Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 141 άτομα (3 μέλη και 138 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.705
Πόντοι
46.232
όχι της περιόρισα...απλά όταν κάποιοι τυχάρπαστοι με κατηγόρησαν για νταβατζάκο σταμάτησα και εγώ να ενημερώνω........

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
όχι της περιόρισα...απλά όταν κάποιοι τυχάρπαστοι με κατηγόρησαν για νταβατζάκο σταμάτησα και εγώ να ενημερώνω........
θυμαμαι ολη την μανουρα που προκληθηκε,ειχαν παρερμηνεψει τα λογια σου,δεν ειναι να μιλας σε ατομα(καταλαβες ποια εννοω),στην συγκεκριμενη  που ειχες μανουριασει μαζι της ποτε εκτος απο το ''χαιρεται΄΄οταν πηγαινα, δεν ελεγα κατι αλλο..ορθα κοφτα με τετοια ατομα :offtopic:

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1

Αν εισαι εσυ νταβατζης τοτε οι νταβατζηδες εχουν εξελιχθει παρα πολυ φραστικα και νοητικα,μαλλον για παπαδοπαιδι
μου κανεις στην φωνη(πολυ σεμνη  :grin:)οταν πρωτοαπαντησες(δεν στο εχω πει)νομιζα οτι πηρα λαθος νουμερο. :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μην δίνεις σημασία.

Καλά έκανες και κράτησες την παρέα που σε συμπαθεί και σε εκτιμά όπως αντίστοιχα εκτιμάς και εσύ. Το σωστό άτομο πάντα θα είναι σωστό έστω και αν κάνει κάποια τυχαία (πιθανόν) λάθη ή και να έχουν κάνει για αυτόν κάποια (ατυχή) σχόλια. Το άτομο που δεν συμπεριφέρεται σωστά, τότε αργά ή γρήγορα θα φανεί το έλλειμμα ψυχής και ηθικής που διαθέτει. Άλλο πράγμα είναι να επηρεασθεί κάποιος περιστασιακά από κάποια ατυχή σχόλια για κάποιο άτομο και άλλο είναι να μην μπορεί να διακρίνει την σοβαρότητα και την ακεραιότητα ενός ατόμου σύμφωνα με την συνολική προσφορά του και άσχετα από τα τυχόν περιστασιακά λάθη.

Γενικά μιλάω αλλά σαφώς αυτοί που είναι να πάρουν το μήνυμα ήδη το έχουν πάρει.

Παρεμπιπτόντως να σημειώσω ότι όποιος συνάδελφος προσφέρει στην πορνο-ενημέρωση είναι, κατά την γνώμη σωστό άτομο γιατί σίγουρα έχει διάθεση συνεργασίας και ανταλλαγής χρήσιμων πληροφοριών σεβόμενος έμπρακτα την αμαρτωλή πλην όμως ακέραια πορνο-παρέα μας.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φυλής 2/9/2012 στις 12.30’

Βρέθηκα στο κεντρικό σταυροδρόμι που οδηγεί στις τρεις βασικές μπουρδελο-περιοχές.

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10082.jpg

Αριστερά, μέσω της οδού Παρασίου, φθάνουμε στην Φυλής, πηγαίνοντας ευθεία βρίσκουμε τα καταστήματα της Λιοσίων και δεξιά οδηγούμαστε μέσω του σιδηροδρομικού σταθμού στην περιοχή του Μεταξουργείου. Ως συνήθως προβληματίστηκα ποια από τις τρεις κατευθύνσεις να ακολουθήσω ώστε στο περιορισμένο διαθέσιμο χρονικό διάστημα να έχω προς επιλογή, αρκετό αριθμό επιλέξιμων κορασίδων που να ικανοποιούν τα αντικειμενικά αλλά και τα προσωπικά κριτήρια.  

Διάλεξα να πάω μεσημεριάτικα στα πορνεία της Φυλής εξαιτίας μιας προτροπής του Hilnik για την Χριστίνα του Διδύμου 20. Βέβαια κατέληξα να επισκεφθώ άλλη πορνο-δέσποινα στην οδό Διδύμου αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικότερο.

Το σημαντικότερο είναι η προτροπή του που με οδήγησε να διαλέξω περιοχή και οδό έστω και με την έννοια του τυχερού και τυχαίου καλού αποτελέσματος.

ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΙΣΟΓΕΙΟ
Βικτώρια με ξανθά κοντά μαλλιά, ωραία και δήθεν αθώα χαρακτηριστικά προσώπου ενώ η πορεία (της) καθορίζεται από πουτανίσια ιδεολογία και στρατηγική, μάλλον μέτρια προς ψηλή, κανονικό και μάλλον αδύνατο σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες και μάλλον καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο. Για να είμαι ειλικρινής μου απέσπασαν την οπτική αναλυτική μου εξέταση τα ωραία της μάτια, οπότε έχασα το συγκριτικό πλεονέκτημα στο λιγοστό χρονικό διάστημα του σαλοναρίσματος της να καταγράψω τις λεπτομέρειες των σωματικών της χαρακτηριστικών  
Γι(Άννα) με απεριποίητα καστανά (επίσης) κοντά μαλλιά, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου αλλά με ξινισμένη έκφραση σαν να κατάπιε ολόκληρη λεμονιά, ίδιου ύψους με την Βικτώρια, μάλλον λεπτή με μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο  

ΦΩΚΑΙΑΣ 19

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10083.jpg

Άννα από Φυλής 65 ισόγειο (ενίοτε), μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες (πλέον με γκρίζες ανταύγειες), μικροκαμωμένα χαρακτηριστικά προσώπου κάπως συνεσταλμένη, μέτρια στο ύψος με αποδεκτές σωματικές αναλογίες, στητά βυζιά και συνηθισμένο στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΔΙΔΥΜΟΥ 20

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10084.jpg

Χριστίνα της προτροπής του Hilink με γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, συνεργατικό ύφος, χαμογελαστή με μελαχρινά πλούσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, χορταστικό σώμα, κάπως γεματούλα (πιθανόν όσο χρειάζεται για όσους δεν γουστάρουν κοκαλιάρες) , χορταστικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο. Αν είχε μακρύτερα μαλλιά, σίγουρα θα την τιμούσα.

ΔΙΔΥΜΟΥ 8 ΙΣΟΓΕΙΟ
Γιασμίν με ίσια ανοιχτόχρωμα μαλλιά μέχρι τις πλάτες, γλυκά και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά προσώπου με χαμογελαστή έκφραση μάλλον μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με καλοσχηματισμένες αναλογίες και ζημιάρικο κώ(ο)λο

ΔΙΔΥΜΟΥ 8 ΟΡΟΦΟΣ
Αλεξάνδρα με καστανά πλούσια μαλλιά μέχρι λίγο πάνω από την μέση (αυτή την φορά τα είχε πιασμένα ψηλά σε κότσο, γεγονός το οποίο απετέλεσε την αφορμή να την επισκεφθώ), μάλλον μέτρια προς ψηλή, λεπτή με καλοστημένο σώμα, μικρά λεμονάτα βυζιά (προσοχή! εδώ το λεμόνι λειτουργεί θετικά ενώ στο πρόσωπο το λεμόνι λειτουργεί αρνητικά) και υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο σε καλοσχηματισμένες διαστάσεις,
Καλές υπηρεσίες στο 20αρικο.
Περιποιημένο δωμάτιο

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10087.jpg

Κριτική θα γραφεί αργότερα.  

ΦΥΛΗΣ 74
Έλενα (νομίζω) από Φυλής 69 όροφος με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση (πιθανόν extensions), μάλλον κοντή με αποδεκτά βυζιά και μικροκαμωμένο κω(ο)λαράκι σε καλοσχηματισμένη έκδοση το οποίο παρέχει στις υπηρεσίες του 20αρικου.

ΦΥΛΗΣ 75 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αλεξάνδρα καστανή πορνο-δέσποινα με ίσια μαλλιά μέχρι την μέση, συμπαθητικό πρόσωπο, μάλλον μέτρια προς κοντή, λεπτή με μικρά ζημιά και καλοσχηματισμένο κω(ο)λαράκι

ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Λάουρα με βουνίσια χαρακτηριστικά προσώπου, λαίμαργη διάθεση και άποψη και λαϊκή πουτανιά, μάλλον ψηλή με χορταστικό σώμα και στρουμπουλό κώ(ο)λο τον οποίο παρέχει στις υπηρεσίες του 20άρικου

ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ
Τζούλια με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου όταν βάφεται (σήμερα ξέχασε να βαφτεί), μάλλον μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

Αυτά τα λίγα για απόψε γιατί δεν θυμάμαι άλλα

Μέχρι την επόμενη ενημέρωση να είμαστε όλοι καλά

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Θα ηθελα να πω κατι σχετικο με τα μπουρδελα!
Διαβαζοντας πολλες κριτικες σας αλλα και συζητησεις σας παρατηρω
οτι εκτος καποιων διαφωνιων που ειναι θεμιτες λογω γουστου και συγκυριων
εχετε αρκετοι την ταση να λετε οτι η ταδε ειτε η ταδε δεν κανει για 20 ευρω κτλ.
Εγω παντως χωρις να τις υποστηριζω θελω να πω οτι με τα δεκα ευρω που τυχαινει
να δωσω αν παω Μεταξουργειο για δεκα λεπτα χονδρικα θεωρω οτι ειναι ηδη ξευτυλα και δεν παει πιο κατω.
Ενα τοστ διπατο εχει 6 ευρω και το τρωω σε 3 λεπτα και αν βαλω και την κοκα κολα πλησιαζουμε το δεκαρικο.
Βεβαια αν παει πιο κατω η τιμη δεν θα πω οχι εννοειται.
Στην Φυλης παλι καθως και στα υπολοιπα του εικοσαρικου στεκια ποσο να το πανε δηλαδη
αφου ειναι και πιο σενια μεσα τα δωματια;δεν λεω οτι ειναι φθηνα αλλα δεν γινεται να πεσει κι αλλο.
Δεν πανε ολα στην τσεπη της γκομενας θελω να πιστευω.
Δηλαδη εμεις θα στηνομασταν για 20 ευρω;μακαρι να πεσει βεβαια γιατι η ζωη
εχει γινει πολυ δυσκολη αλλα εγω θα ηθελα να προτεινω κατι πιο εφαρμοσιμο
και πιο αμεσα υλοποιησιμο.
Ισως και να γελασετε αλλα δεν πειραζει,προτεινω λοιπον να δαπανησουν καποια
χρηματα τα αφεντικα των σπιτιων και να μπουνε μεγαλα ρολογια αντιστροφης μετρησης στα δωματια
της ταξης των 15 λεπτων σε σταθερη βαση τα οποια θα ενεργοποιουνται
με την εισοδο της κοπελας στο δωματιο,καθως και στο σαλονι τα οποια βεβαια και θα επικοινωνουν.
Ετσι και οι τσαρκες θα γινουν πιο ευκολες ξεροντας ποτε μπηκε μεσα η κοπελα,
θα καταργηθουν και τα χτυπηματα πορτων και θα κανονιζουμε την πορεια μας μεσα
χωρις παρατραγουδα,για τους πιο ρομαντικους που απορροφουνται προτεινω
προσθετο συστημα ηχητικης ειδοποιησης 3 λεπτων πριν την ληξη του 15 λεπτου,φερομενο με ηχο γαμησιου
για να μην ενοχλουνται το οποιο και θα τους βαζει σε κατασταση τελικης ευθειας.
Απορω γιατι δεν εχει γινει κατι τετοιο για να τελειωνουμε.

Συνημμένα

• BigLED_D108-5_0_Tum.jpg
    BigLED_D108-5_0_Tum.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 58

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Θα ηθελα να πω κατι σχετικο με τα μπουρδελα!
Διαβαζοντας πολλες κριτικες σας αλλα και συζητησεις σας παρατηρω
οτι εκτος καποιων διαφωνιων που ειναι θεμιτες λογω γουστου και συγκυριων
εχετε αρκετοι την ταση να λετε οτι η ταδε ειτε η ταδε δεν κανει για 20 ευρω κτλ.
Εγω παντως χωρις να τις υποστηριζω θελω να πω οτι με τα δεκα ευρω που τυχαινει
να δωσω αν παω Μεταξουργειο για δεκα λεπτα χονδρικα θεωρω οτι ειναι ηδη ξευτυλα και δεν παει πιο κατω.
Ενα τοστ διπατο εχει 6 ευρω και το τρωω σε 3 λεπτα και αν βαλω και την κοκα κολα πλησιαζουμε το δεκαρικο.
Βεβαια αν παει πιο κατω η τιμη δεν θα πω οχι εννοειται.
Στην Φυλης παλι καθως και στα υπολοιπα του εικοσαρικου στεκια ποσο να το πανε δηλαδη
αφου ειναι και πιο σενια μεσα τα δωματια;δεν λεω οτι ειναι φθηνα αλλα δεν γινεται να πεσει κι αλλο.
Δεν πανε ολα στην τσεπη της γκομενας θελω να πιστευω.
Δηλαδη εμεις θα στηνομασταν για 20 ευρω;μακαρι να πεσει βεβαια γιατι η ζωη
εχει γινει πολυ δυσκολη αλλα εγω θα ηθελα να προτεινω κατι πιο εφαρμοσιμο
και πιο αμεσα υλοποιησιμο.
Ισως και να γελασετε αλλα δεν πειραζει,προτεινω λοιπον να δαπανησουν καποια
χρηματα τα αφεντικα των σπιτιων και να μπουνε μεγαλα ρολογια αντιστροφης μετρησης στα δωματια
της ταξης των 15 λεπτων σε σταθερη βαση τα οποια θα ενεργοποιουνται
με την εισοδο της κοπελας στο δωματιο,καθως και στο σαλονι τα οποια βεβαια και θα επικοινωνουν.
Ετσι και οι τσαρκες θα γινουν πιο ευκολες ξεροντας ποτε μπηκε μεσα η κοπελα,
θα καταργηθουν και τα χτυπηματα πορτων και θα κανονιζουμε την πορεια μας μεσα
χωρις παρατραγουδα,για τους πιο ρομαντικους που απορροφουνται προτεινω
προσθετο συστημα ηχητικης ειδοποιησης 3 λεπτων πριν την ληξη του 15 λεπτου,φερομενο με ηχο γαμησιου
για να μην ενοχλουνται το οποιο και θα τους βαζει σε κατασταση τελικης ευθειας.
Απορω γιατι δεν εχει γινει κατι τετοιο για να τελειωνουμε.

Aυτο με την αντιστροφη μετρηση πολυ μ@λακια ρε...Εγω για παραδειγμα θα αγχονομουν πολυ να βλεπω κατι τετοιο στον τοιχο και θα ξενερωνα εντελως... :think:

Και σχετικα με αυτο που ειπες οτι αν θα στηνομασταν εμεις για 20 ευρω δεν ειναι το ιδιο...Παρομοιο θα ηταν να μας βαζουν να γαμαμε κοπελες και να μας πληρωνουν αυτες. Δεν νομιζω να σου κακοπεφτε...

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Aυτο με την αντιστροφη μετρηση πολυ μ@λακια ρε...Εγω για παραδειγμα θα αγχονομουν πολυ να βλεπω κατι τετοιο στον τοιχο και θα ξενερωνα εντελως... :think:

Και σχετικα με αυτο που ειπες οτι αν θα στηνομασταν εμεις για 20 ευρω δεν ειναι το ιδιο...Παρομοιο θα ηταν να μας βαζουν να γαμαμε κοπελες και να μας πληρωνουν αυτες. Δεν νομιζω να σου κακοπεφτε...

Υποτιθεται οτι θα το εχεις για να σε βοηθαει εκει,οχι σαν μπαμπουλα,ασε που θα εχεις 15 λεπτα
στανταρ και θα το γνωριζεις,μεγαλο πραγμα αυτο!
Στο δευτερο που ειπες,οχι δεν θα μου κακοπεφτε αλλα μην ξεχνας οτι εμεις ειμαστε ανδρες.
Ειναι μη εφαρμοσιμο,μετα τα 5 σερι γαμησια
(αν κατσει φορτος εργασιας μιλαμε τωρα)θα εχουμε γινει σταφιδα...
και αν κατσει καμια χονδρη σαπια επομενη πελατισσα γαμησε τα!
Τοτε θα κανουμε εμεις την ξεπετα......... :2funny:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Υποτιθεται οτι θα το εχεις για να σε βοηθαει εκει,οχι σαν μπαμπουλα,ασε που θα εχεις 15 λεπτα
στανταρ και θα το γνωριζεις,μεγαλο πραγμα αυτο!
Στο δευτερο που ειπες,οχι δεν θα μου κακοπεφτε αλλα μην ξεχνας οτι εμεις ειμαστε ανδρες.
Ειναι μη εφαρμοσιμο,μετα τα 5 σερι γαμησια
(αν κατσει φροτος εργασιας μιλαμε τωρα)θα εχουμε γινει σταφιδα...
και αν κατσει καμια χονδρη σαπια επομενη πελατισσα γαμησε τα!
Τοτε θα κανουμε εμεις την ξεπετα......... :2funny:

Δεν χρειαζεται να τελειωνεις καθε φορα ρε τυπε  :grin: Θα χυνεις μονο τις καυλες, τα μπαζα απλα θα τα γαμας και δρομο  :rockon: :rockon:

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
οκ και δεν εχεις και λογο τυπε ,παρακολουθαμε οσο θες κανενα προβλημα και να με δεις και απο κοντα στην πιατσα ειμαι κα8ε μερα σχεδον ,την γνωμη σας απλα ζητησα σε κατι , και δεν ειπα κατι κακο νομιζο. αυτα

Νομιζω οτι δεν σε παρακολουθει κανεις,ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ,αλλα 1-2-3 καπου κουρασες,ουτε εγω ξερω να σου απαντησω σε τιποτα.
Σου σβησανε τα ποστ,δεν το ειδες;υποθετω οτι επειδη λες ολο τα ιδια εδω και καποια ποστ χωρις καποιο νοημα.
Τι αλλο θες;τι ψαχνεις;
ολο το ιδιο τροπαρι;οχι τιποτα αλλο,πηγε χαμενο και το προτζεκτ μου........με το ρολοι! :grin:

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!

Και τι στελνεις π.μ λεγοντας τι γινεται εδω;δεν καταλαβα δηλαδη!

Εdit 2---στις 00.55 γραμμενο,το "παρακολουθα με" πηγαινε καπου αλλου θελω να πιστευω γιατι
απο το απογευμα με κατι τρωγεσαι και δεν ξερω τι γιατι δεν διαβασα ολα τα ποστ.
Σαν κατι να κυνηγας να βρεις φιλε,ειδα μια κινητικοτητα πριν αλλα δεν εδωσα βαση,μην ανακατευεις τον κοσμο
οπου να'ναι λοιπον!Βρες τα με τους γνωστους σου!
Το σαιτ αυτο δεν μιλαει για ανθοδεσμες και δεν θελω να εχω καμια σταμπα απο κανεναν
και γι'αυτο ειμαι αποτομος!

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Περνωντας απο Φυλης διαπιστωσα οτι ειναι ημιφωτισμενη,περιεργο για τετοια ωρα που συνηθως δουλευει καργα!
Στην Φωκαιας παλι τα ακρογωνιαια σπιτια προς Αχαρνων μαζι με το 25αρι κατω δουλευουν.
Αυτα για σημερα! :grin:

Συγνωμη για τα σερι ποστ αλλα...και καποια ενωθηκαν μετα την διαγραφη καποιων! :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Η μις μουνάρα της χθεσινής νύχτας ήταν η Λάουρα στο Φ54.
19χρονη (κατά δήλωσή της) αλλοδαπή, με μελάχροα κόμη και λευκότατο δέρμα (με ολίγους σπίλους λόγω ηλιακής ακτινοβολίας).
Λεπτοφυής, αβρή, ηδυπαθής, και άλλα πολλά...

Ολίγα παραλειπόμενα:

Κατά τη διάρκεια της συνουσίας του κ. bakalhs μετά της δνίδος Λάουρας, στο δωμάτιο αναμονής και επιδείξεων εισήλθαν δυο Αφρικανοί οι οποίοι νόμιζαν ότι στο μπουρδέλο πωλούνται τζούρες ναργιλέ.
Η βοηθός τους εξήγησε ότι δεν παρέχεται τέτοιου είδους υπηρεσία, αλλά ότι διατίθενται θήλεα  προς συνουσίαν επί χρήμασι.
Αυτό όμως δεν ενδιέφερε τους δύο Αφρικανούς οι οποίοι απήλθαν...

Έναντι του multiplex Διδύμου 8, κατασκευάζεται νέος Οίκος.
Ο ρυθμός κατασκευής είναι πυρετώδης, με ενδεικτικό ότι οι εργασίες συνεχίζονταν έως τα μεσάνυχτα.
Το εντυπωσιακό έιναι ότι ο εν λόγω οίκος κατασκευάζεται κάτω από την τέντα της πρασιάς πολυόροφης οικοδομής...
Εξελίσσονται τα πράγματα...
Μακάρι σιγά- σιγά να λειτουργήσουν μπουρδέλα σε σκηνές στην πλατεία Συντάγματος...

SORPEN

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ρε καπλανια για καμια μιλφαρα καλη, :zfuck:ειμαι απο ναουσα και ερχομε αθηνα για 3 μερες

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Επιστροφη στην Αθηνα και μολις βρηκα λιγο χρονο εκανα μια γρηγορη βολτα, ξεκινωντας απο την Καλυμνου 36Α μηπως πετυχω την Νανα(δεν την εχω πετυχει ποτέ ουτε εδω ουτε στο Μαγνησιας 1Α :think: οπως εχω διαβασει και φυσικα δεν την εχω δοκιμασει) που εμφανιζεται εκει οπως ανεφερε προσφατα ο testdrive,αλλα τελικα βρηκα την Λαρισα ενα ψηλο προ-μιλφ ξανθο και αδυνατη με μικρο στηθος και αδυνατα αλλα ψηλα μεν ποδια,και αν και η υπηρεσια ηταν πολυ ευγενικη και ο χωρος εδειχνε περιποιημενος, δεν μου εκανε κου-κου :rolleyes: οποτε....
και λογω ελειψης χρονου...ετρεξα γρηγορα στα γνωστα λημερια της Πιπινου και συγκεκριμενα στο 32Β και την τρυφερη γιαγια της περιοχης Συλβια η οποια και τιμηθηκε!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Η μις μουνάρα της χθεσινής νύχτας ήταν η Λάουρα στο Φ54.
19χρονη (κατά δήλωσή της) αλλοδαπή, με μελάχροα κόμη και λευκότατο δέρμα (με ολίγους σπίλους λόγω ηλιακής ακτινοβολίας).
Λεπτοφυής, αβρή, ηδυπαθής, και άλλα πολλά...

Ολίγα παραλειπόμενα:

Κατά τη διάρκεια της συνουσίας του κ. bakalhs μετά της δνίδος Λάουρας..
Διαπιστωσατε μετα το περας της συνεδριας αν ετρεχαν δακρυα απο τα ματια του bakalhs για το χαμενο εικοσαρικο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom