Αυτα τα ''προλαβετε τωρα''κατι χειροτερο απο μαναβη που φωναζει για το εμπορευμα μου ακουγεται,την ειχα δει Σαββατο πρωι,ο τσατσος ολο ΄΄μπες γιατι θα χασεις΄΄,εμφανιστηκε στο σαλονι και δεν μου αρεσε η φατσα της και την εκανα,luba παρεπιπτοντως σημαινει ΄΄αγαπη''στα ρωσικα,κατα την γνωμη και τα γουστα μου δεν αγγιζει εμφανισιακα ουτε καν το 1/5 της μουναρας ουκρανης Μονικα απο το 86...
Έκανα μία πρόχειρη ανασκόπηση για την μουνάρα την Μόνικα που λες και είδα τα εξής:
Για μενα πλεον δεν εχει το πακετο..... ( Tsarkalakos 02-09-2012 )
Mακρια απο την Μονικα!!! ( johnglx April 17, 2012)
Τετοιο μουνι χωρις 69 ? ελεος ! ( dmtrsxxx, March 29, 2012)
μετριαααα (kavlas777,March 09, 2012)
Μονικα , μια τυπικη καταθεση με ωραια ευχαριστη κοπελα ( n.smirni76 December 19, 2011)
Μόνικα, ευχάριστη συνεύρεση και τίποτα παραπάνω. ( billGor,November 09, 2011)
Με μιά γρηγορη ανάγνωση έβγαλα το συμπέρασμα οτι πράγματι πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπέλα που κάνει απλώς τα βασικά, για 69 και φιλάκια ούτε λόγος. Άλλα εξτρά δεν κάνει.
Ο Σμύρνη που γράφει μέρα παρά μέρα κριτικές την κοπέλα την χαρακτηρίζει ωραία και ευχάριστη αλλά το σεξ μαζί της τυπικό. Επίσης ένα αλλο που παρατήρησα με μία πρόχειρη ματιά είναι οτι η κοπέλα δουλεύει στην Φυλής απο το 2011 και μάλλον παλιότερα έχει ξαναδουλέψει και αλλού στην Ελλάδα.Συνεπώς κάποιοι απο εδώ μέσα καλώς η κακώς την έχουν δοκιμάσει την Μόνικα και έχουν πλέον τεσταριστεί η αντοχές της.Οπότε psolaras78 μιλάς για μια όμορφη κοπέλα που δουλεύει αρκετό καιρό στην πιάτσα και προσφέρει τυπικά και μέτρια πράγματα. Εμένα που με χαρακτήρισες μανάβη και οτι διαλαλώ το εμπόρευμα ,χωρίς τονίζω να έχω το παραμικρό χρηματικό η υλικό όφελος απο αυτήν την ιστορία,ο σκοπός μου ήταν πληροφοριακός και αμοιγώς συναδελφικός.Είδα κάτι καλό και θέλησα να βοηθήσω και τους συναγωνιστές να περάσουν καλά και να μην πέσουν στην Λούμπα αλλά στην αγκαλιά της Λούβας.
Ενημέρωσα λοιπόν για μια κοπέλα εντελώς καινούρια ενώ η Μόνικα είναι παλιά, για μια κοπέλα με ωραίο σώμα και πρόσωπο αποδεκτό που παρόλο που όπως λές είναι μέτρια μπροστά στην Μόνικα στο δωμάτιο φροντίζει τον πελάτη. Η Μόνικα προσφέρει ανούσια πράγματα. Η Λούβα σε φροντίζει όπως η κοπέλα σου μην πω και καλύτερα.Και ναι φίλε μου όσο και αν δεν σου άρεσε εσένα η Λούβα είναι αντικειμενικά επιλέξιμη. Εγώ μεταξύ μιας τυπικής και άχαρης συνουσίας με την καλλονή και χαριτωμένη Μόνικα επιλέγω να κάνω έρωτα με την όμορφη και χαριτωμένη Λούβα και να το ευχαριστηθώ.Το ίδιο με μένα ψάχνουν και οι περισσότεροι απο εδώ μέσα που μπαίνουν και ενημερώνονται. Ενημερώνω λοιπόν και δεν διαλαλώ κανά εμπόρευμα.Και εξάλλου αμα το πάρουμε και με την δική σου έννοια τόσες σάπιες έχουν διαφημιστεί απο εδώ που πέρνουν πενηντάρικα και δεν αξίζουν τίποτα.Δεν αξίζει να διαφημίσουμε ένα κόριτσι που είναι τόσο περιποιητικό για να μην την πατάνε οι συνάδελφοι με τις άλλες τις πολυδιαφημιζόμενες σαβούρες;
Δηλαδή και ενημερώνω απο πάνω για κάτι καινούριο,προσπαθώ να βοηθήσω να περάσετε καλά και με προσβάλεις και απο πάνω με αυτόν τον τρόπο; Αν γουστάρεις την Μόνικα μαγκιά σου και μπράβο σου.Ο καθένας επιλέγει ελεύθερα. Στην τελική τι να πω βρε παιδιά πληρώστε να γαμάτε ανοργασμικές κούκλες βιτρίνας και να νομίζετε οτι περάσατε και καλά κιόλας.
Τελικά μάλλον μαλάκας είμαι που κάθομαι και σπαταλώ τον χρόνο μου για να πληροφορώ.Μερικοί απο εδώ μέσα είστε πράγματι αχάριστοι.Καλό μάλλον θα είναι οτι αξιόλογο βρίσκω να το κρατάω μόνο για μένα απο εδώ και πέρα.
Σωστός ο συνάδελφος σε όλα όσα σημειώνει.
Ώρες-ώρες με αυτά που μας πλασάρουν ορισμένοι σκέφτομαι να κρατήσω την αναπνοή μου να σκάσω.
Και γιατί δεν το κάνεις;
Αν δεν ειχα σεβασμό στον professorx θα αναρωτιώμουν αν ειναι υπαρκτό πρόσωπο αυτη η Λούβα.Σε καθε περίπτωση αν την εντοπίσει κανεις ας δώσει μια πληροφορία.
Μιλάς σωστά! Κριτικές για ανύπαρκτα πρόσωπα ούτε έχω γράψει ούτε προτίθεμαι να το κάνω. Θα έπρεπε εξάλλου να ήμουν εντελώς κουτοπόνηρος για να γράψω κριτική για το Φυλής 71Β που βρίσκεται κεντρικά της Φυλής και ημέρα Σάββατο.Σίγουρα θα πιανόμουνα στην φάκα αφού ήδη κάποιοι θα το είχαν επισκεφτεί εκείνη την μέρα.
Συμφωνω και γω με το ποστ του psolara,καλο ειναι στις κριτικες ν αποφευγονται σχολια του τυπου..,τρεξτε να προλαβετε,ειναι για λιγες μερες,και ουτω καθεξης
Ομως ο οποιοσδηποτε συναγωνιστης πανω στον ενθουσιασμο του,που περασε καλα,που ανακαλυψε μια νεα παρουσια,μπορει να γραψει καπως πιο αυθορμητα.Για τον professora,για την εμπειρια του, αυτο ειναι ενα μικρο λαθος που σαφως δικαιολογειται και κυριως συγχωρειται.Απλα ενας σωστος μπουρδελιαρης πρεπει για να ειναι τελειος, να ειναι μετρημενος,ωστε να μη δημιουργει προσδοκιες,μιας που μιλαμε για χαμενο χρημα,η' χαμενο χρονο στη προκειμενη περιπτωση για τους συναγωνιστες.Ο προφεσορας ειμαι σιγουρος πως καταλαβαινει,και ακομη πιο σιγουρο οτι ενδιαφερεται στο να περναει καλα ο αλλος.Για μουφα κριτικη η' κοπελα ουτε καν το συζηταω..
Προσωπικα,θα ελεγα οτι το λαθος,οταν παρασυρομαι απο καποια σχολια του τυπου,τρεξτε να προλαβετε, ειναι καθαρα δικο μου.Τη κυριακη που περασα να δω τη κοπελα και δεν τη βρηκα,δεν ειχα διαθεση για καταθεση.Ενας εμπειρος μπουρδελιαρης ομως καταθεση κανει οταν θελει και οχι οταν πρεπει να δοκιμασει.Με λιγα λογια δηλαδη και οσο και αν φερεται παραξενο,η επιλογη της χρονικης στιγμης γινεται με το πανω κεφαλι και οχι με το κατω..
Υ.Γ Προφεσορα μ εβαλες σε φιλοσοφικες μπουρδελικες σκεψεις σημερα
Όπως πολύ σωστα είπες ήθελα να σας βοηθήσω να περάσετε καλά και εσείς όπως και εγώ πέρασα κάλα.Το λάθος που πήγες και δεν την βρήκες δεν ήταν ούτε δικό μου αλλά ούτε και δικό σου.Επειδή είσαι έμπειρος καταλαβαίνεις οτι αυτό το σπορ ενέχει ρίσκο όπως και να το δεις.Μια κοπέλα που μπορεί να πήρα εγώ σήμερα αύριο μπορεί να μην υπάρχει,πόσο μάλλον αν πρόκειται για καινούρια.Απο εκεί και πέρα παίζεις καθαρά με τις πιθανότητες και ρισκάρεις.
Εγώ δεν κατεβαίνω για τσάρκα ποτέ απρόοπτα παρά μόνον όταν έχω προγραμματίσει.Ειτέ όμως προγραμματισμένα είτε απρογραμμάτιστα το ενδεχόμενο να μην βρεις αυτήν που θέλεις είναι πιθανό.Αν την πετύχω όμως να εργάζεται με το ίδιο η άλλο όνομα θα σε ενημερώσω.
Λοιπόν μια Ρωσίδα με την περιγραφή της Λούβα βρίσκεται στο Φ40 με το όνομα Τατιάνα. Ξανθιά με κοντό καρέ μαλλί, 1.70 και με φυσικό-λίγο χαλαρό σώμα. Βυζιά 2.5αρια φυσικά ενώ δεν μιλάει Ελληνικά αλλά μόνο Αγγλικά.
Σε ποια βάρδια την πέτυχες;