jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
α για σου!Την Καρολίνα-Φυλής 84Β,θα λες.........
τι ξερουμε γι' αυτην?
α για σου!Την Καρολίνα-Φυλής 84Β,θα λες.........
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-84v/]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-84v/[/url]α για σου!
τι ξερουμε γι' αυτην?
τωρα τα διαβαζα, αλλα για πες πιο αναλυτικα..www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-84v/]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-84v/[/url]
Την έχω πάρει μια φορά,απλό πρόγραμμα κάνει.....δεν είναι στο στυλ που γουστάρω..... Πάντως ξεπέτα δεν είναι.
Αυτό ακριβώς,κατά την γνώμη μου είναι για μια φορά ώστε να πεις ότι έχεις πάρει αυτήν την ψηλή-μουνάρα!τωρα τα διαβαζα, αλλα για πες πιο αναλυτικα..
το συμπερασμα μου απο τις κριτικες ειναι οτι ειναι ψιλοκρυα..
Αυτό ακριβώς,κατά την γνώμη μου είναι για μια φορά ώστε να πεις ότι έχεις πάρει αυτήν την ψηλή-μουνάρα!
Δεν περασες γιατι εισαι κολοφαρδος και δεν επεσες στην παλιοξεπετα
δεν την εχω δοκιμασει και δεν ειναι στα στανταρ μου( αφου προτιμω μεγαλυτερες)αλλα στο σαλοναρισμα ειναι κορυφη...ξερει να σε φτιαχνει...
σημερα εφτιαχνε τον κοτσο μεσα απο την κουρτινα...βγηκε κατεβασε το φερμουαρ απο την μπλουζα να πεταχτουν οι βυζαρες...και γυρισε για να κουνησει κολο...το εχει και θα την δοκιμασω σιγουρα....
"Θα περάσετε τέλεια με αυτό το τζιτζιλόνι",δεν είπε???Αρχ . .. . δια σαλονάρισμα έχει. Μια παγοκολόνα με πόδια είναι.
Μας έιχε ο τσατσος χτες κανά 3' λεπτο με τις σάλτσες του (περί ερωτικής φωλίτσας με αυτό το θαύμα, άγγελος κυρίου κ.λ.π) και βγαίνει το βλαχαδερό κοιτώντας το πάτωμα και ξαναμπαίνει στο κουζινάκι σε ντε-τε.
Ούτε κούνημα, ούτε ξεκούνημα, ούτε ίχνος πουτανιάς, ούτε ίχνος ζεστασιάς!
Άμα ήταν έτσι οι άγγελοι, θα είχαμε πάει όλοι στον Διάολο.
Αρχ . .. . δια σαλονάρισμα έχει. Μια παγοκολόνα με πόδια είναι.
Μας έιχε ο τσατσος χτες κανά 3' λεπτο με τις σάλτσες του (περί ερωτικής φωλίτσας με αυτό το θαύμα, άγγελος κυρίου κ.λ.π) και βγαίνει το βλαχαδερό κοιτώντας το πάτωμα και ξαναμπαίνει στο κουζινάκι σε ντε-τε.
Ούτε κούνημα, ούτε ξεκούνημα, ούτε ίχνος πουτανιάς, ούτε ίχνος ζεστασιάς!
Άμα ήταν έτσι οι άγγελοι, θα είχαμε πάει όλοι στον Διάολο.
Φυλής 80 ψηλή μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, μεγάλο, στητό στήθος και γενικά καυλιάρα. Δεν πέρασα γιατι: ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
παιδια αν λεμε για την ιδια ΚΑΤΡΙΝ συστηθηκε το ιδιο θεωρω και εγω πως ειμαι μαλακας που δεν περασα
στο μαγνησιας 1 δουλευει η αντζελα; Μηπως ξερεις συναδελε!τι να κανω προσπαθω...αφου επεστρεψα μετα απο καιρο....λοιπον στο γατοσπιτο και την Συλβια παω πολυ συχνα (ειναι στανταρακι για μενα αλλα μονο πρωινα) στο Μαγνησιας 1 πετυχαινω ολο την Αλεξανδρα και δεν μ αρεσει...στην Καλυμνου εχω περασει αλλα θα ξαναεπισκευθω...αν και δεν εχω πετυχει την Νανα....για ποια 60αρα υπηρεσια λετε πιο κατω???
λοιπον καταδρομικη στην φυλης προν λιγο οπου επαθα πλακα με την Κατριν στο Φ80 αλλα δεν ξερω γιατι δεν περασα....(γιατι ειμαι μαλακας)...υπεροχο μελαχρινο με απιστευτο στηθος και δερμα....και επισης μ αρεσε η Ρωξανη στο Φ59 που εκανε φοβερο σαλοναρισμα....αλλα οντως με ξυνισμενα μουτρα...αν και δεν εχω διαβασει καλες κριτικες κριμα γιατι απο κορμι και στυλ λεει παρα πολλα!!!!
βεργας τροφωνιου ακομινατου και αχιλλεως προσεχως!!!!
η Καρολίνα στο Φ84β....πραγματική μουνάρα...μπορει να με βοηθησει καποιος, να μου πει για μια ψηλη ουκρανεζα στη φυλης?
ητανε σ' ενα δελο στον πρωτο οροφο, αλλα δεν ξερω σε ποιον αριθμο, ουτε θυμαμαι τ' ονομα της
απλα θυμαμαι οτι ητανε 2 μετρα γυναικα, με σπαστα ελληνικα. Και αγενης, αλλα μουναρα..
καλά νομίζεις , έχει δουλέψει μετά το 59 και στο Φυλής 134 ,Τωρα το μεσημερι στη φυλης
54 χριστινα,η ξανθια mlf απο το 59 νομιζω,φοβερο κορμι.Τι κριμα που στη φυλης τα τελευταια χρονια σπανιζει αυτο το ειδος των γυναικων που μπορουν να σε φτιαχνουν,να ερχονται απο πανω σου,να τριβονται,να σε φιλανε.Πολυ
Δοκιμασε δουσμανη 10ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΘΕΛΑ.ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16Α ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.ΠΕΡΑΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ Η ΤΣΑΤΣΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ.