Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (29 μέλη και 237 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και ομως εγω τη βρηκα εχτες και οντως ειναι πολυ καλη.Καντε μια γυρα και θα τη βρητε.Μονο πρωι δουλευει.Μη τα περιμενετε ολα στο πιατο. τ ο μουνι θελει κυνηγι.. :fuck1:
Ναι....αλλά εγώ είχα πάρει την "αδερφή" της Νικολέτας (Φ.66)......."πάρτε" τα.........λίγοι προλάβαμε!!! :bigdick: :crazy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.151
Πόντοι
46.232
Ναι....αλλά εγώ είχα πάρει την "αδερφή" της Νικολέτας (Φ.66)......."πάρτε" τα.........λίγοι προλάβαμε!!! :bigdick: :crazy:
αυτή την ξινή με τον ωραίο κώλο????
δεν έκανε για την δουλειά...έτσι μου έιχε πει η Ντενισάρα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αυτή την ξινή με τον ωραίο κώλο????
δεν έκανε για την δουλειά...έτσι μου έιχε πει η Ντενισάρα...
Ότι είπε το μωρό (Ντενίσα).....αλλά ήταν πολύ μουνάκι (φαντάσου την θυμάμαι ακόμα)..... Πανέμορφο σώμα-κωλάκι-μουνάκι-κοιλίτσα/γραμμωμένη,αλλά φοβιτσιάρα.....κρίμα θα έβγαζε πολύ χρήμα €.......... :fuck2:

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
kαλημεραααααα ξερουμε αμα εχει γιρισει η μυκι??????????????? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Και ομως εγω τη βρηκα εχτες και οντως ειναι πολυ καλη.Καντε μια γυρα και θα τη βρητε.Μονο πρωι δουλευει.Μη τα περιμενετε ολα στο πιατο.
To ειδος του ανθρωπου που σιχαινομαι..χτες ημουν πολυ πιο σκληρος.Μπαινεις εδω μεσα,οποτε ρωτας σε πληροφορουνε,και οταν χρειαζεται να δωσεις καποια πληροφορια,ειρωνευεσαι κιολας
Απο μενα,και ελπιζω απ ολους καβλαρχε,την επομενη φορα που θα ρωτησεις,ελπιζω να ξερεις ποια θα ειναι η απαντηση που θα παρεις

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
respect xilnik.Μια σαφής απάντηση απο τον ΚΑΒΛΑΡΧΟ δε θα ήταν και τόσο κουραστική.Τεσπα :think:

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Αν δεν ειχα σεβασμό στον professorx θα αναρωτιώμουν αν ειναι υπαρκτό πρόσωπο αυτη η Λούβα.Σε καθε περίπτωση αν την εντοπίσει κανεις ας δώσει μια πληροφορία.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αν δεν ειχα σεβασμό στον professorx θα αναρωτιώμουν αν ειναι υπαρκτό πρόσωπο αυτη η Λούβα.Σε καθε περίπτωση αν την εντοπίσει κανεις ας δώσει μια πληροφορία.
Έχουν ξαναγίνει αυτά φίλε.......να βρεις μια σε μπουρδέλο και να μην την ξαναδείς ποτέ...............

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Συμφωνω και γω με το ποστ του psolara,καλο ειναι στις κριτικες ν αποφευγονται σχολια του τυπου..,τρεξτε να προλαβετε,ειναι για λιγες μερες,και ουτω καθεξης
Ομως ο οποιοσδηποτε συναγωνιστης πανω στον ενθουσιασμο του,που περασε καλα,που ανακαλυψε μια νεα παρουσια,μπορει να γραψει καπως πιο αυθορμητα.Για τον professora,για την εμπειρια του, αυτο ειναι ενα μικρο λαθος που σαφως δικαιολογειται και κυριως συγχωρειται.Απλα ενας σωστος μπουρδελιαρης πρεπει για να ειναι τελειος, να ειναι μετρημενος,ωστε να  μη δημιουργει προσδοκιες,μιας που μιλαμε για χαμενο χρημα,η' χαμενο χρονο στη προκειμενη περιπτωση για τους συναγωνιστες.Ο προφεσορας ειμαι σιγουρος πως καταλαβαινει,και ακομη πιο σιγουρο οτι ενδιαφερεται στο να περναει καλα ο αλλος.Για μουφα κριτικη η' κοπελα ουτε καν το συζηταω..
Προσωπικα,θα ελεγα οτι το λαθος,οταν παρασυρομαι απο καποια σχολια του τυπου,τρεξτε να προλαβετε, ειναι καθαρα δικο μου.Τη κυριακη που περασα να δω τη κοπελα και δεν τη βρηκα,δεν ειχα διαθεση για καταθεση.Ενας εμπειρος μπουρδελιαρης ομως καταθεση κανει οταν θελει και οχι οταν πρεπει να δοκιμασει.Με λιγα λογια δηλαδη και οσο και αν φερεται παραξενο,η επιλογη της χρονικης στιγμης γινεται με το πανω κεφαλι και οχι με το κατω..
Υ.Γ Προφεσορα μ εβαλες σε φιλοσοφικες μπουρδελικες σκεψεις σημερα :)

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Καλα τα λές xilnik μεταφιλόσοφε της πουτανικότητας και εγκυρότατε διαιτητή εικονικών διχογνωμιών

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Καλα τα λές xilnik μεταφιλόσοφε της πουτανικότητας και εγκυρότατε διαιτητή εικονικών διχογνωμιών

τιτανα της ερωτολογιας και πανμεγιστε σοφε της συνουσιας τι κανεις σε εχω χασει ολα καλα?

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Όλα γκουτ,τηρουμένων των αναλογιών βεβαίως.Ψάχνω πάντα την ιδανική πουτάνα,που κάνει χάρες όταν:α.σε βλέπει β.την κωλοδαχτυλίζεις.Επίσης που δεν καπνίζει,δεν έχει μύκητες,δε βρωμαν οι αμασχάλες της και είναι παστρικιά.Αν δεις κατι...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Όλα γκουτ,τηρουμένων των αναλογιών βεβαίως.Ψάχνω πάντα την ιδανική πουτάνα,που κάνει χάρες όταν:α.σε βλέπει β.την κωλοδαχτυλίζεις.Επίσης που δεν καπνίζει,δεν έχει μύκητες,δε βρωμαν οι αμασχάλες της και είναι παστρικιά.Αν δεις κατι...

χαχχααχχα ακουσα πως 25 σεπτεμβριου εχουν παραλαβες απο κοπελες να πας πρωι πρωι οταν τις βγαζουν απο την ζελατινα!!!!!!!!!!!

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Καλησπερα παιδες, ξερει κανεις ποιες ειναι το απογευμα στη 2 κολλητα της Περγαμου;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom