Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 260 άτομα (29 μέλη και 231 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
πέρασμα χτες από φυλής κατά τις 11,30 και σταματήσαμε επίτηδες για να δούμε πάλι στο Φ59 το ξανθό άλογο, μούναρος κουκλάρα, με το τσάτσο να μας κάνει εισαγωγή περίπου στα 5 λεπτά, ούτε όσκαρ να της έδινε. Φυσικά φύγαμε όλοι από το σαλόνι, όταν έχω 20άρικο για πέταμα θα την τιμήσω  :think:

Ο πουστρότσατσος στο φώκαιας 25, ο ενοχλητικός, πάλι έξω στο δρόμο καθότανε, ούτε αυτός δεν αντέχει τη μπόχα  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ο πουστρότσατσος στο φώκαιας 25, ο ενοχλητικός, πάλι έξω στο δρόμο καθότανε, ούτε αυτός δεν αντέχει τη μπόχα  :2funny:
Τέτοιος βρωμιάρης που είναι,ας πρόσεχε............. :birdman:

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.917
Πόντοι
3.091
Ξέχασα να πω για τον βλάκα τον Αλβανότσατσο,από Φωκαίας 27 υπόγειο! Tι θα γίνει με αυτόν......μου κράτησε πάλι το μπράτσο όπως έφευγα..... :argue: Δεν ξέρω πως κρατήθηκα γιατί ήταν η 6η-7η φορά που το κάνει! Την επόμενη φορά θα φάει πολύ κράξιμο..........το κάνει σε όλους τελικά?????? :police:

Μου το έχει κάνει κι εμένα και μάλιστα μου έκλεισε το δρόμο για να μη μπορώ να φύγω!

BAXYOU

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η κατερίνα που δούλευε στη φυλής 134Α(ισόγειο), όσοι την θυμούνται είναι μελαχροινή κοντούλα γύρω στο 1.50 με πολύ καλές υπηρεσίες.  ξέρει κανείς που βρίσκεται τώρα? έχει χαθεί από την πιάτσα της φυλής κανά χρόνο.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
η κατερίνα που δούλευε στη φυλής 134Α(ισόγειο), όσοι την θυμούνται είναι μελαχροινή κοντούλα γύρω στο 1.50 με πολύ καλές υπηρεσίες.  ξέρει κανείς που βρίσκεται τώρα? έχει χαθεί από την πιάτσα της φυλής κανά χρόνο.

Και πολυ καλα εκανε  :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Μινι απογευματινη ενημερωση
Αλκιβιαδου 16α ειρηνη,γι αυτη πηγα,αλλα δεν εβγαινε με τιποτα να μπω μεσα,το προσωπο ειναι αποτρεπτικο και το σωμα συνηθισμενο τελικα
Διδυμου
16α νικη,χαριτωμενη ξανθια mlf,μετρια προς κοντη στο υψος
18 υπογειο φωτεινη,ισχυουν τα ιδια.Εχει γραψει κριτικη ο smirni
18 ισογειο η λατινα ιρενα σ εμφανιση και σωμα,γνωστη απ οτην αλυσιδα 84-86 και προσφατα απο στουντιο ισμηνης 2
20 βικτωρια,φοβερο ψηλο mlf που ομως δεν εχει προσωπικα τιποτα παραπανω να μου δωσει και ας ειναι πολυ εντυπωσιακη
Φωκαιας
19 ερικα,πολυ ρομαντικο αδυνατο κοριτσι με βραχνη φωνη,κωλο-μουνι μου ειπε χαρακτητιστικα
27α σαρα
Φυλης 71β μπαρμπαρα/λαουρα
Καμια καταθεση τελικα, μελαγχολικη μερα,δεν θα πηγαινα φυλης,αλλα λιγο ο προφεσορας που μου κινησε τη περιεργεια,λιγο ο βροχερος καιρος,εκανα τη βολτα μου τελικα με το ποδηλατο,με σημαντικο κερδος τη κυριακατικη μου γυμναστικη

Επισκέπτης
Φωκαιας
19 ερικα,πολυ ρομαντικο αδυνατο κοριτσι με βραχνη φωνη,κωλο-μουνι μου ειπε χαρακτητιστικα

Μάλλον αστειεύεσαι. Αυτή πρέπει να την έχουν μαζέψει από καμιά στάνη της ορεινής Αλβανίας όπου έβοσκε πρόβατα. Μιλάμε για πολύ βλαχαδερό... Στο Μεταξουργείο πάντα εμφανιζόταν στο σαλόνι ξυπόλητη (πολύ αντιερωτικά τα βρώμικα πόδια), ενώ η ομιλία της (κοφτή αντρική) είναι ό,τι πιο αντικαυλωτικό έχω ακούσει. Απορώ πώς αυτή πήγε στη Φυλής.   :think:

Επισκέπτης
Πάρτε και μια ενημέρωση για τη μικρή Ρωσίδα που λέγαμε στο Ιάσωνος 31β. Τη λένε Αλίσα και είναι 20 χρόνων, όχι φυσικά ανήλικη όπως έλεγαν κάποιοι.  :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πάρτε και μια ενημέρωση για τη μικρή Ρωσίδα που λέγαμε στο Ιάσωνος 31β. Τη λένε Αλίσα και είναι 20 χρόνων, όχι φυσικά ανήλικη όπως έλεγαν κάποιοι.   :-*
Από την επόμενη φορά κάνε συγκεκριμμένη παράθεση σε όποιον λέει το οτιδήποτε εκτός και αν έχεις κάποιο λόγο να τα γράφεις αόριστα.

Παρεμπιπτόντως εγώ έγραψα ότι κατά πάσα πιθανότητα (και όχι με αποδείξεις) ότι είναι μικρότερο από 18 ετών. Οπότε (αν θέλεις) διάβαζε σε παρακαλώ συγκεκριμμένα αυτά που σημειώνονται.

Τώρα αν εσύ έχεις την δυνατότητα να έχεις αποδείξεις για την ηλικία της μικρής  (δηλαδή να ελέγξεις την ταυτότητα της) εγώ δεν έχω τέτοια δυνατότητα και ούτε θέλω να την αποκτήσω.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να σημειώσω ότι θα ήταν χαρά όλων μας (εκτιμώ) να παίρνουμε τακτικές ενημερώσεις από εσένα (εννοείται όποτε μπορείς) και όχι σπόντες που μάλλον μας στεναχωρούν παρά μας ευχαριστούν.

Φιλικά
:-*

Μεταξουργείο 13/9/2012 στις 19:30
...
ΙΑΣΩΝΟΣ 31 ΥΠΟΓΕΙΟ
Μικρό αδέσποτο μελαχρινό κατά πάσα πιθανότητα μικρότερο από 18 ετών ...  :tickedoff: μάλλον κοντό, λεπτό με πολύ μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο.
...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
αυτην την αλισα απο ιασωνος 31β την  :knockinb: προχτες,εβαλα και κριτικη αλλα ποτε δεν εγκριθηκε
το σωμα της και το προσωπο της δειχνει για ανηλικη σιγουρα καθως ειναι πιο petite και απο την μαρια την κατσαριδα που δουλευε πιο κατω ,
την ρωτησα ηλικια και μου ειπε 20 τα οποια τα βρισκω υπερβολικα,
χαρτια παντως κλπ δεν εχει οποτε δεν ξαφνιαζομαι αν σκασει καμμια βομβα στα καναλια για ανηλικη σε μπουρδελο...

sorry για το offtopic κειμενο

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
αντιπαθεστατος πραγματικα και μενα δεν μ αφηνει να φυγω,ρε τι εχουμε παθει!

καλα μιλαμε για μεγαλο λαμογιο και ειναι και πονηρος,θελει προσοχη :tickedoff:
Ασε που δεν καταλαβαινεις και τι σου λεει,εχει βαρεια αλβανικη προφορα,ποιος ξερει απο τι κατσαβραχα τησ Αλβανιας εχει κατεβει,ο γιδογαμης :zfuck:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Από την επόμενη φορά κάνε συγκεκριμμένη παράθεση σε όποιον λέει το οτιδήποτε εκτός και αν έχεις κάποιο λόγο να τα γράφεις αόριστα.
Παρεμπιπτόντως εγώ έγραψα ότι κατά πάσα πιθανότητα (και όχι με αποδείξεις) ότι είναι μικρότερο από 18 ετών. Οπότε (αν θέλεις) διάβαζε σε παρακαλώ συγκεκριμμένα αυτά που σημειώνονται. Τώρα αν εσύ έχεις την δυνατότητα να έχεις αποδείξεις για την ηλικία της μικρής  (δηλαδή να ελέγξεις την ταυτότητα της) εγώ δεν έχω τέτοια δυνατότητα και ούτε θέλω να την αποκτήσω.

Υπερβολικό και ειρωνικό σε βρίσκω. Παράθεση στο συγκεκριμένο δεν χρειάστηκε γιατί γράφτηκε όχι μόνο από εσένα αλλά από τρία διαφορετικά άτομα. Η πληροφορία για την ηλικία είναι από την ίδια που μάλιστα εμφανώς πειράχτηκε όταν της είπα ότι κάποιοι λένε πως είναι ανήλικη.   :sunglasses:

Με την ευκαιρία θα ήθελα να σημειώσω ότι θα ήταν χαρά όλων μας (εκτιμώ) να παίρνουμε τακτικές ενημερώσεις από εσένα (εννοείται όποτε μπορείς) και όχι σπόντες που μάλλον μας στεναχωρούν παρά μας ευχαριστούν.
Φιλικά
:-*

Συγνώμη που σε στεναχωρώ φίλε. Δυστυχώς για σένα είμαι ένας μοναχικός τύπος που ψάχνει το συναίσθημα στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Την ενημέρωση θα τη βρεις από αυτούς που πάνε μόνο για να γαμάνε.   :sunglasses:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λιοσίων 16/9/2012 στις 19:30

Περιορισμένη βόλτα από συνήθεια και μόνο, μήπως λόγω της βροχής συμβεί κάτι διαφορετικό.

Ο ουρανός της Λιοσίων ήταν χειρότερος από την άσφαλτο και η άσφαλτος χειρότερη από τον υπόνομο που περνούσε από κάτω μας κουβαλώντας όλα τα κατακάθια της περιοχής και της ιστορίας.

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1003.jpg

ΛΙΟΣΙΩΝ 91

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1001.jpg

ΛΙΟΣΙΩΝ 91
Κάτια με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, κοντή και λεπτή με αποδεκτά βυζιά και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο.

ΑΔΑΝΩΝ 2
Εύα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πιασμένα σε κοτσίδα, κάπως κουρασμένα αλλά αποδεκτά χαρακτηριστικά, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο προ-ώριμης κορασίδας

ΛΙΟΣΙΩΝ 79

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1004.jpg

ΛΙΟΣΙΩΝ 79 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αννούλα κάπως γεματούλα και κάπως ξανθούλα με κοντά απεριποίητα μαλλιά, μέτρια στο ύψος με χορταστικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο όλα μέσα σε ολόσωμο εσώρουχο

ΛΙΟΣΙΩΝ 79 ΟΡΟΦΟΣ
Αλίνα με ασπρόξανθα μαλλιά μέχρι τις πλάτες, χαζό ύφος με ιδεολογία μάρτυρα του Ιεχωβά, μέτρια στο ύψος, γεματούλα με χαμηλο-ασταθή και φουσκωτό κώ(ο)λο

ΛΙΟΣΙΩΝ 76

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1007.jpg

ΛΙΟΣΙΩΝ 76 ΟΡΟΦΟΣ  
Ναταλία με ψιλο-αλλήθωρο βλέμμα χαμογελαστό πρόσωπο αλλά με απροσδιόριστη προοπτική και οπτική αντιληπτικής τύφλωσης, μάλλον μέτρια προς κοντή, λεπτή με κανονικό σώμα, μικρά βυζιά και αξιοπρόσεκτο κώ(ο)λο  

ΛΙΟΣΙΩΝ 76 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αλέξια με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα ψηλά και καλοχτενισμένα, ωραία και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, κα(υ)λοσχηματισμένο σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και ζημιάρικο κώ(ο)λο
Επιλέξιμη στο 20αρικο
Αργότερα ίσως γραφτεί κριτική ...

Αυτά προς το παρόν

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Περιορισμένη βόλτα από συνήθεια και μόνο, μήπως λόγω της βροχής συμβεί κάτι διαφορετικό.

ΛΙΟΣΙΩΝ 79 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αννούλα κάπως γεματούλα και κάπως ξανθούλα με κοντά απεριποίητα μαλλιά, μέτρια στο ύψος με χορταστικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο όλα μέσα σε ολόσωμο εσώρουχο

ΛΙΟΣΙΩΝ 79 ΟΡΟΦΟΣ
Αλίνα με ασπρόξανθα μαλλιά μέχρι τις πλάτες, χαζό ύφος με ιδεολογία μάρτυρα του Ιεχωβά, μέτρια στο ύψος, γεματούλα με χαμηλο-ασταθή και φουσκωτό κώ(ο)λο

[/quote]

Ναι ανοιξαν κι αυτα επιτελους μετα απο πολυ καιρο! :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Ναι ανοιξαν κι αυτα επιτελους μετα απο πολυ καιρο! :grin:
Περνούσα τυχαία από Λιοσίων και είδα ότι άνοιξαν τα 79αρια, οπότε σκέφτηκα να περάσω φευγαλέα (και φευγάτα) να ρίξω μια ματιά  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom