Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 321 άτομα (21 μέλη και 300 επισκέπτες)

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1

Συνημμένα

• military.jpg
    military.jpg
    48 KB · Εμφανίσεις: 41

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μαγκες αυτες τις μερες 8α ειμαι αθηνα και αναρωτιομουν σε ποια μπουρδελακια παιζουν κοριτσια με στοκινγκ η μποτες

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μαγκες αυτες τις μερες 8α ειμαι αθηνα και αναρωτιομουν σε ποια μπουρδελακια παιζουν κοριτσια με στοκινγκ η μποτες
Χλωμό το κόβω.....αλλά αν παίζει φάση,θα σου απαντήσουν αυτοί που πρέπει.......!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
γύρω στις 00.20 και μετά , σόρρυ για σήμερα δεν έχω πολύ διάθεση και θα είμαι επιγραμματικός....

Φυλής 71β Μπάρμπαρα.
Φυλής 67 Τζούλι(α) η μελαχρινή που τώρα δίνει και κώλο.
Φυλής 65β κλειστό , αλλά η τσα τσα που περίμενε στην πόρτα είπε ότι θα έρθει η Τζούλια.
Φυλής 86β Ελενα(Ρομπέρτα ,Σοφία)
Φυλής 86α Μόνικα (η ξανθιά)
Φυλής 84β Αλιόνα.
Φυλής 84α μια λεπτή κοπέλα , δεν θυμάμαι καλά , πρέπει να δούλευε πιο παλιά Φωκαίας.
Φυλής 80 Μαρία
Φυλής 59κάτω  Ρωξάνα
Φωκαίας 27α Αγάπη
Φωκαίας 27Β κάτω Ερικα
Φωκαίας 27Β πάνω Τζόι
Λιοσίων 76 Ναταλία και μια χοντρή ψηλή.
Λιοσίων 78 Αλεξία
Βέργας 3 Εμμα
Κωνσταντινουπόλεως 166α Κατερίνα πάιζει να είναι και 120 κιλα.
Κωνσταντινουπόλεως 166β Αννα(η Πολωνέζα)όχι η άλλη λεπτη άβυζι...
Ιάσωνος 20α Ιωάννα.
Ιάσωνος 30β Ελβίρα.
Ιάσωνος 31α Μαυρούλα
Ιάσωνος 31β Μαυρούλα
Κολωνού 32β Βανέσα και μια στο δωμάτιο.
Κολωνού 32γ Μιρέλα.
Λεωνίδου 28 πάνω Τζέσικα
Λεωνίδου 28 κάτω Νικόλ , να πώ ότι έιναι μελαχρινή πια...βέβαια εμένα μου μοιάζει σαν να φορά περούκα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Τάνια
απέξω απο αυτό πάρκαρα το αμάξι , απέναντι μου παράλληλα ήταν το γνωστό περιπολικό ,ο συνοδηγός ήταν γυναίκα...όταν κατέβηκα απο το αμάξι με πέρασε σκάνιγκ.....
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α Αννα

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
το ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα η ελπιδα πε8αινει τελευταια  :rolleyes:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
κάτσε να πιάσει λίγο κρύο...τώρα ζητάς πολλά.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Στο Λεωνίδου 28 όροφος υπηρεσία ήταν μεσήλικας με λευκή γενιάδα δεμένη που έμοιαζε στο στυλ με αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο.Μπαίνει μεγάλη παρέα με πιτσιρικάδες γύρω στα 15 χρονών.Τους λέει "Γεια σας αγόρια". Οι έφηβοι κάναν χαβαλέ με γελάκια μαζί τους χωρίς να του απαντήσουν. Τους λέει "Γεια σας κορίτσια". Συνεχίζουν να μην του απαντάνε. Τους λέει "Γεια σας πουστάκια". Παρεξηγούνται.Τους λέει "Αφού δεν είστε ούτε αγόρια,ούτε κορίτσια άρα είστε πουστάκια!" Του λέει ένας πιτσιρικάς "που είναι η κοπέλα;" Του απαντάει "Μέσα στο δωμάτιο αλλά εσείς δεν πρόκειται να γαμήσετε!" Περάστε έξω!" Οι πιτσιρικάδες σηκώνονται και φεύγουν και κάτι του λένε νευριασμένοι. Και αυτός τους απαντάει "Στο καλό να πάτε πουστάκια" .

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16

Αυτος ο τσάτσος ειναι παλιομαλάκας.Μια σου φερεται καλά,μια σε δουλεύει.Παμε τις προάλλες μπαινουμε στο μπουρδέλο,και δεν ηταν κανεις και πάμε να φυγουμε,και τοτε βγαινει και λεει < δεν το ξερα να τρέξω> Μας παρουσιασε την Ντενισσα,και λεμε θα ξαναπεράσουμε. <<Τα αρχιδια μας κουνιουντε!!>> λέει αυτος καθως φευγαμε ,και επισης συμπληρωσε <<Ρε τι μαλάκες ειναι αυτοι>.Τι παπαρας ειναι αυτος !.Την αλλη φορα πάλι ηταν μες στην καλη χαρα και μας ελεγε ανεκδοτα στο σαλόνι!!Τρελος πραγματικά

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.163
Πόντοι
1.936

Στόκινγκ???
Καλσόν,ζαρτιέρες,κορσάζ,μπότες ώς τα μπούτια και τέτοια....!Φετιχισμός!!!Καλό είναι αλλά οι ...τάνες δεν είναι για τέτοια!!!!
Ακόμα καλοκαίρι είναι τύπε...Δοκίμασε όταν κρυώσει λιγάκι ο καιρός στήν Μπάρμπαρα στο Φώκαιας 27 όροφος.Αυτή γουστάρει τέτοια!
Οι άλλες όλες δεν έχουν βρακί να βάλουν!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Διδυμου
16α η ντιανα από αλκιβιαδου 16β
20  η χριστινα του smirni και του professora,προσωπικα  μου αρεσε παρα πολύ και ηταν η μονη που θα εμπαινα σημερα αν δεν σκεφτομουν ότι μετα θα ημουν εξαντλημενος.Ωραιο σωμα,μελαγχροινη,με καμπυλες, ένα σεξι θηλυκο,farkeli πρεπει να τη δεις
Θα την επισκεφθω φίλε xilnik.
Ευχαριστώ!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στόκινγκ???
Καλσόν,ζαρτιέρες,κορσάζ,μπότες ώς τα μπούτια και τέτοια....!Φετιχισμός!!!Καλό είναι αλλά οι ...τάνες δεν είναι για τέτοια!!!!
Ακόμα καλοκαίρι είναι τύπε...Δοκίμασε όταν κρυώσει λιγάκι ο καιρός στήν Μπάρμπαρα στο Φώκαιας 27 όροφος.Αυτή γουστάρει τέτοια!
Οι άλλες όλες δεν έχουν βρακί να βάλουν!
Αλλιώς...κανά τραβελάκι.............με μποτούλα κ'έτσι.......

PELSEIKO

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η αλεξανδρα πολυ αλαγμενη προς το καλυτερο η πιο καλη επιλογη για φυλης,επισησ προ ημερον σαν επισκεπτης ειδα ολιγα θεματα οσο αναφορα την τερεζα στο 25α παντελος ψευτικα η κοπελα κανει απλο προγραμμα ειμαι πελατης της,το μονο οτι της αρεσι το γλυψημο στο αιδοιο της και πολυ τα φιλακια στο στομα το εχει δηλοση αλοστε και οποιος θελει απλα παιρνει το εχει στο προγραμμα της.ειναι το καλυτερο gfe της περιοχης :rockon:

PELSEIKO

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αδελφε την Τζεσικα απο φ.134 δεν την γνωριζο, :think:μονο για αυτεσ που ειπα παραπανο

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Στο Διδύμου 18 υπόγειο η Σύλβια η Βουλγάρα.Για να πω την αμαρτία μου πιο ερωτεύσιμη είναι η καινούρια ώριμη υπηρεσία με το κοντό μαλλάκι που την παρουσίαζει παρά η εργαζόμενη.
:thumbsup:
την ειδα σημερα αυτη την τσατσα και κολησα! ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΥΛΕΡΟ ΜΙΛΦ! και η πλακα ειναι οτι ερχεται και σου μιλαει σε παρα πολυ κοντινη αποσταση με ηρεμο και σεξυ υφος!
φοβερη! :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom