Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 216 άτομα (26 μέλη και 190 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ξερετε παιδια καμια καλη περιπτωση στο μεταξι? (οχι απαραιτητα για ακα)
θελω να παω σημερα το απογευμα
απαραιτητη προυποθεση , ΜΙΛΦ.
Όλο απαιτήσεις μου είσαι............. :boff:

Fitzpatrick

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
τελικα τι παιζει φυλης??κλειστα?μεχρι ποτε??

Fitzpatrick

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Ρε παιδες????μια απαντηση ρε παιδια..μηντρεχουμε αδικα....

Fitzpatrick

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
ναι φιλε οκ....το ζητημα ειναι οτι γραψανε κατι και το γνωριζουν...αφου ο ανθρωπος πιο πανω εγραψε οτι απο 3μισι και μετα κλειστα κατι θα ξερει...γιαυτο ρωταω..αλλα ειναι ονλινε και δεν απαντουν...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ναι φιλε οκ....το ζητημα ειναι οτι γραψανε κατι και το γνωριζουν...αφου ο ανθρωπος πιο πανω εγραψε οτι απο 3μισι και μετα κλειστα κατι θα ξερει...γιαυτο ρωταω..αλλα ειναι ονλινε και δεν απαντουν...
Μην πιέζεις τον κόσμο,λέμε..... Θα απαντήσουν σου λέω!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ Η ΟΧΙ? ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? ΑΡΚΕΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΕΤΑΧΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

Fitzpatrick

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
σορρυ ρε φιλε μου...σκοπος του φορουμ δεν ειναι η ενημερωση???το να σε πρηζουμε συνεχεια δεν εχει βασει  γιατι διαχειριστης εισαι και η δουλεια σου προφανως ειναι αυτη...εχω υπαρξει μοδερατορ και ξερω πως ειναι...το θεμα ειναι να κατεβω απο καισαριανη φυλης ετσι ειναι λιγο δυσκολο και χωρις λογο αν ειναι κλειστα...και επιμενω γιατι οι ανθρωποι πιο πανω κατι ξερουν παραπανω...δεν ειπα ουτε κατι υβριστικο ουτε προσβλητικο για να μου την λετε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σορρυ ρε φιλε μου...σκοπος του φορουμ δεν ειναι η ενημερωση???το να σε πρηζουμε συνεχεια δεν εχει βασει  γιατι διαχειριστης εισαι και η δουλεια σου προφανως ειναι αυτη...εχω υπαρξει μοδερατορ και ξερω πως ειναι...το θεμα ειναι να κατεβω απο καισαριανη φυλης ετσι ειναι λιγο δυσκολο και χωρις λογο αν ειναι κλειστα...και επιμενω γιατι οι ανθρωποι πιο πανω κατι ξερουν παραπανω...δεν ειπα ουτε κατι υβριστικο ουτε προσβλητικο για να μου την λετε...

Αυτοι που το γραψαν αυτο το γραψαν επειδη ρωτησε καποιος? Οπως ειδες τα παιδια απο μονα τους εγραψαν... ε οταν χρειαστει θα γραψουν. Στο μεταξυ θα γεμιζουμε τις σελιδες με 100 ερωτησεις αν ειναι ανοιχτα, ποτε ειναι ποτε εκλεισαν, αν βαλαν λουκετο η κλειδαρια, αν κατεβασαν ρολα και αν οι πουτανες πεταχτηκαν για σουβλακια?
Μηπως θελετε να εκδοσουμε και κανα δελτιο τυπου?

Απο την Καισαριανη , αλλος παει απο Μαρουσι, Πειραια, Ελευσινα...

Και δε το πα σε σενα, γενικα το πα.

Επισκέπτης
Ρε τυπε κλειστα ειπαμε θες προσωπικη ενημερωση?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Fitzpatrick

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Εdit _ AN EXEIΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΡΑΨΕ " ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ".ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
μαλλον κλεινουν γιατι ειναι ξανα στην επικαιροτητα το αιωνιο ζητημα των αδειων με λιγο σαλτσα απο aids κ λοιπα κολπα...

Άνω των 350 οι οίκοι ανοχής στην Αθήνα, μόνο οι 4 με άδεια

(σημερινη καταχωρηση)

btw εχει καταντησει κουραστικο το θεμα αυτο... :huh: :huh:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λιοσιων
περγαμου
ρεμουνδου
λ.ιωνιας
ολα κλειστα εκτος απο τροφωνιου 11 ισογειο που ειχε μια νεαρη γυφτισσα με μεγαλα  :tits:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
μαλλον κλεινουν γιατι ειναι ξανα στην επικαιροτητα το αιωνιο ζητημα των αδειων με λιγο σαλτσα απο aids κ λοιπα κολπα...

Άνω των 350 οι οίκοι ανοχής στην Αθήνα, μόνο οι 4 με άδεια

(σημερινη καταχωρηση)

btw εχει καταντησει κουραστικο το θεμα αυτο... :huh: :huh:

Να τα κλεισουν ολα κ να δουλευουν μονο τα 4!
Λουκετο πουτσα κ ξυλο! Κ μετα οποιο ανοιγει να βγαζει αδεια μη χεσω!
Παντως θυμαμαι παλιοτερα που λεγανε οτι ειναι μονο 2 με αδεια! τωρα αυξηθηκαν βλεπω αρα η δουλεια των μπατσων αποδιδει :2funny:

anastasios78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
108
Πόντοι
0
λιοσιων
περγαμου
ρεμουνδου
λ.ιωνιας
ολα κλειστα εκτος απο τροφωνιου 11 ισογειο που ειχε μια νεαρη γυφτισσα με μεγαλα

και για να μην τρεξετε αδικος...τζενη το γυφτακι...την πετυχα και πριν 2 ημερες απογευματινη βαρδια

Επισκέπτης
Προσοχη! Στη Φωκαιας ειχαν στησει τηλεοπτικο συνεργειο και βαν εξωτερικων μεταδωσεων  :2on1:

sexybitches

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια κατεβηκα σημερα κεντρο για μπουρδελοτσαρκα
επισκεφθηκα το μεταξι και τη φυλης και ειναι ΟΛΑ κλειστα,
κατι υποπτοι θαμμωνες στο μεταξι μου'παν οτι εχει 'απεργια'  :grin:
(ε κλειστο το μπουρδελο αμα πια)
οποτε προσοχη , οποιος προγραμματιζει κατι για σημερα ισως να το ξανα σκεφτει...

εγω δεν προλαβα να ενημερωθω , και κατεβηκα τσαμπα.

*edit*
α ρε Μάθιου... 5 λεπτα πριν την ενημερωση σου εφυγα για την ακολασια και δεν προλαβα να μαθω τι παιζει :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom