαστο,με στητο μικρο βυζακι.
71 ισ.Μπαρπαρα η ιιχχχαα!!
Συνεχεια στην πλατεια για μια σταση καθοσον αρκετα εκλεισαν για αλλαγη βαρδειας!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom