Επιλεκτική βραδινή εξόρμιση:
Φυλ. 134 1ος: Μιχαέλα και Ελένη. Σε ερώτηση της τσα2 μετα την ανακοίνωση ότι κάνουν απλό πρόγραμμα, αν παρέχουν 69, με αυστηρό ύφος αρνήθηκε.
Φυλ. 109 1ος: η Κλαούντια, η πιπίνα από Μαγν. 11 και παλιότερα Φωκ. 27. Πλέον εκεί θα παίζει για όποιον ενδιαφέρεται, αλλά από αύριο στην 3η βάρδια
Φυλ. 65 ισ.: ένα ξανθό καυλοράπανο, με καρέ μαλλάκι, ακά και 69 στο πρόγραμμα, αλλά με χάλασε λίγο η περιφέρειά της.
Φυλ. 74: η Μαρία από το Φωκ. 22 με το μουστάκι και το φουλ
Φυλ.
66δ: ένα άχαρο, άβγαλτο, προμιλφ με φουλ
Φυλ. 59 ισ.: οι δυο κοπέλες που παίζουν συνήθως πάνω, δλδ μια ξανθούλα ψιλή ενδιαφέρουσα και μια μελαμψή γεμάτη . . . . .
Φωκ. 19: δυο μέτρια άλογα με μακρυά μαύρα μαλλιά.
Φωκ. 27 υπ.: η Χριστίνα , παλιά καραβάνα εκεί
Φωκ. 27 ισ.: η Βικτώρια
Φωκ. 27 1ος: ο γραφικός αδύνατος πουστροτσατσος μας παρουσίασε την Ζιζέλ, μαύρη καλονή. Μου θύμισε την Χριστίνα από Μαγν. 11 και είπα να της δώσω μια 2η ευκαιρία. Τί το ήθελα? Μπαίνει στο δωμάτιο ευδιάθετη. Ωραία σκέφτηκα , θα περάσουμε καλά. Ξαπλώνει στο κρεβάτι, γραπώνει τον πούτσο μου και καθώς τον παίζει λιγάκι, πιάνει κουβέντα μαζί του. Υπέροχα, λέω, έχει ορεξούλες το κορίτσι. Αμ δε! Με το που ξαπλώνει ανάσκελα για τα τυχόν προκαταρκτικά, πάω να την φιλήσω στο στήθος και μου λέει όχι. Τί όχι αποκρίνομαι? Όχι στις θηλές και βάζει τα χέρια της πάνω, ώστε να την φιλάω μόνο γύρω-γύρω. Για να μην την πετάξω από το δωμάτιο αμέσως, άφησα τόπο στην οργή και άρχισα να της φιλάω την κοιλίτσα, αφού και καλύγραμμη είναι και ωραίο βελούδινο σώμα έχει. Τότε άρχισε τα έλα μωρό μου και έλα μωρό μου. Οπότε, αφού δεν θα έβλεπα "φως" την διαολοστέλνω. Βγαίνω από το δωμάτιο και ζητώ τα χρήματά μου πίσω. Αφού ρώτησε και την κοπέλα για την αλήθεια, πήγε να μου δώσει μόνο τα μισά. Τελικά, με κρύα καρδιά μου τα έδωσε όλα. ΠΡΟΣΟΧΗ στην φόλα Χριστίνα-Ζιζέλ-τάδε. Δεν κάνει προκάτ.!
Αυτά