Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (26 μέλη και 237 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295

Επισκέπτης
σορυ αλλα ποτε θα σταματησει αυτη αη ακυρη συζητηση για την τιμη στη Φυλης? δε θα με χαλαγε να ειναι και 5 ευρω αλλα το να απαιτει καποιος να πεσει η τιμη οταν οι τιμες ως γνωστόν διαμορφώνονται βαση προσφορας/ζήτησης σε μια αγορα ελευθερη, ειναι τουλαχιστον γελοίο! τι σκατα κανετε με το να λετε συνεχεια ποσο θα επρεπε να ειναι το γαμισι στη Φυλης και στα στουντιο λες και ειναι το ψωμι και το γαλα των παιδιων σας εκειπερα... ΓΑΜΙΣΙ πουλανε και αμα δε θελετε δε το αγοραζετε ρε χυστες ... καντε καμια βολα στο μαγευτικο Μεταξυ οπως κανω εγω και ανακουφιζομαι μια χαρα, μη κλαιγεστε σα τις κυριες αμα δεν εχετε μη πατε και τελος. δε θα σας λυπηθει κανεις. γαμηστε καμια ελλεηνιδα τσαμπα στη τελικη! οχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν ειδα κανενα να σας να παραπονιεται και να επιμενει με τοση εμμονή να κατεβασουν τις τιμες τα σουπερμαρκετ στα βασικα αγαθα επιβιωσης!! με τη τιμη του γαμισιου ολη των ωρα και κλαψα στη κλαψα ελεος!! :headbang:

Επισκέπτης
Το Μεταξουργειο ειναι το τελευταιο καταφυγιο για μια σπιτωμενη πορνη,αν αποτυχει και εκει αποβαλλεται
και ειτε δουλευει μονη ειτε τα παραταει(σπανιο πραγμα).
Στην περιοχη αυτη οτι πληρωνεις παιρνεις,σπανιως παιρνεις κατι αξιο εστω κι αν υπαρχει,ειναι η εποχη που ολα δυαλυονται.
Η Φυλης απο κοσμημα στο επαγγελμα σακατευεται και αυτη αργα και σταθερα.
Οι πουτανες δεν θελουν να δουλευουν με 20 ευρω εδω περα,εδω που τα λεμε ουτε εγω θα ηθελα να με γαμανε για 20 ευρω
ασχετως αν επαιρνα πελατες καργα!
Αλλα εγω σκεφτομαι σαν ανδρας!

Η σχέση ποιότητας-τιμής είναι καλύτερη πλέον στο Μετάξι. Τα 20 ευρώ είναι πολλά λεφτά για χρόνο 10 λεπτά, γι΄αυτό και η Φυλής πάει όλο και χειρότερα από κόσμο. Εγώ έχω προτείνει αποχή από τη Φυλής μέχρι να πέσει η ταρίφα στα 15 ευρώ - πολύ λογική τιμή.

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εγω οταν διελυα παντως την Αλινα με τα δοντακια τα τρακτερωτα στο Μονης Προδορμου-αετοφωλια που εκλεισε για παντα
απο οτι λεγεται αν και τωρα εχει φωτα μεσα και πεταχτο πατζουρι,το βλεπω απο το παραθυρο μου και το λεω,
δεν τα εκλαιγα τα 20 ευρω,της εδινα 40 αλλα καθομασταν μιση ωρα μεσα,αυτη ειναι στην κατηγορια που γουσταρει να γαμιεται.
Ετσι καταλαβα εγω,τωρα που ειναι αραγε;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η σχέση ποιότητας-τιμής είναι καλύτερη πλέον στο Μετάξι. Τα 20 ευρώ είναι πολλά λεφτά για 10 λεπτά, γι΄αυτό και η Φυλής πάει όλο και χειρότερα από κόσμο. Εγώ έχω προτείνει αποχή από τη Φυλής μέχρι να πέσει η ταρίφα στα 15 ευρώ - πολύ λογική τιμή.
μιας και είσαι Picker θέλω να σε pick-άρω λίγο

και γιατί να πάμε για 10λεπτά  στη φυλής , έρωτα να κάνουμε στα πορνίδια δλδ?
πάμε στο 5λεπτο μετάξι , αδειάζουμε στο πίτς φυτίλι
και μετά κάνουμε έρωτα 10-15-20 λεπτά στις γκόμενές μας
τι διάλο μαλάκες είμαστε να κάνουμε έρωτα στις πουτάνες

καλά δε λέω ρε Picker ?

Επισκέπτης
μιας και είσαι Picker θέλω να σε pick-άρω λίγο

και γιατί να πάμε για 10λεπτά  στη φυλής , έρωτα να κάνουμε στα πορνίδια δλδ?
πάμε στο 5λεπτο μετάξι , αδειάζουμε στο πίτς φυτίλι
και μετά κάνουμε έρωτα 10-15-20 λεπτά στις γκόμενές μας
τι διάλο μαλάκες είμαστε να κάνουμε έρωτα στις πουτάνες

καλά δε λέω ρε Picker ?

Εγώ πλέον κάνω έρωτα στο Μετάξι. Τα 20 ευρώ είναι αντιερωτική τιμή.  :sunglasses:

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εγω εχω μια απορια,αν το ποτο στην παραλιακη εχει 10 ευρω τοτε το γαμησι πως γινεται να εχει και αυτο 10 ευρω;
Κατι περιεργο συμβαινει........

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τι 15 ραντεβου,αμα πας στη Τζορτζιανα θες αριθμο προτερεοτητας,4 δωματια εχει το μαγαζι της και ειναι σηνεχως γεματα,Αυτη στη χειροτερη κανει 50 ραντεβου.
Γιατί υπαρχει ψυχωση στο σαιτ με την Τζωρτζιάνα?
Υπαρχουν κι αλλες κοπελες.
Ενταξει εμφανισιακα εχει πολυ ωραιο κωλο, αλλά και μετρια φατσα.

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Το συστημα ειναι παντοδυναμο,η gilf Ολγα απο Βεργας που ενταξει-εμενα δεν μου αρεσε-ειναι γουστα ομως αυτα,καταδικαστηκε
απο τα 20 ευρω της Βεργας να παει στο Μεταξουργειο στα 10 ευρω στο Κολωνου 53,εκει την ειχα πετυχει,της ειχανε φορεσει και μαυρα δερματινα
σαν hellraiser και την στουμπωσαν εκει,τωρα δεν ξερω αν ειναι εκει!

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πατεντα ε;αν αλλαζεις περιοχη να πληρωνεσαι το ημισυ,πω πω κεσατια!

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Το συστημα ειναι παντοδυναμο,η gilf Ολγα απο Βεργας που ενταξει-εμενα δεν μου αρεσε-ειναι γουστα ομως αυτα,καταδικαστηκε
απο τα 20 ευρω της Βεργας να παει στο Μεταξουργειο στα 10 ευρω στο Κολωνου 53,εκει την ειχα πετυχει,της ειχανε φορεσει και μαυρα δερματινα
σαν hellraiser και την στουμπωσαν εκει,τωρα δεν ξερω αν ειναι εκει!

η Συλβια στην Πιπινου 32Β που ειναι αδυναμια μου...ακομη το απλο 25 ευρω...αλλα δεν εχω παραπονο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ερωτευμένος δεν ήμουν ποτέ με καμία. Απλά προσπαθώ να βάζω συναίσθημα στο σεξ.  :sunglasses:
εσύ βάζεις συναίσθημα στις πόρνες
και άλλα 150 pokemon την μπίχλα τους

μιλάει ο νόμος του picker φαίνεται, δεν εξηγείται αλλιώς

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Συλβια,Νανα,Αλιονα τριπλετα με γκρουπιερη τον Αρη!
Το υπερτατο μπουρδελο.
Ουρες μεχρι εξω θα κανουν,λαικο πρσκυνημα,μεχρι και η τροικα θα γαμησει!

Επισκέπτης
για να συμπληρωσω και εγω με οτι ξερω.
στη φυλης (γιατι εκει ασχολουμαι) η κοπελα αμα κανει 20+ ραντεβου ειναι μια χαρα.
μονο οι πολυ καλες κανουν τοσο.
παλια θυμαμε την ντενισα, την περιοδο που για να βρεις δωματιο περιμενες 1:30-2:00 ωρες εκανε 40+ ραντεβου και ηταν αλλες εποχες και η ντενισα τοτε ειχε μαζεψει ολο το χαρτι στο 109. ο χαρης μου ειχε πει μια μερα οτι εκανε πανω απο 50 και οτι αυτη την στιγμη εχει μαζεψει ολα τα λεφτα, για αυτο πηγε στη ρεμουνδου γιατι οι αλλοι απλα δεν δουλευαν (βεβαια το εκανε και για να ηρεμησει λιγο)

επεισης η ντενισα μου ειχε παραδεχτει οτι παιρνει τα 8 απο τα 10 ευρω γιατι τα αλλα πανε "αλλου"

τελος αφαιρεστε και τα τζαζ που ειναι 3-4 για καθε κοπελα, δηλαδη αν καποια κανει σημερα 15 ραντεβου θα πληρωθει τα 11-12 αν αφαιρεσεις και τα λεφτα που πανε "αλλου" και τα εξοδα της δηλαδη εσωρουχα παπουτσια διαφορες μαλακιες.. κρεμες νοικια σε σπιτια και διαφορα αλλα που δεν ξερουμε γιατι δεν εχουμε κανει πουτανες!!! μενουν πολυ λιγοτερα απο οσα λετε. βεβαια και παλι πολλα ειναι αλλα ας μην ξεχναμε οτι η κοπελα δεν κανει καμια δουλεια κανονικη καθετε και ΓΑΜΙΕΤΑΙ με το καθε κομπλεξικο χοντρο κωλογερο βρομιαρη πακιστανο για 8 ωρες ειναι λογικο να θελει κανα 100αρικο την ημερα για αυτο..

οσο για την συγκριση φυλης μεταξουργειο. επειδη ειμαι καθαρα υπερ της φυλης (ασχετος που πριν τα 10αρικα πηγαινα 50-50 και στο μεταξυ) εχω να πω το εξης, γιατι διαμαρτυρεστε? αμα δεν σας αρεσει δοξα το θεο στο μεταξυ εχει απειρα σπιτι πηγαιντε εκει. δεν γινεται να θες και 10-15αρικα και πιπινια-μουνακια. και μην ακουσω οτι στο μεταξυ εχει καλα μουνια, ναι εχει αλλα 1 στις 10 ειναι καλη εμφανισιακα..

και ο λογος που σταματησα το μεταξυ ειναι γιατι την προηγουμενη παρασκευη γυρναγα μεταμεσονυχτια 2μιση ωρες και δεν βρηκα καμια που να μου κανει το κλικ να περασω και να μην ειναι ουτε μπαζο, ουτε να φαινεται ξεπετα απο χιλιομετρα!!

ΠΡΟΣ ΠΙΚΕΡ
φιλε ειπες πριν λιγες μερες οτι το μεταξυ ειναι για αντρες και εκει πρεπει να εισαι φτασμενος για να γαμησεις ενω οπουδηποτε αλλου μπορουν ολοι. πως εξηγεις οτι εγω ξεπαρθενιαστηκα στο κολωνου 11? και οτι τον πρωτο χρονο καριερας(!!!) μου δεν ειχα παει ποτε φυλης παρα μονο μεταξυ-λιοσων (90-10)...

και ρε φιλε, φιλικα και χωρις παρεξηγηση παντα αλλα εχω βαρεθει να βλεπω τα ξερολικα μηνυματα σου που λενε τον "νομο"..
τα ειπες τα ξαναειπες τα μαθαμε ολοι, εμενα προσωπικα μου εσπασες τα αρχιδια να διαβαζω τα ιδια κια τα ιδια, εκανες μεχρι και δικο σου θρετ, αυτοδιαγραφηκες-ξαναγραφτηκες. ημαρτον πια βρες εναν αλλο τροπο να τραβηξεις την προσοχη...

υ.γ. αυτη η τζωρτζιαννα σε ποιο σπιτι ειναι και τι βαρδεια δουλευει?
υ.γ.2α στο μεταξυ η ιδια κοπελα δεν βγαζει με τιποτα περισσοτερα απο οτι θα εβγαζε στην φυλης. απλα σκεφτητε οτι πρεπει να κανει τα 2πλασια ραντεβου.
υ.γ.2β και μην ακουτε αυτες που λενε οτι πηγανε απο μεταξυ φυλης για τα λεφτα γιατι 1ον τα λεφτα ειναι πιο λιγα 2ον ειναι πιο επικινδυνα 3ον ποιες το λενε η σοφια ο ψυγειοκαταψυκτης και η τζενη το κομοδινο. γονατιστες θα γυρναγαν φυλης!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom