Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 343 άτομα (55 μέλη και 288 επισκέπτες)

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Έχουν ξαναγίνει αυτά φίλε.......να βρεις μια σε μπουρδέλο και να μην την ξαναδείς ποτέ...............

Λοιπόν μια Ρωσίδα με την περιγραφή της Λούβα βρίσκεται στο Φ40 με το όνομα Τατιάνα. Ξανθιά με κοντό καρέ μαλλί, 1.70 και με φυσικό-λίγο χαλαρό σώμα. Βυζιά 2.5αρια φυσικά ενώ δεν μιλάει Ελληνικά αλλά μόνο Αγγλικά. Κάνει φουλ πρόγραμμα και στο δωμάτιο δεν είναι εκδηλωτική. Παρόλα αυτά όμως είναι πρόθυμη στην αλλαγή στάσεων και την κατευθύνεις όπως θες. Ο κώλος της θα έλεγα ότι δίνει πιο χαλαρή αίσθηση απ' ότι το μουνί της. Προσοχή γιατί φιλάει στο στόμα από μόνη της.

Εγώ πάντως πήρα για δεύτερη φορά την Σάρα από Φωκ27 υπόγειο. Από τις πιο ωραίες κοπέλες που έχω πετύχει στην Φυλής. Αν έκανε λίγο πιο καλά προκαταρκτικά θα ήταν κανονική στουντιοεμπειρία.

Υ.Γ. όποια και αν ήταν στο Φ84 ισόγειο πάντως ακούγονταν  μέχρι τον δρόμο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγώ πάντως πήρα για δεύτερη φορά την Σάρα από Φωκ27 υπόγειο. Από τις πιο ωραίες κοπέλες που έχω πετύχει στην Φυλής. Αν έκανε λίγο πιο καλά προκαταρκτικά θα ήταν κανονική στουντιοεμπειρία.
Ακόμα βρωμάει εκεί μέσα? Ο αλβανοτσάτσος έλεγε τα δικά του πάλι? :jerking:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Λοιπόν μια Ρωσίδα με την περιγραφή της Λούβα βρίσκεται στο Φ40 με το όνομα Τατιάνα. Ξανθιά με κοντό καρέ μαλλί, 1.70 και με φυσικό-λίγο χαλαρό σώμα. Βυζιά 2.5αρια φυσικά ενώ δεν μιλάει Ελληνικά αλλά μόνο Αγγλικά. Κάνει φουλ πρόγραμμα και στο δωμάτιο δεν είναι εκδηλωτική. Παρόλα αυτά όμως είναι πρόθυμη στην αλλαγή στάσεων και την κατευθύνεις όπως θες. Ο κώλος της θα έλεγα ότι δίνει πιο χαλαρή αίσθηση απ' ότι το μουνί της. Προσοχή γιατί φιλάει στο στόμα από μόνη της.

Υ.Γ. όποια και αν ήταν στο Φ84 ισόγειο πάντως ακούγονταν  μέχρι τον δρόμο.
Επιβεβαιωνω οτι αυτη ειναι η ΛΟΥΒΑ.

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Ακόμα βρωμάει εκεί μέσα? Ο αλβανοτσάτσος έλεγε τα δικά του πάλι? :jerking:

Όχι αυτή τη φορά δεν βρωμοὐσε. Όσο για τον τσάτσο δεν καταλάβαινα καν τι έλεγε. Το μόνο που έπιασα ήταν ότι η κοπέλα δεν πάει με μαύρους και είναι καθαρή.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Αυτα τα ''προλαβετε τωρα''κατι χειροτερο απο μαναβη που φωναζει για το εμπορευμα μου ακουγεται,την ειχα δει Σαββατο πρωι,ο τσατσος ολο ΄΄μπες γιατι θα χασεις΄΄,εμφανιστηκε στο σαλονι και δεν μου αρεσε η φατσα της και την εκανα,luba παρεπιπτοντως σημαινει ΄΄αγαπη''στα ρωσικα,κατα την γνωμη και τα γουστα μου δεν αγγιζει εμφανισιακα ουτε καν το 1/5 της μουναρας ουκρανης Μονικα απο το 86...
Έκανα μία πρόχειρη ανασκόπηση για την μουνάρα την Μόνικα που λες και είδα τα εξής:

Για μενα πλεον δεν εχει το πακετο..... ( Tsarkalakos 02-09-2012 )
Mακρια απο την Μονικα!!! ( johnglx April 17, 2012)
Τετοιο μουνι χωρις 69 ? ελεος ! ( dmtrsxxx, March 29, 2012)
μετριαααα (kavlas777,March 09, 2012)
Μονικα , μια τυπικη καταθεση με ωραια ευχαριστη κοπελα ( n.smirni76 December 19, 2011)
Μόνικα, ευχάριστη συνεύρεση και τίποτα παραπάνω. ( billGor,November 09, 2011)

Με μιά γρηγορη ανάγνωση έβγαλα το συμπέρασμα οτι πράγματι πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπέλα που κάνει απλώς τα βασικά, για 69 και φιλάκια ούτε λόγος. Άλλα εξτρά δεν κάνει.
Ο Σμύρνη που γράφει μέρα παρά μέρα κριτικές την κοπέλα την χαρακτηρίζει ωραία και ευχάριστη αλλά το σεξ μαζί της τυπικό. Επίσης ένα αλλο που παρατήρησα με μία πρόχειρη ματιά είναι οτι η κοπέλα δουλεύει στην Φυλής απο το 2011 και μάλλον παλιότερα έχει ξαναδουλέψει και αλλού στην Ελλάδα.Συνεπώς κάποιοι απο εδώ μέσα καλώς η κακώς την έχουν δοκιμάσει την Μόνικα και έχουν πλέον τεσταριστεί η αντοχές της.Οπότε psolaras78 μιλάς για μια όμορφη κοπέλα που δουλεύει αρκετό καιρό στην πιάτσα και προσφέρει τυπικά και μέτρια πράγματα. Εμένα που με χαρακτήρισες μανάβη και οτι διαλαλώ το εμπόρευμα ,χωρίς τονίζω να έχω το παραμικρό χρηματικό η υλικό όφελος απο αυτήν την ιστορία,ο σκοπός μου ήταν πληροφοριακός και αμοιγώς συναδελφικός.Είδα κάτι καλό και θέλησα να βοηθήσω και τους συναγωνιστές να περάσουν καλά και να μην πέσουν στην Λούμπα αλλά στην αγκαλιά της Λούβας.
Ενημέρωσα λοιπόν για μια κοπέλα εντελώς καινούρια ενώ η Μόνικα είναι παλιά, για μια κοπέλα με ωραίο σώμα και πρόσωπο αποδεκτό που παρόλο που όπως λές είναι μέτρια μπροστά στην Μόνικα στο δωμάτιο φροντίζει τον πελάτη. Η Μόνικα προσφέρει ανούσια πράγματα. Η Λούβα σε φροντίζει όπως η κοπέλα σου μην πω και καλύτερα.Και ναι φίλε μου όσο και αν δεν σου άρεσε εσένα η Λούβα είναι αντικειμενικά επιλέξιμη. Εγώ μεταξύ μιας τυπικής και άχαρης συνουσίας με την καλλονή και χαριτωμένη Μόνικα επιλέγω να κάνω έρωτα με την όμορφη και χαριτωμένη Λούβα και να το ευχαριστηθώ.Το ίδιο με μένα ψάχνουν και οι περισσότεροι απο εδώ μέσα που μπαίνουν και ενημερώνονται. Ενημερώνω λοιπόν και δεν διαλαλώ κανά εμπόρευμα.Και εξάλλου αμα το πάρουμε και με  την δική σου έννοια τόσες σάπιες έχουν διαφημιστεί απο εδώ που πέρνουν πενηντάρικα και δεν αξίζουν τίποτα.Δεν αξίζει να διαφημίσουμε ένα κόριτσι που είναι τόσο περιποιητικό για να μην την πατάνε οι συνάδελφοι με τις άλλες τις πολυδιαφημιζόμενες σαβούρες;
Δηλαδή και ενημερώνω απο πάνω για κάτι καινούριο,προσπαθώ να βοηθήσω να περάσετε καλά και με προσβάλεις και απο πάνω με αυτόν τον τρόπο; Αν γουστάρεις την Μόνικα μαγκιά σου και μπράβο σου.Ο καθένας επιλέγει ελεύθερα. Στην τελική τι να πω βρε παιδιά πληρώστε να γαμάτε ανοργασμικές κούκλες βιτρίνας και να νομίζετε οτι περάσατε και καλά κιόλας.
Τελικά μάλλον μαλάκας είμαι που κάθομαι και σπαταλώ τον χρόνο μου για να πληροφορώ.Μερικοί απο εδώ μέσα είστε πράγματι αχάριστοι.Καλό μάλλον θα είναι οτι αξιόλογο βρίσκω να το κρατάω μόνο για μένα απο εδώ και πέρα. 

Σωστός ο συνάδελφος σε όλα όσα σημειώνει.

Ώρες-ώρες με αυτά που μας πλασάρουν ορισμένοι σκέφτομαι να κρατήσω την αναπνοή μου να σκάσω. 
Και γιατί δεν το κάνεις;

Αν δεν ειχα σεβασμό στον professorx θα αναρωτιώμουν αν ειναι υπαρκτό πρόσωπο αυτη η Λούβα.Σε καθε περίπτωση αν την εντοπίσει κανεις ας δώσει μια πληροφορία.
Μιλάς σωστά! Κριτικές για ανύπαρκτα πρόσωπα ούτε έχω γράψει ούτε προτίθεμαι να το κάνω. Θα έπρεπε εξάλλου να ήμουν εντελώς κουτοπόνηρος για να γράψω κριτική για το Φυλής 71Β που βρίσκεται κεντρικά της Φυλής και ημέρα Σάββατο.Σίγουρα θα πιανόμουνα στην φάκα αφού ήδη κάποιοι θα το είχαν επισκεφτεί εκείνη την μέρα.

Συμφωνω και γω με το ποστ του psolara,καλο ειναι στις κριτικες ν αποφευγονται σχολια του τυπου..,τρεξτε να προλαβετε,ειναι για λιγες μερες,και ουτω καθεξης
Ομως ο οποιοσδηποτε συναγωνιστης πανω στον ενθουσιασμο του,που περασε καλα,που ανακαλυψε μια νεα παρουσια,μπορει να γραψει καπως πιο αυθορμητα.Για τον professora,για την εμπειρια του, αυτο ειναι ενα μικρο λαθος που σαφως δικαιολογειται και κυριως συγχωρειται.Απλα ενας σωστος μπουρδελιαρης πρεπει για να ειναι τελειος, να ειναι μετρημενος,ωστε να  μη δημιουργει προσδοκιες,μιας που μιλαμε για χαμενο χρημα,η' χαμενο χρονο στη προκειμενη περιπτωση για τους συναγωνιστες.Ο προφεσορας ειμαι σιγουρος πως καταλαβαινει,και ακομη πιο σιγουρο οτι ενδιαφερεται στο να περναει καλα ο αλλος.Για μουφα κριτικη η' κοπελα ουτε καν το συζηταω..
Προσωπικα,θα ελεγα οτι το λαθος,οταν παρασυρομαι απο καποια σχολια του τυπου,τρεξτε να προλαβετε, ειναι καθαρα δικο μου.Τη κυριακη που περασα να δω τη κοπελα και δεν τη βρηκα,δεν ειχα διαθεση για καταθεση.Ενας εμπειρος μπουρδελιαρης ομως καταθεση κανει οταν θελει και οχι οταν πρεπει να δοκιμασει.Με λιγα λογια δηλαδη και οσο και αν φερεται παραξενο,η επιλογη της χρονικης στιγμης γινεται με το πανω κεφαλι και οχι με το κατω..
Υ.Γ Προφεσορα μ εβαλες σε φιλοσοφικες μπουρδελικες σκεψεις σημερα :)
Όπως πολύ σωστα είπες ήθελα να σας βοηθήσω να περάσετε καλά και εσείς όπως και εγώ πέρασα κάλα.Το λάθος που πήγες και δεν την βρήκες δεν ήταν ούτε δικό μου αλλά ούτε και δικό σου.Επειδή είσαι έμπειρος καταλαβαίνεις οτι αυτό το σπορ ενέχει ρίσκο όπως και να το δεις.Μια κοπέλα που μπορεί να πήρα εγώ σήμερα αύριο μπορεί να μην υπάρχει,πόσο μάλλον αν πρόκειται για καινούρια.Απο εκεί και πέρα παίζεις καθαρά με τις πιθανότητες και ρισκάρεις.
Εγώ δεν κατεβαίνω για τσάρκα ποτέ απρόοπτα παρά μόνον όταν έχω προγραμματίσει.Ειτέ όμως προγραμματισμένα είτε απρογραμμάτιστα το ενδεχόμενο να μην βρεις αυτήν που θέλεις είναι πιθανό.Αν την πετύχω όμως να εργάζεται με το ίδιο η άλλο όνομα θα σε ενημερώσω.

Λοιπόν μια Ρωσίδα με την περιγραφή της Λούβα βρίσκεται στο Φ40 με το όνομα Τατιάνα. Ξανθιά με κοντό καρέ μαλλί, 1.70 και με φυσικό-λίγο χαλαρό σώμα. Βυζιά 2.5αρια φυσικά ενώ δεν μιλάει Ελληνικά αλλά μόνο Αγγλικά.
Σε ποια βάρδια την πέτυχες;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.077
Πόντοι
41.129
εγω παντως οταν γραφει καποιος πολυ καλα πραγματα για μια κοπελα και λεει τρεχτε να δοκιμασετε δεν πιστευω οτι ειναι ειναι νταβας η οτι εχει καποιο κερδος απο αυτο,
θα το ονομαζα αλληλεγγυη συναγωνιστων.
ακουγοντας πολλους απο εδω μεσα να λενε τα καλυτερα και ''τρεχτε'' για την πρωην ιεροδουλη αμαντα απο το κασσαννδρας και εμενα να τρεχω να την δοκιμασω δεν εχασα καθολου
και το ευχαριστηθηκα αφανταστα και ευχαριστω κιολας οσους με επεισαν να δωσω το 50νταρη μου σε αυτη.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Μινι βραδινη ενημερωση
80 κατερινα μαλλον ως προς τ ονομα,μελαγχροινη πληθωρικη με μαυρα μακρια μαλλια,οπως ακριβως τα θες farkeli,τωρα για σωμα.. :)
84α φλωρα,μελαγχροινη μ ατελειες στο σωμα,λευκη επιδερμιδα με ακμη στο κορμι
84β σονια

65α εμμανουελα,η  μελαγχροινη τσιγγανορουμανα
65β αλεξανδρα η ξανθουλα και χριστινα,η μελαγχροινη κοπελα απο διδυμου 20(εχει γραψει κριτικη ο smirni και ο professor),που ειχα δει και αλκαμενους 117
67 τζουλια,πολυ καλο κορμι,τωρα και με καστανοξανθο μαλλι,φουλ προγραμμα
69α αννα μαρια η τσεχα.Για ενα περιεργο λογο τα παω καλα μαζι της σε ανθρωπινο επιπεδο,ενω και δυο φορες που τη πηρα δεν απογοητευτηκα τουλαχιστον
71α ελενα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Γρήγορη καταδρομική απόγευμα Φυλής.
86Α Το παλτό Ρομπέρτα που σήμερα είχε κέφια(μάλλον δεν θα πρέπει να ειχε ''σταυρώσει''ούτε τα jazz ραντεβού),εμφανίστηκε με το λεμονάτο βυζάκι εκτός σουτιέν,με έριξε στον καναπέ του σαλονιού,έκατσε επάνω,ξεκίνησε δάγκωμα και γλύψιμο λαιμού,χούφτωνα διακριτικά,με κάυλωσε άσχημα,δεν είχα σκοπό να περάσω μαζί της,με τα πολλά την έκανα και αποχώρησε ξενερωμένη,από την άλλη η τσατσά με τράβαγε από το μπράτσο,αν γούσταρα θα πέρναγα,τόσο ζάλισμα @@ δεν το περίμενα..
Δίπλα στο 84 επάνω η Σόνια από το 84κάτω,τι και αν άλλαξε όροφο.Την τάνα αλλάζουν και όχι τον όροφο κύριοι νταβάδες...
Απέναντι στο 65 επάνω μετά απο κανά 3μηνο είδα την Εμμανουέλα.Μελαχροινό Ρουμανάκι,ποντικόφατσα, με κορμί΄΄λαμπάδα΄΄,βυζάκι μικρό με ρώγα που θα μπορούσα να κρεμάσω και τα ρούχα,με θυμήθηκε,ωραίο ακά τρομπόνι,στα 4,από πανω και από κάτω..Κουλουράκι δεν δίνει πλέον ( όπως στο 59 επάνω και στο 92 όταν δούλευε)..Κατάθεση στα βυζάκια της..Έχει μια παιχνιδιάρικη ματιά αυτό το καυλάκι και πάντα περνάω σούπερ..
Για τον  συναγωνιστή professorx να διευκρινίσω ότι δεν τον αποκάλεσα ''μανάβη''αλλά σχολίασα την φράση ''τρέχτε να προλάβετε'',δεν κρατώ κακίες σε κανέναν.Το αντίθετο μάλιστα,σε ένα χόμπυ μπουρδελιάρικο θα υπάρξουν και παρεξηγήσεις,όσο για την Μόνικα φίλτατε μια χαρά παιχνιδιάρικο μουνάκι είναι,απλά η Λιούμπα δεν είναι στα γούστα μου,σεντόνια κτλ σε καμιά ώρα στην πρεμιέρα του champions league..
Κατά τα άλλα νέκρα από κόσμο...
Την κα(υ)λησπέρα μου....σε όλους..

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
για την πρωην ιεροδουλη αμαντα απο το κασσαννδρας και εμενα να τρεχω να την δοκιμασω δεν εχασα καθολου
και το ευχαριστηθηκα αφανταστα και ευχαριστω κιολας οσους με επεισαν να δωσω το 50νταρη μου σε αυτη.
περασμένα μεγαλεία διηγόντας τα να κλαίς  :headbang:

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Μαγκες η Αλιόνα το γνωστο τσιμπουκοΜΙΛΦ ειναι στο γνωστο Φ84β βραδινη?

Επισκέπτης
Τη Λιουμπα τη γαμισα προχθες στο 40 και δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο... μετρια γκομενα (cult θα ελεγα) και ψιλοβαριεται.  Με το που ξαπλώνει το πρωτο πραμα που κανει ειναι να σε αρχίσει στα γλωσσοφιλα και δεν ειναι και πολυ ωραιο συναίσθημα τη στιγμη που βρωμάει το στομα της. Με γεμισε μελαγχολια ο τροπος που μιλαει και κινείται, παιζει να ειναι θυμα trafficking.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Γυρισε η Σονια "η Ιταλιδα" τυπε?  :o
μου ειχε κολλησει τον κωλαρινο και πουτσοτριβοταν,η τσατσα την εκθειαζε,καλη φαση,ειχα αραξει και εβαζα χερι στο κωλαρακι,μια φορα την ειχα παρει στο 84κατω και την πηγα κομπρεσερ οπως και αυτη χτυπιοτανε ακοπα..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
μου ειχε κολλησει τον κωλαρινο και πουτσοτριβοταν,η τσατσα την εκθειαζε,καλη φαση,ειχα αραξει και εβαζα χερι στο κωλαρακι,μια φορα την ειχα παρει στο 84κατω και την πηγα κομπρεσερ οπως και αυτη χτυπιοτανε ακοπα..
Κάποιες φορές φέρνει τον εξωκοινοβουλευτικό της κώ(ο)λο φάτσα-κάρτα στην μούρη του πορνο-συνάδελφου

Αυτα τα ''προλαβετε τωρα''κατι χειροτερο απο μαναβη που φωναζει για το εμπορευμα μου ακουγεται,την ειχα δει Σαββατο πρωι,ο τσατσος ολο ΄΄μπες γιατι θα χασεις΄΄,εμφανιστηκε στο σαλονι και δεν μου αρεσε η φατσα της και την εκανα,luba παρεπιπτοντως σημαινει ΄΄αγαπη''στα ρωσικα,κατα την γνωμη και τα γουστα μου δεν αγγιζει εμφανισιακα ουτε καν το 1/5 της μουναρας ουκρανης Μονικα απο το 86...

Σωστός ο συνάδελφος σε όλα όσα σημειώνει.

Ώρες-ώρες με αυτά που μας πλασάρουν ορισμένοι σκέφτομαι να κρατήσω την αναπνοή μου να σκάσω. 

Όμως κάνω υπομονή
για το επόμενο καλό μουνί ...

:grin:
Η παράθεση μου είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι αναφέρεται στον τσάτσο που σημείωσε ο psolaras78
Οπότε μάλλον βιάστηκες να σκεφθείς και να γράψεις τέτοια παράθεση προς εμένα που μόνο κακία βγάζει αυτό που με ρώτησες.
Όμως το προσπερνώ, όπως έγραψε ο psolaras78, γιατί απλά εδώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι βρισκόμαστε για να περνάμε καλά και να μοιραζόμαστε χρήσιμες και κρίσιμες πληροφορίες. 

Επισκέπτης
Επίσης ένα αλλο που παρατήρησα με μία πρόχειρη ματιά είναι οτι η κοπέλα δουλεύει στην Φυλής απο το 2011 και μάλλον παλιότερα έχει ξαναδουλέψει και αλλού στην Ελλάδα.

Η Μόνικα δούλευε για πολύ καιρό στο Μεταξουργείο (κυρίως Ιάσωνος 1β) πριν πάει στη Φυλής. Στις ενημερώσεις του ο συναγωνιστής farkeli πάντα τη χαρακτήριζε "σταθερή αξία για το Μεταξουργείο". Την έχω γαμήσει πολλές φορές με 15 ευρώ.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Και τώρα θα αναγκαστείς να τη γαμείς στη Φυλής με 20.
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει κρίση, ανεργία και ύφεση.

Mπραβο ρε τυπε το βρηκες...Γι'αυτο υπαρχει κριση, ανεργια και υφεση. Επειδη στελνουν τις πουτανες απο το μεταξι στην φυλης και σε αναγκαζουν να τις γαμησεις...  Οτι να ναι ρε... :jerking:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom