Εσύ με "έπιασες" 100%.............ο Μπίλης το πήγε με εξίσωση,με συνεπαγωγή.. ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όλο απαιτήσεις μου είσαι.............ξερετε παιδια καμια καλη περιπτωση στο μεταξι? (οχι απαραιτητα για ακα)
θελω να παω σημερα το απογευμα
απαραιτητη προυποθεση , ΜΙΛΦ.
Fitzpatrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
τελικα τι παιζει φυλης??κλειστα?μεχρι ποτε??
Fitzpatrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδες????μια απαντηση ρε παιδια..μηντρεχουμε αδικα....
Όταν μπορέσουν τα "κομάντος" θα απαντήσουν...............Ρε παιδες????μια απαντηση ρε παιδια..μηντρεχουμε αδικα....
Fitzpatrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
ναι φιλε οκ....το ζητημα ειναι οτι γραψανε κατι και το γνωριζουν...αφου ο ανθρωπος πιο πανω εγραψε οτι απο 3μισι και μετα κλειστα κατι θα ξερει...γιαυτο ρωταω..αλλα ειναι ονλινε και δεν απαντουν...
Μην πιέζεις τον κόσμο,λέμε..... Θα απαντήσουν σου λέω!ναι φιλε οκ....το ζητημα ειναι οτι γραψανε κατι και το γνωριζουν...αφου ο ανθρωπος πιο πανω εγραψε οτι απο 3μισι και μετα κλειστα κατι θα ξερει...γιαυτο ρωταω..αλλα ειναι ονλινε και δεν απαντουν...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ Η ΟΧΙ? ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? ΑΡΚΕΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΕΤΑΧΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ
Fitzpatrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
σορρυ ρε φιλε μου...σκοπος του φορουμ δεν ειναι η ενημερωση???το να σε πρηζουμε συνεχεια δεν εχει βασει γιατι διαχειριστης εισαι και η δουλεια σου προφανως ειναι αυτη...εχω υπαρξει μοδερατορ και ξερω πως ειναι...το θεμα ειναι να κατεβω απο καισαριανη φυλης ετσι ειναι λιγο δυσκολο και χωρις λογο αν ειναι κλειστα...και επιμενω γιατι οι ανθρωποι πιο πανω κατι ξερουν παραπανω...δεν ειπα ουτε κατι υβριστικο ουτε προσβλητικο για να μου την λετε...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
σορρυ ρε φιλε μου...σκοπος του φορουμ δεν ειναι η ενημερωση???το να σε πρηζουμε συνεχεια δεν εχει βασει γιατι διαχειριστης εισαι και η δουλεια σου προφανως ειναι αυτη...εχω υπαρξει μοδερατορ και ξερω πως ειναι...το θεμα ειναι να κατεβω απο καισαριανη φυλης ετσι ειναι λιγο δυσκολο και χωρις λογο αν ειναι κλειστα...και επιμενω γιατι οι ανθρωποι πιο πανω κατι ξερουν παραπανω...δεν ειπα ουτε κατι υβριστικο ουτε προσβλητικο για να μου την λετε...
Αυτοι που το γραψαν αυτο το γραψαν επειδη ρωτησε καποιος? Οπως ειδες τα παιδια απο μονα τους εγραψαν... ε οταν χρειαστει θα γραψουν. Στο μεταξυ θα γεμιζουμε τις σελιδες με 100 ερωτησεις αν ειναι ανοιχτα, ποτε ειναι ποτε εκλεισαν, αν βαλαν λουκετο η κλειδαρια, αν κατεβασαν ρολα και αν οι πουτανες πεταχτηκαν για σουβλακια?
Μηπως θελετε να εκδοσουμε και κανα δελτιο τυπου?
Απο την Καισαριανη , αλλος παει απο Μαρουσι, Πειραια, Ελευσινα...
Και δε το πα σε σενα, γενικα το πα.
Επισκέπτης
Ρε τυπε κλειστα ειπαμε θες προσωπικη ενημερωση?
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Τη νύχτα του Σαββάτου, μεσάνυχτα προς Κυριακή, καταγαμήσαμε την www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fwkaias-25v/#jr_review_33573]Ιρένα[/url] στο Φω25
Χθες τη νύχτα, τη συναντήσαμε στο Αλκιβιάδου 16Α.
Την καταγαμήσαμε ξανά, διαδοχικά με τον κ. bakalhs...
Fitzpatrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Εdit _ AN EXEIΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΡΑΨΕ " ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ".ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
μαλλον κλεινουν γιατι ειναι ξανα στην επικαιροτητα το αιωνιο ζητημα των αδειων με λιγο σαλτσα απο aids κ λοιπα κολπα...
Άνω των 350 οι οίκοι ανοχής στην Αθήνα, μόνο οι 4 με άδεια
(σημερινη καταχωρηση)
btw εχει καταντησει κουραστικο το θεμα αυτο...
(σημερινη καταχωρηση)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λιοσιων
περγαμου
ρεμουνδου
λ.ιωνιας
ολα κλειστα εκτος απο τροφωνιου 11 ισογειο που ειχε μια νεαρη γυφτισσα με μεγαλα
περγαμου
ρεμουνδου
λ.ιωνιας
ολα κλειστα εκτος απο τροφωνιου 11 ισογειο που ειχε μια νεαρη γυφτισσα με μεγαλα
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
μαλλον κλεινουν γιατι ειναι ξανα στην επικαιροτητα το αιωνιο ζητημα των αδειων με λιγο σαλτσα απο aids κ λοιπα κολπα...
(σημερινη καταχωρηση)
Να τα κλεισουν ολα κ να δουλευουν μονο τα 4!
Λουκετο πουτσα κ ξυλο! Κ μετα οποιο ανοιγει να βγαζει αδεια μη χεσω!
Παντως θυμαμαι παλιοτερα που λεγανε οτι ειναι μονο 2 με αδεια! τωρα αυξηθηκαν βλεπω αρα η δουλεια των μπατσων αποδιδει
anastasios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2010
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
λιοσιων
περγαμου
ρεμουνδου
λ.ιωνιας
και για να μην τρεξετε αδικος...τζενη το γυφτακι...την πετυχα και πριν 2 ημερες απογευματινη βαρδια
περγαμου
ρεμουνδου
λ.ιωνιας
και για να μην τρεξετε αδικος...τζενη το γυφτακι...την πετυχα και πριν 2 ημερες απογευματινη βαρδια
Επισκέπτης
Προσοχη! Στη Φωκαιας ειχαν στησει τηλεοπτικο συνεργειο και βαν εξωτερικων μεταδωσεων
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Γεμίστε φούσκες με πυρφορικό οξύ, και ΠΥΡ!!!Προσοχη! Στη Φωκαιας ειχαν στησει τηλεοπτικο συνεργειο και βαν εξωτερικων μεταδωσεων
sexybitches
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια κατεβηκα σημερα κεντρο για μπουρδελοτσαρκα
επισκεφθηκα το μεταξι και τη φυλης και ειναι ΟΛΑ κλειστα,
κατι υποπτοι θαμμωνες στο μεταξι μου'παν οτι εχει 'απεργια'
(ε κλειστο το μπουρδελο αμα πια)
οποτε προσοχη , οποιος προγραμματιζει κατι για σημερα ισως να το ξανα σκεφτει...
εγω δεν προλαβα να ενημερωθω , και κατεβηκα τσαμπα.
*edit*
α ρε Μάθιου... 5 λεπτα πριν την ενημερωση σου εφυγα για την ακολασια και δεν προλαβα να μαθω τι παιζει
επισκεφθηκα το μεταξι και τη φυλης και ειναι ΟΛΑ κλειστα,
κατι υποπτοι θαμμωνες στο μεταξι μου'παν οτι εχει 'απεργια'
(ε κλειστο το μπουρδελο αμα πια)
οποτε προσοχη , οποιος προγραμματιζει κατι για σημερα ισως να το ξανα σκεφτει...
εγω δεν προλαβα να ενημερωθω , και κατεβηκα τσαμπα.
*edit*
α ρε Μάθιου... 5 λεπτα πριν την ενημερωση σου εφυγα για την ακολασια και δεν προλαβα να μαθω τι παιζει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις