professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Εγώ σε καμία περίπτωση δεν είμαι κακός άνθρωπος απλά αμύνομαι σε κακόβουλα και ειρωνικά σχόλια.Θυμίσου οτι πρώτος εσύ άρχισες και αυτήν την φορά και την προηγούμενη.Η παράθεση μου είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι αναφέρεται στον τσάτσο που σημείωσε ο psolaras78
Οπότε μάλλον βιάστηκες να σκεφθείς και να γράψεις τέτοια παράθεση προς εμένα που μόνο κακία βγάζει αυτό που με ρώτησες.
Όμως το προσπερνώ, όπως έγραψε ο psolaras78, γιατί απλά εδώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι βρισκόμαστε για να περνάμε καλά και να μοιραζόμαστε χρήσιμες και κρίσιμες πληροφορίες.
Η παραθεση σου δεν είναι ξεκάθαρη φίλε αλλά το νόημα της είναι διφορούμενο,αόριστο και αρκετά αφαιρετικό.Στην πρώτη αντιπαράθεση που είχαμε μεταξύ μας νομίζω οτι σου επισήμανα να μην γράφεις διφορούμενα,αφαιρέτικα και αόριστα για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Τουλάχιστον όταν παραθέτεις άμεσα η έμμεσα σε εμένα να φροντίζεις στα σημεία που πρέπει να είσαι ξεκάθαρος.Το σχόλιο σου θα μπορούσε να αναφέρεται σε οποιαδήποτε απο τις προτάσεις που υπογράμμισες ή κάλλιστα και στις 2 ακόμα.Αν ήσουνα σωστός θα μπορούσες να γράψεις "ώρες ώρες με αυτά που μας πλασσάρουν οι υπηρεσίες μου έρχεται να σκάσω" και για να είσαι και πιο σωστός να προσθέσεις "ευτυχώς που υπάρχουν και οι συνάδελφοι και ενημερώνουν". Με την λέξη "ωρισμένοι" βάζεις στο ίδιο καλούπι και μένα μαζί κάτι που είναι αρκετά βρώμικο,δεν νομίζεις; Μετά απο κάτι τέτοιο περίμενες και να σε συγχαρώ κιόλας;
Ελπίζω αν δεν το κάνεις εσκεμμένα μετά και απο αυτήν την παρεξήγηση να κατάλαβες το λάθος σου και όταν παραθέτεις άμεσα η έμμεσα στα λεγόμενα κάπιου να γίνεσαι συγκεκριμένος και ξεκάθαρος και να μην εφαρμόζεις τεχνικές Πυθίας.
Ο τρόπος που το είπες με πρόσβαλλε ίσως και χωρίς να το καταλάβεις.Αλλά αφού είπες οτι δεν κρατάς κακίες σε κανέναν συγχωρεμένος.Απλά θα μπορούσες να πεις απλά οτι δεν σου άρεσε εμφανισιακά χωρίς τον χαρακτηρισμό.Εξάλλου για την κοπέλα είπα οτι προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες, είναι νόστιμη (αντικειμενικά επιλέξιμη) και οτι είναι Αστέρι.Δεν είπα οτι είναι και top model. Πάντως δεν μπορείς να πεις οτι είναι και μπάζο η μέτρια συγκρίνοντας με τον μέσο όρο των γυναικών.Για τον συναγωνιστή professorx να διευκρινίσω ότι δεν τον αποκάλεσα ''μανάβη''αλλά σχολίασα την φράση ''τρέχτε να προλάβετε'',δεν κρατώ κακίες σε κανέναν.Το αντίθετο μάλιστα,σε ένα χόμπυ μπουρδελιάρικο θα υπάρξουν και παρεξηγήσεις,όσο για την Μόνικα φίλτατε μια χαρά παιχνιδιάρικο μουνάκι είναι,απλά η Λιούμπα δεν είναι στα γούστα μου,σεντόνια κτλ σε καμιά ώρα στην πρεμιέρα του champions league..
Κατά τα άλλα νέκρα από κόσμο...
Την κα(υ)λησπέρα μου....σε όλους..
Οπότε έχουμε μία κοπέλα η οποία είναι πλέον δοκιμασμένη.Εγώ πρότεινα κάτι καινούριο και πέσανε να με φάνε.Η Μόνικα δούλευε για πολύ καιρό στο Μεταξουργείο (κυρίως Ιάσωνος 1β) πριν πάει στη Φυλής. Στις ενημερώσεις του ο συναγωνιστής farkeli πάντα τη χαρακτήριζε "σταθερή αξία για το Μεταξουργείο". Την έχω γαμήσει πολλές φορές με 15 ευρώ.
Να είσαι καλά φίλε Αγρινιώτη!Φιλε Professorx μην μασας .....Σε αγαπαμε ολοι εμεις και νασαι καλα για τις ωραιεσ σου ενημερωσεις .....Οσοι δεν γουσταρουνε ή πονηρευονται αλλα πραγματα τους γραφουμε στα καραμπαλικια μας..............Και αν θες στειλε με πμ την διευθυνση σου να σου στειλω πολλα κιλα Γραψαρχιδινης ( εχω γεματη ολοκληρη αποθηκη ) για μερικους μαλακες εδω μεσα ...........Με σεβασμο και Αγαπη ......Καλη σας Ημερα.........Απο το ηλιολουστο Αγρινιο........
Σε ευχαριστώ tsinouko! Η Λιούμπα απο Φυλής 40 είναι η Λούβα. Σήμερα δούλεψε και στο Φυλής 69 όροφος εκτάκτως σαν Τατιάνα!respect professorx
Επισήμανση και εξ αυτής ερώτηση προς συνηδονίτες:
Είναι γνωστό πως τα ίδια ερεθίσματα δημιουργούν διαφορετικές παραστάσεις σε κάθε άνθρωπο.Σπανίως υπάρχει πλήρης ταύτιση.Αυτο ειναι και αναμενόμενο και φυσιολογικό.Ερώτηση λοιπόν,για να μη νομίσει κανεις το σοβαρεύω και το ...απομπουρδελεύω το θέμα.Η Λιούμπα του Φ40 είναι η Λούβα του professorx ;Αν είναι θα πάω να δοκιμάσω οπωσδήποτε βασικά από περιέργεια (κι αν υπερισχύει η περιγραφή του καθηγητή θα φχαριστηθώ κιόλας)
Αυτή είναι σύμφωνα με ανάρτηση της Μαρίας Βραζίλ σε άλλο ιστότοπο.69α τατιανα,η λουβα του προφεσορα πιθανον,ξανθια γυρω στο 1,70 με καλο σωμα,προσωπικα τη βρηκα ενδιαφερουσα,χωρις ομως να τη δω λεπτομερως και προσεκτικα
Αυτή είναι τελικά! Σε μένα ήταν αρκετά ευχάριστη πάντως και με χαμόγελο. Μπορεί και να ήταν επειδή ήταν η πρώτη της μέρα.Μέ τα δικά μου γούστα μέτρια δεν την λές είναι απλώς νόστιμη.Το στόμα της μύριζε τσιγαριλά;Τη Λιουμπα τη γαμισα προχθες στο 40 και δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο... μετρια γκομενα (cult θα ελεγα) και ψιλοβαριεται. Με το που ξαπλώνει το πρωτο πραμα που κανει ειναι να σε αρχίσει στα γλωσσοφιλα και δεν ειναι και πολυ ωραιο συναίσθημα τη στιγμη που βρωμάει το στομα της. Με γεμισε μελαγχολια ο τροπος που μιλαει και κινείται, παιζει να ειναι θυμα trafficking.