n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.675
- Πόντοι
- 46.232
η γνωστή Σύλβια με τις βυζάρες???
αν την εχουμε δει τωρα τελευταια η τι λεει απο υπηρεσιες?Tζεσικα απο Φ.134 κανεις εχει δει ? :Ρ
δύο τρις βδομάδες έχω να την δώ φυλής...δεν ξέρω αν γύρισε πάλι στο Περγάμου 1Tζεσικα απο Φ.134 κανεις εχει δει ? :Ρ
την ειδα σημερα αυτη την τσατσα και κολησα! ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΥΛΕΡΟ ΜΙΛΦ! και η πλακα ειναι οτι ερχεται και σου μιλαει σε παρα πολυ κοντινη αποσταση με ηρεμο και σεξυ υφος!
φοβερη!
αδελφε ενvοεις στην ενημερωση για στουντιο;;
]Φωκαιας 27 υπογειο σαρα,καταθεση για τριτη φορα σε χρονικο διαστημα δυο εβδομαδων περιπου.Καταληγει να ειναι μια αξιοπιστη επιλογη τοσο με gfe οσο και με pse στοιχεια χωρις να μπορεις να τη καταταξεις καπου.Ετσι ενω ξεκινησε με χαδια και φιλια,μιας που με πετυχε ορθιο,στο τελος οταν της ζητησα να παμε ορθια στο τοιχο εβαλε το ενα ποδι στη καρεκλα και το θεαμα ηταν too much..
Υ.Γ Ολα ανοικτα
Ακριβώς αυτό είναι που με κάβλωσε και μένα!
την ειδα σημερα αυτη την τσατσα και κολησα! ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΥΛΕΡΟ ΜΙΛΦ! και η πλακα ειναι οτι ερχεται και σου μιλαει σε παρα πολυ κοντινη αποσταση με ηρεμο και σεξυ υφος!
φοβερη!
Ωραίος....τι εννοείς: "το θεαμα ηταν too much"....???Τωρα το απογευμα
Φυλής 67 αντινα
Αλκαμενους 113 ολγα,το θηριωδες νταρντανοmlf απο αγκυρας 12
Φωκαιας 27 υπογειο σαρα,καταθεση για τριτη φορα σε χρονικο διαστημα δυο εβδομαδων περιπου.Καταληγει να ειναι μια αξιοπιστη επιλογη τοσο με gfe οσο και με pse στοιχεια χωρις να μπορεις να τη καταταξεις καπου.Ετσι ενω ξεκινησε με χαδια και φιλια,μιας που με πετυχε ορθιο,στο τελος οταν της ζητησα να παμε ορθια στο τοιχο εβαλε το ενα ποδι στη καρεκλα και το θεαμα ηταν too much..
Υ.Γ Ολα ανοικτα
αρχηγε μου για να αναφερω οτι την εχω παρει 5 φορες τον τελευταιο 1.5 μηνα κατι θα επρεπε να λεει,ειναι cool γαμησακι]
πρέπει να την δοκιμάσω....
ανοιχτά...άντε μήπως και δουλέψουν και λίγο τα κορίτσια.....
με αυτη την νεαρη τσατσα ειχα τσακωθει ευγενικα,διακριτικα και την εσφαξα με το βαμβακι,ειχε ως εργαζομενη μια Αννα μιλφ με καρε μαλλι,για τα γουστα μου δεν εκανε οποτε οταν πηγα να την κανω λεει΄΄δεν εχεις λεφτα και κανεις βολτα?''αυτα ειναι ....να σε φτιαχνει και η υπηρεσια....!!!!
μπραβο της!!!
ειλικρινης και με ανιδιοτελεια,σωστος,παρε μια θετικη ψηφο δημοσιως για τις καθημερινες σου ενημερωσεις,ακομα και βραδυ,τις λαδοκορες τις παρατησες πλεον?δεν περνούσα γιατί δεν το έχει εμφανισιακά....βέβαια για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου του ίδιου μου του εαυτού...έχω πάει με πολύ χειρότερες εμφανισιακά μόνο και μόνο για το καλό σεξ...
Υ.Γ δεν λέω ότι η κοπέλα δεν βλέπετε...απλά δεν μου αρέσει..