amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Τωρα το πρωι στη φυλης
71β κλειστο
Καλά - καλά δεν την δοκίμασε ο Professorx και την μάτιασε την κοπέλα = Λούβα . . . . . .
Τωρα το πρωι στη φυλης
71β κλειστο
Τέτοιος βρωμιάρης που είναι,ας πρόσεχε.............Ο πουστρότσατσος στο φώκαιας 25, ο ενοχλητικός, πάλι έξω στο δρόμο καθότανε, ούτε αυτός δεν αντέχει τη μπόχα
Αυτή,τι "λέει"...???27α μαρια,το κοντοπουτανο με το κοντο μαλλι
Ξέχασα να πω για τον βλάκα τον Αλβανότσατσο,από Φωκαίας 27 υπόγειο! Tι θα γίνει με αυτόν......μου κράτησε πάλι το μπράτσο όπως έφευγα..... Δεν ξέρω πως κρατήθηκα γιατί ήταν η 6η-7η φορά που το κάνει! Την επόμενη φορά θα φάει πολύ κράξιμο..........το κάνει σε όλους τελικά??????
Λύση υπάρχει......ή μόνο με μπινελίκια θα στρώσει???Μου το έχει κάνει κι εμένα και μάλιστα μου έκλεισε το δρόμο για να μη μπορώ να φύγω!
αντιπαθεστατος πραγματικα και μενα δεν μ αφηνει να φυγω,ρε τι εχουμε παθει!Λύση υπάρχει......ή μόνο με μπινελίκια θα στρώσει???
η κατερίνα που δούλευε στη φυλής 134Α(ισόγειο), όσοι την θυμούνται είναι μελαχροινή κοντούλα γύρω στο 1.50 με πολύ καλές υπηρεσίες. ξέρει κανείς που βρίσκεται τώρα? έχει χαθεί από την πιάτσα της φυλής κανά χρόνο.
Δεν βοηθάς έτσι...Και πολυ καλα εκανε
Φωκαιας
19 ερικα,πολυ ρομαντικο αδυνατο κοριτσι με βραχνη φωνη,κωλο-μουνι μου ειπε χαρακτητιστικα
Από την επόμενη φορά κάνε συγκεκριμμένη παράθεση σε όποιον λέει το οτιδήποτε εκτός και αν έχεις κάποιο λόγο να τα γράφεις αόριστα.Πάρτε και μια ενημέρωση για τη μικρή Ρωσίδα που λέγαμε στο Ιάσωνος 31β. Τη λένε Αλίσα και είναι 20 χρόνων, όχι φυσικά ανήλικη όπως έλεγαν κάποιοι. :-*
Μεταξουργείο 13/9/2012 στις 19:30
...
ΙΑΣΩΝΟΣ 31 ΥΠΟΓΕΙΟ
Μικρό αδέσποτο μελαχρινό κατά πάσα πιθανότητα μικρότερο από 18 ετών ... μάλλον κοντό, λεπτό με πολύ μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο.
...
αντιπαθεστατος πραγματικα και μενα δεν μ αφηνει να φυγω,ρε τι εχουμε παθει!
Από την επόμενη φορά κάνε συγκεκριμμένη παράθεση σε όποιον λέει το οτιδήποτε εκτός και αν έχεις κάποιο λόγο να τα γράφεις αόριστα.
Παρεμπιπτόντως εγώ έγραψα ότι κατά πάσα πιθανότητα (και όχι με αποδείξεις) ότι είναι μικρότερο από 18 ετών. Οπότε (αν θέλεις) διάβαζε σε παρακαλώ συγκεκριμμένα αυτά που σημειώνονται. Τώρα αν εσύ έχεις την δυνατότητα να έχεις αποδείξεις για την ηλικία της μικρής (δηλαδή να ελέγξεις την ταυτότητα της) εγώ δεν έχω τέτοια δυνατότητα και ούτε θέλω να την αποκτήσω.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να σημειώσω ότι θα ήταν χαρά όλων μας (εκτιμώ) να παίρνουμε τακτικές ενημερώσεις από εσένα (εννοείται όποτε μπορείς) και όχι σπόντες που μάλλον μας στεναχωρούν παρά μας ευχαριστούν.
Φιλικά
:-*
Περνούσα τυχαία από Λιοσίων και είδα ότι άνοιξαν τα 79αρια, οπότε σκέφτηκα να περάσω φευγαλέα (και φευγάτα) να ρίξω μια ματιά ;)...
Ναι ανοιξαν κι αυτα επιτελους μετα απο πολυ καιρο!