Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 141 άτομα (2 μέλη και 139 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Ακριβώς...aids ήταν και πέρασε...
όχι παρεξήγησες δεν έγραψα αυτό....
αναφέρομαι σε όλο αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες σαν να ανακαλύψαμε την Αμερική....
το ΑΙDS είναι έδω και θα μείνει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
όχι παρεξήγησες δεν έγραψα αυτό....
αναφέρομαι σε όλο αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες σαν να ανακαλύψαμε την Αμερική....
το ΑΙDS είναι έδω και θα μείνει...

Ασχετα απο τον χωρο που κινουμαστε (μπορδελα)

το ειτζ γενικα υπάρχει και μου το ειχε πει απο περυσι

ο οικογενειακος μου γιατρος... 65 χρονων πολλα χρονια εμπειριας.

Οτι μου εχει πει εχει πεσει μεσα.... μου κανει με αυστηρο υφος "Το ειτζ υπαρχει... προσεξε το"

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Το μεσημεράκι κατά το πέρασμά μου από Φυλής για να δω τι κινήτε, διαπίστωσα:
1: δεν υπάρχουν κουνούπια ούτε μύγες, τα σκοτώνουν οι τάνες και οι τσατσάδες
2. όσα σπιτάκια ήταν ανοιχτά στη πέφτουνε χύμα οι κοπέλες στο σαλόνι και σε τρβάνε για μέσα μαζί με την τσατσά
3. οι περισσότερες μπαζόλες
4. όλες όσες μείνανε φωνάζανε, "ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΕΣ"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το μεσημεράκι κατά το πέρασμά μου από Φυλής για να δω τι κινήτε, διαπίστωσα:
1: δεν υπάρχουν κουνούπια ούτε μύγες, τα σκοτώνουν οι τάνες και οι τσατσάδες
2. όσα σπιτάκια ήταν ανοιχτά στη πέφτουνε χύμα οι κοπέλες στο σαλόνι και σε τρβάνε για μέσα μαζί με την τσατσά
3. οι περισσότερες μπαζόλες
4. όλες όσες μείνανε φωνάζανε, "ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΕΣ"

+1

:2funny: :2funny:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Τυπε μη με βλεπεις ετσι, καπου καπου και γω σεληνιαζομαι και απαξιωνω καμια χοντρη ετσι για αλλαγη να ουμε  :tooth:
Αμα σε καυλωσαν δωσε!  :rockon:
άσε ρε, για ένα καθαρό κούτελο ζούμε  :2funny:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Ρε παιδια εκεινη η τζουλιαννα ( Ευτερπη και καλα ) που στο καλο εξαφανιστηκε ? Δεν διαβαζω να την αναφερετε καθολου στο 71 β .....Την εκανε παλι για οξω ?

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
τυπε τι νομιζες οτι εννοουσε ο λοβερδος οταν ειπε οτι θα κανει ποινικο αδικημα την μη χρηση καποτας?
θα κανουν ντου την ωρα που γαμας και θα σε ελεγχουν
Ντροπη βρε παληοπαιδα,να λοιδωρειτε αυτον τον εργατη και ατεγκτο υπουργο. >:( Αυτος,βρε,δεν ειχε προειδοποιησει προ μηνων,για την υγειονομικη βομβα που ειναι ετοιμη να σκασει?Και εμμεσως μας προετρεπε στις αγκαλιες των προφυλαγμενων-στεγασμενων ροζ οικων με το σχετικο επιπονο για την τσεπουλα,αντιτιμο..΄Η μηπως εγινε κανα πεσιμο του ΚΕΕΛΠΝΟ,σε studio και μασαζερι? 'Η στα χοτελια που εκδιδονται με αμειωτους ρυθμους call girls και ανεξαρτητες?:think:Οσο για το κρατος που παραπονιεστε πως δε λειτουργει,δε μπουζουριασαν τον Ακαρο και τη γυναικα του?Δεν εκδωθηκε ο Μακαρος στις Ελληνικες αρχες?Ο αλλος ο Ψωμιαδης της ΑΣΠΙΣ?Κεφαλαρι εγινε ο Κορυδαλλος,βρε. Και κατι αλλο.Τα ζακια που πιασαν,δεν ειναι ιεροδουλες.Απλα ψωνιζονταν για τη δοση τους.Αντε καλη ψηφο...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Ρε παιδια εκεινη η τζουλιαννα ( Ευτερπη και καλα ) που στο καλο εξαφανιστηκε ? Δεν διαβαζω να την αναφερετε καθολου στο 71 β .....Την εκανε παλι για οξω ?
Τώωωρααα, μας άφησε έφυγε για την χώρα της, και τις  τελευταίες τις μέρες ανακοίνωνε η Εύα πρωκτικό στα 25€  :grin:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Α,ξεχασα..Καταθεσουλα στην Ελενη στο Φ134.Πολυ ομορφη ξανθουλα με δερμα βελουδο,αλλα μεχρι εκει..Το τρακ που ειχε πιανοντας το μικροφωνο,δεν το ξεπερασε μεχρι να τελειωσει η ασφαλης και αποστειρωμενη συνεδρια.Ισως να φταιω εγω και καποιος αλλος να την εμπνευσει..Να στε καλα μαγκες.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Α,ξεχασα..Καταθεσουλα στην Ελενη στο Φ134.Πολυ ομορφη ξανθουλα με δερμα βελουδο,αλλα μεχρι εκει..Το τρακ που ειχε πιανοντας το μικροφωνο,δεν το ξεπερασε μεχρι να τελειωσει η ασφαλης και αποστειρωμενη συνεδρια.Ισως να φταιω εγω και καποιος αλλος να την εμπνευσει..Να στε καλα μαγκες.
Πρωινή ειναι αυτή τύπε?

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Τώωωρααα, μας άφησε έφυγε για την χώρα της, και τις  τελευταίες τις μέρες ανακοίνωνε η Εύα πρωκτικό στα 25€  :grin:
Kάποιος είπε πριν λίγες μέρες ότι επανεμφανίστηκε, αλλά δεν την είδε κανείς! Αλήθεια, πού εθεάθη αν όντως ήταν αυτή?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πρωινη ενημερωση από φυλης, μετα από τις καβλες που μου προκαλεσαν χτες το απογευμα η τζουλια και η μονικα από το 65β και το 86α της φυλης αντιστοιχα
134 οροφος η ξανθια τζεσικα με γυαλακια
134 ισογειο σαρα,ξανθια αγρια γκομενα, ενδιαφερουσα, αλλα το τσιγαρο στο στομα όταν βγηκε στο σαλονι μ απετρεψε καπως
134 υπογειο παολα
71β η λαρισα
69β τανια
69α τζουλια,καστανη,milf θα λεγα,με αλβανικα χαρακτιριστικα,μετριο αναστημα και σωμα,όχι κακη
67 ντανα,μελαγχροινη με καμπυλες,συνολικα ελκυστικη εμφανιση,την εχω δει και στο υπογειο του 92.Σχετικα ψηλη,οποιος την εχει δοκιμασει ας ενημερωσει
65β αλεξανδρα,ξανθο λεπτοκαμωμενο κοριτσι
65α η πολύ γλυκια μελαγχροινη κοπελα που ειχα δει και χτες το απογευμα
84β ειρηνη,η ψηλη τσιγγανορουμανα που ειδα χτες στον οροφο του 86
86β καστανη κοπελα μετριου αναστηματος,επισης μ αλβανικα χαρακτιριστικα,δηλαδη λευκη επιδερμιδα και λεπτο προσωπο,φουλ προγραμμα,αρκετα τρακαρισμενο το κοριτσι
80 η καστανη εμη,αρκετα ψηλη,που ειδα και χτες το απογευμα,καλο σωμα,φουλ προγραμμα
59 πιθανον ουαννα,ψηλη καστανοξανθη κοπελα
74 δυο κοριτσια,αριστερα ένα πολύ μετριο κοντοπουτανο και δεξια η νικη αν ακουσα καλα με φουλ προγραμμα.Εδω να σημειωσω κατι για τη νικη,μια ξανθια κοπελα με φοβερο σωμα και παρουσιαστικο,αδικειται..προκειται για ένα αγγελο εμφανισιακα.Οποιος είναι αυτος που διαχειριζεται τη τυχη της καλο είναι να τη βαλει σ ένα άλλο χωρο,πιο καθαρο και χωρις πρωκτικο,κριμα ειναι
Αγκυρας
12α η βικτωρια,ξανθια πληθωρικη mlf,την ειχα παρει στη διδυμου 20 προσφατα, μου φανηκε πιο νταρντανα σημερα στο φως αλλα δε πειραζει,χωρις να είναι συγκλονιστικη στο δωματιο είναι αρκετα προθυμη.Επισης διαθετει όλα τα νομιμα χαρτια όπως ειπε η υπηρεσια
12β η ελενα ,πιθανον η ελενα του μασαζοκατακτητη zero
Kαταθεση στη τανια στο 69β,πολύ καλα όπως παντα.Η κοπελα όπως ανεφερε η υπηρεσια διαθετει τ απαιτουμενα χαρτια της δουλειας κατι που μ εκανε να περασω ακομη πιο ευχαριστα.Τρεις στασεις,τρυφερο και χαλαρο σεξ,δεν το μετανοιωσα.Στις δυο προσφατες καταθεσεις μου εχω διαπιστωσει μεγαλη θερμη από τα κοριτσια,είναι πιο προθυμα ενώ αντι για τα φουλ προγραμματα που ακουσα σημερα αν οι υπηρεσιες ανακοινωνουν ότι οι κοπελες διαθετουν τ απαιτουμενα χαρτια μαλλον θα είναι πολύ καλυτερα για ολους..

Επισκέπτης
Ναι εκανε εμφανιση την προηγουμενη βδομαδα στο 71Β για 3-4 μερες , με ελευθερο στοματικο πλεον στα 20...
Εξαφανιστηκε ομως παλι  :dunno:

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Και φυσικα δεν εχασα την ευκαιρια και μου εκανε μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ ΠΙΠΑ  :pipa1:

Επισκέπτης
Εγώ νομίζω ότι 9 στα 10 μπουρδέλα και 9 στα 10 στούντιος, προσφέρουν ελεύθερο στοματικό και γλυφομούνια.Για να μην σου πω 10 στα 10.Και σε πολλά μασατζίδικα επίσης.

Αυτά γίνονται τα τελευταία 2-3 χρόνια. Παλιά δεν γινόταν τίποτα. Τυχαίο?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τι εγινε ρε παιδια?  :Sγιατι τοσο λιγες κριτικες για μπουρδελα? χεστηκατε πανω σας μετα τη νατασσα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom