Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 185 άτομα (11 μέλη και 174 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ματαιότης ματαιοτήτων, αγορά αέρα...

αλλά όσο υπάρχει ζήτηση ορισμένων πραγμάτων , θα υπάρχει και προσφορά
έτσι είναι η οικονομία γενικότερα, η οποία εν πολλοίς είναι φούσκα στην ουσία...  ;)
τα στουντιο κατα τη γνωμη μου ειναι απατη,το εχω ξαναγραψει,εκει να συμφωνησω σε οσα λες.Στα αλλα δεν ειναι η ιδια αισθηση και ηδονη οτι και να λεμε...

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
ματαιότης ματαιοτήτων, αγορά αέρα...

αλλά όσο υπάρχει ζήτηση ορισμένων πραγμάτων , θα υπάρχει και προσφορά
έτσι είναι η οικονομία γενικότερα, η οποία εν πολλοίς είναι φούσκα στην ουσία...  ;)

Χωρις ζηλιες και φθονο καθως ολοι θα θελαμε παραπανω λεφτα,παραθετω ενα ρητο που θυμηθηκα.........
δεν ειναι δικο μου βεβαια.......

Θεος και λεφτα-Για να καταλαβουμε την γνωμη του Θεου για τα λεφτα
απλα ας δουμε σε ποιους τα εχει δωσει...γυρω μας! :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=9pt]Κατόπιν προτροπής του κ. ΠΥΡΑΥΛΟΥ αναρτώ και την παρακάτω κριτική[/size]

Η επανεξέταση της Αλεξάνδρας

012.gif

Φυλής 2/9/2012 στις 12.30’

ΔΙΔΥΜΟΥ 8 ΟΡΟΦΟΣ

Ιστορικά στοιχεία ...  :sunglasses:

Την συγκεκριμένη πορνο-δέσποινα παρακολουθούσα με σχετικό πλην όμως ελεγχόμενο ενδιαφέρον στα εκάστοτε αμαρτωλά ιδρύματα της γειτονιάς.
Είχε εργασθεί στο Φυλής 65 όροφος, Φωκαίας 19 και κάπου αλλού που δεν μπορώ να θυμηθώ. Είχα σκεφθεί να περάσω μια-δυο φορές αλλά τελευταία στιγμή ένα αόρατο χέρι με τράβηξε προς την πόρτα εξόδου.
Όπως θα αναφέρω και θα εξηγήσω παρακάτω μάλλον έχασα τις προηγούμενες φορές που δεν πέρασα στο δωμάτιο εργασίας.

Σωματικά χαρακτηριστικά...  :sunglasses:

Η Αλεξάνδρα έχει καστανά πλούσια μαλλιά μέχρι λίγο πάνω από την μέση. Αυτή την φορά τα είχε πιασμένα ψηλά σε κότσο, γεγονός το οποίο απετέλεσε την αφορμή να την επισκεφθώ. Δεν έχω ακόμη εξηγήσει με ποια σχέση επιδρά η εικόνα των περιποιημένων μαλλιών στην συγκέντρωση τεστοστερόνης στα αρχίδια (μου). Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής αποφεύγω να διεισδύσω βαθύτερα στο συγκεκριμένο ζήτημα, γιατί φοβάμαι μήπως ανακαλύψω τέτοιες αιτίες που πιθανόν καταστρέψουν αυτήν την παραγωγική και χρήσιμη σχέση.

Για να επανέλθουμε ολοκληρώνοντας τα σωματικά χαρακτηριστικά της Αλεξάνδρας (μας) μπορούμε να πούμε ότι είναι μάλλον μέτρια προς ψηλή, αρκετά λεπτή με καλοστημένο σώμα και συγκριτικά με την Ισαβέλλα του Έλλης 3 που είχα περάσει (επίσης αρκετά καλά) στις 26/8/2012 βρίσκεται σε αναλογία 1/3 ως προς το σωματικό βάρος.  Επίσης έχει μικρά λεμονάτα στητά βυζιά. Προσοχή! εδώ το λεμόνι λειτουργεί θετικά ενώ στην έκφραση το λεμόνι λειτουργεί αρνητικά. Διαθέτει αλλά δεν (τον) παρέχει υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο σε καλοσχηματισμένες διαστάσεις.

Συνοπτική αναφορά για τα γεγονότα του πορνο-δωματίου ... :sunglasses:

Η Αλεξάνδρα μπήκε τσαχπίνικα στο δωμάτιο με κινήσεις Κομανέτσι ή κάπως έτσι. Έβγαλε το σετάκι εσωρούχων και πέρασε έξυπνα και αποτελεσματικά αγγίζοντας με τις τσιτωμένες ρόγες των βυζιών της όλο μου το σώμα με επίκεντρο τους όρχεις, το πέος και ειδικά την βάλανο. Τώρα που το σκέφτομαι, εκτιμώ ότι μάλλον έχει εξασκηθεί αρκετά έτσι ώστε με την ρόγα του βυζιού να καταφέρνει να χαϊδεύει την βάλανο του πέους.

Η περιποίηση της ήταν αρκετή σε χρόνο και κίνηση και ικανοποιητική σε ποιότητα.

Πρώτη στάση επέλεξε να έρθει από πάνω μου.

Αβίαστα, ακούραστα και χαλαρά κράτησε σταθερό παλμό αλλάζοντας με διάθεση συνεργασίας ακόμη δυο στάσεις.

Απομένει να ξαναπεράσω για να επιβεβαιώσω την ποιότητα των υπηρεσιών της.  

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μιλάς για την πρωϊνη φατσούλα με τα πεταχτά δοντάκια και το ταττού πάνω απο τον ποπό; Ωραία καυλίτσα την έχω τιμήσει τέσσερις-πέντε φορες.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
στρατηγε πριν απο 3-4 χρονια την θυμαμαι στο 65 πανω και κατω και εκτοτε δεν ξαναπερασα αν κ για καποιο φεγγαρι την επαιρνα συχνα,πλεον δεν θα ξαναεμπαινα,απο τις παλιες μεταγραφες,ειναι σαν να φερνεις τον Ζε Ελιας να ξαναπαιξει μπαλα μετα απο τοσα χρονια

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
τα στουντιο κατα τη γνωμη μου ειναι απατη,το εχω ξαναγραψει,εκει να συμφωνησω σε οσα λες.Στα αλλα δεν ειναι η ιδια αισθηση και ηδονη οτι και να λεμε...

:offtopic:
Εχω αναπτυξει θεωριες για ολες τις μορφες του αγοραιου ερωτα οπως και για καθε τι στην ζωη.
Για τα στουντιο πιστευω αν και θα το ηθελα με χρονο και οχι με υπηρεσιες του "φερε" σε καθε τι,
οτι δυστυχως δεν γινεται να αναπτυσσεται το προγραμμα χρονικα παραλληλα με το κοστος.
Αυτο γιατι πολυ απλα αν πανε μεσο ορο 4 συνεχομενοι αβυσσαλεοι και την κανουν ορθοπεταλια για 1 ωρα εκαστος
με το σχετικο αντιτιμο,μετα θα ειναι ενα απλο ραμολι και στην διαρκεια του χρονου θα γινει χαρτοπολεμος
απο δυναμικη με αποτελεσμα μηδεν και μια τρυπα αχρηστη,ισως και δυο,γιατι οχι και τρεις;
Και μην σχετιζετε το παραδειγμα με το κουβας-πηγαδι,αυτο ειναι προπαγανδα,η πουτσα ειναι που δεν παθαινει τιποτα
και οχι το μουνι το οποιο γινεται σαν τουνελ.
Οι αγαπησιαρηδες κρατανε γερα ομως.
Τι να κανουμε ομως αφου υπαρχει ελευθερη αγορα; :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Χωρις ζηλιες και φθονο καθως ολοι θα θελαμε παραπανω λεφτα,παραθετω ενα ρητο που θυμηθηκα.........
δεν ειναι δικο μου βεβαια.......

Θεος και λεφτα-Για να καταλαβουμε την γνωμη του Θεου για τα λεφτα
απλα ας δουμε σε ποιους τα εχει δωσει...γυρω μας! :2funny:
δεν είναι θέμα χρημάτων, όλα είναι θέμα ανθρώπου, καλοί μου φίλοι !

ο αγοραίος έρως είναι απλό υποκατάστατο της ουσιαστικής συναισθηματοσεξουαλικής επαφής
είναι μια ενοικίαση έμβιων θηλυκών αντικειμένων αυνανισμού , και όσο πιο "δύσκολος" είσαι
στον αυνανισμό, τόσο πιο πολύ θα πληρώνεις ...

υγ: sorry για το off topic δεν το συνεχίζω , μην δυσανασχετείτε  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
δεν είναι θέμα χρημάτων, όλα είναι θέμα ανθρώπου, καλοί μου φίλοι !

ο αγοραίος έρως είναι απλό υποκατάστατο της ουσιαστικής συναισθηματοσεξουαλικής επαφής
είναι μια ενοικίαση έμβιων θηλυκών αντικειμένων αυνανισμού , και όσο πιο "δύσκολος" είσαι
στον αυνανισμό, τόσο πιο πολύ θα πληρώνεις ...

υγ: sorry για το off topic δεν το συνεχίζω , μην δυσανασχετείτε  ;)
ο λίγος σου πάντως είναι καλα δομημένος,με ωραία επιχειρήματα και δείχνεις φθλοσοφημενος για 20 χρόνων παλλικαρι. Εύγε...

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
εσύ καλά κάνεις και ζητάς συγνώμη , αλλά άλλοι θα συνεχίσουν......... ;)

Μουα;πηγα και ειδα και δεν εχει τιποτα και το εριξα στην φιλοσοφια επωφελουμενος της καταστασης... :2funny:

Επισκέπτης
Η ξανθούλα Βικτώρια που ήταν στο Λεωνίδου 28, ισόγειο, μετακόμισε σε Στούντιο, στο Σπύρου Πάτση 27, με το ίδιο όνομα
μιλαμε οτι το δουλεμα που τρωνε οι ντροπαλοι-ξηπασμενοι-νεοταξιτες μπουρδελιαρηδες του 50αρικου ειναι ανευ προηγουμενου!
τουλαχιστον παλια πηγαιναν οι καλες τωρα τους σερβιρουν οτι να ναι στο 50αρικο!!!!
πλεων πανε και τις πολυ μετριες!
μακαρι το κοριτσακι να πιασει και να καθιερωθει στο 50αρικο, αλλα ειναι κοροιδια.
βεβαια τους αξιζει αφου πανε και πληρωνουν οτι γαμαει ο απελευθερωμενος-συνηδιτοποιημενος-ρεαλιστης μπουρδελιαρης με 10-20 ευρω και με εξτρα αυτοι πληρωνουν 50 ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!
αυτης θυμαμαι της ειχα δωσει 15 με ακαποτο τσιμπουκι και ηταν και ψιλοφολα και τωρα το ακαποτο θα κανει τουλαχιστον 70.χααχαχαχαχαχα

αλλα οπως εχω ξαναπει ο μονος λογος για να πας σε στουντιο (εκτος απο εξεραιτικες περιπτωσεις π.χ. αννα σερβα) ειναι
1)για να νομιζεις οτι δεν γαμας πουτανα σε μπουρδελο αλλα σε στουντιο (για αυτο τα λενε και ετσι)
2)επειδη δεν εχεις παει σε μπουρδελο και νομιζεις οτι ολες οι πουτανες ειναι σαν της ζανα (respect) και ολα τα μπουρδελα σαν το κολοκυνθους 38 (respect)

οσο για τον χρονο ειναι κοροιδια γιατι δεν νομιζω η βερονικα να καθετε τον 5απλασιο χρονο μεσα (δηλ περιπου 50 λεπτα)

ο χωρος ειναι μεν καλυτερος αλλα αφενος ειμαστε μπουρδελιαρηδες και εχουμε αναγκη το βρομοσεντονο.
και αφετερου η διαφορα 40 ευρω για ενα δωματιο ειναι αστεια γιατι σε καλο χοτελ να πας θα παρεις με 20-25ευρω δωματιο για 3-4 ωρες και οχι για 15 (το πολυ λεπτα) με 40!!!
για το επιπεδο των κοριτσιων... γελαω!!!

παραδειγμα ο ορεστηςκου που μετα τις πρωτες επισκεψεις του στα μπουρδελα εγραψε οτι εννιωσε μαλακας που πληρωνε.

και τελειωνω με 2 αποσπασματα απο τον grindcorefucker
"γιατι το μεταξουργειο ειναι επαναστατικο μαγκες ειναι το "ανταρτικο" των μπουρδελων ειναι η αργεντινη του ερωτα εμεις οι γαμιαδες των 10-15 ευρο ειμαστε οι "αντιμνημονιακοι" κ αυτοι που γαμανε σε στουντιο κ βιζιτες ειναι το δντ ειναι οι νεοφιλελευθεροι κ καποια μερα θα βρεθουν ξυλοφορτομενοι στο μεταξι κ θα τους κατουρανε πακιστανοι"
"ακριβες πουτανες αρωματισμενοι φαγκατοι βιζιταδωροι ερχοντε κρεμαλες!!!HASTA LA (ΠΛΑΤΕΙΑ) VICTORIAς SHIEMPRE!"

Επισκέπτης
"γιατι το μεταξουργειο ειναι επαναστατικο μαγκες ειναι το "ανταρτικο" των μπουρδελων ειναι η αργεντινη του ερωτα εμεις οι γαμιαδες των 10-15 ευρο ειμαστε οι "αντιμνημονιακοι" κ αυτοι που γαμανε σε στουντιο κ βιζιτες ειναι το δντ ειναι οι νεοφιλελευθεροι κ καποια μερα θα βρεθουν ξυλοφορτομενοι στο μεταξι κ θα τους κατουρανε πακιστανοι"
"ακριβες πουτανες αρωματισμενοι φαγκατοι βιζιταδωροι ερχοντε κρεμαλες!!!HASTA LA (ΠΛΑΤΕΙΑ) VICTORIAς SHIEMPRE!"

ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΠΟΥ ΧΑ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Οποιος εχει λεφτα για πεταμα ας παει να γαμισει και ελλεηνιδες απο τα night clubs ακριβη ταριφα εχουνε και αυτες! εμεις μεχρι τοτε θα γαμαμε στα τρισαθλια,θεοβρωμικα,απαξιωμενα,χυλιο χιμενα στρωματα με τα δωματια να σκυλοβρωμανε ποδαριλα και χυσαριο !!!!!  παλουκομα στους πιρφορυς που χαλανε την πιατσα!!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
03/09 γυρω στης 21:00 ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ακομα και το studio στην φυλης..!Τι γινεται ρεεεε?????

Επισκέπτης
03/09 γυρω στης 21:00 ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ακομα και το studio στην φυλης..!Τι γινεται ρεεεε?????

Για τον ιδιο λογο που η γαμιολα φακλανα ελεηνιδα-φεμηνιστρια αντι να παει να δουλεψει σε μπουρδελο και να βγαλει λεφτα με τον ιδρωτα της καθεται και τα τρωει απο πιρφοροπλικτους αγαπουληδες.. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

bourFan

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι ηταν και αυτο χθες??  Ολα μα Ολα κλειστα στις 8.30 το βραδυ.... Φυλης και Μεταξι....να ψαχνουν ολοι σαν τρελοι....
Μια ομαδα 10 πιτσιρικαδων να καθονται ξενερωμενοι σε κατι σκαλια στη Φυλης με τα μουτρα ως το πατωμα... ποιος ξερει απο που ειχαν τραβηχτει...και οι βρωμιαρες στις πιατσες να το εχουν ψιλιαστει και να ζητανε 30+10 ....  Γιατι ρε παιδια ηταν ολα κλειστα χθες τετοια ωρα....???  :huh:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Τι ηταν και αυτο χθες??  Ολα μα Ολα κλειστα στις 8.30 το βραδυ.... Φυλης και Μεταξι....να ψαχνουν ολοι σαν τρελοι....
Μια ομαδα 10 πιτσιρικαδων να καθονται ξενερωμενοι σε κατι σκαλια στη Φυλης με τα μουτρα ως το πατωμα... ποιος ξερει απο που ειχαν τραβηχτει...και οι βρωμιαρες στις πιατσες να το εχουν ψιλιαστει και να ζητανε 30+10 ....  Γιατι ρε παιδια ηταν ολα κλειστα χθες τετοια ωρα....???  :huh:

Γαμισετα τυπε...και γω κατα τις 10 που πηγα κλειστα...Καποιοι λεγαν οτι μολις μπει ο Σεπτεμβρης θα φτιαξουν τα πραγματα αλλα τελικα @@...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλά.....κούνα τους ένα 20€,μέσα στα μούτρα και θα σου πω εγώ....... Το έκανα εγώ πριν μια εβδομάδα και έπιασε.......όχι σε μαύρη,φαντάσου...... :knockinb:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Σήμερα το πρωί 9:00 στην Φυλής οι εξής αγουροξυπνημένες

Διδύμου 8Α μία ψηλή μελαχρινή με στητό στήθος μέσα από το δίχτυ (Αλεξάνδρα??)
Διδύμου 8Β η Ασημίνα milfάκι ελληνικό έμοιαζε (ελληνικά καθαρά)
Διδύμου 18 η αρχαία Αντριάνα χρόνια είχα να την δω ... έσπασε
Φωκαιας 25Β η Αννα ή Ευα (δεν θυμάμαι) με μικρό στηθάκι χαλαρό και ψωμάκια και κοιλίτσα στην περιφέρεια
Φωκαίας 19 μελαχρινή με στρογγυλό σφιχτό στήθος

και πιο μετά κατά τις 10:00 Μετάξι

Κολωνού 32Β η ψηλή με τα ελαφρώς πεσμένα στήθη
Κολωνού 32Α η Ντιάνα η πονηρόφατσα
Κολωνού 30Β η μελαχρινή με την ξυνή φάτσα σήμερα έσπασε ένα πικρό χαμόγελο
Κολωνού 27Β η ξανθούλα με το 1,5 στηθάκι και την ρογίτσα που πετά ... θέλω καποια στιγμή να την πάρω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom