n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.705
- Πόντοι
- 46.232
όχι της περιόρισα...απλά όταν κάποιοι τυχάρπαστοι με κατηγόρησαν για νταβατζάκο σταμάτησα και εγώ να ενημερώνω........
θυμαμαι ολη την μανουρα που προκληθηκε,ειχαν παρερμηνεψει τα λογια σου,δεν ειναι να μιλας σε ατομα(καταλαβες ποια εννοω),στην συγκεκριμενη που ειχες μανουριασει μαζι της ποτε εκτος απο το ''χαιρεται΄΄οταν πηγαινα, δεν ελεγα κατι αλλο..ορθα κοφτα με τετοια ατομαόχι της περιόρισα...απλά όταν κάποιοι τυχάρπαστοι με κατηγόρησαν για νταβατζάκο σταμάτησα και εγώ να ενημερώνω........
όχι της περιόρισα...απλά όταν κάποιοι τυχάρπαστοι με κατηγόρησαν για νταβατζάκο σταμάτησα και εγώ να ενημερώνω........
Τωρα Φυλης Διδυμου Φωκαιας ανοιχτα
Μην δίνεις σημασία.όχι της περιόρισα...απλά όταν κάποιοι τυχάρπαστοι με κατηγόρησαν για νταβατζάκο σταμάτησα και εγώ να ενημερώνω........
Το τρίγωνο των Βερμούδων..................Φυλής 2/9/2012 στις 12.30’
Το τρίγωνο των Βερμούδων..................
Θα ηθελα να πω κατι σχετικο με τα μπουρδελα!
Διαβαζοντας πολλες κριτικες σας αλλα και συζητησεις σας παρατηρω
οτι εκτος καποιων διαφωνιων που ειναι θεμιτες λογω γουστου και συγκυριων
εχετε αρκετοι την ταση να λετε οτι η ταδε ειτε η ταδε δεν κανει για 20 ευρω κτλ.
Εγω παντως χωρις να τις υποστηριζω θελω να πω οτι με τα δεκα ευρω που τυχαινει
να δωσω αν παω Μεταξουργειο για δεκα λεπτα χονδρικα θεωρω οτι ειναι ηδη ξευτυλα και δεν παει πιο κατω.
Ενα τοστ διπατο εχει 6 ευρω και το τρωω σε 3 λεπτα και αν βαλω και την κοκα κολα πλησιαζουμε το δεκαρικο.
Βεβαια αν παει πιο κατω η τιμη δεν θα πω οχι εννοειται.
Στην Φυλης παλι καθως και στα υπολοιπα του εικοσαρικου στεκια ποσο να το πανε δηλαδη
αφου ειναι και πιο σενια μεσα τα δωματια;δεν λεω οτι ειναι φθηνα αλλα δεν γινεται να πεσει κι αλλο.
Δεν πανε ολα στην τσεπη της γκομενας θελω να πιστευω.
Δηλαδη εμεις θα στηνομασταν για 20 ευρω;μακαρι να πεσει βεβαια γιατι η ζωη
εχει γινει πολυ δυσκολη αλλα εγω θα ηθελα να προτεινω κατι πιο εφαρμοσιμο
και πιο αμεσα υλοποιησιμο.
Ισως και να γελασετε αλλα δεν πειραζει,προτεινω λοιπον να δαπανησουν καποια
χρηματα τα αφεντικα των σπιτιων και να μπουνε μεγαλα ρολογια αντιστροφης μετρησης στα δωματια
της ταξης των 15 λεπτων σε σταθερη βαση τα οποια θα ενεργοποιουνται
με την εισοδο της κοπελας στο δωματιο,καθως και στο σαλονι τα οποια βεβαια και θα επικοινωνουν.
Ετσι και οι τσαρκες θα γινουν πιο ευκολες ξεροντας ποτε μπηκε μεσα η κοπελα,
θα καταργηθουν και τα χτυπηματα πορτων και θα κανονιζουμε την πορεια μας μεσα
χωρις παρατραγουδα,για τους πιο ρομαντικους που απορροφουνται προτεινω
προσθετο συστημα ηχητικης ειδοποιησης 3 λεπτων πριν την ληξη του 15 λεπτου,φερομενο με ηχο γαμησιου
για να μην ενοχλουνται το οποιο και θα τους βαζει σε κατασταση τελικης ευθειας.
Απορω γιατι δεν εχει γινει κατι τετοιο για να τελειωνουμε.
Aυτο με την αντιστροφη μετρηση πολυ μ@λακια ρε...Εγω για παραδειγμα θα αγχονομουν πολυ να βλεπω κατι τετοιο στον τοιχο και θα ξενερωνα εντελως...
Και σχετικα με αυτο που ειπες οτι αν θα στηνομασταν εμεις για 20 ευρω δεν ειναι το ιδιο...Παρομοιο θα ηταν να μας βαζουν να γαμαμε κοπελες και να μας πληρωνουν αυτες. Δεν νομιζω να σου κακοπεφτε...
Υποτιθεται οτι θα το εχεις για να σε βοηθαει εκει,οχι σαν μπαμπουλα,ασε που θα εχεις 15 λεπτα
στανταρ και θα το γνωριζεις,μεγαλο πραγμα αυτο!
Στο δευτερο που ειπες,οχι δεν θα μου κακοπεφτε αλλα μην ξεχνας οτι εμεις ειμαστε ανδρες.
Ειναι μη εφαρμοσιμο,μετα τα 5 σερι γαμησια
(αν κατσει φροτος εργασιας μιλαμε τωρα)θα εχουμε γινει σταφιδα...
και αν κατσει καμια χονδρη σαπια επομενη πελατισσα γαμησε τα!
Τοτε θα κανουμε εμεις την ξεπετα.........
οκ και δεν εχεις και λογο τυπε ,παρακολουθαμε οσο θες κανενα προβλημα και να με δεις και απο κοντα στην πιατσα ειμαι κα8ε μερα σχεδον ,την γνωμη σας απλα ζητησα σε κατι , και δεν ειπα κατι κακο νομιζο. αυτα
Δεν χρειαζεται να τελειωνεις καθε φορα ρε τυπε Θα χυνεις μονο τις καυλες, τα μπαζα απλα θα τα γαμας και δρομο
Διαπιστωσατε μετα το περας της συνεδριας αν ετρεχαν δακρυα απο τα ματια του bakalhs για το χαμενο εικοσαρικο?Η μις μουνάρα της χθεσινής νύχτας ήταν η Λάουρα στο Φ54.
19χρονη (κατά δήλωσή της) αλλοδαπή, με μελάχροα κόμη και λευκότατο δέρμα (με ολίγους σπίλους λόγω ηλιακής ακτινοβολίας).
Λεπτοφυής, αβρή, ηδυπαθής, και άλλα πολλά...
Ολίγα παραλειπόμενα:
Κατά τη διάρκεια της συνουσίας του κ. bakalhs μετά της δνίδος Λάουρας..