rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
αν του κρεμάσεις κανά 10ρικο στο λουράκι , λές να τον δεχθούνε μέσα για να ρίξει κι'αυτός τπτ ?
O σκύλος πάει στην υπόγα του "πολυχώρου" που μάλλον τον ταϊζουνε κ πολλές φορές περιμένεις να δείς την κοπέλα κ βγαίνει αυτός απο το παραβάν...
Cult σκηνικό
κ. ΠύραυλεΕύγε!
...αν και εκτιμώ ότι μάλλον οργώσατε παρά χτενίσατε...
Πολύ καλή ενημέρωση!Μεσημβρινη μοναχικη τσαρκα στην Λιοσιων με ωρα εναρξης 14:00 που δεν εχω κρυψει οτι γουσταρω πολυ.
...
Μάλλον ...Y.Γ Farkeli διανυεις περιοδο φορμας..
Ευχαριστω!Πολύ καλή ενημέρωση!
Αν θέλεις βάλε και κάποια χρηστικά χρώματα ... ;)
Σε πάω, πολύ σωστός! Το έχω προσέξει και ΄γω, ζηλεύουν του θανατά! Μέχρι και η ψόφια η συνοδός μπατσίνα στην Μ. Αλεξάνδρου κοιτούσε όλο λαγνεία...Θα ΄θελαν έστω και για ένα λεπτό να είναι εκείνες οι πόρνες και να γαμιούνται.
Ξέχασα να πω για τον βλάκα τον Αλβανότσατσο,από Φωκαίας 27 υπόγειο! Tι θα γίνει με αυτόν......μου κράτησε πάλι το μπράτσο όπως έφευγα..... Δεν ξέρω πως κρατήθηκα γιατί ήταν η 6η-7η φορά που το κάνει! Την επόμενη φορά θα φάει πολύ κράξιμο..........το κάνει σε όλους τελικά??????Βολτίτσα απόγευμα 6:30,Φυλής! Στόχος nο1 Αλεξάνδρα 65Β....για ακόμα μια φορά τίμια - ακάποτο+γλωσσόφιλα....για 20€ δεν τα έκλαψα...μια χαρά πέρασα! Διάρκεια 15 λεπτά χωρίς ενόχληση. Στόχος no2 Νικολέτα 66Α...πολύ καυλάκι και φρέσκο λόγω ώρας..... Ακόμα πιο τίμια,γιατί ενώ είχα πάει πριν Αλεξάνδρα....δεν μπορούσα να τελειώσω μετά από 3 στάσεις μέσα στο δωμάτιο......της είπα να με κάνει να χύσω χειροκίνητα...όπως και έγινε.... Να σημειώσω ότι το μωρό μου έδωσε κάτι πεταχτά φιλάκια - 2...3 ξυλιές... και στο τέλος μου είπε και συγνώμη που δεν έχυσα και έπρεπε να γίνει χειροκίνητα! Διάρκεια 20 λεπτά.....τι να πω άλλο! Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι θα έχουν και άλλοι την ίδια αντιμετώπιση όπως εγώ και ορισμένοι άλλοι "καμμένοι μπουρδελιάρηδες"...που μας ξέρουν τα "κορίτσα" και είμαστε πάντα καθαροί και "ξυρισμένοι".....
Υ.Γ: Η Ντενίσα ήταν μεγάλη καύλα σήμερα ,οι ποδάρες ήταν για γλύψιμο....το λιγότερο και αν είχα άλλο σπέρμα...θα την έπαιρνα και αυτήν....πόσο μουνάρα γυναίκα είναι!!!!!!!!!!
Ξέχασα να πω για τον βλάκα τον Αλβανότσατσο,από Φωκαίας 27 υπόγειο! Tι θα γίνει με αυτόν......μου κράτησε πάλι το μπράτσο όπως έφευγα..... Δεν ξέρω πως κρατήθηκα γιατί ήταν η 6η-7η φορά που το κάνει! Την επόμενη φορά θα φάει πολύ κράξιμο..........το κάνει σε όλους τελικά??????
Σε πάω, πολύ σωστός! Το έχω προσέξει και ΄γω, ζηλεύουν του θανατά! Μέχρι και η ψόφια η συνοδός μπατσίνα στην Μ. Αλεξάνδρου κοιτούσε όλο λαγνεία...Θα ΄θελαν έστω και για ένα λεπτό να είναι εκείνες οι πόρνες και να γαμιούνται.
Ποιον έχουν βάλει εκεί?Ξέχασα να πω για τον βλάκα τον Αλβανότσατσο,από Φωκαίας 27 υπόγειο! Tι θα γίνει με αυτόν......μου κράτησε πάλι το μπράτσο όπως έφευγα..... Δεν ξέρω πως κρατήθηκα γιατί ήταν η 6η-7η φορά που το κάνει! Την επόμενη φορά θα φάει πολύ κράξιμο..........το κάνει σε όλους τελικά??????
θελει τις σφαλιαρες του αυτος τυπεΞέχασα να πω για τον βλάκα τον Αλβανότσατσο,από Φωκαίας 27 υπόγειο! Tι θα γίνει με αυτόν......μου κράτησε πάλι το μπράτσο όπως έφευγα..... Δεν ξέρω πως κρατήθηκα γιατί ήταν η 6η-7η φορά που το κάνει! Την επόμενη φορά θα φάει πολύ κράξιμο..........το κάνει σε όλους τελικά??????
Ξέχασα να πω για τον βλάκα τον Αλβανότσατσο,από Φωκαίας 27 υπόγειο! Tι θα γίνει με αυτόν......μου κράτησε πάλι το μπράτσο όπως έφευγα..... Δεν ξέρω πως κρατήθηκα γιατί ήταν η 6η-7η φορά που το κάνει! Την επόμενη φορά θα φάει πολύ κράξιμο..........το κάνει σε όλους τελικά??????
Τι να κάνουμε με αυτόν? Σοβαρά τώρα,δεν μπορεί να μας ακουμπάει καν.........θελει τις σφαλιαρες του αυτος τυπε
φανταζομαι οτι σε ολους το κανει τυπεΚ εμενα μου το εχει κανει ο σκατοβλαχος, δεν εχω ξαναμπει ουτε στο σαλονι