Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 242 άτομα (16 μέλη και 226 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Η παράθεση μου είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι αναφέρεται στον τσάτσο που σημείωσε ο psolaras78
Οπότε μάλλον βιάστηκες να σκεφθείς και να γράψεις τέτοια παράθεση προς εμένα που μόνο κακία βγάζει αυτό που με ρώτησες.
Όμως το προσπερνώ, όπως έγραψε ο psolaras78, γιατί απλά εδώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι βρισκόμαστε για να περνάμε καλά και να μοιραζόμαστε χρήσιμες και κρίσιμες πληροφορίες. 
Εγώ σε καμία περίπτωση δεν είμαι κακός άνθρωπος απλά αμύνομαι σε κακόβουλα και ειρωνικά σχόλια.Θυμίσου οτι πρώτος εσύ άρχισες και αυτήν την φορά και την προηγούμενη.
Η παραθεση σου δεν είναι ξεκάθαρη φίλε αλλά το νόημα της είναι διφορούμενο,αόριστο και αρκετά αφαιρετικό.Στην πρώτη αντιπαράθεση που είχαμε μεταξύ μας νομίζω οτι σου επισήμανα να μην γράφεις διφορούμενα,αφαιρέτικα και αόριστα για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Τουλάχιστον όταν παραθέτεις άμεσα η έμμεσα σε εμένα να φροντίζεις στα σημεία που πρέπει να είσαι ξεκάθαρος.Το σχόλιο σου θα μπορούσε να αναφέρεται σε οποιαδήποτε απο τις προτάσεις που υπογράμμισες ή κάλλιστα και στις 2 ακόμα.Αν ήσουνα σωστός θα μπορούσες να γράψεις "ώρες ώρες με αυτά που μας πλασσάρουν οι υπηρεσίες μου έρχεται να σκάσω" και για να είσαι και πιο σωστός να προσθέσεις "ευτυχώς που υπάρχουν και οι συνάδελφοι και ενημερώνουν". Με την λέξη "ωρισμένοι" βάζεις στο ίδιο καλούπι και μένα μαζί κάτι που είναι αρκετά βρώμικο,δεν νομίζεις; Μετά απο κάτι τέτοιο περίμενες και να σε συγχαρώ κιόλας;
Ελπίζω αν δεν το κάνεις εσκεμμένα μετά και απο αυτήν την παρεξήγηση να κατάλαβες το λάθος σου και όταν παραθέτεις άμεσα η έμμεσα στα λεγόμενα κάπιου να γίνεσαι συγκεκριμένος και ξεκάθαρος και να μην εφαρμόζεις τεχνικές Πυθίας.


Για τον  συναγωνιστή professorx να διευκρινίσω ότι δεν τον αποκάλεσα ''μανάβη''αλλά σχολίασα την φράση ''τρέχτε να προλάβετε'',δεν κρατώ κακίες σε κανέναν.Το αντίθετο μάλιστα,σε ένα χόμπυ μπουρδελιάρικο θα υπάρξουν και παρεξηγήσεις,όσο για την Μόνικα φίλτατε μια χαρά παιχνιδιάρικο μουνάκι είναι,απλά η Λιούμπα δεν είναι στα γούστα μου,σεντόνια κτλ σε καμιά ώρα στην πρεμιέρα του champions league..
Κατά τα άλλα νέκρα από κόσμο...
Την κα(υ)λησπέρα μου....σε όλους..
Ο τρόπος που το είπες με πρόσβαλλε ίσως και χωρίς να το καταλάβεις.Αλλά αφού είπες οτι δεν κρατάς κακίες σε κανέναν συγχωρεμένος.Απλά θα μπορούσες να πεις απλά οτι δεν σου άρεσε εμφανισιακά χωρίς τον χαρακτηρισμό.Εξάλλου για την κοπέλα είπα οτι προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες, είναι νόστιμη (αντικειμενικά επιλέξιμη) και οτι είναι Αστέρι.Δεν είπα οτι είναι και top model. Πάντως δεν μπορείς να πεις οτι είναι και μπάζο η μέτρια συγκρίνοντας με τον μέσο όρο των γυναικών.

Η Μόνικα δούλευε για πολύ καιρό στο Μεταξουργείο (κυρίως Ιάσωνος 1β) πριν πάει στη Φυλής. Στις ενημερώσεις του ο συναγωνιστής farkeli πάντα τη χαρακτήριζε "σταθερή αξία για το Μεταξουργείο". Την έχω γαμήσει πολλές φορές με 15 ευρώ.
Οπότε έχουμε μία κοπέλα η οποία είναι πλέον δοκιμασμένη.Εγώ πρότεινα κάτι καινούριο και πέσανε να με φάνε.


Φιλε Professorx  μην μασας .....Σε αγαπαμε ολοι εμεις και νασαι καλα για τις ωραιεσ σου ενημερωσεις .....Οσοι δεν γουσταρουνε ή πονηρευονται αλλα πραγματα τους γραφουμε στα καραμπαλικια μας..............Και αν θες στειλε με πμ την διευθυνση σου να σου στειλω πολλα κιλα Γραψαρχιδινης ( εχω γεματη ολοκληρη αποθηκη )  για μερικους μαλακες εδω μεσα ...........Με σεβασμο και Αγαπη ......Καλη σας Ημερα.........Απο το ηλιολουστο Αγρινιο........
Να είσαι καλά φίλε Αγρινιώτη!

respect professorx
Επισήμανση και εξ αυτής ερώτηση προς συνηδονίτες:
Είναι γνωστό πως τα ίδια ερεθίσματα δημιουργούν διαφορετικές παραστάσεις σε κάθε άνθρωπο.Σπανίως υπάρχει πλήρης ταύτιση.Αυτο ειναι και αναμενόμενο και φυσιολογικό.Ερώτηση λοιπόν,για να μη νομίσει κανεις το σοβαρεύω και το ...απομπουρδελεύω το θέμα.Η Λιούμπα του Φ40 είναι η Λούβα του professorx ;Αν είναι θα πάω να δοκιμάσω οπωσδήποτε βασικά από περιέργεια (κι αν υπερισχύει η περιγραφή του καθηγητή θα φχαριστηθώ κιόλας)
Σε ευχαριστώ tsinouko! Η Λιούμπα απο Φυλής 40 είναι η Λούβα. Σήμερα δούλεψε και στο Φυλής 69 όροφος εκτάκτως σαν Τατιάνα!

69α τατιανα,η λουβα του προφεσορα πιθανον,ξανθια γυρω στο 1,70 με καλο σωμα,προσωπικα τη βρηκα ενδιαφερουσα,χωρις ομως να τη δω λεπτομερως και προσεκτικα
Αυτή είναι σύμφωνα με ανάρτηση της Μαρίας Βραζίλ σε άλλο ιστότοπο.

Τη Λιουμπα τη γαμισα προχθες στο 40 και δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο... μετρια γκομενα (cult θα ελεγα) και ψιλοβαριεται.  Με το που ξαπλώνει το πρωτο πραμα που κανει ειναι να σε αρχίσει στα γλωσσοφιλα και δεν ειναι και πολυ ωραιο συναίσθημα τη στιγμη που βρωμάει το στομα της. Με γεμισε μελαγχολια ο τροπος που μιλαει και κινείται, παιζει να ειναι θυμα trafficking.
Αυτή είναι τελικά! Σε μένα ήταν αρκετά ευχάριστη πάντως και με χαμόγελο. Μπορεί και να ήταν επειδή ήταν η πρώτη της μέρα.Μέ τα δικά μου γούστα μέτρια δεν την λές είναι απλώς νόστιμη.Το στόμα της μύριζε τσιγαριλά;
 

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.659
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
16
Χθες τη νύχτα, τη συναντήσαμε στο Αλκιβιάδου 16Α.
Την καταγαμήσαμε ξανά, διαδοχικά με τον κ. bakalhs...

Εγω τη γαμησα την περασμενη και την προπερασμενη παρασκευη, με τις υγειες μας
 

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Μηνύματα
400
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Καλησπερα,αργα το απογευμα μετα τις 6μιση κανοντας κατι αγγαρειες
περασα απο Περγαμου και Αλκαμενους οπου ηταν κλειστα ενω κατι
τετοιο δεν συνηθιζεται εκεινη την ωρα........
Ολα μεχρι Φυλης κλειστα οπως σωστα ειπατε πριν!
Στην συνεχεια και μεχρι και πριν 10 λεπτα πριν τιποτα απο Λιοσιων
καθως ειναι ολακερη κλειστη.
Ουτε καν το "ανταρτικο" της Αδανων δεν λαμπει.

"Τον πουλο,τον πουλο" φωναζαν κατι νεαροι συναγωνιστες.

Δεν βλεπω φως ουτε μεταμεσονυκτια ετσι που παει το πραγμα!
Ξερει κανεις για Μπιθουλα(Μεταξουργειο);
Αν και δεν νομιζω ουτε εκει! :grin:



Edit:Γνωστη τσατσα της Λιοσιων τριτης βαρδιας
εθεαθη να περπατα γελαστη και βαμμενη μιλωντας στο τηλεφωνο
προς τερψην καφε απο οτι καταλαβα με φιλικο της προσωπο,η συγκεκριμενη τετοια ωρα
ειναι σε επιφυλακη αρα μαλλον το εχει παρει αποφαση για σημερα! :2funny:
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ουτε καν το "ανταρτικο" της Αδανων δεν λαμπει.
παλι με ωρες και καιρους,παλι δικα μας θα ναι, :2funny: :rockon: ο οχτροι θα φυγουν// :2funny:
Σημερα απο το πρωι ολα τα σαιτ στο διαδικτυο ειχαν σαν θεμα 24ωρο πεσιμο του ΣΔΟΕ παντου για ''μαυρο''χρημα :2funny: :uglystupid:...σε μια μερα θα σωσουν τα παντα...τα γνωστα ψευτικα και δηθεν για ΄΄σταχτη στα ματια΄΄της κοινης γνωμης.. :jerking:
και μια δευτερη ενημερωση πριν μερες στο αγκυρας12 το δεξια μπουκωσα με ακα τελειωτικο :pipa1: το μιλφακι Μαρινα,οταν βγαζει τα γυαλια ειναι καυλα..με τα γυαλια επισης..
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φωτογραφική απεικόνιση της πορνο-ερημιάς 19/9/2012 στις 20:00

Η εσωτερική πουτανο-πυξίδα (μου) με οδήγησε να κινηθώ απρογραμμάτιστα, άτακτα και ατακτοποίητα χωρίς υπολογισμό και προϋπολογισμό στις διάφορες πορνο-γειτονιές έχοντας την αίσθηση (ή μάλλον) και την ψευδαίσθηση ότι θα είναι τα καταστήματα ανοικτά παρόλα αυτά που σήμερα ακούγονταν.

Όπως φαίνεται όμως έκανα λάθος σκέψεις


ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1000.jpg


ΑΧΙΛΛΕΩΣ

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1001.jpg


ΚΟΛΩΝΟΥ

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1002.jpg


ΦΩΚΑΙΑΣ

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1004.jpg


Μέχρι να ανοίξουν τα πορνο-καταστήματα να είστε όλοι καλά



 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.475
Κριτικές
1.272
Like
227.099
Πόντοι
46.232
Έχουν ξαναγίνει αυτά φίλε.......να βρεις μια σε μπουρδέλο και να μην την ξαναδείς ποτέ...............
πολύ σωστά...μερικές φορές κάνουν αρπαχτές στουντιοκόριτσα....
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η καλύτερη σχέση απόδοσης – τιμής

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10116.jpg


13/9/2012 στη βραδινή βάρδια

ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΙΣΟΓΕΙΟ

Ανέλλια

Ιστορικά στοιχεία...  :sunglasses:

Έχω την εντύπωση ότι ορισμένα καταστήματα παίζουν κάποιο σημαντικό (ή μη σημαντικό) ρόλο στις πορνο-αποφάσεις (μας).

Πιθανόν αυτό να συμβαίνει χωρίς αιτία όπως αντίστοιχα συμβαίνει να συμπαθούμε (ή να μην συμπαθούμε) τους Κινέζους, τους Πακιστανούς, τους κοντούς, τους ψηλούς, τους μέτριους, τους καλούς, τους κακούς, τους ειλικρινείς, τους ψεύτες, τους διπλοπρόσωπους κλπ. Βέβαια για την ασταθή χρήσιμη και κρίσιμη ισορροπία του πορνο-εγκεφάλου μας, μηχανευόμαστε διάφορες πρόσθετες προφάσεις και αιτίες για να δικαιολογήσουμε τις οποιεσδήποτε αποφάσεις και επιλογές (μας).

Ανάλογα, ορισμένοι συνάδελφοι δεν έχουν πάρει με καλό μάτι κάποια μπουρδέλα ή δεν αισθάνονται άνετα και ευχάριστα να επιχειρήσουν μέσα σε αυτά. Εγώ για παράδειγμα δεν μπορώ να επιχειρήσω άνετα στα μπουρδέλα της Αλκαμένους, ενώ κάποιοι άλλοι συνάδελφοι δεν μπορούν να δραστηριοποιηθούν στα κεντρικά καταστήματα 84 και 86 της Φυλής.

Συγκεκριμμένα το Ιάσωνος 19 ισόγειο το έχω πάρει με καλό μάτι πιθανόν γιατί έχει αρχαϊκές κολώνες αντί για κομοδίνα (ουσιαστικά και μεταφορικά).

Ως προς την ιστορική μπουρδελο-διαδρομή της Ανέλιας να διευκρινίσουμε ότι είχε ξαναδουλέψει στο Μεταξουργείο πριν ενάμιση δυο χρόνια (αν θυμάμαι καλά) στο Ιάσωνος 1 και Ιάσωνος 46 όροφος.

Σωματικά χαρακτηριστικά...  :sunglasses:

Μέτρια προς ψηλή. Μελαχρινά πλούσια μαλλιά μέχρι την μέση, μάλλον Ρουμανο-τσιγγάνα με προκλητικά (μάλλον) και ετοιμο-πούτανα χαρακτηριστικά προσώπου. Κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες και ζημιάρικο κώ(ο)λο.

Πιθανόν να έχει βγάλει το πισινό φρονιμίτη. Δεν παίρνω και όρκο

Συνοπτική αναφορά για τα γεγονότα του πορνο-δωματίου...  :sunglasses:

Οι συνθήκες που επικρατούν σε αυτά τα λαϊκά μπουρδελάκια, προϋποθέτουν γενναίες και αταλάντευτες αποφάσεις και πρακτικές σε πλήρη συνειδητοποίηση των αξιωμάτων της πουτανιάς.
Ένα από τα πιο σημαντικά αξιώματα είναι ότι ο κακός και λαϊκός πούτσος είναι πανέτοιμος να λειτουργήσει χωρίς να ηττηθεί λόγω κάποιας υπερευαισθησίας σε χαμηλά βαρομετρικά.

Ας αφήσω όμως τις μπουρδελο-μαλακο-αοριστίες και ας σημειώσω με περισσή σοβαρότητα τα γεγονότα με όσο το δυνατόν αντικειμενικό τρόπο.

Η Ανέλια (μας) μπήκε χαμογελαστή, πρόσχαρη και πρόθυμη να εργασθεί ευσυνείδητα τιμώντας στο ακέραιο το κόκκινο πορνο-εισιτήριο των 10 ευρώ (ή 3407,50 δραχμών).

Η περιποίηση της ήταν αρκετά ικανοποιητική και σε διάρκεια χρόνου και σε ποιότητα ενεργειών.

Ανέβηκε από πάνω μου χωρίς να έχει βάλλει τις χούφτες λιπαντικής κρέμας που βάζουν κάποιες ανερχόμενες στουντιάλες. Αφοσιώθηκε και αφομοιώθηκε στην πράξη της πουτανιάς έτσι που δεν μπορούσες να καταλάβεις αν πηδιόνταν κατόπιν πληρωμής ή κατόπιν αυταπάρνησης αγγίζοντας τα όρια της αφιλοκερδούς εργασίας. Κάτι σαν τα κόκκινα μεροκάματα.

Ώρες-ώρες με αυτές τις μαλακισμένες σκέψεις ρισκάρω ή κινδυνεύω να μην χύσω. Αλλά είναι σαφώς ενδιαφέρον κατά μια έννοια να ζεις επικίνδυνα.

Να προσθέσω (ως προς τα γεγονότα) την πολύ καλή συμμετοχή της στο πισω-κω(ο)λητό. Οπότε να το έχετε στην υποψία σας αν τυχόν την πορνο-τιμήσετε. 


 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.475
Κριτικές
1.272
Like
227.099
Πόντοι
46.232
θέλω να γράψω κάτι για τον professorx.....
καταρχήν να διευκρινίσω ότι δεν τον ξέρω προσωπικά όπως άλλους από εδώ μέσα.......
η συνεισφορά του στην ενημέρωση είναι πολύ μεγάλη και ειδικά σε σχέση με άτομα που πάντα γράφουν περι ανέμων και υδάτων και είναι όλο ερωτήσεις...
πιστεύω ότι θέμα αξιοπιστίας δεν τίθεται και  ειδικά οι πιο παλιοί το γνωρίζουν καλύτερα και απο μένα...
όταν ξεκίνησα στο σαιτ τον διάβαζα(όπως και τώρα)πάρα πολύ....μου αρέσει το στυλ του αλλά πιο πολύ μου αρέσει το ότι δοκιμάζει συνεχεία καινούργιες και πολλές φόρες cult μορφές...
συνέχισε έτσι.....

Υ.Γ 1 το νήμα εδώ είναι μόνο για ενημέρωση...πολλές φορές κάνουμε ενημερώσεις και χάνονται σε συζητήσεις πάλι περι ανέμων και υδάτων....
Υ.Γ 2 ένα μπράβο στον xilnik για τις καθημερινές του μίνι ενημερώσεις ...
Υ.Γ 3 στρατηγέ πολλές φορές λές πολλά χωρίς να εννοείς τίποτα και άλλες φορές το αντίστροφο....πάντως πάντα δίνεις ξεχωριστεί πινελιά....
Υ.Γ 4 Φανούρη σε θέλουμε πιο συχνά κοντά μας....
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
θέλω να γράψω κάτι για τον professorx.....
καταρχήν να διευκρινίσω ότι δεν τον ξέρω προσωπικά όπως άλλους από εδώ μέσα.......
η συνεισφορά του στην ενημέρωση είναι πολύ μεγάλη και ειδικά σε σχέση με άτομα που πάντα γράφουν περι ανέμων και υδάτων και είναι όλο ερωτήσεις...
πιστεύω ότι θέμα αξιοπιστίας δεν τίθεται και  ειδικά οι πιο παλιοί το γνωρίζουν καλύτερα και απο μένα...
όταν ξεκίνησα στο σαιτ τον διάβαζα(όπως και τώρα)πάρα πολύ....μου αρέσει το στυλ του αλλά πιο πολύ μου αρέσει το ότι δοκιμάζει συνεχεία καινούργιες και πολλές φόρες cult μορφές...
συνέχισε έτσι.....

Υ.Γ 1 το νήμα εδώ είναι μόνο για ενημέρωση...πολλές φορές κάνουμε ενημερώσεις και χάνονται σε συζητήσεις πάλι περι ανέμων και υδάτων....
Υ.Γ 2 ένα μπράβο στον xilnik για τις καθημερινές του μίνι ενημερώσεις ...
Υ.Γ 3 στρατηγέ πολλές φορές λές πολλά χωρίς να εννοείς τίποτα και άλλες φορές το αντίστροφο....πάντως πάντα δίνεις ξεχωριστεί πινελιά....
Υ.Γ 4 Φανούρη σε θέλουμε πιο συχνά κοντά μας....

θα συμφωνήσω με τον συμπολεμιστή. Δόξα και τιμή στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ professorx που φροντίζει για την καθημερινή μας ενημέρωση με απόλυτα ξεχωριστό, προσωπικό τρόπο και αντικειμενικότητα. Professorx συνέχισε ακάθεκτος, είμαστε μαζί σου και θα αφιερώσω το επόμενο μπουρδελογαμίσι μου σε εσένα.
 

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.659
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
16
θα συμφωνήσω με τον συμπολεμιστή. Δόξα και τιμή στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ professorx που φροντίζει για την καθημερινή μας ενημέρωση με απόλυτα ξεχωριστό, προσωπικό τρόπο και αντικειμενικότητα. Professorx συνέχισε ακάθεκτος, είμαστε μαζί σου και θα αφιερώσω το επόμενο μπουρδελογαμίσι μου σε εσένα.

+1
 

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Μηνύματα
296
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Η Τζουλιάνα από Φωκαίας 19 πού βρίσκεται??Καιρό έχω να την πετύχω.. Γνωρίζει κανείς τίποτα..?? :helpplea:
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
H Τζουλιάνα είναι κολλητήρι με την Ρωξάνη (δούλευαν και στο ίδιο μαγαζί). Όχι αυτή του 59, αυτή του 65πα.
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
3η βάρδια....πήγε σερί,όλα κλειστά δηλαδή?
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η τζουλιαννα απο ιασωνος 30 δεν ξαναγυρησε?
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.475
Κριτικές
1.272
Like
227.099
Πόντοι
46.232
3η βάρδια....πήγε σερί,όλα κλειστά δηλαδή?
όχι βέβαια...καλά δεν τα έχετε μάθει , πάντα το ίδιο γίνεται...
σήμερα άνοιξαν στις 23.30 για κανα 20λέπτο ξανακλεισαν και άνοιξαν στις 00.30..............
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.475
Κριτικές
1.272
Like
227.099
Πόντοι
46.232
μετά από κάποιες μέρες λόγω πηξίματος στη δουλειά σήμερα έκανα πάλι μια βολτίτσα , 00.30-02.30 Λιοσίων και πέριξ καθώς και Φυλής και πέριξ σε όλα όσα ήταν ανοικτά ,μια κατάθεση ,απο τις χειρότερες μου.........

Χωματιανού 11α Μόνικα καστανή με μαλλί μέχρι τους ώμους , κανονικό σώμα σφιχτό κώλο και πόδια μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Χωματιανού 11β δύο κοπέλες , Τάνια η ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα τσιγγανόφατσα απο Φ61(κυρίως)με πιασηματάκια μεσαίο βυζί κωλάρα και τσιμπουκόχειλα  ,απλό πρόγραμμα και Μόναλίζα πολύ λεπτή ψηλή ξανθοκάστανη άβυζι ,απλό                     πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Λιοσίων 76 κλασσικά η Ναταλί ξανθιά λεπτή χαμηλοκώλα άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
Λιοσίων 78(76β) Αλέξια ξανθιά με πιασμένα τα μαλλιά πίσω κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα και ερωτικό μασάζ.
Εξηκίου 18β Τζένη το γυφτάκι καστανή κοντή λεπτή με βυζάρες , με κώλο , φεύγοντας μου κάνει να σε ρωτήσω κάτι γιατί δεν περνάς μαζί μου , της απαντάω γελώντας έχω περάσει μαζί σου 6 φορές τουλάχιστον της λέω με πιο πρόσφατη πριν κανα 2 βδομάδες , δεν μπορώ να περνάω συνέχεια μαζί σου της κάνω  γιατί δεν είσαι καλή , έμεινε κάγκελο ....
Εξηκίου 18 Σαμπίνα μελαχρινή λεπτή πολύ ντροπαλή , ωραίο κώλο άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 2 Αλεξάνδρα απο τσεχία έιπε η τσα τσα προσθέτοντας η καλύτερη πίπα της Αθήνας , την έχεις δοκιμάσει της κάνω , όχι όχι απαντάει γράφουν για αυτην στο ίντερνετ...τελικά εμφανίστηκε ένα ξανθό μίλφ που τα πατσοκοίλια της ξεχείλιζαν απο την φούστα και την μπλούζα της , με μεγάλα πολύ πεσμένα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Παιωνίου 47 Αννα ξανθιά παχουλή με μαλλί μέχρι τους ώμους 3αράκια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Αδάνων 2 Ελένη καστανό μιλφογκίλφ με κοιλίτσα , φουλ πρόγραμμα.
Τροφωνίου 11 αριστερά Γιάννα κλασσικά ξανθιά με καρέ μαλλί με τεράστιο κώλο και μπουτάρες με μικρό βυζί , με κώλο.
Τροφωνίου 11 δεξιά Μαριάννα μελαχρινή νταρντάνα με μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 13 αριστερά Αλίνα λέει η τσα τσα , μέσα κάνει κάτι σπέσιαλ , αλλά δεν μπορώ να τα πω στο σαλόνι, τα λέει μέσα η ίδια στο πελάτη...ξανθιά μίλφ με πιασηματάκια κ πολύ πεσμένα βυζιά .
Τροφωνίου 13 δεξιά Ολγα ξανθό γκιλφ παντελώς αδιάφορο εμφανισιακά, απλό πρόγραμμα.
Περγάμου 1 Μαρίνα μελαχρινή με ίσιο μαλλί κοντή λεπτή με μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Φυλής 136 Αντέλα ρουμάνα 19 χρόνων η τσα τσα έλεγε ότι είναι πολύ καλή γιατί δούλευε στην Ρουμανία απο τα 16της...κοντή παχουλή με 3αράκια βυζιά , με ακα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση ,απο τα χειρότερα μου γαμήσια )
Φυλής 109α Βιολέτα ξανθιά αρκετά λεπτή , άκωλη άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Σόνια ξανθιά κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Τζούλια μελαχρινή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86β Ελενα(Ρομπέρτα/Σοφιά)καστανή λεπτή με μεσαίο βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Μόνικα η ξανθιά μουνάρα απο την ουκρανιά , κανονικό σώμα μικρό βυζί πολύ ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Καρολίνα η ψηλή ξανθιά μουνάρα απο την Ουκρανία ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Σόνια(η Ιταλίδα) μελαχρινή λεπτή μικρό στήθος ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα,εσένα θέλω να σε γαμήσω μιά μέρα μου κάνει πιάνοντας με από τον πούτσο και δεν με άφηνε να φύγω.....
Φυλής 80 Εμμι ξανθοκάστανη ψηλή κανονικό σώμα μικρο βυζί , με κώλο.
Φυλής 59 κάτω η Ρωξάνα ξανθιά ψηλή νταρντάνα με μεσαίο βυζί,απλό πρόγραμμα όταν βγήκα ο κυρ.Βασίλης μου είπε κάτσε να κλείσω το φώς για κανα 20λέπτο για να φάει κάτι το κορίτσι...
Φυλής 66α Νικολέτα η ξανθιά μετρίου αναστήματος μουνάρα απο την Ρουμανία , κανονικό σώμα 2αρακια στητά βυζιά ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Ιρείνα πολωνέζα ξανθιά μίλφ με μαλλιά μέχρι τους ώμους ωραίο κώλο μεσαίο βυζί χαλαρή κοιλιά , ακα τελειωτικό.  
Φωκαίας 27Β κάτω Ειρήνη καστανή κανονικό σώμα μικρό βύζι τατου στο αριστερό , ακα τελειωτικό στο στήθος.
           
 
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
όχι βέβαια...καλά δεν τα έχετε μάθει , πάντα το ίδιο γίνεται...
σήμερα άνοιξαν στις 23.30 για κανα 20λέπτο ξανακλεισαν και άνοιξαν στις 00.30..............
Επιβεβαίωση ήθελα ρε,για να δω αν ήταν μια από τα ίδια...όπως και ήταν τελικά.................. :knockinb:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom