για να συμπληρωσω και εγω με οτι ξερω.
στη φυλης (γιατι εκει ασχολουμαι) η κοπελα αμα κανει 20+ ραντεβου ειναι μια χαρα.
μονο οι πολυ καλες κανουν τοσο.
παλια θυμαμε την ντενισα, την περιοδο που για να βρεις δωματιο περιμενες 1:30-2:00 ωρες εκανε 40+ ραντεβου και ηταν αλλες εποχες και η ντενισα τοτε ειχε μαζεψει ολο το χαρτι στο 109. ο χαρης μου ειχε πει μια μερα οτι εκανε πανω απο 50 και οτι αυτη την στιγμη εχει μαζεψει ολα τα λεφτα, για αυτο πηγε στη ρεμουνδου γιατι οι αλλοι απλα δεν δουλευαν (βεβαια το εκανε και για να ηρεμησει λιγο)
επεισης η ντενισα μου ειχε παραδεχτει οτι παιρνει τα 8 απο τα 10 ευρω γιατι τα αλλα πανε "αλλου"
τελος αφαιρεστε και τα τζαζ που ειναι 3-4 για καθε κοπελα, δηλαδη αν καποια κανει σημερα 15 ραντεβου θα πληρωθει τα 11-12 αν αφαιρεσεις και τα λεφτα που πανε "αλλου" και τα εξοδα της δηλαδη εσωρουχα παπουτσια διαφορες μαλακιες.. κρεμες νοικια σε σπιτια και διαφορα αλλα που δεν ξερουμε γιατι δεν εχουμε κανει πουτανες!!! μενουν πολυ λιγοτερα απο οσα λετε. βεβαια και παλι πολλα ειναι αλλα ας μην ξεχναμε οτι η κοπελα δεν κανει καμια δουλεια κανονικη καθετε και ΓΑΜΙΕΤΑΙ με το καθε κομπλεξικο χοντρο κωλογερο βρομιαρη πακιστανο για 8 ωρες ειναι λογικο να θελει κανα 100αρικο την ημερα για αυτο..
οσο για την συγκριση φυλης
μεταξουργειο. επειδη ειμαι καθαρα υπερ της φυλης (ασχετος που πριν τα 10αρικα πηγαινα 50-50 και στο μεταξυ) εχω να πω το εξης, γιατι διαμαρτυρεστε? αμα δεν σας αρεσει δοξα το θεο στο μεταξυ εχει απειρα σπιτι πηγαιντε εκει. δεν γινεται να θες και 10-15αρικα και πιπινια-μουνακια. και μην ακουσω οτι στο μεταξυ εχει καλα μουνια, ναι εχει αλλα 1 στις 10 ειναι καλη εμφανισιακα..
και ο λογος που σταματησα το μεταξυ ειναι γιατι την προηγουμενη παρασκευη γυρναγα μεταμεσονυχτια 2μιση ωρες και δεν βρηκα καμια που να μου κανει το κλικ να περασω και να μην ειναι ουτε μπαζο, ουτε να φαινεται ξεπετα απο χιλιομετρα!!
ΠΡΟΣ ΠΙΚΕΡ
φιλε ειπες πριν λιγες μερες οτι το μεταξυ ειναι για αντρες και εκει πρεπει να εισαι φτασμενος για να γαμησεις ενω οπουδηποτε αλλου μπορουν ολοι. πως εξηγεις οτι εγω ξεπαρθενιαστηκα στο κολωνου 11? και οτι τον πρωτο χρονο καριερας(!!!) μου δεν ειχα παει ποτε φυλης παρα μονο μεταξυ-λιοσων (90-10)...
και ρε φιλε, φιλικα και χωρις παρεξηγηση παντα αλλα εχω βαρεθει να βλεπω τα ξερολικα μηνυματα σου που λενε τον "νομο"..
τα ειπες τα ξαναειπες τα μαθαμε ολοι, εμενα προσωπικα μου εσπασες τα αρχιδια να διαβαζω τα ιδια κια τα ιδια, εκανες μεχρι και δικο σου θρετ, αυτοδιαγραφηκες-ξαναγραφτηκες. ημαρτον πια βρες εναν αλλο τροπο να τραβηξεις την προσοχη...
υ.γ. αυτη η τζωρτζιαννα σε ποιο σπιτι ειναι και τι βαρδεια δουλευει?
υ.γ.2α στο μεταξυ η ιδια κοπελα δεν βγαζει με τιποτα περισσοτερα απο οτι θα εβγαζε στην φυλης. απλα σκεφτητε οτι πρεπει να κανει τα 2πλασια ραντεβου.
υ.γ.2β και μην ακουτε αυτες που λενε οτι πηγανε απο μεταξυ φυλης για τα λεφτα γιατι 1ον τα λεφτα ειναι πιο λιγα 2ον ειναι πιο επικινδυνα 3ον ποιες το λενε η σοφια ο ψυγειοκαταψυκτης και η τζενη το κομοδινο. γονατιστες θα γυρναγαν φυλης!!!