Τωρα το μεσημερι στη φυλης,απο τις 3.30 και μετα κλεινουν
84α ιωαννα,χυμωδες καυλομουνο με διχτυ, που ομως στο δωματιο εγκυρος και εγκαιρος στις ενημερωσεις συναγωνιστης δεν ικανοποιηθηκε.Φουλ προγραμμα που οπως μου ειπε δεν εφαρμοζεται..τουλαχιστον ευκολα
84β σιμελα
86α ντιανα,το γλυκο καστανο καθημερινο κοριτσι/κοντοπουτανο που ειχα δει στη φωκαιας 25β
86β λαουρα
69α τατιανα,η λουβα του προφεσορα πιθανον,ξανθια γυρω στο 1,70 με καλο σωμα,προσωπικα τη βρηκα ενδιαφερουσα,χωρις ομως να τη δω λεπτομερως και προσεκτικα
71α ελενα,δουλευει πρωι-βραδι εκει..
71β η κοπελα οπως μου ειπε ο παππους δεν κανει πρωκτικο και ακαποτο,καθαρες δουλειες δηλαδη,τελικα ηταν η αντινα απο το 67..
67 τζουλια και παλι
Αγκυρας 12β βαλερια,παλι δεν ηξερα αν θα μπω,με πιθανοτερο να μην εμπαινα,παλι μπηκα..Εφαρμοστηκε σχεδον ολη η γκαμα του καμα σουτρα..Μπαινοντας η κοπελα στο δωματιο μου ριξε ενα χαμογελο αναγνωρισης,κατι που μ ενθαρυνε οτι θα περασω καλα,παρολο που συνολικα εχουμε βρεθει 5 με 6 φορες.Ωστοσο στην εκκινηση των προκαταρκτικων καταλαβα οτι δεν ειχε διαθεση για πολλες περιπτυξεις και οι προσδοκιες μειωθηκαν.Για καλη μου τυχη και δρωντας ενστικτωδως παρεκαμψα το τσιμπουκι που θ αυξανε τη διεγερση και θα μειωνε το χρονο παραμονης και βαζοντας μου το προφυλακτικο μπηκα κατευθειαν μεσα της πλαγια με μενα στα γονατα.Πλαγιαστα σ αρκετες παραλαγες,ιεραποστολικα και τελος πισωκολλητα,με ωραια θεα σ ολες τις στασεις.Για να ειμαι ειλικρινης τελικα, αυτο ειναι και το ευαισθητο σημειο μου,τετοια ωραια κορμια,οπως το δικο της,και εφαρμογη στασεων που ειτε τα κορμια θα ειναι κολλημενα,ειτε οταν ειναι σε αποσταση,η θεα ν αυξανει τη διεγερση.Προσοχη ομως,δε μιλαμε για συμμετοχη της βαλεριας σημερα,αλλα πιο σωστα για συνεργασια,δηλαδη δεν εφερε αντιρρηση σε καμια εμπνευση χωρις ομως και να σ εξιταρει με τη συμμετοχη της.Κατι που σημερα παντως ουδολως μ ενοχλησε