Mπράβο στον Farkeli για την ατμοσφαιρική περιγραφή! Τελικά σημασία έχει σ' ό,τι κάνουμε να έχει ατμόσφαιρα! Αυτό λείπει σήμερα!
που'σαι χαμένος εσύ;
Mπράβο στον Farkeli για την ατμοσφαιρική περιγραφή! Τελικά σημασία έχει σ' ό,τι κάνουμε να έχει ατμόσφαιρα! Αυτό λείπει σήμερα!
! Γιατί, σας έλειψα? ; Όχι μωρέ, απλά μπαίνω πιο αραιά. Δεν υπάρχει και λόγος εξάλλου να γράφεις χωρίς λόγο. Χώρια που συζήτηση ή διαφωνία δεν μπορεί να γίνει για πολλούς λόγους, οπότε?που'σαι χαμένος εσύ;
! Γιατί, σας έλειψα? ; Όχι μωρέ, απλά μπαίνω πιο αραιά. Δεν υπάρχει και λόγος εξάλλου να γράφεις χωρίς λόγο. Χώρια που συζήτηση ή διαφωνία δεν μπορεί να γίνει για πολλούς λόγους, οπότε?
Δεν ασχολούμαι φίλε.......δεν έχω συναντηθεί με κανέναν εξάλλου,εκτός του Φανούρη που τραβούσε φωτό...μια μέρα στην Φυλής!!!Τυπε μη γραφεις τετοια γιατι κατι κομπλεξικοι που
διαβαζουν με μανια το φορουμ αλλα γραφουν μονο με τους κλωνους τους θα σε καταταξουν στη παρεα μου π ου εινα ανεπιθυμιτη
ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΒΡΩΡε φίλε, πολύ ξεπέτα είχε καταντήσει.... Με είχε ξενερώσει αφάνταστα και την έκοψα, δεν το ξανασκέφτεσαι???
Φοβερά πράγματα..............Εκσπερμάτωση με εν ψυχρώ κόλληση
Την λυπάμαι,δεν περνάει κανένας μαζί της! Την Τρίτη μου έκανε τα ίδια και είπε: "Έλα μέσα να σε σκίσω"...............Και συνεχιζω στην 2η βαρδεια για να ξεκουρασω τον χιλνικ
Φυλης
84 Σονια η ιταλιδα που επιανε αιχμαλωτο οποιον εβρισκε μπροστα της.
Ηρθε και αφου μου χαιδεψε τον προεδρο γυρισε με τον κωλο της και τριβοταν επανω μου,το αποτελεσμα ηταν να της χουφτωσω τα βυζια μετα τον κωλο και να φαει και δυο κωλοσκαμπιλα.
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΘΕΛΑ.ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16Α ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.ΠΕΡΑΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ Η ΤΣΑΤΣΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ.ΘΕΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Η ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΜ.ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
Αφού το λες εσύ,θα δοκιμαστεί..........από Δευτέρα!
Την λυπάμαι,δεν περνάει κανένας μαζί της! Την Τρίτη μου έκανε τα ίδια και είπε: "Έλα μέσα να σε σκίσω"...............
Την Κατερινα την ειχα πετυχει πρωινη βαρδια στο Μαγνησιας 1 τη Τετάρτη που μας περασε συναγωνιστη.ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΘΕΛΑ.ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16Α ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.ΠΕΡΑΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ Η ΤΣΑΤΣΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ.ΘΕΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Η ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΜ.ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
Εγώ την έχω πάρει 1 φορά μόνο,στις αρχές.....και ήταν τυπική,εντελώς! Τώρα που έχει "λυσσάξει",λέω να της δώσω ακόμα μια ευκαιρία.....Γιατί?
Δεν είναι ούτε άσχημη , ούτε χάλια στο κρεβάτι.
Θα την έλεγα μετριο-καλή.
ρε παιδια η καρλα η καυλα ξερει κανεις που ειναι???
Εγώ την έχω πάρει 1 φορά μόνο,στις αρχές.....και ήταν τυπική,εντελώς! Τώρα που έχει "λυσσάξει",λέω να της δώσω ακόμα μια ευκαιρία.....
Θα κάνω συμφωνία,πρώτα ότι θα γαμηθεί καλά και χωρίς βιασύνες/χτύπημα πόρτας κτλ..... Την Τρίτη θα έμπαινα αν δεν ήταν τόσο "επιθετικιά".....γιατί με καύλωσε........Μια φορα φολα- για παντα φολα
Ότι πεις....................διαφωνώ κάθετα όμως..........και ομως η καρλα ειναι η καλυτερη πουτανα που εχω παρει....