Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 317 άτομα (29 μέλη και 288 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697

χαχαχα εχει μια γρια 60+ετων που οταν βγαινει στο σαλονι λεει
"γιατι δεν περνατε στο δωμάτιο μαζι μου???ειμαι πολυ χαριτωμένη!!!"

κανει και φουλ προγραμμα (με πρωκτικό)... :2funny: :zfuck:
Ντιανα νομιζω την λένε ρωσιδα :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Σε μια υπόγα... μια ξανθιά gilf με μεγάλους βύζους, πριν 3-4 χρόνια... μπήκαμε παρείτσα με δύο φίλους... μόλις σαλονάρει σηκωνόμαστε να φύγουμε... βγαίνουν οι άλλοι πρώτοι... μένω εγώ πίσω.... μου πιάνει το χέρι και μου το βάζει στο βυζί...

Αστους αυτούς!!! Άκου την κάβλα σου κι έλα μέσα να περάσουμε καλά! ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΣΟΥ....!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σαν τη διαφήμιση της Σπράιτ μου άκούστηκε.... Άκου τη δίψα σου.... χ :cheesy: :cheesy:

kwstas_boy

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μπορω να ρωτησω? τ ωρα γινεται η αλλαγη βαρδιας? εννοω η 3η βραδυνη τι ωρα πιανει???τι ωρα ξεκιναει?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
παιδια μπορω να ρωτησω? τ ωρα γινεται η αλλαγη βαρδιας? εννοω η 3η βραδυνη τι ωρα πιανει???τι ωρα ξεκιναει?

11 μεταξουργειο και 12 φυλης. Λιοσιων κατα κανονα 11 αλλα ειναι καπως ακανονιστο μπορει να αλλαξει και 9  το βραδυ μπορει και 1 τη νυχτα

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
βλέπω έχεις κάνει focus τυπε στα πιο hardcore γκιλφάδικα σπιτάκια της Αθηνας!!!
τσεκαρε επίσης Μαγνησίας 1, όλα της Καλυμνου, το γατόσπιτο στη Πιπίνου, τα Περγαμου 27, τα Βέργας , Τροφωνίου και Προύσης, καθώς και τα ορισμένα της Διδύμου (χαμηλά) και θα έχεις πλήρη εικόνα!

τι να κανω προσπαθω...αφου επεστρεψα μετα απο καιρο....λοιπον στο γατοσπιτο και την Συλβια παω πολυ συχνα (ειναι στανταρακι για μενα αλλα μονο πρωινα) στο Μαγνησιας 1 πετυχαινω ολο την Αλεξανδρα και δεν μ αρεσει...στην Καλυμνου εχω περασει αλλα θα ξαναεπισκευθω...αν και δεν εχω πετυχει την Νανα....για ποια 60αρα υπηρεσια λετε πιο κατω???

λοιπον καταδρομικη στην φυλης προν λιγο οπου επαθα πλακα με την Κατριν στο Φ80 αλλα δεν ξερω γιατι δεν περασα....(γιατι ειμαι μαλακας)...υπεροχο μελαχρινο με απιστευτο στηθος και δερμα....και επισης μ αρεσε η Ρωξανη στο Φ59 που εκανε φοβερο σαλοναρισμα....αλλα οντως με ξυνισμενα μουτρα...αν και δεν εχω διαβασει καλες κριτικες κριμα γιατι απο κορμι και στυλ λεει παρα πολλα!!!!

βεργας τροφωνιου ακομινατου και αχιλλεως προσεχως!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αφου εφτασα με το...
Boλτα στο μεταξι με συνοδοιπορο τον μπιλυ 7,στην 2η βαρδεια,για ακομα μια φορα με επιασε η τασι του...
5l6r5s.jpg

ξεκινημα απο Ιασωνος...
46 Αρ.πλουσιο σε ολα κιλα στηθος κωλο,φοραγε ενα σιθρου για να τα καλυπτει ολα!
46 μεση η Αλεξια απο το ι.27 με μαυρο μαλι σε ισιο λουκ!
43 Χριστινα το αδυνατο κοντο αβυζο με 10 και κωλο!
44 νεο η Αννα με την περουκα απο ι.37 ισ.πηρε μερικα κιλα στην περιφερεια.
44 παλ.το γνωστο κοντο ρουμανακι απο το ι.46 αρ.με κωλο στα 15 και τις γνωστες παπαριες!
37 ισ.η Μαριαννα,μονοπλοκ ευτραφης κοπελλα μονιμα εκει τον τελευταιο καιρο.
37 επανω Αλεξανδρα κοντο αδυνατο ξανθο αβυζο θα ελεγα χανοταν μεσα στο ασπρο δυχτυωτο που φοραγε.
30 αδιαφορο κοντο κανονικου σωματος!
36 η καυλιαρα μιλφ τσιγγανα με τα 2αρια και πιασιματακια.
31β υπογα η γνωστη συμπαθης μιλφ με τα δυαρια στα 10 απλο.
31 χουλστερ μαυρουλα ευτραφης που συστηνετε να την δειχνης σε οποιον δεν τρωει το φαι του  :grin:.σιμποκι καλο μας ειπε οταν φευγαμε στα 10!
33 μιλφ αδιαφορη κανονικου σωματος τιποτα το ιδιαιτερο,παντως δεν την εχω ξαναδει!
19 ισογειο αδυνατη πολυ,1,80,ειπα μηπωε εχει νευρικη ανορεξια!
20 δεξι,ωραιο κορμακι με 1,5 και καλο προσωπακι μια απο τις ...
dblzp.jpg

1Γ ευτραφης νεαρα με 2αρια και υφος βουβολικο.
1Α αλεξια νομιζω αδυνατη ,1,60 με μικρο στηθος.
Απο εκει στην Κολωνου
11 οροφος εδω αρπαχτηκαμε με την τσα,μπαινοντας στον χωρο και αφου τωρα χτυπας κουδουνι για να μπεις.μας λεει ποιος θα περαση,λεμε να δουμε την κοπελα,λεει ολο βολτες κανετε και ξαναρθατε,πας καλα τι λεει ο μπιλυ και αποχωρει,περιμεντε περιμεντε να δειτε την κοπελα μου,κοιτωντας στο βαθος βλεπω να ξεπροβαλει η ...
9ibwxy.jpg

και φευγω τρεχοντας!
Στα ..
2duj7r6.jpg

του μεταξιου προσπαθουσαμε να δουμε φως αλλα...
11 υπογειο η αδυνατη με το ωραιο κωλαρακι το οποιο χτυπαγε και αυτοθαυμαζωταν στον καθρεπτη 15 απλο,απο το κωλ.30 ορ.
11 ισοσειο η γυρολογος ντεζυ νομιζω το ονομα τσιγγανορουμανα κοντο κανονικου σωματος με μικρο στηθος με παρουσια φυλης και μεταξι.
30 Αννα με καυλωτικο σετ εσσωρουχων αλλα χωρις στρινκ,μας ειπε καλα που πατε δεν γαματε?
30 ορ.Τζωρτζιαννα και Ιωαννα κλασικα.
32 υπογειο ξανθο κοντο κανονικου σωματος θα ελεγα μια δευτερη οαση με καλο κωλαρακι στα 10.
32 αριστ,ψηλοκαπουλο με λιγα γεμισματακια και μακρια κοτσιαδα ως λαρα κροφτ εμπαινε στις συμπαθητικες υπαρξεις.
48 δυο κορασιδες η μια ποι ευτραφης αδιαφορη η αλλη με δυαρια και καλυτερο κορμι,συμπαθης θα ελεγα!
47 ισογειο η νταρτανομιλφ απο Μ.Αλεξανδρου 17 και βεργας.
47 οροφος δεν θελω να θυμαμαι!
53 ευτραφης κορασιδα τιποτα το ιδιαιτερο.
Μ.Αλεξανδρου
20 υπογειο,χομπιτ την αποκαλεσε συναγωνιστης και φυγαμε,κοντο αδυνατο αβυζο με κωλο στα 10 αν θυμαμαι καλα!
20 δεξι κλειστο!
22οροφος συμπαθητικο κορμι με 2αρια και καλο κωλο τον οποιο εδινε στα 15.
22 ισογειο πρωην πακοκαφενειο,αδιαφορη ευτραφης!
28 Μαρια αλλα δουκισσα το στυλ μαλλιων, ωραιο κορμι με 2αρι και ωραιο σετ με ζαρτιερικα μια ακομα καλη παρουσια!
15 Ζανα με το βασιλικο τσιμπουκι!
17 μαυρουλα με καλο σωμα και 1,5 στηθος κανονικο προγραμμα στα 10!
Λεωνιδιου 6 κοντο με κυταριτιδα και μεγαλη ουλη στην κοιλια!
Ακομινατου 2 ισογειο κοντη με γεματα μπουτια και μεγαλα βυζια τα οποια χρησιμοποιουσε στο προγραμμα ως ισπανικη και τελειωτικο στα 10!
Φτωχη η συγκομοιδη για ακομα μια φορα με 4-5 κορασιδες να αξιζουν τα λεφτα τους!
Συνεχισα προς το μετρο του μεταξουργειου οπου επαιζε μουσικη ως συνηθως..
Να εχετε ενα ομορφο βραδυ...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295

η γκρανι Ντιανα ειναι τουρμπο στο δωματιο,50+ειναι,την ειχα παρει πριν κανα 2 χρονια στο Ελλης 3 και πριν κανα τριμηνο στο Μαγνησιας1 για πιπα και χυσιμο στο στομα :pipa1:..
30 Αννα με καυλωτικο σετ εσσωρουχων αλλα χωρις στρινκ,μας ειπε καλα που πατε δεν γαματε?
30 ορ.Τζωρτζιαννα και Ιωαννα κλασικα.
 :fuck1: ακρως γαμευσιμες και οι 3,η Αννα παιρνει 15εκει και στην Κεραμεικου την υπογα με ενα 10αρικο..3 φορες την εχω παρει και τιμαει το ταληρακι που παιρνει...η Ιωαννα ειναι πιο cool και στην κουβεντα και σε ολα,ειχα γραψει στην ενημερωση πριν κατι μηνες οτι με ενα 20αρι ειχε μεινει παραπανω στο δωματιο και τιμησε την συμμετοχη της,το παγερο βλεμμα της ειναι αμυνα στην περιρεουσα cult μπουρδελοφαση που εργαζεται..

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
ακρως γαμευσιμες και οι 3,η Αννα παιρνει 15εκει και στην Κεραμεικου την υπογα με ενα 10αρικο..3 φορες την εχω παρει και τιμαει το ταληρακι που παιρνει...

Τι 15 ρε τυπε 10 ειναι  :think: :think:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Τι 15 ρε τυπε 10 ειναι  :think: :think:
σωστος,μπερδεψα την αλβανιδα Αννα απο το ρδελο της Κατερινας με το διπλα απο το 30 οπου ειναι η Αννα ΄η Αννυ,αδυνατο πιπινακι,αυτην εννοουσα

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
ειδε καποιος την κατριν σημερα στο Φ80 στην απογευματινη? μονο εγω επαθα πλακα και χτυπαω το κεφαλι μου γιατι δεν μπηκα?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
μπορει να με βοηθησει καποιος, να μου πει για μια ψηλη ουκρανεζα στη φυλης?
ητανε σ' ενα δελο στον πρωτο οροφο, αλλα δεν ξερω σε ποιον αριθμο, ουτε θυμαμαι τ' ονομα της
απλα θυμαμαι οτι ητανε 2 μετρα γυναικα, με σπαστα ελληνικα. Και αγενης, αλλα μουναρα..

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Πάλι τα ίδια? Σκαφτές μεσούλες και όλα τα υπόλοιπα??? :2funny: :2funny: :2funny:

δεν την εχω δοκιμασει και δεν ειναι στα στανταρ μου( αφου προτιμω μεγαλυτερες)αλλα στο σαλοναρισμα ειναι κορυφη...ξερει να σε φτιαχνει...
σημερα εφτιαχνε τον κοτσο μεσα απο την κουρτινα...βγηκε κατεβασε το φερμουαρ απο την μπλουζα να πεταχτουν οι βυζαρες...και γυρισε για να κουνησει κολο...το εχει και θα την δοκιμασω σιγουρα....

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Κάνε μια περιγραφή ρε......είναι μουνάρα? :bigdick:

επειδη ισως εχω χασει επεισοδια και ειμαι νεος...μπορει να μν την ξερω εγω...αλλα επαθα πλακα...μελαχροινη νε βυζαρες απιστευτες ροζ μεγαλες ρογες ...εικονα απιστευτου δερματος και κωλαρακι σφρυγιλο..... :headbang: :headbang: ισως να ειναι και καινουρια και να την πατησα που δεν μπηκα  :headbang:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν την εχω δοκιμασει και δεν ειναι στα στανταρ μου( αφου προτιμω μεγαλυτερες)αλλα στο σαλοναρισμα ειναι κορυφη...ξερει να σε φτιαχνει...
σημερα εφτιαχνε τον κοτσο μεσα απο την κουρτινα...βγηκε κατεβασε το φερμουαρ απο την μπλουζα να πεταχτουν οι βυζαρες...και γυρισε για να κουνησει κολο...το εχει και θα την δοκιμασω σιγουρα....
Δεν αξίζει,έχει δοκιμαστεί...............

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μπορει να με βοηθησει καποιος, να μου πει για μια ψηλη ουκρανεζα στη φυλης?
ητανε σ' ενα δελο στον πρωτο οροφο, αλλα δεν ξερω σε ποιον αριθμο, ουτε θυμαμαι τ' ονομα της
απλα θυμαμαι οτι ητανε 2 μετρα γυναικα, με σπαστα ελληνικα. Και αγενης, αλλα μουναρα..
Την Καρολίνα-Φυλής 84Β,θα λες.........

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom