Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 261 άτομα (26 μέλη και 235 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
41
Πόντοι
16
Τελικά αυτή την κοπέλα την Αλεξία στο Ιάσωνος 1 την είχα αδικήσει. Και όμορφη είναι και πολύ καλή ψυχή. Έχει μεγάλη υπομονή στο δωμάτιο, δεν φεύγει αν δεν τελειώσεις.  :-*


  Η Αγία Αλεξία η πουτσοκρατούσα....
 

kwstas_boy

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα φιλοι μου....θα ηθελα να ρωτησω κατι ...
σε διαφορες κριτικες βλεπω να αναφερεται η φραση.."PSE στο φουλλ"

τι περιπου σημενει αυτο..? για να εγκλιματιστω και εγω σιγα σγια :p
 

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Μηνύματα
400
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
καλησπερα φιλοι μου....θα ηθελα να ρωτησω κατι ...
σε διαφορες κριτικες βλεπω να αναφερεται η φραση.."PSE στο φουλλ"

τι περιπου σημενει αυτο..? για να εγκλιματιστω και εγω σιγα σγια :p



PSE = Porn Star Experience.

Δηλαδη ηταν σα να παιζεις σε τσοντα... :grin:

 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.462
Κριτικές
1.272
Like
226.692
Πόντοι
46.232
μια Βαλερια που μια φορα ειχα δει και στο Διδυμου 20 και δεν ειχα περασει,θετικη στην συμπεριφορα,περασα ενα γρηγορο πινελιασμα απο τον γλομπο της...εχεις τεσταρει την συγκεκριμενη ?
έχω κριτικές και για τις δύο Βαλέριες.........
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.462
Κριτικές
1.272
Like
226.692
Πόντοι
46.232
Τελικά αυτή την κοπέλα την Αλεξία στο Ιάσωνος 1 την είχα αδικήσει. Και όμορφη είναι και πολύ καλή ψυχή. Έχει μεγάλη υπομονή στο δωμάτιο, δεν φεύγει αν δεν τελειώσεις.  :-*
καλό είναι όταν αναγνωρίζουμε τα λάθη μας.... :thumbsup:
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μεταξουργείο 13/9/2012 στις 19:30

Αφιερωμένη ενημέρωση στον grindcorefucker για τις πολύ καλές κριτικές που γράφει

Βρέθηκα τυχαία στα ακριτικά του Μεταξουργείου και συνάντησα τον ανυποψίαστο CHEYENNE να περπατά στους γνωστούς (μας) δρόμους με σχετική αδιαφορία. Χωρίς να το πολυσκεφτούμε αποφασίσαμε να επισκεφθούμε τα πορνο-καταστήματα της περιοχής περισσότερο για ιστορική ανασκόπηση.

Ακριτικά

ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ 22

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10114.jpg


Μαρία (Τζαμαϊκανή κατά δήλωση της τσατσάς) μελαχρινή με κοντά μαλλιά, πολεμικό ύφος, μάλλον μέτρια προς ψηλή, χορταστικό σώμα με καλο-σφιγμένο κώ(ο)λο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 166 ΑΡΙΣΤΕΡΑ (όπως βλέπουμε τις πορνο-πόρτες)
Αλίνα με ξανθά ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, έκφραση υποχώρησης και λιγοστή πουτανιά, στην προετοιμασία της εμμηνόπαυσης, μάλλον μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα με ολόσωμο εσώρουχο και διχτυωτές κάλτσες. Κάπου στο σύνολο των ερωτικών εσωρούχων υπήρχαν κόκκινοι φιόγκοι, αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σημεία

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 166 ΔΕΞΙΑ (όπως βλέπουμε τις πορνο-πόρτες)
Εύα με πολύ ξανθά ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικά και μάλλον προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή με αποδεκτές σωματικές αναλογίες, λεπτή με μικρά (μάλλον) βυζιά και ενδιαφέροντα αλλά μικρό κώ(ο)λο. Επιλέξιμη σύμφωνα με τον μέσο όρο των αντικειμενικών πουτανο-κριτηρίων

ΠΑΙΑΝΙΕΩΝ 24
Σοφία με κοντά καστανά μαλλιά, χαμογελαστό και ασύγκριτα χαζό ύφος, μεγαλοκοπέλα, μάλλον μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με στρογγυλά βυζιά και στρογγυλό κώ(ο)λο    

ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΜΠΕΝΑΚΗ 31

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10115.jpg


Άντζελα επίσης μεγαλοκοπέλα με καστανόξανθα μαλλιά, αδιευκρίνιστο ύφος με κανονικό μάλλον σώμα αλλά ασαφείς λεπτομέρειες δεδομένου της απόστασης που μεσολαβούσε από την είσοδο που είμαστε μέχρι την είσοδο της κουζίνας που κοντοστάθηκε για την δούμε.

Ενδοχώρα

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΙΣΟΓΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (όπως βλέπουμε τις πορνο-πόρτες)
Μελαχρινή υπερ-στρουμπουλή με ασαφές ύφος και απορημένο βλέμμα, μάλλον μέτρια στο ύψος με χορταστικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 44
Πάολα νοικοκυρά Αλβανέζα με επαρχιώτικη αντίληψη, σπαστά καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μάλλον μέτρια προς κοντή, συνηθισμένο σώμα μάλλον λεπτή με αδιάφορα χαρακτηριστικά και εξαφανισμένο κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ
Χριστίνα με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, χαμογελαστό πρόσωπο με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, μάλλον μέτρια προς ψηλή, λεπτή με αποδεκτές σωματικές αναλογίες και αξιοπρόσεκτο κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 31 ΥΠΟΓΕΙΟ
Μικρό αδέσποτο μελαχρινό κατά πάσα πιθανότητα μικρότερο από 18 ετών ...  :tickedoff: μάλλον κοντό, λεπτό με πολύ μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο.

ΙΑΣΩΝΟΣ 27
Μαρία με ξανθά μαλλιά extensions μέχρι την μέση, από Φωκαίας 22 (παλαιότερα) με συμπαθητικά και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, επιλέξιμες σωματικές αναλογίες, κάπως λεπτή αλλά με τσαχπίνικο κώ(ο)λο. Επιλέξιμη

ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΙΣΟΓΕΙΟ

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10116.jpg


Ανέλια από Ιάσωνος 46 όροφος και Ιάσωνος 1 ισόγειο αριστερά (παλιότερα) με μελαχρινά πλούσια μαλλιά μέχρι την μέση, μάλλον Ρουμανο-τσιγγάνα με προκλητικά (μάλλον) και ετοιμο-πούτανα χαρακτηριστικά προσώπου, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες και ζημιάρικο κώ(ο)λο
Πολύ καλή σχέση απόδοσης - τιμής.
Θα γραφεί κριτική αργότερα

ΙΑΣΩΝΟΣ 31 ΙΣΟΓΕΙΟ
Γαζέλα με κοντά μαλλιά, αιχμηρό βλέμμα και κολασμένη αντίληψη, μάλλον μέτρια στο ύψος, γεματούλα με συνηθισμένες σωματικές αναλογίες.

Η τσατσά κάθονταν στην πολυθρόνα του σαλονιού σαν να κάθονταν σε αποβάθρα σταθμού περιμένοντας (το) τραίνο χωρίς βαλίτσα έχοντας μαζί της για αποσκευές ότι θυμάται και ότι φοράει.

Μέχρι την επόμενη ενημέρωση να είστε όλοι καλά    
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
μια Βαλερια που μια φορα ειχα δει και στο Διδυμου 20 και δεν ειχα περασει,θετικη στην συμπεριφορα,περασα ενα γρηγορο πινελιασμα απο τον γλομπο της...εχεις τεσταρει την συγκεκριμενη ?
Τι εννοείς;
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Απογευματινή τσάρκα στις Φυλής, Διδύμου, Φωκαίας, Αγκύρας[/size]


20:18-22:00

Αρχίνισμα από...

Φυλής 40: "Είναι η Τζούλια, κάνει ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, πισωκολλητό, 69, ισπανικό, ελεύθερα πιασίματα και ΚΩΛΑΡΑΚΙ".
Νέα κοπέλα μέτριου ύψους, με ίσιο κοκκινωπό μαλλί έως τους ώμους, χαμογελαστό πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στητό στήθος, σώμα με πιασίματα, κώλο με ίχνη κυτταρίτιδας.

Διδύμου

scaled.php


Διδύμου 8Α: "H Aλεξάνδρα είναι, πολύ καλή στο δωμάτιο, δε βιάζεται, σε απλό πρόγραμμα"
Χαμογελαστό όμορφο πρόσωπο, μίας καστανής (τα μαλλιά μαζεμένα σε κότσο), ψηλής, νέας, αδύνατης, γυμνασμένης κοπέλας, με μικρό στήθος, κωλάρα και χυτά πόδια.
Διδύμου 8Β: Η Γιασμίν, σε απλό πρόγραμμα στα 20. Επρόκειτο για ψηλή κοπέλα με ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, όμορφο πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στητό στήθος, κορμάρα, κωλάρα, μπουτάρες. Φορούσε λεοπαρδαλέ μαγιό.
Διδύμου 16Α: Η Νίκη. Milf με ξανθό καρέ μαλλί, καλούτσικο χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σώμα με πιασίματα, κώλος με λίγη κυτταρίτιδα. Σε απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.
Διδύμου 18Β (υπόγειο): Η Ρωσίδα milf Φωτεινή. Βαρύ κορμί, με ξανθό μαλλί και μέτριο πρόσωπο.
Πρόσφερε επιπρόσθετα, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
Διδύμου 18Α (όροφος): Η Βουλγάρα Ειρήνη σε ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, με τελειωτικό στο στόμα ή στο στήθος στα 20 ευρώ. Επρόκειτο για ψηλή νέα κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά κάτω από τους ώμους, στρογγυλεμένο γλυκό χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, ωραία κωλάρα. Σωματότυπος: Τσουμπωτή.
Διδύμου 20: Η Αλεξάνδρα ήταν μία κοντούλα χαμογελαστή κοπέλα, με ξανθό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, καλό κορμάκι και ωραίο κωλαράκι. Απλό πρόγραμμα με..."βασιλικό τσιμπούκι" αλλά και..."φιλάκια, χαδάκια" στα 20 ευρώ.

Φυλής

scaled.php


scaled.php


Φυλής 54Α: Κλειστό.
Φυλής 54Β: Δούλευε η Λάουρα. Ψηλή, νέα, όμορφη, με ίσια μαύρα μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, μεσαίο στήθος, κορμάρα, σμιλεμένη κωλάρα και ατελείωτα πόδια.
Απλό στα 20.
Φυλής 66Α: Δούλευαν δύο κοπέλες. Η Ντενίσα, που έβλεπε τηλεόραση και όπως ήταν καθιστή με χαιρέτησε χαμογελώντας και μία άλλη κοπέλα που ήταν δωμάτιο και δεν την είδα.
Η Ντενίσα ήταν ξανθιά με ίσιο μαλλί έως τους ώμους, γλυκό όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, διέκρινα μία διάστιξη στο δεξιό μηρό της. Εισήλθαν και άλλοι συναγωνιστές αλλά η κοπέλα απλά έβλεπε τηλεόραση πίνοντας καφέ και γελώντας κατά διαστήματα. Φαίνεται έκανε διάλειμμα. :rolleyes:
Απλό στα 20.
Φυλής 66Δ: Απλό πρόγραμμα για την Αννίτα. Νεαρή μελαχρινή κοπέλα, με μαύρα μακριά μαλλιά αρκετά κάτω από τους ώμους, λεπτή, μεσαίο στήθος.

Φωκαίας

scaled.php


Φωκαίας 19: Ο θηλυπρεπής τσάτσος ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα για την Μπιάνκα. Ψηλή νεαρή, με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, όμορφο πρόσωπο, σιλικονάτο στήθος, κωλάρα και κορμάρα!
Φωκαίας 25Α: Δούλευε η Μάρι ( Μου τόνισε ότι τη λένε Μάρι και όχι Μαρί) που είχα τιμήσει στο Μεταξουργείο, στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α, πρίν δεκαπέντε ημέρες. Απλό στα 20.
Φωκαίας 25Β: Η Μόνικα ήταν μία ναζιάρα, με καστανό μαλλί μαζεμένο πίσω στο κεφάλι και όμορφο πρόσωπο, νεαρή κοπέλα, με μεσαίο στήθος και ωραίο κορμί, ψηλή, που πρόσφερε απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.
Φωκαίας 27Α: Ο τσάτσος μου παρουσίασε τις Σάρα και Μαρία. Εκαναν και παρτούζα (40 ευρώ) με χρόνο παραμονής στο δωμάτιο τα 20-30 λεπτά.
Η Σάρρα ήταν ψηλή (πάνω από 1,75 με τα τακούνια που φορούσε), με καστανά μαλλιά αρκετά κάτω από τους ώμους, όμορφο πρόσωπο με μεγάλα μάτια, ανάγλυφα χείλη και έντονη μύτη, λυγερόκορμη, με μεσαίο στήθος και κωλάρα.
Η Μαρία πιο κοντή, με ξανθό μεζ κοντό μαλλί, όμορφο και συνάμα πρόστυχο πρόσωπο, ωραίο μεσαίο στήθος και ερωτικό κωλαράκι.
Φωκαίας 27Β ισόγειο: Η Ειρήνη από την Ουκρανία. Με τη δερματοστιξία στον αριστερό της μαστό.
Φωκαίας 27Β όροφος: Δούλευε μία κοντούλα και γεματούτσικη (σεξουαλικο κορμάκι) νεαρή κοπέλα (η Ελένη), με όμορφο πρόσωπο, μακρύ πλούσιο μαύρο μαλλί, μεγάλο στήθος. Απλό στα 20 ευρώ.

Φυλής συνέχεια

Φυλής 59: Στο σαλόνι είδα τ' ομορφότερο ζωγραφισμένο ταβάνι σε οίκο ανοχής και όχι μόνο. Νομίζω πως το έχει φωτογραφίσει (φαίνεται πιο πολύ ο πολυέλαιος στη φωτό) ο farkeli.
Ο τσάτσος ήταν πολύ γλαφυρός  για τις υπηρεσίες της Ρωξάνης, "...προσφέρει ένα τέλειο κοινωνικό λειτούργημα (sic) με αυτά που κάνει το μωράκι, όλες οι στάσεις, ελεύθερα πιασίματα και από πάνω, τα υπόλοιπα με ομπρελίτσα (sic)..."
Η κοπέλα, θεά! Ψηλή, ξανθό κοντό μαλλί πιασμένο σε μικρή αλογοουρά, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, φοβερό κορμί! Οπως ο κώλος (τατού χαμηλά στη μέση) και τα πόδια της επίσης...
Φυλής 61: ΦΟΥΛ πρόγραμμα στα 20 ευρώ για τη νεαρή, μελαχρινή και αδύνατη Αννα.
Φυλής 80: Απλό στα 20. Δούλευε η Μαρία, μελαχρινή με μακρύ μαύρο μαλλί, δερματοστιξία στη μέση, γεμάτο κορμί, κώλος με λίγη κυτταρίτιδα.

Αγκύρας

scaled.php


Αγκύρας 1: " Είμαι η Βίκυ, είμαι τραβεστί και είναι 30 ευρώ"
Αγκύρας 12Α: Η Μαρίνα με τα γυαλάκια. Επρόκειτο για μία ψηλή ξανθιά με ίσιο μαλλί έως τους ώμους και συμπαθητικό πρόσωπο κοπέλα, που χαμογελούσε με το ζόρι, είχε μεσαίο στήθος και κοιλίτσα, ενώ ο κώλος και οι μηροί της ήταν με κυτταρίτιδα. Απλό.
Αγκύρας 12Β: Μαζί με άλλους συναγωνιστές περιμέναμε αρκετή ώρα για να δούμε τη Βερόνικα. Η κοπέλα είχε καστανά πλούσια μακριά μαλλιά κάτω από τους ώμους, γλυκό χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο φυσικό στήθος, ήταν επίσης ψηλή, με γεροδεμένο σώμα και ενδιαφέροντα κώλο και μπούτια.
Οι άλλοι έφυγαν, η κοπέλα έμεινε να ψευτοχορεύει μπροστά μου χαμογελώντας.
-Να περάσουμε να δοκιμάσουμε;
-Θα περάσω, θα περάσω...
Και πέρασα... ;)

scaled.php


scaled.php


scaled.php


scaled.php
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μεταξουργείο 13/9/2012 στις 19:30

Αφιερωμένη ενημέρωση στον grindcorefucker για τις πολύ καλές κριτικές που γράφει

Βρέθηκα τυχαία στα ακριτικά του Μεταξουργείου και συνάντησα τον ανυποψίαστο CHEYENNE να περπατά στους γνωστούς (μας) δρόμους με σχετική αδιαφορία. Χωρίς να το πολυσκεφτούμε αποφασίσαμε να επισκεφθούμε τα πορνο-καταστήματα της περιοχής περισσότερο για ιστορική ανασκόπηση.
Ηταν χαρα μου να περπατησουμε παρεα στρατηγε.  :rockon:

Θα σταθω μονο σε δυο περιστατικα.
 
Στο Παιανειων 24, οπου παρασυρμενος απο την συνηθεια των studio, πατησα το "βουβο" κουδουνι  και περιμενα να ανοιξουν την ηδη μισανυχτη πορτα.  :grin:
Η γεματη απορια εκφραση σου "τι κανεις ?" με προσγειωσε......  :2funny: :2funny:

Και στο Ιασωνος 31 (υπογειο) η μικροκαμωμενη αδυνατη κοπελιτσα δυσκολα θα μπορουσε να ηταν ενηλικη.
Σε κατι τετοιους πρεπει να κοψουνε τον κωλο........ :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

 

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
116
Like
32
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους ξερει κανεις αν η Αλιονα δουλευει και ποιες ωρες??
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.919
Κριτικές
91
Like
3.821
Πόντοι
5.435
Ηταν χαρα μου να περπατησουμε παρεα στρατηγε.  :rockon:

Θα σταθω μονο σε δυο περιστατικα.

Στο Παιανειων 24, οπου παρασυρμενος απο την συνηθεια των studio, πατησα το "βουβο" κουδουνι  και περιμενα να ανοιξουν την ηδη μισανυχτη πορτα.  :grin:
Η γεματη απορια εκφραση σου "τι κανεις ?" με προσγειωσε......   :2funny: :2funny:

Και στο Ιασωνος 31 (υπογειο) η μικροκαμωμενη αδυνατη κοπελιτσα δυσκολα θα μπορουσε να ηταν ενηλικη.
Σε κατι τετοιους πρεπει να κοψουνε τον κωλο........ :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

κρίμα γαμώτο, έπρεπε να είμαι εκεί να το δω αυτό το σκηνικό  :headbang: πρέπει να ήταν πολύ cult  :2funny: :2funny:
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.919
Κριτικές
91
Like
3.821
Πόντοι
5.435
Καλημερα σε ολους ξερει κανεις αν η Αλιονα δουλευει και ποιες ωρες??
άν λες για την γνωστή σκληρή μιλφ, δουλεύει πρωινά στο Διδύμου 18, ακόμα και εγώ ο στουντιάκιας το ξέρω  :2funny: :2funny:
 

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Μηνύματα
440
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
[size=11pt]Απογευματινή τσάρκα στις Φυλής, Διδύμου, Φωκαίας, Αγκύρας[/size]


Φυλής 59: Στο σαλόνι είδα τ' ομορφότερο ζωγραφισμένο ταβάνι σε οίκο ανοχής και όχι μόνο. Νομίζω πως το έχει φωτογραφίσει (φαίνεται πιο πολύ ο πολυέλαιος στη φωτό) ο farkeli.
Ο τσάτσος ήταν πολύ γλαφυρός  για τις υπηρεσίες της Ρωξάνης, "...προσφέρει ένα τέλειο κοινωνικό λειτούργημα (sic) με αυτά που κάνει το μωράκι, όλες οι στάσεις, ελεύθερα πιασίματα και από πάνω, τα υπόλοιπα με ομπρελίτσα (sic)..."
Η κοπέλα, θεά! Ψηλή, ξανθό κοντό μαλλί πιασμένο σε μικρή αλογοουρά, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, φοβερό κορμί! Οπως ο κώλος (τατού χαμηλά στη μέση) και τα πόδια της επίσης...


ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΑΝΟΥΡΗ .....................Πολλη μαλακισμενο το μωρο .....Λες και γαμας παγοκολονα............
 

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
116
Like
32
Πόντοι
1
άν λες για την γνωστή σκληρή μιλφ, δουλεύει πρωινά στο Διδύμου 18, ακόμα και εγώ ο στουντιάκιας το ξέρω  :2funny: :2funny:
Τι να σου πω αλλοι λενε πρωι αλλοι απογευμα εχω παει και στισ 2 βαρδιες και δεν την εχω πετυχει
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.919
Κριτικές
91
Like
3.821
Πόντοι
5.435
Τι να σου πω αλλοι λενε πρωι αλλοι απογευμα εχω παει και στισ 2 βαρδιες και δεν την εχω πετυχει
βράδυ πάει νομίζω στο Φ84, αλλά πρωι είναι σίγουρα στο Δ18 ισόγειο
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom