[size=11pt]
Βραδινή τσάρκα στο Μεταξουργείο[/size]
Από καιρό είχα αποφασίσει ν' αρχίσω απογευματινές και βραδινές τσάρκες στους οίκους της Αθήνας, μιας και οι μοναδικές φορές που επισκέφτηκα σπιτάκια νύχτα, ήταν στις εξορμήσεις μου στη Λάρισα, στο Βόλο και στη Θεσσαλονίκη.
20:45-22:05 (απογευματινή βάρδια)
Κεραμεικού
13: Ο χονδρός τσάτσος, κάνοντας φασίνα στο σαλόνι, μου είπε ότι δούλευε η Χριστίνα στη θέση της Λόλας. Αργούσε όμως και έφυγα.
13Α: Η τσατσά άρχισε αμέσως "Το κοριτσάκι μου έχει ωραίο τσιμπουκάκι, πισωκολλητό στα γόνατα, φιλάκια στα βυζάκια"
Βέβαια ήταν δύο τα κοριτσάκια. Η Αννέτα, ψηλή, με ίσια μαύρα μαλλιά μαζεμένα σε αλογοουρά, όμορφο πρόσωπο με ανατολικοευρωπαικά χαρακτηριστικά, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί, κωλάρα και χυτά πόδια, την οποία είχα συναντήσει και στην πρωινή μου τσάρκα της 28ης Ιουλίου και η Βέρα, επίσης μελαχρινή, αλλά πιο κοντή, με γλυκό προσωπάκι, μεσαίο στήθος και σώμα με πιασιματάκια.
Απλό πρόγραμμα στα 10 και για τις δύο.
15Α (όροφος): "10 ευρώ. ΚΩΛΟ, μουνί, πάνω, κάτω..." μου ανκοίνωσε η υπηρεσία για την Ντανιέλα, η οποία χαιρέτησε μ' ένα...
-Γειά σου αγάπη!
Επρόκειτο για νεαρή, με μαύρα πλούσια μακριά μαλλιά κάτω από τους ώμους, πρόσωπο με λεπτά αλλά αδιάφορα χαρακτηριστικά, αδύνατη, με μεσαίο στητό στήθος και ωραίο κωλαράκι.
15Β (ισόγειο): Εμφανίστηκε η Ερρικα η λατερνατζού, που είχα πάρει στο Ιάσονος 30Β. Τραυματική εμπειρία. Βλέπε
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%88%CF%81%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1/listingid:391/] εδώ[/url]. Απλό στα 10.
Κολωνού
11 (όροφος): Ο τσάτσος με καλησπέρισε και άρχισε αμέσως, "Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, από πάνω από κάτω, 69, ελεύθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις, μόνο για 10 ευρώ. Ελα κούκλα μου!"
Η κούκλα ήταν η μελαχρινή νεαρή Σοφία. Κοντούλα, με τα μαλλιά μαζεμένα πίσω στο κεφάλι, τσιγγανοειδές πρόσωπο με τσιμπουκόχειλα και μεγάλα μάτια, μεσαίο στήθος.
11 (ισόγειο): Η τσατσά μου παρουσίασε την Ζαλίνα ή Αλίνα. Ψηλή κοπέλα, με τα μαύρα της μαλλιά μαζεμένα πίσω στο κεφάλι, κοριτσίστικο χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Φορούσε λευκά εσώρουχα.
Απλό στα 10.
11 (υπόγειο): Ψηλή μελαχρινή με μαλλιά έως τους ώμους, πρόστυχο χαμογελαστό πρόσωπο με έντονα χείλη, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα. Απλό στα 15. Ονομα δεν είπε.
27Γ (υπόγειο): "10 ευρώ είναι. Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, 69, από πάνω"
Η Αννα, μία ξανθιά με μακρυά μαλλιά, πρόσωπο που δε μου άρεσε και παχύ σώμα, με μεγάλο στήθος, στεκόταν βαριεστημένα πίσω από την υπηρεσία τα δευτερόλεπτα που ανακοίνωνε το πρόγραμμα. Στη συνέχεια αποσύρθηκε στα ενδότερα.
27Α: "Το αστέρι! 10 ευρώ αγάπη μου. Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, κανονικές στάσεις, ανεβαίνει από πάνω και από κάτω εάν θέλεις και δεξιά και αριστερά...
-Χα, χα, χα...Η Λαρίσα. Ξανθιά με ίσιο μακρύ μαλλί έως τους ώμους, όμορφο προσωπάκι, μεσαίο στήθος που εάν παρατήρησα καλά στον αριστερό μαστό φέρει δερματοστιξία που εικονίζει "πατούσες". Λεπτή με ωραίο κωλαράκι.
-Δέκα ευρουδάκια, πέρνα θα περάσεις καλά. Συνέχισε η υπηρεσία.
32Α: "Είναι στο δωμάτιο η κοπελιά" Πολύς κόσμος. Εφυγα.
32Γ (υπόγειο): Περιμένοντας, ρώτησα τον νεαρό αλλοδαπό τσάτσο εάν το πρόγραμμα είναι το απλό.
-Ναι, με ισπανικό και 69. Διευκρίνισε.
Το σαλόνι, καθώς και ένα από τα δωμάτια που είδα, ήταν αρκετά φωτεινά, από τα πολλά σποτάκια στο ταβάνι. Από τα ηχεία ακουγόταν το τραγούδι "Ησουν είκοσι χρονών".
Η Συλβάνα εμφανίστηκε μετά από λίγο. Ξανθό ίσιο πλατινέ μαλλί έως λίγο κάτω από τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κορμάρα! Κωλάρα! Και μπουτάρες!
32Β: Η υπηρεσία έδιωξε δύο αλλοδαπούς συναγωνιστές επειδή "δέχονται μόνο Ελληνες".
Στο σαλόνι εγώ και μία παρέα από νεαρούς ομοεθνείς.
Η κοπέλα, πιτσιρίκα με μαύρο μεζ μακρύ μαλλί κάτω από τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι, εμφανίστηκε μετά από δυο τρία λεπτά και καυλάντησε με τα παιδιά. Αφησα τη νεολαία να κάνει τα δικά της και αποχώρησα διακριτικά.
30Β: Η Ιωάννα. Την είχα συνατήσει και σε πρωινή μου τσάρκα...
"Ψηλή, κοντά στο 1,70.
Μαύρο πλούσιο ίσιο μαλλί αρκετά κάτω από τους ώμους. Πρόσωπο καθαρό με λεπτά φρύδια, γατήσια μάτια, γαλλική μυτούλα, σαρκώδη χείλη. Αλλά δυστυχώς πολύ σοβαρό.
Μακρύς λαιμός.
Λεπτό σώμα, με μεσαίο προς μεγάλο στητό στήθος και ευμεγέθεις θηλές.
Κόσμημα στον αφαλό.
Κωλάρα! Φορούσε ένα στρινγκάκι.
Χυτά πόδια."
...μαζί με μία άλλη όμορφη μελαχρινή και πιο κοντή κοπέλα, με καλό σώμα, μεσαίο στήθος και ωραίο κωλαράκι.
Απλό στα 10.
Ιάσονος
30Α: Πολύς κόσμος. Δεν περίμενα.
30Β: Η υπηρεσία μιλούσε στο κινητό έξω. Περίμενα μερικά λεπτά μόνος στο σαλόνι και αποχώρησα. Η τσατσά μιλούσε ακόμα.
31 (Hostel): Απλό πρόγραμμα στα 10, για τη χοντρή και με ξυρισμένο κεφάλι νέγρα Σόνια.
33: Η Νατάσσα. Νεαρή μαύρη με πλούσιο στήθος. Απλό στα 10.
36: Αυτή τη φορά δε συνάντησα gilf ή milf με στραβά πόδια, αλλά την Αλεξάνδρα. Μία χαμογελαστή μελαχρινή, με ίσια μαύρα μαλλία λίγο κάτω από τους ώμους, μεγάλα μάτια και ανάγλυφα χείλη, μεσαίο στήθος και σώμα μέτριου ύψους με πιασίματα.
Απλό στα 10.
37Α: "Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, από πάνω, 10", για την έτερη εταίρα συνονόματη. (Αλεξάνδρα)
Με ξανθό κοντό σγουρό μαλλί, άγριο πρόσωπο, κοντούλα, λεπτή και με μικρό στήθος . Φορούσε ένα λευκό διχτυωτό εφαρμοστό ρούχο.
43: "Τσιμπουκάκι, μουνάκι, ΚΩΛΟΣ με 10 ευρώ"
Η Χριστίνα ήταν μία λεπτή, μελαχρινή, όμορφη νεαρή κοπέλα (ίσως τσιγγάνα) με μικρό στήθος, αλλά ωραίο κώλο.
46Γ: Μία νεαρή καστανή, με ίσια μακριά μαλλιά έως κάτω από τους ώμους, ωραία χείλη και εκφραστικά μάτια, με μέτριου ύψους σώμα, πιασίματα και μεσαίο στήθος, ανακοίνωσε απλό στα 10 και ΚΩΛΟ στα 15.
44 (με τα σκαλάκια): Η 21χρονη Αλεξία από τη Ρουμανία, με μακρύ μαύρο μαλλί, όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο, μικρό στήθος και καλό σώμα, πρόσφερε απλό στα 10 και ΚΩΛΟ στα 15.
Περδίκκα
3Α (αριστερά): Απλό στα 10 για τη milf Ντενίσα. Ξανθό μακρύ μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο, αλλά πεσμένο στήθος. Χαμογελαστή.
3Β (δεξιά): Η υπηρεσία παρουσίασε μία ξανθιά με κοντό μαλλί, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος και καλό σώματακι που άκουγε στ' όνομα Μαρία. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου
20 (υπόγειο): Η Βίκυ. Ξανθό μαλλί έως τους ώμους, μέτριο νεανικό πρόσωπο, μικρό στήθος, λεπτό ωραίο κορμάκι. Απλό στα 10.
17: Μία ψηλή, ογκώδης και πολύ μέτρια στο πρόσωπο μελαχρινή, πρόσφερε γυμνό τελειωτικό στο στήθος στα 10 ευρώ.
22Β: Η μαυρομακρυμαλλούσα Ιωάννα, με ωραίο μεγάλο στήθος και καλό κώλο με λίγη κυτταρίτιδα, έκανε φούλ πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
22Α: Απλό στα 10 για τη Μάρι από τη Ρουμανία.
Επρόκειτο για μία μέτριου ύψους γεροδεμένη κοπέλα, με μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί, γλυκό χαμογελαστό πρόσωπο, μεγάλο στήθος. Καλή μου φάνηκε, οπότε της έδωσα το δεκάρικο και με πέρασε στο δωμάτιο...
Θ' ακολουθήσει κριτική.
Τελικά, η βραδινή τσάρκα έχει άλλη μαγεία. ;)