Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 307 άτομα (25 μέλη και 282 επισκέπτες)

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Καλησπερα,σημερα το μεσημερι κατα τις δυο + βρισκομουν κατω
στο Μεταξουργειο σε γρηγορη τσαρκα,εκει ειδα πολλα αλλα θα πω μονο λιγα ετσι για την αναφορα...
Στο 46α Ιασωνος ειδα την γνωστη σας Λουμινιτσα με το ξανθο ατιμελητο μακρυ μαλλακι
που την ψαχνανε καποιοι.
Γελαστη με υποδεχτηκε αλλα την εκανα με ελαφρα...
Στο 46β διπλα ειδα την νεαρη Αλεξια με 1,70 μποι οπου την κερασα ενα γαμησακι.
Μελαχρινη με ισιο μαλλι και ωραια ματια,καλο βυζακι και αφρατο κωλο
τον οποιον και δινει με 15 ενω αν καποιος θελει απλο προγραμμα αυτο τιμαται στα 10.
Αρκετα συμπαθητικο προσωπο,οχι κουκλα αλλα μου δημιουργησε καυλα η φατσα της
καθως στο σεναριο που εφτιαξα γρηγορα την εκανα μικρη χωριατοπουλα που τρεχει στο λιβαδι σε καποιο
μακρινο χωριο και εγω ο γιδοβοσκος που της την επεσα.Απλη και λιτη μεσα στο δωματιο.
Ισως γραψω κριτικη αν και μου την βαρεσε(οχι η κοπελα) γιατι μετα στο 33 ειδα μια νεγρα φοβερη
πολυ νεανικη  μουναρα την οποια εχω βαλει στο ματι αν την ξαναπετυχω.
Επρεπε να παω εκει,πραγματικα ειναι απο τις μαυρες που σπανιζουν.
Χαμογελο πολυ ζεστο και σωμα τουμπανο υψους γυρω στο 1,70.
Σε αυτη μου βγηκε πιο ωραιο σεναριο,την φανταστηκα με λευκο τρυπιο παντελονι σκλαβιας
να κουναει την κωλαρα της σε ρυθμους σαλσα στα αφεντικα της
στον ορυζωνα και εγω να καπνιζω σαν τον μαλμπορο μαν ερχομενος να την ελευθερωσω
με τιμημα την τρυπα της πανω σε ενα ξεδοντιασμενο αλογο.
Στα 10 κλασσικο και φιλακια εκτος απο κωλο ειπε η τσατσα.
Στο 37α συναντησα μια ξανθια με ισιο μαλλι σχετικα νεα που δεν ειχα ξαναδει
με ωραιο σωμα καμπυλωτο αρκετα και βαρυ βυζι αλλα καπως στριφνη.
Κλασσικο στα 10 ειπε η τσατσα.
19 στο πανω της Ιασωνος ειδα μια ευχαριστη ψηλη παρουσια με σκουρο καστανο μαλλι
καρε και ωραιο βυζακι με αρκετα καλο κωλο.
Το προγραμμα ηταν στα 10 ευρω κλασσικο.
Στην Κεραμικου δεν καθησα να ασχοληθω και πολυ και με τριπλα στον εαυτο μου
σαν αλλος Καρλος Βαλντερααμα πηγα στο Κολωνου 11 στο δεξι πανω οπου ηθελα να δω
αν η ομορφη κοπελα με το μελαχρινο ισιο μαλλι,κοντη σε υψος ηταν εκει.
Ναι λοιπον...ηταν εκει,ωραιο μεγαλο βυζι,πολυ αμιλητη και σοβαρη στο σαλονι.
Ωραιο κωλο τον οποιο ομως δεν δινει ποτε,στο παρελθον την εχω επισκεπτει
και εχω να βεβαιωσω οτι δεν βιαζεται καθολου-μα καθολου μεσα στο δωματιο
Το προγραμμα τιμαται στα 10 ευρω και ειναι κλασσικο με φιλακια.
Στην συνεχεια συναντησα την Πειραιως οπου και χαθηκα περπατωντας
και φτανοντας μεσα στην Βαρβακειο που σχεδον ειχε κλεισει ολοκληρη.
Ενας φωναζε με νευρο  "4 ο κολιος",εφυγε ο Αυγουστος και ξεφτυλιστηκε
φαινεται αυτο το ψαρι. :grin:

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Έλα ρε....η πολύ αδύνατη Αλβανίδα,από την Σερβία...... :2funny: Τίμια πάντως,την έχω πάρει πολλές φορές... :knockinb:

:2funny: :2funny:
Τωρα θυμηθηκα,15 κιλα βρεγμενη σε βαρος με βυζι πινεζα,την βρηκα απο τις κριτικες.
Εχω την εντυπωση οτι εχει περασει και απο Μεταξουργειο αλλα δεν την εχω παρει ποτε.
Θεμα γουστου,οχι κατι αλλο,thanks παντως.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:2funny: :2funny:
Τωρα θυμηθηκα,15 κιλα βρεγμενη σε βαρος με βυζι πινεζα,την βρηκα απο τις κριτικες.
Εχω την εντυπωση οτι εχει περασει και απο Μεταξουργειο αλλα δεν την εχω παρει ποτε.
Θεμα γουστου,οχι κατι αλλο,thanks παντως.
Γουστάρουμε κόκαλα............. :2funny:

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
στο 33 ειδα μια νεγρα φοβερη
πολυ νεανικη  μουναρα την οποια εχω βαλει στο ματι αν την ξαναπετυχω.
Επρεπε να παω εκει,πραγματικα ειναι απο τις μαυρες που σπανιζουν.
Χαμογελο πολυ ζεστο και σωμα τουμπανο υψους γυρω στο 1,70.
Σε αυτη μου βγηκε πιο ωραιο σεναριο,την φανταστηκα με λευκο τρυπιο παντελονι σκλαβιας
να κουναει την κωλαρα της σε ρυθμους σαλσα στα αφεντικα της
στον ορυζωνα και εγω να καπνιζω σαν τον μαλμπορο μαν ερχομενος να την ελευθερωσω
με τιμημα την τρυπα της πανω σε ενα ξεδοντιασμενο αλογο.  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:zfuck: Τωρα Φυλης Φωκαιας Αγκυρας ΑΝΟΙΧΤΑ
Γυρισε ηΑλεξανδρα το τσουτσουνι στο Φ65β
ειναι καβλα ο τυπος!!!
ο φαρκελι καθιερωσε το φωτο-ρεπορταζ
και ο χλεχλε τις live ενημερωσεις!

αντε σε λιγο καιρο θα ανεβαζουμε και live-stream απο τα στενοσοκακα της πιατσας!!!

υ.γ. μ αρεσει που ελεγε η αλεξανδρα οτι βαρεθηκε και δεν θα ξαναρθει!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
για να κλεισει καλα το 2011 την πηρα παρτουζα με την Τζουλια που ειναι βραδυ με την κωλαρα,στο Φυλης59 επανω,αντεχει οχι απλα σε σφυροκοπημα..εβριζε και με παροτρυνε να την πηδαω δυνατα,μια φορα την ειχα παρει και στο 65μονη της και παλι τα ιδια..ειναι αντοχης και προτεινεται για ΄΄σπασιμο΄΄...ξεπατωστε το οσο μπορειτε το καυλακι..συμμετεχει με λιγα λογια..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
μετα απο καιρο στην Βικτωρια στο Αλκιβιαδου16 Γ μπουκι-gag-cif...

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
     καλημερα σε ολους. γραφω για την χθεσινοβραδινη μου επισκεψη στις 30/08/2012 στα στενα δρομακια του μεταξουργιου. πηγα με την μηχανη για μια επιλεκτικη τσαρκα με σκοπο να καταθεσω αν εβρισκα κατι καλο. αφου γυρισα καποια μπουρδελακια στην περιοχη αποφασισα να περασω με την τζουλια η γιουλη για οσους δεν την ξερουν .δουλευε και παλαιοτερα στο εξηκιου οπως επισης και στο διδυμου 16 με το ιδιο ονομα.στο διδυμου 16 την πετυχα για πολυ λιγο σε αυτον τον οικο. τελευταια μαλλον σταθεροποιηθηκε σε αυτο της κολωνου 47 το αριστερο οπου εγινε και η χθεσινοβραδινη μου καταθεση. ωρα περιπου 23.45. περναω βλεπω την τζουλη δινω το δεκαευρω και να μαι στο δωματιο να την περιμενω. το δωματιο δυστυχως χωρις κλιματιστικο με ενα ανεμιστηρα στον τοιχο. η ζεστη μεσα αφορητη.μεγαλη μαλακια.μετα απο 5 λεπτα ηρθε και η τζουλη. για οσους δεν την ξερουν η τζουλη ειναι μια μπαμπατσικια 35 αρα περιπου γκομενα νταρντανα με ολη την σημασια της λεξης.αλλα παρολα αυτα εχει ωραια και μεγαλη καλοδιατηρημενη κωλαρα.μεγαλους βυζους και μελαχροινη με μαλλι μεχρι τους ωμους με αφελειες.κανει ωραιο τσιμπουκι με τρελα.δυνατα ρουφηγματα και πολυ παιχνιδι με τον πουτσο.επισης δινει και γλωσσοφιλα.εχτες με πλακωσε στα φιλια και επιασα μια γλυκαναλατη γευση μεσα στο στομα της. την εστησα για να την παρω πισωκολλητα οπου αφου με ειχε φτιαξει αρκετα με τα προκαταρκτικα τριψιματα φιλια και τα λοιπα δεν καταφερα να το παρατεινω και πολυ. συν της κωλοζεστης. συμπερασματικα για τριτη φορα που την δοκιμαζω αρκετα καλη και αμα σε ξερει ακομα καλυτερη.θα την ηθελα ομως σε αλλο μπουρδελο με καλυτερο χωρο κτλ.
      φευγοντας με την μηχανη ξαναπετυχα παλι αυτο το κωλοπεριπολικο που αραζει γωνια μεγαλου αλεξανδρου και κολωνου. οσες φορες τους εχω δει που τσαρκαρω ολο με κοιτανε περιεργα.ιδιως ο ενας απο τους σκατομπατσους ο οποιος κανει και βολτες στο δρομο εκει γυρω.ετσι για του την σπασω πλακωθηκα λοιπον στα drifts και τα γλυστρηματα με την μηχανη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλο πραμα να τους τρελαινεις ρε παιδακι μου :grin: :grin:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
επισης ηθελα να ρωτησω τι λεει αυτη η αλεξια .νομιζω την εχω δει στο ιασωνος 27α και στο ιασωνος 44 το δεξι. βραδια την εχω συναντησει εκει :huh: σαν γκομενα μεσα στο δωματιο ειναι καλη η ειναι καμια καριολοξεπετα και αυτη? ρωταω γιατι και τις δυο φορες που την εχω βρει σε βραδινες βαρδιες που δουλευει παρεα με συναγωνιστη που ειχαμε βγει για τσαρκα μου την ειχε πεσει περιεργα στο σαλονι .την πρωτη φορα μπαινω στο μπουρδελακι σε αυτο της ιασωνος 27 α αργα το βραδακι και εκεινη την ωρα εβγαινε μια παρεα απο ελληνες.οποτε με το που με βλεπει κανει μπροστα στα παιδια 'πσσσσσσ οοοπα ηρθαν οι ασπροι' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: την κοιτανε λοιπον και αυτοι περιεργα και τι απανταει ο ενας απο αυτους? :grin: μα καλα εμεις τι ειμαστε μαυροι??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εκλασα στο γελιο λεμε :2funny: :2funny: καυλιαρικο γκομενακι φαινεται μελαχροινη γυρω στο 1.68-1.70 με μακρυ μαλλι που το ριχνει μπροστα. την εχω βαλει στο ματι :knockinb: :knockinb: αν κανενας την εχει δοκιμασει και αξιζει παρακαλω να ριξει τα φωτα του. ευχαριστω :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
για να κλεισει καλα το 2011 την πηρα παρτουζα με την Τζουλια που ειναι βραδυ με την κωλαρα,στο Φυλης59 επανω,αντεχει οχι απλα σε σφυροκοπημα..εβριζε και με παροτρυνε να την πηδαω δυνατα,μια φορα την ειχα παρει και στο 65μονη της και παλι τα ιδια..ειναι αντοχης και προτεινεται για ΄΄σπασιμο΄΄...ξεπατωστε το οσο μπορειτε το καυλακι..συμμετεχει με λιγα λογια..
Όντως,αντέχει.......τι γαμήσι που της έχω ρίξει και εγώ! :fuck2:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
Δεν κοιτάνε εσένα περίεργα.

Τα νεύρα τους έχουν.

και επειδη εχουν αυτοι τα νευρα τους δηλαδη, θα κοιτανε παραξενα εμενα που παω να κανω την βολτα μου? αμα δεν τους αρεσει το μπουλο. να αλλαξουν επαγγελμα,αντε απο δω χαμω

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Βαριά βαλίτσα σου έκοψε το χέρι
και φορτωμένη γέρνεις ως τη γη
μα πιο πολύ στην τσέπη σου βαραίνει
ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή

Κάποτε απαιτείται (πλέον) να πηδάμε και να μιλάμε λιγότερο ...  :cheesy:

Όπως ο Χατζιδάκις νόμιζε ότι είναι δεξιός αλλά τελικά προέκυψε να είναι αριστερός (... νομίζω)

xatz+theod.jpg

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
     καλημερα σε ολους. γραφω για την χθεσινοβραδινη μου επισκεψη στις 30/08/2012 στα στενα δρομακια του μεταξουργιου. πηγα με την μηχανη για μια επιλεκτικη τσαρκα με σκοπο να καταθεσω αν εβρισκα κατι καλο...
Ωραίος !!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πως εχει μεταλλαχθει ετσι η βικτωρια, σα το αλιεν κοντευει να γινει
:2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ξημερωματα Σαββατου μετα απο καιρο γουσταρα μια βραδυνη μεταξενια καλτιλα,ντου σε 2-3,παρκαρισμα επι της Λεωνιδου(ενα σκουροχρωμο καθαρματακι πειραζε ενα μηχανακι και με το που παρκαρα-καθοτι αποτομα και ξαφνικα στα αριστερα του δρομου τα εχασε και το παρατησε-κατεβηκα Ιασωνος
33 επανω μια ξανθια με κωλο και φατσα τραβελε λιγακι χωρις να σημαινει και πως ειναι,σγουρα μαλλια,γαμψη μυτη στο 10αρικο,ο τσατσος ειχε λιβανισει κανονικα στο 1Χ1 σαλονακι και μεχρι την εισοδο νομιζες οτι εμπαινες σε εκκλησια,μυριζε και για ''σοκολατιτσα΄΄ και τον ρωτησα αν εσκασε κανα μπαφο,
Στο 33 στο υπογειακι παιχτηκε το εξης σκηνικο,μαυρουλα εμφανιστηκε με μαλλι κομμωτηριου και μιας και ολοι εφευγαν και ελεγαν ''μην πας μαυρη ειναι'' απαξιωνοντας την κατεβηκα τα 3 πορνοσκαλακια και με χαμογελο συστηθηκε ως Βαλεντινα---πρωτοτυπο ονομα για μαυρη---για να μην τα πολυλογω επειδη την εβλεπα να χουφτωνει και οι χειλαρες της να μου υποσχονται ''βαθυ λαρυγγι'' της ειπα απο την αρχη στο σαλονι οτι οι μαυρες ολο υποσχονται και τελικα δεν κανουν σχεδον τιποτα--μιλαγαμε στα αγγλικα,υποσχεθηκε καλη gfe πιπα-οπως και εκανε κανα 10λεπτο και 5 την πηδηξα στα 4  :zfuck: και ιεραποστολικα-μου εδωσε και τηλεφωνακι για βιζιτα φαση- :rolleyes:
Για μαυρη αρκετα καλο σερβις.Δεν εκανε παπαδες αλλα μια απιστευτη ζουμερη μπουκα αφου σε καποιες φασεις ανοιγε σαν κροκοδειλος το στομα και τον καταπινε-ωραιο και στητο κωλαρακι που εφαγε τα μπατσακια και βυζαρες τουλαχιστον 5αρι... :boobies: .Σκεφτομαι  να την γαμιαρω και εκτος για καμια ωρα με τιμη σωστη αφου για 2ωρο μου ειπε 150.Με λιγοτερα ισως αφου βρεθηκαμε και γειτονες...απιστευτη ανακαλυψη στο Μεταξι,αυτα απο το μετωπο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom