Πρωινη ενημερωση από φυλης, μετα από τις καβλες που μου προκαλεσαν χτες το απογευμα η τζουλια και η μονικα από το 65β και το 86α της φυλης αντιστοιχα
134 οροφος η ξανθια τζεσικα με γυαλακια
134 ισογειο σαρα,ξανθια αγρια γκομενα, ενδιαφερουσα, αλλα το τσιγαρο στο στομα όταν βγηκε στο σαλονι μ απετρεψε καπως
134 υπογειο παολα
71β η λαρισα
69β τανια
69α τζουλια,καστανη,milf θα λεγα,με αλβανικα χαρακτιριστικα,μετριο αναστημα και σωμα,όχι κακη
67 ντανα,μελαγχροινη με καμπυλες,συνολικα ελκυστικη εμφανιση,την εχω δει και στο υπογειο του 92.Σχετικα ψηλη,οποιος την εχει δοκιμασει ας ενημερωσει
65β αλεξανδρα,ξανθο λεπτοκαμωμενο κοριτσι
65α η πολύ γλυκια μελαγχροινη κοπελα που ειχα δει και χτες το απογευμα
84β ειρηνη,η ψηλη τσιγγανορουμανα που ειδα χτες στον οροφο του 86
86β καστανη κοπελα μετριου αναστηματος,επισης μ αλβανικα χαρακτιριστικα,δηλαδη λευκη επιδερμιδα και λεπτο προσωπο,φουλ προγραμμα,αρκετα τρακαρισμενο το κοριτσι
80 η καστανη εμη,αρκετα ψηλη,που ειδα και χτες το απογευμα,καλο σωμα,φουλ προγραμμα
59 πιθανον ουαννα,ψηλη καστανοξανθη κοπελα
74 δυο κοριτσια,αριστερα ένα πολύ μετριο κοντοπουτανο και δεξια η νικη αν ακουσα καλα με φουλ προγραμμα.Εδω να σημειωσω κατι για τη νικη,μια ξανθια κοπελα με φοβερο σωμα και παρουσιαστικο,αδικειται..προκειται για ένα αγγελο εμφανισιακα.Οποιος είναι αυτος που διαχειριζεται τη τυχη της καλο είναι να τη βαλει σ ένα άλλο χωρο,πιο καθαρο και χωρις πρωκτικο,κριμα ειναι
Αγκυρας
12α η βικτωρια,ξανθια πληθωρικη mlf,την ειχα παρει στη διδυμου 20 προσφατα, μου φανηκε πιο νταρντανα σημερα στο φως αλλα δε πειραζει,χωρις να είναι συγκλονιστικη στο δωματιο είναι αρκετα προθυμη.Επισης διαθετει όλα τα νομιμα χαρτια όπως ειπε η υπηρεσια
12β η ελενα ,πιθανον η ελενα του μασαζοκατακτητη zero
Kαταθεση στη τανια στο 69β,πολύ καλα όπως παντα.Η κοπελα όπως ανεφερε η υπηρεσια διαθετει τ απαιτουμενα χαρτια της δουλειας κατι που μ εκανε να περασω ακομη πιο ευχαριστα.Τρεις στασεις,τρυφερο και χαλαρο σεξ,δεν το μετανοιωσα.Στις δυο προσφατες καταθεσεις μου εχω διαπιστωσει μεγαλη θερμη από τα κοριτσια,είναι πιο προθυμα ενώ αντι για τα φουλ προγραμματα που ακουσα σημερα αν οι υπηρεσιες ανακοινωνουν ότι οι κοπελες διαθετουν τ απαιτουμενα χαρτια μαλλον θα είναι πολύ καλυτερα για ολους..