Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 165 άτομα (12 μέλη και 153 επισκέπτες)

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
ωραίος , μοναχικός , με ευαισθησίες και κακές συνήθειες...
ρέ κόψε τις μπίρες  :grin: :grin: :grin:

Καλα κατσε να χειμωνιασει και θα δεις γελια με τα ποτα.
Παλι καλα που δεν μεθαω,γλυτωσα απο του Χαρου τα δοντια το αλκοολικι.
Ακουσα και κατι ιστοριες χτες που ειναι για γελια και για κλαμματα. :o

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φωκαίας 19, Μπάρμπαρα για τέταρτη φορά, ίσως και η καλύτερη. Πήγα 71β στην αρχή, ρώτησα την Εύα αν είναι εκεί, με φώναξε να μου πει prive και με έστειλε στη Φωκαίας. Με χούφτωσε κιόλας όταν έφευγα.

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
21
ρε παιδια εχει πετυχει κανεις την ντιανα (πρωην αιμιλια) απο αγκυρας12-περγαμου27-φωκαιας27-λελας καραγιαννη ;;;;
Ξανθια ρωσιδα με βυζαρες και γλυκια χαμογελαστη φατσα...
please help...

Επισκέπτης
Λοξοδρομησα για οδος Κωλοκυνθους αλλα ηταν μονο το 38 πανω ανοικτο οπου μπηκα να ρωτησω.
Μελαχρινη κοπελα με μαλλι λιγο πιο κατω απο τους ωμους,μιλφ με σωμα νορμαλ αλλα καπως βασανισμενο
και νορμαλ βυζι σε μεγεθος με υποδεχτηκε,οπου με 10 ευρω κανει ακαποτη πιπα,69 και φουλ προγραμμα με κωλο.
Αν και υπερ της καθαριοτητας πιστευω οτι ουτε αυτο το μπουρδελο πρεπει να ανακαινιστει.
Ειναι καποια μπουρδελα που εχουν περασει ετσι στο dna μας και πρεπει να παραμεινουν ετσι.
χωρις να την εχω δει αλλα επειδη μονο μια τα κανει αυτα!

μιλαμε για μια celebrity της μεταξουργειακης πορνικης παρακμης την Βαλεντινα!!!

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
χωρις να την εχω δει αλλα επειδη μονο μια τα κανει αυτα!

μιλαμε για μια celebrity της μεταξουργειακης πορνικης παρακμης την Βαλεντινα!!!

μπαα ειναι καμποσες που κανουν φουλ+ακα πια... :sunglasses:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396

ναι για μεταξι σου μιλαω αν βαλουμε και 20αρικο εκει ξεφευγει το πραμα  :grin: προχθες που περασα ειδα 2 με μια γρηγορη τσαρκα, χωρις να παω κολοκυνθους οποτε αν βαλεις και αυτην του παιδιου ηταν 3 σε μια μισαωρη βολτα...το θεμα με αυτες ειναι οτι ειναι εντελως ξεπετες και δεν υπαρχει περιπτωση να το ευχαριστηθεις το φουλαρακι  :rolleyes:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
713
Πόντοι
96
ναι για μεταξι σου μιλαω αν βαλουμε και 20αρικο εκει ξεφευγει το πραμα  :grin: προχθες που περασα ειδα 2 με μια γρηγορη τσαρκα, χωρις να παω κολοκυνθους οποτε αν βαλεις και αυτην του παιδιου ηταν 3 σε μια μισαωρη βολτα...το θεμα με αυτες ειναι οτι ειναι εντελως ξεπετες και δεν υπαρχει περιπτωση να το ευχαριστηθεις το φουλαρακι  :rolleyes:

Εκτος απο αυτο δεν ξερεις και τι σκατα θα κολλησεις μετα! Μια φορα εχω περασει απο μεταξουργειο και ειναι σαν να βρισκεσαι σε αλλο πλανητη! Τι βρωμα ειναι αυτη! Πως την παλευετε?
Δε μου κανει εντυπωση που πανε μονο αλλοδαποι εκει και οι ελληνες πανε κυριως στη φυλης που ειναι ετη φωτος μπροστα  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μα γιαυτο την σκιζουνε  :grin:
Τι να πεις κανείς.......καμία δεν πρέπει να παίζει 2 σερί βάρδιες...και πιο ξεκούραστες θα είναι και καλύτερες υπηρεσίες θα υπάρχουν!

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
απογευματινη βαρδια εχουμε τιποτα αξιοπιστο υπομονετικο και ομορφο ;  :think:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μια απορια παιδες εγκυκλοπαιδικου χαρακτηρα ξερει κανεις απο τους παλιους παιχτες να μας πει το τσιμπουκι με προφυλακτικο ποτε περιπου καθιερωθηκε?λογικα πιο παλια δεν θα υπηρχε.αληθεια τα προφυλακτικα ποτε εισηχθησαν τον 20ο αιωννα η απο πιο πριν

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Εκτος απο αυτο δεν ξερεις και τι σκατα θα κολλησεις μετα! Μια φορα εχω περασει απο μεταξουργειο και ειναι σαν να βρισκεσαι σε αλλο πλανητη! Τι βρωμα ειναι αυτη! Πως την παλευετε?
Δε μου κανει εντυπωση που πανε μονο αλλοδαποι εκει και οι ελληνες πανε κυριως στη φυλης που ειναι ετη φωτος μπροστα  :2funny:

Ναι,ειναι αληθεια,ειναι πολυ βρωμικα εκει...
Υπαρχουν πολλοι λογοι που πηγαινει κοσμος εκει,εκτονωτικοι,ψυχολογικοι,οικονομικοι κτλ.
Ο βασικοτερος λογος για'μενα πηγαινοντας εκει ειναι ενας,θα τον αναλυσω τωρα αμεσως!
Οτι αναλυσω ισχυει οπως το βλεπω εγω και δεν χρειαζεται να το αποδεχτειτε.
Το Μεταξουργειο λοιπον για΄μενα ειναι η κολυμπηθρα του Σιλωαμ σε αντιστροφο ρολο η τουλαχιστον καπως διαφορετικο.
Εκει μπορω να ερθω σε σεξουαλικη επαφη με πορνες οι οποιες ειναι αλλιως τροφοδοτουμενες μεσα τους
και δεν εχουν καμια σχεση σε περιβαλλον και σε συμπεριφορα με τις λοιπες των αλλων περιοχων.
Μονο εκει λειτουργουν οπως λειτουργουν και σε καμια αλλη περιοχη,αν φυγουν απο εκει
αποκτουν ελπιδα για κατι αλλο και αλλαζουν ολα.
Δεν ξαναφερονται ετσι οπως εκει.
Εννοω οτι μεσα τους νομιζουν οτι αναγνωριστηκαν,ειναι η ενδομυχη αναγκη του ανθρωπου
να κοιτα πιο ψηλα,ολο και πιο ψηλα και να λεει ψεμματα στον εαυτο του.
Οι πορνες του Μεταξουργειου ασχετα αν δεν το παραδεχονται ποτε για να μην δειξουν ζηλεια
(δεν παυουν να ειναι γυναικες)θεωρουν τους εαυτους τους υπερτατες πορνες
σε σχεση με τις αλλες των αλλων περιοχων.
Ειναι σαν τον παλιο υπαλληλο σε μια εταιρεια οπου ο νεος καλογυαλισμενος
που "εσκασε" μυτη διπλα του,μοιζει με απειλη αλλα ο παλιος ποτε δεν του το λεει
γιατι εχει σεβασμο στον εαυτο του,μονο σε εκεινο το κοματι σεβεται τον εαυτο του,στην πορεια του.
Ετσι και αυτες,ειναι το μονο που κατορθωσαν να κανουν ολοσωστα στην ζωη τους.
Εκει ανοιγει για αυτες μια πυλη οπου ειναι περιζητητες ασχετως απο ποιους.
Για αυτο πηγαινω εκει,επειδη ξερω αυτο,σπανια πετυχαινω κορυφαιο γαμησι.
Απλα παω οταν παω γιατι πηδαω περηφανη πουτανα που ποτε δεν το ειπε φωναχτα!
Εκει επισης νιωθω οτι βρισκω κι αλλους αμαρτωλους οπου ηρθαν για τον ιδιο λογο.
Ηρθαν γιατι ξερουν οτι θα ξεπλυνουν τις αμαρτιες που ολοι λιγο-πολυ εχουμε
και μεσω του γαμησιου θα παρουν καινουργιες αμαρτιες εις γνωσην τους.
Αν η Ελλαδα ειχε Καζαμπλανκα αυτη θα ηταν το Μεταξουργειο.
Αυτα σας τα λεει ενας νορμαλ ανθρωπος (ετσι πιστευω για'μενα και ετσι μου λενε)
που παρολο που παει εκει προτιμα την Λιοσιων και σκουπιζει τα χερια του μετα το γαμησι με αντιβακτηριδιακα πανακια.
Δεν μπορεσα ποτε να παω εκει με φιλο μου η γνωστο και να μεινω προσυλωμενος
στα μπουρδελα γιατι αν εχω καποιον διπλα μου,νιωθω οτι μου παιρνει ενεργεια γιατι θελω
να ειμαι και κυριος συν τις αλλοις,δεν μπορω να τον γραψω στα αρχιδια μου...
Οποτε οταν παω με παρεα εκει παντα μπερδευομαι αλλα θα πηγαινω,αλλο το ενα αλλο το αλλο...
Θα διαφωνησω με καποιους που λενε οτι το Μεταξουργειο ειναι για σκληρους χυστες κτλ.
Εμεις ειμαστε παντα ιδιοι οπου και να παμε,η αυρα αλλαζει! :grin:

Επισκέπτης
μια απορια παιδες εγκυκλοπαιδικου χαρακτηρα ξερει κανεις απο τους παλιους παιχτες να μας πει το τσιμπουκι με προφυλακτικο ποτε περιπου καθιερωθηκε?λογικα πιο παλια δεν θα υπηρχε.αληθεια τα προφυλακτικα ποτε εισηχθησαν τον 20ο αιωννα η απο πιο πριν
πριν γινει γνωστο το ειτζ στα μπουρδελα γαμουσαν χωρις καποτα!!

γιατι ολες οι αρρωστιες ειχαν θεραπευτει αλλα τοτε ηταν ολες ελληνιδες και ο γιατρος τις επισκεπτοταν Ο ΙΔΙΟΣ μια-μια για εξετασεις!!! οι οποιες βεβαια ηταν πανευκολες γιατι οι ασθενιες της εποχης ηταν ειτε ορατες με γυμνο ματι ειτε φαινοντουσαν με πολυ απλες και γρηγορες εξετασεις... βεβαια μετα αλλαξε ο νομος στο ονομα της προοδου και σταματησε ο δημοσιος υπαληλος που εκανε αυτη την δουλεια... και φτασαμε στο σημερα που εξεταζεται ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ

οταν το ειτζ εγινε γνωστο στον κοσμο καθιερωθηκε η καποτα!

και δεν μιλαμε για πολυ παλια αλλα για το 60'-70' μπορει και αρχες 80'

ενα ευχαριστω στον πατερα μου που βολταρε εκεινη την εποχη και μαλιστα για ενα διαστημα εμενε απεναντυ απο ενα μπουρδελο στην κολλιατσου στην οδο νικοπολεως, και με εχει ενημερωσει για τα δεδομενα της εποχης!!!! που ζουσε απο πρωτο χερι!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
μίνι βολίτσα σήμερα:

Τροφωνίου 13 (κάτω), κλείστα και πάνω μια αδύνατη μελαχρινή αλλα με βαριεστημένο ύφος (αν και εμφανίσιμο pro-milf) οπόε προσπέρασα
Τροφωνίου 11 δεν πήγα πάνω γιατι την Μελίνα την πήρα ξανα πρίν λιγο καιρό και ήθελα κατι διαφορετικό (αν και είμαι υπερευχαριστημένος και τελικά το μετάνιωσα...). Κάτω έπαιζε νεαρή μικροκαμωμένη ξανθια με σκούρο δέρμα (πιθανών γύφτισσα)
Βέργας 6Α μελαχρινή (αν θυμάμαι καλά  :uglystupid:) gilf με υπέρκωλάρα που την τούρλωσε μπροστά μου. Δίπλα Βέργας 6Β έπαιζε αρχικά ξανθιά milf παχουλούλα που έφευγε όμως και στην συνέχεια πάλι ξανθιά gilf με ωραίο πρόσωπο για την οποία σκευτικά να περάσω.
Αδάνων 2 αδύνατη ξανθιά με σακούλες κατω απο τα μάτια και επιγραφή στον τοίχο οτι η κοπελούδα εχει χαρτια κ.α.
Παιωνίου 47 ξανθιά, κοντή γεματούλα με ωραίο όμως πρόσωπο
Κνίδου 18 (& Λιοσίων) ξανθιά bbw με το μεγαλύτερο ίσως στήθος στον χώρο του αγοραίου έρωτα.
Λιοσίων 91 μελαχρινο αρχοντομιλφ. Μου άρεσε και σκεύτικα να περάσω αν και μερακλής μπάρμπας με προειδοποίησε στην έξοδο οτι δεν ήταν καλή (ή δεν του άρεσε, δεν κατάλαβα). Θα την εχω στα υπόψιν...
Βέργας 2Α Αναστασία μιλφ καστανομάλα, κατάθεση θα ακολουθήσει κριτική.

αυτά απο εμένα φίλοι μου, καλές καταθέσεις σε όλους!!!!!

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
μίνι βολίτσα σήμερα:

Μια εστω μικρη συμβολη....για να ρωτησω κιολας. :grin:
Η βυζαρα στην Κνιδου ειναι η Τζουλια,ειναι τωρα ανοικτα;τωρα πηγες;
Στο Βεργας 6β μηπως ειδες τα ματια της gilf που ξεδιπλαρε την μιλφ;και τι σχημα μαλλι ειχε; :grin:
Προσεξε τι απαντηση θα δωσεις γιατι αν το χρωμα ματιων ηταν μαυρο δεν παω με τιποτα.
Φανταζομαι ποια ειναι!  :headbang:

Θεμα γουστου παιδια,μην παρεξηγηθω! :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom