Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (33 μέλη και 241 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το ακάποτο της ΄Νανάς ήταν τότε unpectable. Βελούδινο κι αξέχαστο...

Την πρώτη φορά που πήρα λοκω, παλεύαμε ώρα με τη βαζελίνη. Στο τέλος επετεύχθη, διότι ο επιμένων νικά.

Η αλήθεια είναι πως λίγη μερέντα πασάλειψε το εργαλείο...

Γι αυτό μάλλον δεν είμαι και φαν του είδους... Παιδικά τραυματα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είσαι ο μόνος. Εμένα ποτέ δεν με ενθουσίαζαν οι γυναίκες που γαμιούνται από τον κώλο, πάντα γούσταρα αυτές που αντιστέκονται σε αυτή τη διαστροφή. Ούτε με τράβαγε ποτέ να γαμήσω κώλο. Πρώτη φορά το έκανα φέτος στα 34 λίγες φορές πιο πολύ για την εμπειρία και τελικά επιβεβαίωσα ότι είναι μία βρώμικη βλακεία.   :-

Εκτός από τη βρώμα του πράγματος και το γεγονός ότι δύσκολα γίνεται καλό πρωκτικό σεξ, αυτοί που το βάζουν σε κώλους πρέπει να ξέρουν ότι η πούτσα δεν αντέχει και πολλά ζόρια. Κάντε ένα κόπο και διαβάστε για το νόσο του Peyronie, πιθανότερη αιτία της θεωρούνται οι τραυματισμοί που έχουν συμβεί παλαιότερα στο πέος κατά τη διάρκεια σκληρού σεξ. Αν σας έχει τύχει να πονάει η πούτσα σας μετά από γαμήσι σε κώλο και ακόμα χειρότερα αν έχετε δει μελανιές από "ζορίσματα" μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε.   :rolleyes:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Χτενίσαμε με τον συνάδελφο Ορεινό Λέοντα την περιοχή σε προεπιλεγμένα καταστήματα με βάση το κίνητρο των επίκτητων υποψιών και ανεξήγητων πορνο-προ-καταλήψεων.
...

Εύγε!
...αν και εκτιμώ ότι μάλλον οργώσατε παρά χτενίσατε...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
ρε παιδια εχει πετυχει κανεις την ντιανα (πρωην αιμιλια) απο αγκυρας12-περγαμου27-φωκαιας27-λελας καραγιαννη ;;;;
Ξανθια ρωσιδα με βυζαρες και γλυκια χαμογελαστη φατσα...
please help...

Την αναζητούν πολλοί μνηστήρες της, ωστόσο εκτιμώ ότι ευρίσκεται στη γενέτειρά της Χαμπαρόφσκ...
Είναι έντονη η υποψία ότι δυστυχώς την πηδάνε Ρώσοι, χεσμένοι από τη βότκα, 5.000 χιλιόμετρα μακρυά...

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Δεν είσαι ο μόνος. Εμένα ποτέ δεν με ενθουσίαζαν οι γυναίκες που γαμιούνται από τον κώλο, πάντα γούσταρα αυτές που αντιστέκονται σε αυτή τη διαστροφή. Ούτε με τράβαγε ποτέ να γαμήσω κώλο. Πρώτη φορά το έκανα φέτος στα 34 λίγες φορές πιο πολύ για την εμπειρία και τελικά επιβεβαίωσα ότι είναι μία βρώμικη βλακεία.   :-

Εκτός από τη βρώμα του πράγματος και το γεγονός ότι δύσκολα γίνεται καλό πρωκτικό σεξ, αυτοί που το βάζουν σε κώλους πρέπει να ξέρουν ότι η πούτσα δεν αντέχει και πολλά ζόρια. Κάντε ένα κόπο και διαβάστε για το νόσο του Peyronie, πιθανότερη αιτία της θεωρούνται οι τραυματισμοί που έχουν συμβεί παλαιότερα στο πέος κατά τη διάρκεια σκληρού σεξ. Αν σας έχει τύχει να πονάει η πούτσα σας μετά από γαμήσι σε κώλο και ακόμα χειρότερα αν έχετε δει μελανιές από "ζορίσματα" μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε.   :rolleyes:

Αρχηγέ μου δεν ξέρω πως το βλέπεις,αλλά γούστα είναι αυτά...οπότε σεβαστό.
Εγώ πάντως που είμαι λάτρης του κώλου,ποτέ δεν έχω τραυματίσει την πούτσα μου.2-3 φορές είχαμε κάτι ψιλοατυχηματάκια -σκατοδουλειές δηλαδή-όχι τίποτα σημαντικό,ψιλοπράγματα.Δεν ξέρω αν είναι τυχερό,αλλά πάντα τσεκάρω πρώτα με δάχτυλα και μετά,αν το πεδίο είναι ελεύθερο και καθαρό,μπουκάρω.Και βέβαια μπουκάρεις αφού κάνεις μιά μικρή προετοιμασία,δεν μπαίνει έτσι.Πάντως μόλις μπει,εκεί τελειώνει το έργο,ούτε τραυματισμοί,ούτε μελανιές,ούτε τίποτα....έχει ανοίξει ο σωλήνας και δουλεύει το εργαλείο...το βασικό είναι η προετοιμασία !!! Α και να γουστάρει και η γκόμενα,γιατί άμα είναι σφιγμένη και μη εδώ μη εκεί...που να ανοίξει....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
8α αλεξανδρα
8β γιασμιν
20 βικτωρια,εντυπωσιακη νταρντανοmlf
Αγκυρας
12α σοφια
12β βαλερια
Φωκαιας
25α τερεζα
25β δυο κοριτσια,αννα η πολωνεζα και ντιανα,καστανο κοντοπουτανο με θηλυκοτητα
27α γκαμπριελα
27 β οροφος μπαρμπαρα η γνωστη
Φυλης
66 σουζι με μαυρα μαλια πια και σκουρα επιδερμιδα,εμφανισιακα ακομη καλυτερα απο ξανθια
134 οροφος τζεσικα
134 ισογειο παολα
Επιστροφη στη διδυμου 8α στην αλεξανδρα για καταθεση.Αναζωογονητικη συνευρεση,τοσο από ψυχολογικης οσο και από σεξουαλικης αποψεως,θα ελεγα ότι μου αφησε σ ένα σημαντικο βαθμο το αισθημα της πληροτητας.Η αλεξανδρα είναι ένα διαολακι τελικα που κινειται διαρκως  σ ολες τις στασεις
Y.Γ Farkeli  διανυεις περιοδο φορμας..

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Αρχηγέ μου δεν ξέρω πως το βλέπεις,αλλά γούστα είναι αυτά...οπότε σεβαστό.
Εγώ πάντως που είμαι λάτρης του κώλου,ποτέ δεν έχω τραυματίσει την πούτσα μου.2-3 φορές είχαμε κάτι ψιλοατυχηματάκια -σκατοδουλειές δηλαδή-όχι τίποτα σημαντικό,ψιλοπράγματα.Δεν ξέρω αν είναι τυχερό,αλλά πάντα τσεκάρω πρώτα με δάχτυλα και μετά,αν το πεδίο είναι ελεύθερο και καθαρό,μπουκάρω.Και βέβαια μπουκάρεις αφού κάνεις μιά μικρή προετοιμασία,δεν μπαίνει έτσι.Πάντως μόλις μπει,εκεί τελειώνει το έργο,ούτε τραυματισμοί,ούτε μελανιές,ούτε τίποτα....έχει ανοίξει ο σωλήνας και δουλεύει το εργαλείο...το βασικό είναι η προετοιμασία !!! Α και να γουστάρει και η γκόμενα,γιατί άμα είναι σφιγμένη και μη εδώ μη εκεί...που να ανοίξει....

Έτσι ακριβώς. Το πρωκτικό είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και για τον άντρα αλλά και για την γυναίκα. Σίγουρα δεν ταιριάζει σε όλους. Και πάντα πρέπει να γίνεται με προφυλακτικό. Ακόμα και με την γκόμενα. Και αυτό γιατί ο κώλος έχει βακτήρια που μπορεί να φτάσουν στον προστάτη και να προκαλέσουν προστατίτιδα. Θέμα τραυματισμού σύμφωνα με την εμπειρία μου δεν υφίσταται.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
καμια αξιοπιστη προταση για απογευματινη βαρδια εχουμε ; (Οχι gilf)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
στο προυσσης ηταν η ναταλι απο αλκιβιαδου,αλκαμενους 117 κτλ...(οχι αυτη με τα μαγουλα)
τυποι παιχτηκε μαλακια... :helpplea:

οπως με πληροφορησε συναγωνιστης,δεν ειναι η ναταλι αυτη στο προυσσης,αλλα η τζουλια,ο μαχητης του σεξ απο αλκαμενους 117 κτλ...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
τυποι παιχτηκε μαλακια... :helpplea:

οπως με πληροφορησε συναγωνιστης,δεν ειναι η ναταλι αυτη στο προυσσης,αλλα η τζουλια,ο μαχητης του σεξ απο αλκαμενους 117 κτλ...
ρε lust όλα τα λεφτά το άβαταρ σου  :2funny: :2funny:  :thumbsup: :thumbsup:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μια κοπέλα από Φυλλής 84β νομίζω, την έχει τιμήσει κανείς? Ανέλλα την λένε ή κάπως έτσι.Είναι πρωινή βάρδυα και ενω είναι πολύ ωραίο μουνάκι δεν έχει σχεδόν καθόλου κριτικές.Επίσης είχα πετύχει και μια Τζώρτζια εκεί ιταλίδα κάναν και παρτούζα.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Καυλιαρη ωραια και εκτενης η ενημερωση σου αλλα προσπαθησε να αφηνεις καμια παραγραφο απο μπουρδελο σε μπουρδελο και να μορφοποιεις λιγο το κειμενο σου πχ να γραφεις με μπολντ τις οδους κλπ γιατι ετσι οπως το διαβαζα μπερδευομουν κ δεν ηξερα που αλλαζεις μπουρδελο  :grin:

Με εκτιμηση... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :dancing:

Ιντερνετ καφε ωρα απαντησης 19:14

Ναι εχεις δικιο,και εμενα δεν μου αρεσει μετα που το διαβαζω.

Θα το αλλαξω,δεν ξερω γιατι,αλλα μου χορευει η πορνη οθονη οταν γραφω
απευθειας στον χωρο μηνυματος... :headbang:

Edit:Αλλαξα και αβαταρ,δεν μπορω να βρω κατι αλλο σε αυτο το νικ! :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ιντερνετ καφε ωρα απαντησης 19:14

Ναι εχεις δικιο,και εμενα δεν μου αρεσει μετα που το διαβαζω.

Θα το αλλαξω,δεν ξερω γιατι,αλλα μου χορευει η πορνη οθονη οταν γραφω
απευθειας στον χωρο μηνυματος... :headbang:

Edit:Αλλαξα και αβαταρ,δεν μπορω να βρω κατι αλλο σε αυτο το νικ! :grin:
1ww.png

Επισκέπτης
Τελικά αυτή την κοπέλα την Αλεξία στο Ιάσωνος 1 την είχα αδικήσει. Και όμορφη είναι και πολύ καλή ψυχή. Έχει μεγάλη υπομονή στο δωμάτιο, δεν φεύγει αν δεν τελειώσεις.  :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom