Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (33 μέλη και 192 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
τι εγινε ρε παιδια?  :Sγιατι τοσο λιγες κριτικες για μπουρδελα? χεστηκατε πανω σας μετα τη νατασσα?
Έγινε σιωπηρή μεταστροφή προς τα ελαιοτριβεία! Εκεί δε μπουκάρει ο Lover-dos!!! :2funny:

Επισκέπτης
επειδη δεν διαβαζω οπως εχω δηλωσει το θρετ "Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο" τι γραφουν τοσες μερες, ολη μερα σε αυτο δεν τα εξαντλησαν ολα πλεων δεν βαρεθηκαν να γραφει ο καθε ασχετος με το αντικειμενο την μαλακια του?

εχω βαρεθει να το βλεπω πανω-πανω!!!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό που συμβαίνει τώρα με τα μπουρδέλα ήταν απολύτως αναμενόμενο. Τόσο καιρό φωνάζαμε κάποιοι να κόψουνε τα ακάποτα και τους κώλους και εσείς λέγατε ότι ζούμε στον παράδεισο με φοβερές υπηρεσίες και μαλακίες. Φάτε τώρα το τσιμπούκι σας και μόκο!

Τύπε όντως τα έγραφες ..... δικαιώθηκες πλάκα πλάκα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πες τα ρε τυπε, λες και ειναι περιεργο που ο κοσμος εχει θορυβηθει. Προσωπικα τα εχω κοψει τα μπουρδελα απο τοτε που πιασανε τη Νατασα. Να δουμε ποσο θα αντεξω, δυστυχως ο αγοραιος ερωτας ειναι εθισμος...

Να πας , δεν τρεχει τιποτα απλα
μην ακους τον καθενα.

3 πραγματα να χεις στο μυαλο σου

1. Καποτα σε ολα

2. Να μην μπαινεις σε γκομενες που τις βλεπεις
οτι ειναι κακομουσουρες... και ταλαιπωρημενες.

3. Πριν μπεις ριχνε καμια λεξουλα σε καμια να βλεπεις
πως αντιδραει... χθες γλιτωσα μια ξεπετα απο το 71 κατω  :P

Μην βιαζεσαι να μπεις σε ενα σπιτακι... δεν σε βιαζει κανεις... ασε τις τσατσαδες
να λενε τα δικα τους... θελουν να σε κανουν να παιξεις παρορμητικα για να μην σκεφτεις  ;)

εγω αμα βρω δουλεια και δεν εχω βρει ως τοτε γκομενα (θεμα χρονου ειναι) θα αρχισω μαλλον τα στουντιακια  :P

Επισκέπτης
Πες τα ρε τυπε, λες και ειναι περιεργο που ο κοσμος εχει θορυβηθει. Προσωπικα τα εχω κοψει τα μπουρδελα απο τοτε που πιασανε τη Νατασα. Να δουμε ποσο θα αντεξω, δυστυχως ο αγοραιος ερωτας ειναι εθισμος...
επειδη ξαναδιαβασα την απαντηση μου και φανηκε αρκετα επιθετικο δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.
απλα μην φοβαστε καποτουλα στο γαμησι και δεν υπαρχει κανενα προβλημα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.923
Πόντοι
42.697
Αγκυρας
12β η ελενα ,πιθανον η ελενα του μασαζοκατακτητη zero

Aυτή είναι μύστη μου! έλειπε 2-3 μηνες στην πατριδα και γύρισε εδω και ενα μηνα μαζι με υην κολητη της την Αννα που δουλευει στην ιδια αλυσιδα. Θα κατσει αλλον ενα μηνα εδω οπως μου ειπε σημερα που την πηρα και θα ξαναφυγει για εξω. Ετσι κανει, παει -ερχεται.
Ωραια κλασάτη γυνάικα, με υπεροχη επιδερμίδα βγάζει μια περιεργη ηρεμια και ερωτισμό. Δεν βιαζοταν καθολου στο δωματιο και τα 2 σπιτακια στην Αγκυρας βαραγανε μυγες σε σημειο που οι 2 τσατσαδες ειχαν βγει εξω στο πεζοδρόμιο και μιλαγανε περιμένοντας μηπως και περάσει καποιος πελάτης!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Καθημερινή, 4-5

Συνημμένα

• photo7.jpg
    photo7.jpg
    283,5 KB · Εμφανίσεις: 48

Επισκέπτης
ρε πιρφοροι εδω ειναι η ενημερωση για μπουρδελα οχι για το aids! ασιχτιρ σας βαρέθηκα με την ημιμαθεια σας και τους αφορισμούς σας, οχου... χεσμενη την εχουμε την αποψη σας για το αν κολλας απο ακαποτη ΠΙΠΑ, σε αυτο το Thread kανουμε ενημερωση για ΠΟΥΤΑΝΕΣ Και oχι για το τι θα κανει ο καθενας ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟY

παρτε τον διακριτικα απο εδω και πηγεντε σε κανενα απο τα 10δες αλλα θεματα να ζαλισετε ο ενας τα μπαλακια του αλλου χωρις να ειμαστε εμεις θεατες στο θεατρο του παραλογου!

Επισκέπτης
ρε πιρφοροι εδω ειναι η ενημερωση για μπουρδελα οχι για το aids! ασιχτιρ σας βαρέθηκα με την ημιμαθεια σας και τους αφορισμούς σας, οχου... χεσμενη την εχουμε την αποψη σας για το αν κολλας απο ακαποτη ΠΙΠΑ, σε αυτο το Thread kανουμε ενημερωση για ΠΟΥΤΑΝΕΣ Και oχι για το τι θα κανει ο καθενας ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟY

παρτε τον διακριτικα απο εδω και πηγεντε σε κανενα απο τα 10δες αλλα θεματα να ζαλισετε ο ενας τα μπαλακια του αλλου χωρις να ειμαστε εμεις θεατες στο θεατρο του παραλογου!

Χλεμπονιάρη "ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα" είναι και οι σημαντικές ειδήσεις που προβάλλονται για τα μπουρδέλα, όχι μόνο τα ακάποτα και οι κώλοι!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.923
Πόντοι
42.697
Χλεμπονιάρη "ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα" είναι και οι σημαντικές ειδήσεις που προβάλλονται για τα μπουρδέλα, όχι μόνο τα ακάποτα και οι κώλοι!

εχει δικιο ο χλεχλεκιας, αυτo το θρεντ ειναι ενημερωτικο για το ποιες κοπελες εργαζονται , που και τι κανουν
υπαρχει αλλο θρεντ για τα σεξουαλικα νοσηματα στα μπουρδελα.
αυτο το θρεντ εχει αλλη θεματολογια και με αυτη θα μεινει,
τα υπολοιπα μηνυματα θα διαγραφονται
τελος

Επισκέπτης
εχει δικιο ο χλεχλεκιας, αυτι το θρεντ ειναι ενημερωτικο για το ποιες κοπελες εργαζονται , που και τι κανουν
υπαρχει αλλο θρεντ για τα σεξουαλικα νοσηματα στα μπουρδελα.
αυτο το θρεντ εχει αλλη θεματολογια και με αυτη θα μεινει,
τα υπολοιπα μηνυματα θα διαγραφονται
τελος

Εντάξει, φίλε. Μείνετε με το xlexlekia. Μην παραπονιέστε όμως μετά που έχουν φύγει όλα τα σοβαρά μέλη του site και έχετε μείνει μόνο με τους xlexlekies και τους axaxouxes.

Αντε γεια!  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Ροκαβλον με ενημερωσε πριβε και μου ζητησε να μεταφερω οτι τελικα
ΔΕΝ ειναι αυτη η Γιαννα απο Διδυμου 27 η οποια πιαστηκε οροθετικη και δημοσιευτηκε η φωτο της... (lustforlife μπορεις να ηρεμησεις  :P)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο Ροκαβλον με ενημερωσε πριβε και μου ζητησε να μεταφερω οτι τελικα
ΔΕΝ ειναι αυτη η Γιαννα απο Διδυμου 27 η οποια πιαστηκε οροθετικη και δημοσιευτηκε η φωτο της... (lustforlife μπορεις να ηρεμησεις  :P)
βολντε ποτε θα σε παω τσαρκα?

Επισκέπτης
Εντάξει, φίλε. Μείνετε με το xlexlekia. Μην παραπονιέστε όμως μετά που έχουν φύγει όλα τα σοβαρά μέλη του site και έχετε μείνει μόνο με τους xlexlekies και τους axaxouxes.

Αντε γεια!   :rockon:

απο που και ως που εισαι πιο σοβαρος απο εμενα ρε αμπαλε? με ξερεις? και τι σχεση εχω εγω με τον αχαχουχα?

εισαι ο κατεξοχήν flamer αυτου το Thread και μας ζαλίζεις συνεχως με τις θεωριες σου (που ειναι της πλακας btw)

τελος απο εμενα ας αναλαβουν οι μοντ να σβηνουν ποστ ασχετα με την πληροφοριση των απανταχουν μπουρδελιαριδων... ας βαλουν ενα τελος στη παραπληροφόρηση και στο πανικο...

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Τώωωρααα, μας άφησε έφυγε για την χώρα της, και τις  τελευταίες τις μέρες ανακοίνωνε η Εύα πρωκτικό στα 25€  :grin:

Και εγω ο μαλακας της εδινα περισυ 50 εξτρα για το κολοτρυπιδι της αλλα τιποτα η καριολα ,ανενδοτη........

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1

Αντε γεια!   :rockon:

Δηλαδη εμεις kai  εσυ ρε  Picker  ειμαστε Μαλακηδες που παρακολουθουμε το bou ?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Picker εδώ είσαι λάθος , ο xlexlekias είναι σοβαρό μέλος. Μη σε παρασύρει το nick.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Επιλεκτική βραδινή εξόρμιση:

Φυλ. 134 1ος: Μιχαέλα και Ελένη. Σε ερώτηση της τσα2 μετα την ανακοίνωση ότι κάνουν απλό πρόγραμμα, αν παρέχουν 69, με αυστηρό ύφος αρνήθηκε.
Φυλ. 109 1ος: η Κλαούντια, η πιπίνα από Μαγν. 11 και παλιότερα Φωκ. 27. Πλέον εκεί θα παίζει για όποιον ενδιαφέρεται, αλλά από αύριο στην 3η βάρδια
Φυλ. 65 ισ.: ένα ξανθό καυλοράπανο, με καρέ μαλλάκι, ακά και 69 στο πρόγραμμα, αλλά με χάλασε λίγο η περιφέρειά της.
Φυλ. 74: η Μαρία από το Φωκ. 22 με το μουστάκι και το φουλ
Φυλ. 66δ: ένα άχαρο, άβγαλτο, προμιλφ με φουλ
Φυλ. 59 ισ.: οι δυο κοπέλες που παίζουν συνήθως πάνω, δλδ μια ξανθούλα ψιλή ενδιαφέρουσα και μια μελαμψή γεμάτη . . . . .
Φωκ. 19: δυο μέτρια άλογα με μακρυά μαύρα μαλλιά.
Φωκ. 27 υπ.: η Χριστίνα , παλιά καραβάνα εκεί
Φωκ. 27 ισ.: η Βικτώρια
Φωκ. 27 1ος: ο γραφικός αδύνατος πουστροτσατσος μας παρουσίασε την Ζιζέλ, μαύρη καλονή. Μου θύμισε την Χριστίνα από Μαγν. 11 και είπα να της δώσω μια 2η ευκαιρία. Τί το ήθελα? Μπαίνει στο δωμάτιο ευδιάθετη. Ωραία σκέφτηκα , θα περάσουμε καλά. Ξαπλώνει στο κρεβάτι, γραπώνει τον πούτσο μου και καθώς τον παίζει λιγάκι, πιάνει κουβέντα μαζί του. Υπέροχα, λέω, έχει ορεξούλες το κορίτσι. Αμ δε! Με το που ξαπλώνει ανάσκελα για τα τυχόν προκαταρκτικά, πάω να την φιλήσω στο στήθος και μου λέει όχι. Τί όχι αποκρίνομαι? Όχι στις θηλές και βάζει τα χέρια της πάνω, ώστε να την φιλάω μόνο γύρω-γύρω. Για να μην την πετάξω από το δωμάτιο αμέσως, άφησα τόπο στην οργή και άρχισα να της φιλάω την κοιλίτσα, αφού και καλύγραμμη είναι και ωραίο βελούδινο σώμα έχει. Τότε άρχισε τα έλα μωρό μου και έλα μωρό μου. Οπότε, αφού δεν θα έβλεπα "φως" την διαολοστέλνω. Βγαίνω από το δωμάτιο και ζητώ τα χρήματά μου πίσω. Αφού ρώτησε και την κοπέλα για την αλήθεια, πήγε να μου δώσει μόνο τα μισά. Τελικά, με κρύα καρδιά μου τα έδωσε όλα. ΠΡΟΣΟΧΗ στην φόλα Χριστίνα-Ζιζέλ-τάδε. Δεν κάνει προκάτ.!

Αυτά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom