Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 114 άτομα (6 μέλη και 108 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Σημερα το πρωι κατεβηκα Μεταξι και για πρωτη φορα σημερα απο χρονια εκανα κανονικη τσαρκα, δηλαδη επισκεπτηκα αρκετα σπιτακια. Πιο συγκεκριμενα:

3. Μπροστα στα ματια μου 3 μαυροι ανοιξαν αμαξι στην Κεραμεικου, προσοχη! Δεν παρκαρουμε ποτε στην περιοχη.

Το περιπολικό δεν ήταν στην Μ. Αλεξάνδρου?
Πήρες την Αστυνομία?
Αν δεν κάνουμε κάτι ΟΛΟΙ μας, δεν θα ηρεμήσουν ποτέ τα πράγματα εκεί !
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
Το περιπολικό δεν ήταν στην Μ. Αλεξάνδρου?
Πήρες την Αστυνομία?
Αν δεν κάνουμε κάτι ΟΛΟΙ μας, δεν θα ηρεμήσουν ποτέ τα πράγματα εκεί !

Οχι. Περνουσαν ομως συχνα πυκνα ομαδες ΔΙΑΣ.
Ναι.
Δεν προκειται να ηρεμησουν ποτε τα πραγματα εκει.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Επιστροφή απο την καθιερωμένη βόλτα που έκανα λίγο στην Φυλής και στο Μεταξουργείο στην πρωινή βάρδια και είδα τα εξής:
Στο Διδύμου 20 ήταν η Βαλέρια.Στο Διδύμου 16 η Νίκη πρόκειται για ώριμη κοπέλα με κοντά καρέ ξανθά μαλλιά,κανονικά κιλά και σώμα κάπως χαλαρό λόγω της ηλικίας.Συμπαθητική μου φάνηκε.Πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε.
Στα καινούρια της Διδύμου 7 που είναι αρκετά πρόχειρα σε κατασκευή  σήμερα στο αριστερό δούλευε η Κατερίνα η Ρωσίδα η γνωστή μιλφ κανονικών κιλών με κοντά αγορίστικα ξανθά μαλλιά που δούλευε παλιότερα στο Διδύμου 8 ισόγειο.Κάποιοι σίγουρα αν θυμάμαι καλά την έψαχναν αυτή.Μάλιστα αυτήν την φορά στο πρόγραμμα ανακοινώθηκε και κώλος.Στο δεξιό ήταν η Λώρη που στ Φυλής 40, Φυλής 66Δ και Φυλής 69 όροφος δούλευε και με το όνομα Καμέλια αλλά και Λωρέτα.Πρόκειται για κοπέλα λεπτή,με μαύρα μαλλιά τα οποία και κατσάρωσε λίγο στο κομμωτήριο,άβυζη. Για τα δικά μου γούστα είναι νοστιμούλα αλλά αντικειμενικά οι περισσότεροι την θεωρούν μέτρια γιατί δεν έχει κώλο και βυζιά. Εμένα μου αρέσουν και οι λεπτές γυναίκες.Στο κόψιμο της η συγκεκριμένη μου θυμίζει την Κάτια που δούλευε λίγο πριν την Λώρη στα ίδια σπίτια.Αφού επέστρεψε πάλι δεν έχασα την ευκαιρία να την ξαναδοκιμάσω. Κάνει το ίδιο πρόγραμμα φούλ.Μιας και δεν θα ανεβάσω κριτική γιατί το έχω κάνει ήδη όταν δούλευε σαν Λωρέτα στο Φυλής 66Δ για οποιον ενδιαφέρεται, θα πω μόνο οτι είναι καλή μέσα στο δωμάτιο. Θα σχολιάσω όμως το σπιτάκι που μπήκα και γάμησα.Δυστυχώς το δωμάτιο που μπήκα, και πιθανόν και τα άλλά δωμάτια, ήταν αρκετά στενόχωρο και διέθετε ένα κρεββάτι μονό που ήταν και αυτό αρκετά στενό.Το κρεββάτι ήταν κολλημένο στον τοίχο δίπλα στην πόρτα. Υπήρχε ένας μικρός εντοιχισμένος καλόγηρος με τρείς διαβαθμίσεις,μία καρέκλα πλαστική όπου και άφησα τα ρούχα μου και ένας πολύ μικρός εντοιχισμένος νεροχύτης στην άκρη.Παρόλο που ο χώρος είναι καινούριος παραμένει προχειροφτιαγμένος,στενός και άχαρος.Προτιμώ να γαμάω σε παλιά σπίτια με μεγαλύτερα δωμάτια και ας είναι και βρώμικα παρά σε κάτι τέτοιο.Κατά την διάρκεια της συνουσίας λόγω της στενότητας του κρεββατιού τραυματίστηκα στον μηρό απο τα τακούνια της κοπέλας η οποία δεν έβγαλέ τα τσόκαρα της. Η συνουσία σε έναν τέτοιο στενό χώρο δεν έχει σαφώς την ίδια ευχαρίστηση με άλλους χώρους.
Στο Φυλής 40 η Τζούλια η κοντή κοκκινομάλλα με γυμνό τσιμπούκι και κώλο. Εδώ να τονίσω οτι τα δωμάτια του 40 παρόλο που και αυτά είναι μικρά μπροστά σε αυτό που μπήκα είναι παλάτια.Οπότε καταλαβαίνετε την στενότητα του χώρου την οποία περιέγραψα.
Στο Φυλής 61 υπόγειο η Άννα η Α΄ απο το Φυλής 66Δ  σταθερά πριν κανα χρόνο και Διδύμου 8 όροφος πρόσφατα. Κώλος.
Στο Αγκύρας 12 αριστερά επανήλθε η Ρωσίδα που δούλευε και πιο πρόσφατα εκεί.Το όνομα της το έχω ξεχάσει.Είναι νεαρή,κοντή,με ξανθά μαλλιά και λίγα περιττά κιλά τα οποία κρύβει με όλοζωμο που φοράει.Είναι προσχαρής χαρακτήρας και σε καβλαντίζει για να μπεις μέσα.Στα χαρακτηριστικά μοιάζει με την Αλεξάνδρα μόνο που είναι πιο παχουλή.Στο δεξιά ήταν η Βικτώρια η ψηλή νταρντάνα με τα κοντά ξανθά μαλλιά.
Στο Φυλής 80 2 κοπέλες η Άννα Μαρία με τα ξανθά μαλλιά και η Άννα με μαύρα μαλλιά.Αμφότερες κανονικών κιλών με την Άννα να είναι λίγο πιο γεμάτη και να έχει μέτριο σώμα σε σχέση με την Άννα Μαρία.Αμφότερες ξεπέτες και με κώλο στο πρόγραμμα.
Άλλες κοπέλες δεν είδα στην περιοχή αυτήν γιατί συνέχισα με Μεταξουργείο.Πάντως φαντάζομαι οτι λίγο πολύ θα έβλεπα τις ίδιες.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 20 ισόγειο ήταν η Μπέλλα.Τελικά πρόκειται για την παλιά κοπέλα που δούλευε και στα Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος παλιότερα σε διπλοβάρδιες καθώς και στην Ακομινάτου.Η άλλη η Μπέλλα που προφανώς την βαφτίσανε έτσι λόγω αλληλοδιαδοχής απουσιάζει πλέον.Η παλιά Μπέλλα είναι ξανθιά,κανονικών κιλών με πλαδαρό σώμα.Μέτρια πράγματα δηλαδή.Στο υπόγειο ήταν η Φλώρα απο το Κολωκυνθούς 38 παλιότερα.Δύο προγράμματα γυμνό τσιμπούκι και κώλος στα 15 ευρώ και απλό στα 10.Είχα πολύ καιρό να την δώ, στο Ιάσωνος 46 και στο Φυλής 84 που δούλευε δεν έτυχε να την πετύχω.Έχει προσθέσει κιλά,έχει κοντύνει τα μαλλιά της που παλιότερα τα είχε πιο μακριά και τα έχει ξανοίξει σε χρώμα.Το σώμα της ήταν πλαδαρό.Αποκλείεται να άντεχε στην Φυλής ακόμα και με φουλ.Γι αυτό κατ εμέ επέστρεψε στα γνωστά της λημέρια.Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ήταν η γνωστή λεπτή μεγαλοκοπέλα με τα μαύρα λιτά μαλλιά κάτω απο τους ώμους που δουλεύει εκεί τελευταία.Έχει περάσει και απο Ακομινάτου.Εμφανίστηκε με λευκά εσώρουχα.Δίνει κώλο στο δεκάρικο.Στον όροφο ήταν η αθίγγανη Μαρίνα κοντή,πετίτ,με σχιστά μάτια και μακριά μαύρα μαλλιά που είχα περάσει πριν μια εβδομάδα και στα 7 λεπτά σηκώθηκε και έφυγε παρατώντας με με τον πούτσο στο χέρι. Σας το έχω πει οτι απο εδώ και πέρα θα περνάω και όπου την βλέπω θα την κράζω. Έτσι λοιπόν σήμερα όταν έφυγα της είπα μπροστά στην τσατσά "Αν με άφηνες να τελειώσω θα ξαναπέρναγα. Δεν πρόκειται να ξαναδείς άλλα χρήματα απο μένα". Αυτή με κοιτούσε αποσβωλομένα και μουρμούριζε ασυναρτησίες.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 15 2 "κοπέλες" η μία ήταν η Βίκυ ώριμη Ρωσίδα υπέρβαρη με καστανά κοντά μαλλιά και η άλλη ήταν η Άννιτα δεν ήταν άλλη απο την  γνωστή γιαγιά Ροζαλία απο το Διδύμου 16 και τα καταστήματα της Βέργας.
Στο Ιάσωνος 44 αριστερά η γνωστή βουκολική κοπέλα με τα πιασίματα τα καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους το λευκό σώμα και το γεμάτο κωλαράκι που το προσφέρει στα 15 ευρώ.Μετριότητες.
Στο Ιάσωνος 46 όροφος αθίγγανη με κωλάρα και βυζάρες κανονικών κιλών ζουμερή με πιασίματα.Έχει δουλέψει και στο Ιάσωνος 36 με το μεγάλο προαύλιο.Στο μεσαίο ήταν η Αλέξια απο το Ιάσωνος 27 υπόγειο.Λευκή Ρουμάνα με μαύρα μακριά μαλλιά με κώλο στο πρόγραμμα.Στο αριστερό ισόγειο συνάντησα την Ρωσίδα υπηρεσία απο την Αλκιβιάδου 16Α που δούλευε χρόνια κυρίως απογεύματα και τελευταία και πρωινά μετά την αποχώρηση του Μανώλη (Μαρκαριάν).Με θυμήθηκε επειδή ήμουν τακτικός πελάτης του καταστήματος και έμαθα νέα για την Νταιάνα την Βουλγάρα. Λοιπόν αναφορικά με την Νταιάνα όσοι ήσασταν πελάτες της ξεχάστε την. Δεν πρόκειται να ξαναδουλέψει πλέον. Δεν είναι στην Βουλγαρία, έχει παντρευτεί και συνεχίζει και μένει στην Ελλάδα. Για όσους την γνωρίζουν την Νταιάνα όλοι ξέρουν πόσο φιλότιμη ήταν σαν κοπέλα και πόσο καλός χαρακτήρας ήταν. Εικάζω οτι πρέπει να παντρεύτηκε με πελάτη της παρόλο που δεν ρώτησα.Εγώ θα της ευχηθώ μέσα απο την καρδιά μου ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΤΙΑΝΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ!! Για την Κατερίνα την Κρητικιά ,την οποιά και δεν έπερνα, ισχύει οτι δουλεύει  κάπου στην Πλατεία Αμερικής όπως είπε κάποιος συναγωνιστής με τηλεφωνικά ραντεβού. Συγχωρήστε με που δεν ρώτησα περισσότερες λεπτομέρειες αλλά είχε πολύ δουλεία εκείνη την στιγμή. Πάντως την άκρη θα την βρείτε πιστεύω με όσα σας είπα για όσους την ψάχνετε.Η κοπέλα που δούλευε σε αυτόν τον οίκο ήταν μία μιλφ η Αλίνα η οποία ήταν κάπως γεματούλα,με ολόσωμο να κρύβει τις ατέλειες,κόκκινα κατσαρά μαλλιά και μεγάλες βυζάρες.Στο δωμάτιο βογγούσε δυνατά και η υπηρεσία μου είπε οτι είναι καλή μέσα.Απότι άκουγα μάλλον αλήθεια μου έλεγε.
Στο Ιάσωνος 43 ήταν Αλβανίδα τριαντάρα με πιασμένα καστανά μαλλιά,φαρδιά περιφέρεια κανονικών κιλών με πρωκτικό στο δεκάρικο.Μάγκικο ύφος.
Στο Περδίκας 3 οι κοπέλες στεκόντουσαν μπροστά στις εξώπορτες έξω στο δρόμο και οι περαστικοί αλλοδαποί τις χαλβάδιαζαν με τα μάτια τους.Ήταν με τα εσώρουχα τους.Αυτή που ήταν αριστερά ήταν με μαύρα καρέ μαλλιά,κανονικών κιλών με όχι τόσο καλό σώμα η άλλη στην δεξιά πόρτα ήταν λεπτή,λευκή,με ξανθά μακριά μαλλιά με κόκκινες ανταύγεις και έντονο μακιγιάζ στο πρόσωπο. Η ξανθιά ήταν καλύτερη. Αλλά στο φως του ηλίου οι κοπέλες φαινόντουσαν πραγματικά όπως είναι δηλαδή αντικειμενικά μέτριες,Μάλιστα λόγω εντόνου μακιγιάζ φαινόντουσαν και σαν καρνάβαλοι. Το φως τελικά παίζει μεγάλο ρόλο στον τρόπο που δείχνει μια κοπέλα.
Αν πας σε ένα κλαμπ και πιεις και μερικά ποτηράκια μία κοπέλα στο φως των προβολέων με έντονο μακιγιαζ μπορεί να μοιάζει θεά αλλά στο φως της ημέρας να καταλάβεις πως όλα ήταν μία πλάνη.
Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο η καινούρια μαύρη που δουλεύει εκεί τελευταία μετά την μαύρη Τζούλια.Στον όροφο αθίγγανη,μιλφ Βουλγάρα,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους λίγο γεματούλα.Την λένε Μαρία και κάνει γυμνό τσιμπούκι και κώλο με 15 και απλό στα 10.Δούλευε και στο Αχιλλέως 40.Αρκετά σάπια πάντως.
Το Λεωνίδου 28 όροφος κλειστό.Το ισόγειο είχε κοπέλα με μαύρα πιασμένα μαλλιά,κανονικά κιλά,με σώμα με λίγες ατέλειες.Μέτρια.
Στο Κολωνού 32 και Λεωνίδου ισόγειο δούλευε κοπέλα ψηλή με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κανονικών κιλών.Μέτρια.Στο υπόγειο ήταν η ζουμερή Άννα με τα ξανθά μαλλιά και τις βυζάρες απο το υπόγειο της Κολωνού 27.Παλιότερα δούλευε στα Διδύμου 25&27 (κλειστά τώρα) και στο Μονής Προδρόμου υπόγειο (κλειστό).Φαίνεται οτι λόγω εμφάνισης μπορεί να παίξει καλύτερη μπάλα στο Μετάξι παρά Φυλής. Στο Κολωνού 27 ισόγειο κλασσικά η Ιωάννα.Στο υπόγειο κοντή και υπέρβαρη αδιάφορη,
Στο Κολωνού 15 η ίδια κοντή και γεμάτη με τα ξανθά μαλλιά απο Αλβανία αδιάφορη.Στο Κολωνού 11 ισόγειο κοπέλα ήταν μία Ρουμάνα κοντή,κανονικών κιλών προς το ζουμερό με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Στο σαλόνι έπαιζαν Ρουμανικά τσιφτετέλια.Μέτριας εμφάνισης.
Στον όροφο εμφανίστηκε κοπέλα με ξανθά μαλλιά με μπούκλες κάτω απο τους ώμους,λευκή,κανονικών κιλών με λίγες ατέλειες,νοστιμούλα.Απλό με 69 στα 10 ευρώ.Εντύπωση μου έκανε η φωνή της που ήταν λεπτή και αρκετά σέξυ.
Στο Κεραμικού 15 όροφος πήγα και βρήκα την Καμέλια. Φανούρη εσύ μάλλον τελικά είχες δει άλλη κοπέλα γιατί αυτή δεν είχε τατού λαγουδάκι. Μάλλον θε πρέπει να τσεκάρω και την απογευματινή βάρδια.Η Καμέλια είναι ψηλή,με λευκό δέρμα,μακριά μαύρα μαλλια μέχρι την πλάτη,κανονικών κιλών με λίγα περιττά κιλά που αν δεν τα είχε θα ήταν σίγουρα σωματάρα. Μιλάει σπαστά ελληνικά και μάλλον έχει ξαναδουλέψει και άλλου και δεν είναι τόσο καινούρια γιατί η φυσιογνωμία της είχε κάτι το οικεία γνωστό. Εμφανισιακά είναι μέτρια προς καλή. Η συνουσία ήταν αρκετά τυποποιημένη χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Ο χρόνος ήταν επαρκής. Αλλά τι να το κάνεις τον χρόνο όταν αυτή που έχεις στο κρεββάτι σου είναι έπιπλο. Μετά απο την δεύτερη συνουσία έφυγα με ένα κενό.Δυστυχώς έχυσα και δεν μπορούσα άμεσα να συνεχίσω και με τρίτη κοπέλα.                                                                                                                                                                   Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!



 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.462
Κριτικές
1.272
Like
226.690
Πόντοι
46.232
Επιστροφή απο την καθιερωμένη βόλτα που έκανα λίγο στην Φυλής και στο Μεταξουργείο στην πρωινή βάρδια και είδα τα εξής:
                                                                                                                                                                Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!
καλό σαββατοκύριακο.
 

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Μηνύματα
598
Like
12
Πόντοι
6
Σημερα το πρωι κατεβηκα Μεταξι και για πρωτη φορα σημερα απο χρονια εκανα κανονικη τσαρκα, δηλαδη επισκεπτηκα αρκετα σπιτακια.

Τρεις παρατηρησεις:

1. Πολυ αυξημενο το ποσοστο των Ελληνων στο Μεταξι και πολυ μειωμενο αυτο των (εμφανως) αλλοδαπων. Δεν ξερω αν ειναι λογω βαρδιας, παντως το πρωι οι Ελληνες ειναι (αρκετα) περισσοτεροι!

2. Αρκετα πρεζακια στα αρχικα της Ιασωνος, σε Κολωνου και Κεραμεικου.

3. Μπροστα στα ματια μου 3 μαυροι ανοιξαν αμαξι στην Κεραμεικου, προσοχη! Δεν παρκαρουμε ποτε στην περιοχη.


Στη συνεχεια περασα απο πλατεια Λαυριου, οπου ειδα καμποσα μπαζα και γριες να κανουν πιατσα, 2-3 γαμευσιμες και μια εγγυο!!!
Γενικά το μετάξι έχει τελευταία (βλέπε 10ευρο) μπαζάκια, μπάζες και μπαζ-όλες!!! Για να βρεις κάτι καλό χρειάζεται ΑΝΑΣΚΑΦΗ  :2funny:
Σιγουρα τα πρεζάκια και ο φόβος κλοπής είναι αποτρεπτικός παράγοντας.
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Φυλης 2η βαρδεια...
40 λουβα- Τατιανα εκ μολδαβιας,1,70 αδυνατο κορμι,μικρο στηθος αλλα ζεστο χαμογελο!
54 Χριστινα  ψηλοκαπουλη με 1,5 στηθος η γνωστη απο φ.59 ισογειο.
66 δεξι Σουζη με καυλωτικο σετ εσσωρουχων!
66 αρ.η κοπελα που ηταν εχθες στο φ.40 κοντη αδυνατη με μικρο στηθος και μπουκλε μαλακι.
71 δεξι,ξαναλειτουργησε μετα απο καιρο,Στελλα,φοβισμενη κορασιδα με γιαλια καθηγητριας κανονικου σωματος μικρου στηθους με κωλο στα 20!
59 Ρωξανα η ουγγαρεζα με στητο βυζακι καλο κορμι και τουρλωτο κωλο,με δυχτιωτο συνολο.
65 οροφοςΕμμανουελα η κοντη ρουμανα με κωλο απο το φ.92.
65 ισ,κλειστο!
84 ισογ.η Τζουλια επιστροφη απο φωκ.25.
84 ορ.δεν ανεβηκα αλλα ειδα την κοπελλα στο παραθυρο,νομιζω μαργαριτα!
86 ορ.η Μονικα στα λευκα οπως παντα!
67 Αντινα απο διδ.8.
69 αλεξια με κωλο στα 20!
71 οροφος 2 κορασιδες η μια μιγαδα συμφωνα με την τσα,αδυνατη τσιγγανορουμανοβουλγαρα θα ελεγα,μου θυμισε την χριστινα απο το Ιασ.43 και ενα κοντο παχουλουτσικο με 1,5!!
71 κλειστο,αν και αναβε η λαμπα λογω οτι απεξω ηταν αστυνομια και εκανε ελενχο σε ενα αμαξι πακιδων!!
Αγκυρας το γωνιακο,Σαρρα με ζαρτιερες και μπειμπυ ντολ,1,60 με πορνοδες τακουνι,κανονικου σωματος μικρου στηθους,ποιος δεν φοβαται να περασει, ειπε βγαινοντας απο το δωματιο στο σαλονι!
Αυτα απο φυλης γυρω στις 22,00!!
 

freddie2065

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2009
Μηνύματα
8
Like
2
Πόντοι
0
Μεγαλου Αλεξανδρου 15: Αννιτα, εντονα βαμμενο γκιλφ με υπερφουλ προγραμμα (τα παντα ολα μεσα), κατι μου θυμιζε, παιζει να την ειχα παρει παλαιοτερα σε καποιο απο τα γκιλφοσπιτα της Φυλης.

Προκειται για τη γνωστη gilf Ντιαννα που δουλευει συνηθως απογευματινη βαρδια στο Μαγνησιας 1.
 

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.013
Κριτικές
18
Like
133
Πόντοι
396
Τωρα το βραδυ απο μεταξι
Κολωνου30α Αννα απλο
Κολωνου 30β τζωρτζιαννα(πηγα 23,00/00.00/00.30 και τις 3 φορες ολα τα δωματια γεματα και επρεπε να περιμενεις να αδειασει για να μπεις :idiot:)τι να πω ρε φιλε παλια οκ αξιζε αλλα τωρα εχει γινει πολυ τυπικη για να εχει τοσο κοσμο... :think:
Κολωνου47 μια προγκιλφ απλο
Κολωνου48 ψηλη καστανα μαλλια ακα
Μεγαλου αλεξανδρου 20 ισογειο ενα μπαζο απλο
Μεγαλου αλεξανδρου 20 υπογειο μια λεπτοκαμωμενη μελαχρινη με ωραιο προσωπακι φουλ
Μεγαλου αλεξανδρου 22 ισογειο μια μιλφ κανονικο σωμα μαυρα μαλλια φουλ
Μεγαλου αλεξανδρου 22 οροφος μια κουκλαρα με 2.5αρια φυσικα βυζια ωραιο προσωπο φουλ
Περδικα 3β μια ξανθια απλο
περδικα 3α μια ψηλη μελαχρινη απλο και εμιλυ η ασχημη με φουλ
Κολωκυνθους 38α γκιλφ με 15
κολωκυνθους 38β μια βλαχα με την παντοφλα φουλ
ιασωνος 20γ βρομουσε πραγματικα με το που εμπαινες μεσα..μια μελαχρινη με ωραιο στηθος απλο..
ιασωνος19 μελαχρινη ωραιο σωμα απλο στα 10
ιασωνος37 οροφος αυτη η ξανθια με το διχτυοτο απλο'
ιασωνος36 μια προγκιλφ με φουλ(πριν κανα δυο βδομαδες ενας συναγωνιστης την ειχε παρει στο κουζινακι :rolleyes:)
λεωνιδου28 ισογειο νικολ ξανθο μαλλι ωραιο στηθος γλυκο προσωπακι απλο

 

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Μηνύματα
326
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
πήγα εχθές το απόγευμα μετά από μήνες μια βόλτα από Φυλής
μουτρωμένα βλέματα και ξενέρωσα

μπασοσύναξη γενικώς

εκτός από:

Φυλής 67: Αντίνα που γράφετε και εσείς σέξυ, λέει τίποτα στο κρεβάτι?

Φυλης 59κάτω: Ρωξάνα με τον τσάτσο να δίνει ρεσιτάλ να μιλάει για τσάμπιον λιγκ και μπάζα σε άλλα μαγαζιά  :2funny:

Φυλής 86πάνω και 84 πάνω: Μούνικα η ξανθιά αρκετά σέξι και στο άλλο μια καστανομελαχροινή με ωραίο σύνολο, όνομα δεν είπαν ξέρουμε τίποτα για υπηρεσίες?

Διδύμου 8κάτω: μια βαμένη ξανθιά με πιασίματα αλλά μουτζούφλα και γενικώς οι περισσότερεσ μουτζούφλες εκτός από τις 2 στο 85 και 86πάνω που λέω από πάνω...

Φυλής 59κάτω: Λαόυρα 30+ με άφθονο κορμί fuckable

Φυλής 80: Κατρίν που λέτε, έχει βυζιά και όχι βυζάρες σαν μέγεθος, είναι λίγο κρεμαστά αλλά το στυλ της δεν μου άρεσε σαν βλαχούλα μου φάνηκε

Φωκαίας27πάνω: η βυζαρού έλενα με τα 5άρια αλλα και αυτή βιαστική στο σαλόνι και κακόκεφη


Φωκαίς27 υπόγα: Γαβριέλα πιασάρικη κορμάρα και παροόλου που είναι αγριόφατσα ειναι σέξι σαν σύνολο, ο τσάτσος με τα ακατάλιπτα Ελληνικά πολλή πιεστικός με το ζόρι να με βάλει μέσα, βέβαια από ότι γράφεται και εδώ μέσα έχει καλό σέρβις η κοπέλα οπότε και αυτός πατάει σε αυτό, σου λέει αποκλείεται να μην περάσεις καλά οπότε μπεκα μέσα που πας.....  
 

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.013
Κριτικές
18
Like
133
Πόντοι
396
Φωκαίς27 υπόγα: Γαβριέλα πιασάρικη κορμάρα και παροόλου που είναι αγριόφατσα ειναι σέξι σαν σύνολο, ο τσάτσος με τα ακατάλιπτα Ελληνικά πολλή πιεστικός με το ζόρι να με βάλει μέσα, βέβαια από ότι γράφεται και εδώ μέσα έχει καλό σέρβις η κοπέλα οπότε και αυτός πατάει σε αυτό, σου λέει αποκλείεται να μην περάσεις καλά οπότε μπεκα μέσα που πας.....  

Πολυ σπασαρχιδας αυτος ο τσατσος...μου ρχεται να του τραβηξω καμια ωρες ωρες αλλα λεω ασε γιατι ποτε δεν ξερεις ποσοι νταβαδες θα πλακωσουν  :rolleyes:
 

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Μηνύματα
541
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Φυλής 67: Αντίνα που γράφετε και εσείς σέξυ, λέει τίποτα στο κρεβάτι?
λετε για μια αδυνατουλα με καλο βυζακι και κωλαρακι που το κουναει στην τριτη βαρδια?
Φυλης 59κάτω: Ρωξάνα με τον τσάτσο να δίνει ρεσιτάλ να μιλάει για τσάμπιον λιγκ και μπάζα σε άλλα μαγαζιά 
εγω το θεωρω δυνατο κομματι και οι κριτικες δεν με αγγιζουν οταν μ αρεσει κατι πολυ
Φυλής 80: Κατρίν που λέτε, έχει βυζιά και όχι βυζάρες σαν μέγεθος, είναι λίγο κρεμαστά αλλά το στυλ της δεν μου άρεσε σαν βλαχούλα μου φάνηκε
γουστα ειναι αυτα...παντως ειναι πυραυλος και μεσα......
ερωτηση....μια μελαχροινη παιχνιδιαρα στον ιδιο οικο στην τριτη βαρδια με τον πεταχτο κωλο ποια ειναι?
 

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Μηνύματα
541
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
το ιστορικο σπιτακι της Νικης-Μαγισσας Λ73α ενοικιαζεται!!!!!
απολυτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.462
Κριτικές
1.272
Like
226.690
Πόντοι
46.232
βολτίτσα 3η βάρδια Φυλής 00.00-02.00 με διπλή κατάθεση σε μια επανεμφάνιση και σε ένα καινούργιο.....

Φωκαίας 27Β πάνω Μαρία(δεν είμαι σίγουρος) κοκκινομάλλα κατσαρομάλλα με καρέ , λεπτή με μικρό στητό στήθος , με ακα.
Φωκαίας 27Β κάτω Βικτορία ξανθιά κανονικό σώμα 2,5 βυζιά , με ακα.
Φωκαίας 27α Αγάπη μιλφ με ξανθό καρέ κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ,με ακα.
Φωκαίας 25β Μαρία χοντρούλα μελαχρινή με 3αράκια βυζιά και ωραία μάτια ,απλό.
Φωκαίας 25α Αλεξάνδρα μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Μαρίνα(επέστρεψε μετά από καιρό)καστανή με μακριά μαλλιά μέχρι τον κώλο ψηλή κανονικό σώμα πολύ ωραίο κωλάρα και μεσαία βυζιά τατού χαμηλά στην μέση ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)  
Φυλής 74 δεξιά Στέλλα καστανή με γυαλάκια γλυμμένο καρέ μαλλί κανονικό σώμα μεσαίο πεσμένο βυζί , με κώλο.
Φυλής 59 κάτω Ρωξάνα ξανθιά νταρντάνα με κωλάρα και μεσαίο στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 πάνω Αλεξία(επέστρεψε και αυτή , από Φ66δ και Φ67)ξανθιά νταρντάνα με κωλάρα και βυζάρες , με κώλο(έχει σώμα για πολλά γαμήσια αλλά είναι με τις μέρες της)
Φυλής 61 Αννα μελαχρινή λεπτή ψηλή άβυζι(απο Φ66δ)με κώλο και μια ξανθιά κοντή κανονικό σώμα ωραίο κώλο άβυζι και κοιλίτσα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Εμμυ ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο και Μαρία μελαχρινή κανονικό σώμα κωλάρα(ανορθωμένη)2αράκια σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Ντιαννα μιλφ με καστανόξανθο καρέ και πράσινα μάτια κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Ελενα(Ρομπέρτα/Σοφιά η ξεπέτα)καστανή λεπτή με ωραίο κορμί ωραίο κώλο και μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Μόνικα η ξανθιά μουνάρα απο την Ουκρανία κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86β Μαργαρίτα(κι άλλη επιστροφή)μελαχρινή λεπτή άβυζι με πολύ ωραίο κώλο , τατου το λαγουδάκι του playboy χαμηλά στην κοιλιά , με κώλο και κακές κριτικές(κρίμα το κορμί και αυτή)
Φυλής 65α Εμμανουέλα μελαχρινή λεπτή μικρό βυζί και πολύ ωραίο κωλαράκι(επέστρεψε και αυτή απο Ρουμανία), με ακα.
Φυλής 67 Σώνια ξανθιά ψηλή κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Μάγια μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους μετρίου αναστήματος κανονικό γυμνασμένο σφιχτό κορμί μεσαίο βυζί κωλάρα ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 71β Μπάρμπαρα μελαχρινή πολύ λεπτή με τουρλωτό κωλαράκι και 2αράκια στητά βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Ευα ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα με κοντό μαλλί κοντή λεπτή άβυζι , με κώλο.
Φυλής 134 Αννα(απο Φ69α) ξανθοκάστανη κοντή με κανονικό ωραίο σώμα ωραίο κώλο και στητό μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα(το μαγαζί έκλεισε στις 01.00)
Φυλής 134α Τζέσικα(χωρίς τα γυαλάκια της) ξανθιά λεπτή ωραίο κορμί σιλικονάτα 2αρακια βυζιά ,απλό πρόγραμμα
Πιπίνου 65β μελαχρινή(τα πρωινά δουλεύει συνήθος Φ134β)με καρέ μαλλί λεπτή άβυζι ,απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Υ.Γ 1 πάλι δεν είχε κόσμο.
Υ.Γ 2 τις επιστροφές τον κοριτσιών τις έχουν γράψει και άλλοι συναγωνιστές.
Υ.Γ 3 Όταν στην τρίτη βάρδια δεν δουλεύουν όπως σήμερα Καρολίνα , Ντενίσα και Νικολέτα η Φυλής χάνει σε κορμιά , βέβαια ακόμα και έτσι απέχει έτη φωτός απο το Μετάξι......      
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom