Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (10 μέλη και 189 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Κατά τη διάρκεια της συνουσίας του κ. bakalhs μετά της δνίδος Λάουρας, στο δωμάτιο αναμονής και επιδείξεων εισήλθαν δυο Αφρικανοί οι οποίοι νόμιζαν ότι στο μπουρδέλο πωλούνται τζούρες ναργιλέ.
Η βοηθός τους εξήγησε ότι δεν παρέχεται τέτοιου είδους υπηρεσία, αλλά ότι διατίθενται θήλεα  προς συνουσίαν επί χρήμασι.
Αυτό όμως δεν ενδιέφερε τους δύο Αφρικανούς οι οποίοι απήλθαν...

Έναντι του multiplex Διδύμου 8, κατασκευάζεται νέος Οίκος.
Ο ρυθμός κατασκευής είναι πυρετώδης, με ενδεικτικό ότι οι εργασίες συνεχίζονταν έως τα μεσάνυχτα.
Το εντυπωσιακό έιναι ότι ο εν λόγω οίκος κατασκευάζεται κάτω από την τέντα της πρασιάς πολυόροφης οικοδομής...
Εξελίσσονται τα πράγματα...
Μακάρι σιγά- σιγά να λειτουργήσουν μπουρδέλα σε σκηνές στην πλατεία Συντάγματος...

να παμε στα εγκαίνια θα εχει και μασα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Με την Ισαβέλλα στο σταυροδρόμι του πόρνου

000izx.png.jpg

26/8/2012 στις 20.00’

ΕΛΛΗΣ 3

Ιστορικά στοιχεία ...  :sunglasses:

Αρκετές φορές περνούσα βλέποντας το μπουρδέλο Έλλης 3 και ήταν σαν να μην το έβλεπα. Επίσης είχα δει την Ισαβέλλα μια-δυο φορές και δεν είχα σκεφθεί να βιώσω μια εμπειρία μαζί της ούτε ως συλλεκτική σημασία.

Σωματικά χαρακτηριστικά ... :sunglasses:

Η Ισαβέλλα έχει μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση. Συμπαθητικά και προκλητικά προσώπου, μάλλον μέτρια στο ύψος, αρκετά γεματούλα με χορταστικά βυζιά και υπερ-στρουμπουλό κώ(ο)λο.
Αν το πάχος δεν αποτελεί ταμπού για κάποιον, τότε είναι βέβαιο (όπως σημειώνω παρακάτω στην κριτική μου) ότι θα περάσει πολύ καλά. Σαφώς οι υπηρεσίες της Ισαβέλλας αντιστοιχούν στο ακέραιο για το πορνο-εισιτήριο των 20 ευρώ.

Συνοπτική αναφορά για τα γεγονότα του πορνο-δωματίου ... :sunglasses:

Η Ισαβέλλα μπούκαρε στο δωμάτιο εργασίας με κινήσεις περίπου σαν την Κιμ Μπασιντζερ στο εννιά-μιση εβδομάδες, χαμογελώντας αβίαστα αλλά σαφώς με πρόθεση να με βιάσει.

Χωρίς βέβαια να υπάρχει λογική συνάφεια ανάμεσα στις δυο γυναίκες ως προς τα σωματικά χαρακτηριστικά, αντιλαμβάνομαι την Ισαβέλα ως σοφιστικέ γυναίκα που έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής της μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει εμένα να την περιμένω στο πορνο-δωμάτιο.

Τώρα που επανεξετάζω αυτές τις σκέψεις, με πιάνουν νευρικά γέλια. Τότε όμως με βοήθησαν καταλυτικά για να περάσω πολύ ωραία. Γοητευμένη (λέμε τώρα) από την αινιγματική και απόμακρη (όπως ισχυρίζεται) αλλά καυλο-από/χαυνωμένη (όπως νομίζω εγώ) προσωπικότητά μου, βυθίζεται σε μία ολέθρια πρακτική χωρίς κανόνες και χωρίς αναστολές.

Με γλύφει από την κνήμη μέχρι τον λαιμό παρεμβάλλοντας στρατηγικά σχεδιασμένες μαλάξεις όλης της περιοχής των αρχιδιών. Το παιχνίδι πλέον παίζεται με ακραίο πάθος σε όρια απόλυτης εξουσίας από την πορνο-θεραπεύτρια προς εμένα. Επιλέγει να έρθει από πάνω μου και με κάνει να ξεχάσω ότι είναι αρκετά γεματούλα.

Σύντομα, η Ισαβέλλα θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε αυτό που προστάζει η λογική της και αυτό που πραγματικά ποθεί. Όμως εγώ δεν μπορούσα να περιμένω τις επιλογές της δεδομένου ότι το σπέρμα στη σπερματοδόχο κύστη προκαλούσε υπέρμετρη συμπίεση για να εκτονωθεί βάζοντας σε κίνδυνο ζημιάς τους βολβοουρηθραίους και λοιπούς αδένες.

Παίρνοντας μια τελευταία βαθιά ανάσα, άφησα το συμπαθητικό νευρικό σύστημα να λειτουργήσει αυτόνομα ώστε να προκληθεί έκχυση του κολλώδους αλκαλικού υγρού.

Να συμπληρώσω ότι όταν με ξεκαβαλίκευσε μου τον άρπαξε και μου έριξε ορισμένες ρουφηξιές ως επίλογο της πράξης.

:pipa1:    

mpourdelokatastasi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αλκαμένους 117 ξέρετε εάν είναι ανοιχτό κ πια κορίτσια δουλεύουνε???....

εάν ξέρει κάποιος.....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Η ξανθούλα Βικτώρια που ήταν στο Λεωνίδου 28, ισόγειο, μετακόμισε σε Στούντιο, στο Σπύρου Πάτση 27, με το ίδιο όνομα

ΑΣΤΕΡΑΣ69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές καλό χειμώνα και καλές τσάρκες και καλά βόλια να έχουμε . ξέρει κάποιος που δουλεύει η Μπάρμπωρα που δούλευε στην Αδανών 2 το απόγευμα πήγα και δεν την βρήκα και μου είπαν ότι έφυγε από κει  βέβαια μου έκανε παρέα και ένα ποντική μέχρι  όσο περίμενα στο σαλόνι μάλλον αρουραίος μπορώ  να το πω γιατί ήταν αρκετά μεγάλος 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Διαπιστωσατε μετα το περας της συνεδριας αν ετρεχαν δακρυα απο τα ματια του bakalhs για το χαμενο εικοσαρικο?

Κάθε άλλο...
Του έτρεχαν τα σάλια και οι μύξες, γιατί του άρεσε πάρα πολύ η ευειδής νεαρά.

Με την Ισαβέλλα στο σταυροδρόμι του πόρνου
...

Με αφορμή την ανάρτηση της ως άνω κριτικής από τον κ. farkeli στο παρόν thread, επαναλαμβάνω την άποψή μου ότι είναι λάθος το ότι τα μέλη δεν αναρτούν τις κριτικές τους από μπουρδέλα και στο παρόν thread.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Πετωντας χωρις να αποσυνδεθω...........
πηγα και ειδα οτι:

Λιοσιων αρκετα ανεπτυγμενη και συνεχιζει να αναβει φωτα
Ρεμουνδου και Αλκαμενους νεκρα
Οπως και Διδυμου ενα σκοταδι απεραντο
Στην Περγαμου μονο ανοικτο το κοντα στην Αχαρνων
Φωκαιας τα 25αρια ανοικτα μαζι με το γωνιακο συνολο-παραρτημα
Φυλης ελαχιστα ανοικτα εως τιποτα

Αυτα...

Ειδα μπροστα μου μια τετοια αλλα φορουσε βρακι. :headbang:

Συνημμένα

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 18

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η ξανθούλα Βικτώρια που ήταν στο Λεωνίδου 28, ισόγειο, μετακόμισε σε Στούντιο, στο Σπύρου Πάτση 27, με το ίδιο όνομα
ενδιαφέρον!

ίδιο σώμα προσφέρεται σε 2 διαφορετικά είδη αγοραστικού κοινού
απο την πελατεία της 10ευρης εύφλεκτης ταχείας κυνικής εκσπερμάτισης
στην πελατεία της 50ευρης βραδυφλεγούς αργής ρομαντικής εκσπερμάτισης    

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ΕΛΛΗΣ 3

Ιστορικά στοιχεία ...  :sunglasses:

Αρκετές φορές περνούσα βλέποντας το μπουρδέλο Έλλης 3 και ήταν σαν να μην το έβλεπα. Επίσης είχα δει την Ισαβέλλα μια-δυο φορές και δεν είχα σκεφθεί να βιώσω μια εμπειρία μαζί της ούτε ως συλλεκτική σημασία.

εμένα με αποτρέπει λίγο σωματικά αλλα εχω διαβάσει τα καλύτερα οπότε το ψήνω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
πάντα ενημερωμένος για τις συμπάθειες  σου.... ;) ;)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ενδιαφέρον!

αν και καταλαβαινω το νοημα της δηλωσης σου θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι δεν ειναι το ιδιο να πηδας σε σταβλο για 10λεπτα με την περιρεουσα ατμοσφαιρα στα πιο καλτ της..αλλη φαση το μασαζ και αλλη η βιζιτα...μουνι ειναι ολες..με το ιδιο σκεπτικο καποιος που τρωει πενειρλι με 2,5ευρω ειναι πιο must απο αυτον που θα φαει μια μεριδα ολοκληρη απο οποιοδηποτε φαγητο...και τα δυο απο τον ουρανισκο θα περασουν,,,ας μην ειμαστε ισοπεδωτικοι σε ολα...off topic

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Με αφορμή την ανάρτηση της ως άνω κριτικής από τον κ. farkeli στο παρόν thread, επαναλαμβάνω την άποψή μου ότι είναι λάθος το ότι τα μέλη δεν αναρτούν τις κριτικές τους από μπουρδέλα και στο παρόν thread.
Τα "δικά μας" σωστά άλλοι τα βλέπουν ως λάθη και αντίστροφα. Ως συνήθως προκύπτει μεγάλο μπέρδεμα με τα μπουρδέλα (όπως και στη ζωή εξάλλου)

εμένα με αποτρέπει λίγο σωματικά αλλα εχω διαβάσει τα καλύτερα οπότε το ψήνω.
;)

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
ενδιαφέρον!

αλλα καθαρο στρωμα ποτε δεν καταλαβα βεβαια αν το στρωμα κανει μινιμουμ...........

Συνημμένα

• 50_euro_note-HD.jpg
    50_euro_note-HD.jpg
    173,5 KB · Εμφανίσεις: 21

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αλλα καθαρο στρωμα ποτε δεν καταλαβα βεβαια αν το στρωμα κανει μινιμουμ...........
αν και καταλαβαινω το νοημα της δηλωσης σου θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι δεν ειναι το ιδιο να πηδας σε σταβλο για 10λεπτα με την περιρεουσα ατμοσφαιρα στα πιο καλτ της..αλλη φαση το μασαζ και αλλη η βιζιτα...μουνι ειναι ολες..με το ιδιο σκεπτικο καποιος που τρωει πενειρλι με 2,5ευρω ειναι πιο must απο αυτον που θα φαει μια μεριδα ολοκληρη απο οποιοδηποτε φαγητο...και τα δυο απο τον ουρανισκο θα περασουν,,,ας μην ειμαστε ισοπεδωτικοι σε ολα...off topic

ματαιότης ματαιοτήτων, αγορά αέρα...

αλλά όσο υπάρχει ζήτηση ορισμένων πραγμάτων , θα υπάρχει και προσφορά
έτσι είναι η οικονομία γενικότερα, η οποία εν πολλοίς είναι φούσκα στην ουσία...  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom