Αφου με επιασε η περιεργεια,πηγα και την Οπως τα λενε οι συναγωνιστες στις κριτικες.Να πας(!),υπαρχει και δευτερη αναλογη.Πήγα μετά στο Φυλής 66 και είδα τη Ντενίσα! Ρε παιδιά, τι κοπελάρα είναι αυτή?! Δεν ξέρω αν γι'αυτή μιλούσατε τόσο καιρό αλλά η κοπέλα είναι κόυκλα! Ψηλή, ξανθιά, κορμάρα, όμορφο πρόσωπο, από Ρουμανία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Καταρχήν το "παπάρας" σου το επιστρέφω. Οι ενημερώσεις δεν χάνονται, όποιος γουστάρει πάει δυο σελίδες πίσω και τις βρίσκει.
Από εκεί και πέρα, ποιος σου είπε εσένα ότι όποιος γράφει ενημερώσεις είναι και σοβαρό μέλος? Μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος βλάκας. Σοβαρό μέλος είναι αυτός που συμμετέχει στο φόρουμ σε διάφορα θέματα και εκφράζει τεκμηριωμένη άποψη.
Για να μην τρελαθούμε κιόλας!
Αγαπητέ Picker,
Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόοδό σου.
Επιτέλους , μετά από τόνους ψυχοφαρμάκων και μαλακίας, υπάρχουν εμφανή αποτελέσματα καλυτέρευσης.
Ο αξιότιμος κ. farkeli χαρακτήρισε γενικά όποιους σπαμάρουν ένα θέμα/νήμα (βαρβαριστή: spam-αρουν ένα thread) ως "παπάρες".
Εσύ λοιπόν με περισσή αυτοκριτική συμπεριέλαβες και τον εαυτό σου μέσα σε αυτούς!
Μπράβο σου! Εύγε!
Επιτέλους κατάλαβες και εσύ ο ίδιος, πόσο παπάρας είσαι.
Αφού λοιπόν στερήσαι απλής λογικής, να σου υπενθυμίσω ότι εδώ βρίσκεσαι στο bourdela.com που ασχολείται με τα μπουρδέλα και στο θέμα "ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα" που εδώ κυρίως ασχολείται αποκλειστικά με τα μπουρδέλα. Δεν θέλει ανάλυση. Είναι τόσο απλό, που απορώ τί δεν καταλαβαίνεις.
Άρα, για να σε βοηθήσω λίγο περισσότερο, τα μέλη ενός διαδικτυακού τόπου με την ονομασία "μπουρδέλα", πρέπει να αναφέρονται στις ιερόδουλες και τα μπουρδέλα.
Ενώ εσύ ασχολείσαι ΜΟΝΟ με την μαλακία που σε δέρνει.
Δλδ, αν μπείς σε ένα σαιτ με τον τίτλο "4τροχοί" και μέσα τα μέλη αναφέρονται σε τροποποιήσεις-τουρμπίσεις-πειράγματα αυτοκινήτων και εσύ ως "μέλος" μπαίνεις και τους μιλάς περί ασφάλεια και άνεση στην οδήγηση, νομιμότητα σε πείραγμα ιπποδύναμης, κατανάλωση και κόστος καυσίμου μετά την τροποποίηση στην μηχανή/χοάνη/χταπόδι/εξάτμιση και σία , εεεε τότε είσαι μεγάλος παπάρας.
Τι δεν καταλαβαίνεις ? ? ? ?
kakasximos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Όντως καλή και μέσα?Αφου με επιασε η περιεργεια,πηγα και την Οπως τα λενε οι συναγωνιστες στις κριτικες.Να πας(!),υπαρχει και δευτερη αναλογη.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.519
- Πόντοι
- 46.232
tnx men....n.smirni76 πανατ πρώτος
να τα πούμε και απο κοντά...
Όντως καλή και μέσα?
nikbel2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
Αγαπητέ Picker,
Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόοδό σου.
Επιτέλους , μετά από τόνους ψυχοφαρμάκων και μαλακίας, υπάρχουν εμφανή αποτελέσματα καλυτέρευσης.
Ο αξιότιμος κ. farkeli χαρακτήρισε γενικά όποιους σπαμάρουν ένα θέμα/νήμα (βαρβαριστή: spam-αρουν ένα thread) ως "παπάρες".
Εσύ λοιπόν με περισσή αυτοκριτική συμπεριέλαβες και τον εαυτό σου μέσα σε αυτούς!
Μπράβο σου! Εύγε!
Επιτέλους κατάλαβες και εσύ ο ίδιος, πόσο παπάρας είσαι.
Αφού λοιπόν στερήσαι απλής λογικής, να σου υπενθυμίσω ότι εδώ βρίσκεσαι στο bourdela.com που ασχολείται με τα μπουρδέλα και στο θέμα "ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα" που εδώ κυρίως ασχολείται αποκλειστικά με τα μπουρδέλα. Δεν θέλει ανάλυση. Είναι τόσο απλό, που απορώ τί δεν καταλαβαίνεις.
Άρα, για να σε βοηθήσω λίγο περισσότερο, τα μέλη ενός διαδικτυακού τόπου με την ονομασία "μπουρδέλα", πρέπει να αναφέρονται στις ιερόδουλες και τα μπουρδέλα.
Ενώ εσύ ασχολείσαι ΜΟΝΟ με την μαλακία που σε δέρνει.
Δλδ, αν μπείς σε ένα σαιτ με τον τίτλο "4τροχοί" και μέσα τα μέλη αναφέρονται σε τροποποιήσεις-τουρμπίσεις-πειράγματα αυτοκινήτων και εσύ ως "μέλος" μπαίνεις και τους μιλάς περί ασφάλεια και άνεση στην οδήγηση, νομιμότητα σε πείραγμα ιπποδύναμης, κατανάλωση και κόστος καυσίμου μετά την τροποποίηση στην μηχανή/χοάνη/χταπόδι/εξάτμιση και σία , εεεε τότε είσαι μεγάλος παπάρας.
Τι δεν καταλαβαίνεις ? ? ? ?
ΑΠΛΟΣ,ΛΙΤΟΣ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ
Επισκέπτης
κουκλαρα η Ντενισα αλλα οχι πολυ καλη μεσα... αντιθετα το κοντοπουτανο η Νικολετα ξαναδοκιμαστηκε και οι υπηρεσιες της ειναι αποδεκτες τουλαχιστον
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
κουκλαρα η Ντενισα αλλα οχι πολυ καλη μεσα... αντιθετα το κοντοπουτανο η Νικολετα ξαναδοκιμαστηκε και οι υπηρεσιες της ειναι αποδεκτες τουλαχιστον
Η Ντενίσα στην μία και μοναδική εμπειρία μαζί μου ήταν πολύ κάτω από τον μέσο όρο και έτσι δεν πρόκειται να της δοθεί δεύτερη ευκαιρία...
Εγώ έχω πετύχει στο συγκεκριμενο κτιριο να ανεβοκατεβαινουν-σκαρφαλωνουν άτομα απο τις σιδεροβεργες. Τώρα μπαινουν κι απο την πορτα σαν κυριοι?Bιαστικός σήμερα από τη Φυλής κατά τις 6 το απόγευμα και είπα να ρίξω μια ματιά...Πολύ λίγος κόσμος, και δεν νομίζω λόγω εκλογών, και μπήκα σε 3-4 μόνο μπουρδελάκια. Η είδηση είναι ότι η γνωστή Τζουλιάννα από το Φυλής 71 ξαναπιάνει δουλειά σε καμμιά βδομάδα γιατί "τώρα ξεκουράζεται". Μετά πήγα λίγο στα μεγάλα νούμερα της Φυλής αλλά δεν είδα κάτι αξιοσημείωτο. Πήγα μετά στο Φυλής 66 και είδα τη Ντενίσα! Ρε παιδιά, τι κοπελάρα είναι αυτή?! Δεν ξέρω αν γι'αυτή μιλούσατε τόσο καιρό αλλά η κοπέλα είναι κόυκλα! Ψηλή, ξανθιά, κορμάρα, όμορφο πρόσωπο, από Ρουμανία. Βγήκε στο σαλόνι και έπιασε αρκετά λεπτά κουβέντα με τον κόσμο για διάφορα θέματα όπως και για τη Ρωσίδα που πιάσανε αλλά και για τις άλλες εκδιδόμενες και αν έβλεπε σκουρόχρωμο να μπαίνει στο μαγαζί του έλεγε να βγει έξω καθώς δέχονται μόνο Έλληνες! Φυσικά και πρόλαβε κάποιος και την καπάρωσε για να μπουν στο δωμάτιο ενώ βγήκε κι από άλλο δωμάτιο μια ομορφούλα κοπελίτσα αλλά πιο κοντή από τη Ντενίσα. Η Ντενίσα κούκλα, επικοινωνιακή και πολύ φιλική. Δυστυχώς βιαζόμουν και δεν έκατσα αλλά σίγουρα είναι υποψήφια για το επόμενο κρεβάτι. Ελπίζω να είναι και μέσα το ίδιο καλή. Ο περισσότερος κόσμος στη Φυλής ξένοι και οι Έλληνες ελάχιστοι. Α, κάτι περίεργο που παρατήρησα σε ένα κτίριο.Στην Αχαρνών 82 είναι ένα εγκαταλελειμμένο (όπως φαίνεται) τουλάχιστον κτίριο με μια πειρατική σημαία απ'έξω ψηλά! Είχε λουκέτο αλλά μου έκανε εντύπωση που ήρθε ένα ζευγάρι και χτύπησε κάπως συνθηματικά την πόρτα (η οποία είχε λουκέτο) και τους άνοιξε κάποιος. Όπως μετά και μία κοπέλα τύπου "αναρχοκομμούνι" που μπήκε κι αυτή μετά. Τί είναι ρε παιδιά αυτό το κτίριο? Επισυνάπτω και φωτό. Αυτά.
Εγω στη Ντενισα ειχα δωσει 2 απανωτες ευκαιριες οταν ειχε ξεκινησει στα μπουρδελα πριν καμια 3ετια, στο φυλης134 αν θυμαμαι καλά και στις οποιες συνευρεσεις ηταν πολυ τυπικη, βασικα χασμουριωταν συνεχεια και δεν γουσταρε να γαμηθεί.
Η Νικολετα παλι ειναι αρκετα καλη.
kakasximos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πάντως στο σαλόνι σήμερα (η Ντενίσα) ήταν πάρα πολύ ευδιάθετη, συμπαθητική και επικοινωνιακή! Από εμφάνιση πάντως, ίσως η πιο ωραία στη Φυλής! Κακώς δεν είναι σε στούντιο! Θα γινόταν χαμός πιστεύω! Τώρα για τα ενδότερα, τι να πω, δεν έχω λόγο να μην σας πιστεύω ότι είναι έτσι κι έτσι τα πράγματα. Και η Νικολέττα ωραία ήταν πάντως.Φορούσαν ακριβώς τα ίδια εσώρουχα. Α, πέρασα κι από το Φ99 όπου είχε μία τραβεστί αν κατάλαβα καλά. (?) Συγνώμη, τα βυζιά που είδα της Δέσποινας όπως την παρουσίασε ο τσάτσος ήταν αληθινά? Τα ζούπηξε λίγο η Δέσποινα αλλά ήταν λίγο έως πολύ περίεργα.Πάντως μέσα την περίμενε ήδη συναγωνιστής.Και είχε και στον τοίχο φάτσα κάρτα μια μεγάλη ανακοίνωση ότι οι "κοπέλες" του μαγαζιού είναι με χαρτιά, υγιείς και στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμένου.
Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δαιδαλώδες και ταραγμένο φτερούγισμα,από τους οίκους που κυριεύουν τη ζωή μας...
(υ.γ. οι 2 τύποι δε φαίνονται , για να σας προλάβω)
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Δαιδαλώδες και ταραγμένο φτερούγισμα,από τους οίκους που κυριεύουν τη ζωή μας...
Πολύ καλό !!!
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
τα νεα της βουλης θα γραφονται εδω πλεον?
Όχι!
Εδώ είμαστε σοβαροί και ειλικρινείς!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Σαββατοκύριακο Φυλής,ενημερώσεις για τα πόστα της κάθε κοπέλας έχουν γραφτεί απο τα άλλα λαγωνικά του site,υποτονική η κίνηση γενικά..
Βράδυ Σαββάτου κατα τις 3.
Φυλης74 αριστερά Ρωξάννη ,η αδύνατη με τα βαμμένα μάτια,μόνο για μπούκι και handjob καταστάσεις αυτή τη φορά.
Φυλής84 επάνω το μιλφ Αλιόνα που με το νέο look μοιάζει με κάτι αμερικάνικα ξέκωλα εντελώς,κατάποση και ακά λαρυγγωτο στριφογυριστό..
Κυριακή πρωί στο 74 αριστερά κουλουράκι και παιχνίδι με τη Τζούλια(πρώην στουντιοκόριτσο),χαλαρή με το χρόνο και χωρίς πίεση..Άλλη μια φορά μπράβο της,τιμάει και ιδρώνει τη φανέλα..
Βράδυ Σαββάτου κατα τις 3.
Φυλης74 αριστερά Ρωξάννη ,η αδύνατη με τα βαμμένα μάτια,μόνο για μπούκι και handjob καταστάσεις αυτή τη φορά.
Φυλής84 επάνω το μιλφ Αλιόνα που με το νέο look μοιάζει με κάτι αμερικάνικα ξέκωλα εντελώς,κατάποση και ακά λαρυγγωτο στριφογυριστό..
Κυριακή πρωί στο 74 αριστερά κουλουράκι και παιχνίδι με τη Τζούλια(πρώην στουντιοκόριτσο),χαλαρή με το χρόνο και χωρίς πίεση..Άλλη μια φορά μπράβο της,τιμάει και ιδρώνει τη φανέλα..
αποψε στις 8 - οι δρομοι αδιει και οι κατοικοι της Φυλης εξω στα σκαλοπατια και μιλούσαν για εκλογες.
Στο Φοκιας 74 πάνω μια μαυρη Τζενη - και ο τσατσος ηθελε να μπει μαζι μου???
Στο 74 μια γεματη κοπελα
Στο 65Β μια Ξανθια Τζουλια
στο 66 και 71 επρεπε νε περιμενω και ετσι δεν ειδα...
το κλιμα σαν Σαχαρα...
Στο Φοκιας 74 πάνω μια μαυρη Τζενη - και ο τσατσος ηθελε να μπει μαζι μου???
Στο 74 μια γεματη κοπελα
Στο 65Β μια Ξανθια Τζουλια
στο 66 και 71 επρεπε νε περιμενω και ετσι δεν ειδα...
το κλιμα σαν Σαχαρα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K