Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 151 άτομα (16 μέλη και 135 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Χαλάς τη σμνόπιατσα τύπε. Άκου 25 για απλό.
URL]]

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Φωνάζει ο καημένος ο χειρογλύκανος εδώ και μήνες...

Που ειναι το κρατος? Που ειναι οι αρμοδιοι? Που ειναι η Χρυση Αυγη να καθαρισει ? (τα ξενα πρεζακια, οχι τα ελληνοπουλα).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Λογικο να εχει γεμισει ζακια το μερος. δεν εχω παει μετα το περιστατικο εγω και δε ξερω
Αλλα αν κρυφτηκαν οι νταβαδες που λογο του φοβου αυτων κρατιωαν μια ισοροπια στην περιοχη, ειναι λογικο να αλωνιζουν οι υπολοιποι παρανομοι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ξεχασα να πω πως στο Διδυμου 18 δουλευε η Αντριαννα... (την εχω παρει παλιοτερα)
μολις μου ειπε η τσατσα εφυγα (αν και ειχα περιεργεια να την δω πως εχει γινει)
επειδη εχω να την δω ΠΟΛΥΥΥΥ καιρο
και αν φοραει ακομα την περουκα  :tooth: :tooth:

-αυτη και αν δεν εχει βαρεσει ακαποτο στοματικο στη ζωη της- η καποτα μας σωζει (θελω να πιστευω)

στο διπλανο ακριβως στο 20 είχε μια γκομενα φτυστη η γυναικα του Τζοχατζοπουλου  :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα 10 χρονια νεοτερη... οποιος εχει φετιχ με αυτην ας παει.

Να γραψω επισης πως στο Διδυμου 8 πανω ηταν μια Αννα προς το gilf με καλτσουλες
η κοτσιδου βασικα ηταν και σκοτεινα ρε πουστη μου  :huh: :huh:

αναδουλεια και εκει... στη Φωκαιας οι τσσατσαδες ειχανε βγει εξω με τις πουτανες και μας κανανε
"ψιτ - ψιτ" καθως περνουσαμε....

p.s Οσο για τα πρεζακια πρωτη φορα ειδα εγω πρεζακια στην φυλης δεν ξερω αυτος τι οιωνος ειναι  :grin:

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ΣΤΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16 Γ EKDIDOTANE MIA BIKTVRIA... ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ... ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙς οτι κατι παιρνει.... Τις τελευταιες μερες μετα τα γεγονοτα εξαφανιστηκε ο δε οικος ειναι κλειστος τα απογεματα ... αυτο με εβαλε σε σκεψεις ... ποτε δεν ειχα ρωτησει αν ειχε χαρτια..ΗΘΕΛΑ να κανω οτι ολα θα ειναι οκ ... αφου εναι σε σπιτι θαναι και με χαρτια... και τωρα θυμαμαι οτι μια φορα που δεν εχυνα με τιποτα, της ειχα δωσει μια πιπα ξεσκουφωτη... τι τοθελα? θα μουπ εις μια φορα... ειτε μια ειτε 1001 αμα εχει προβλημα τον ηπιαμε...
αν την συνατησει κανενας να εκδιδετε αλλου ας ενημερωσει γενικα τον πληθυσμο , γιατι απο οτι θυμαμι ειχε μπολικο ντουνια πελατες

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Συνέχεια τσάρκας ....

ΚΑΤΑΘΕΣΗ  ΠΟΥ? ΠΑΝΤΟΥ!  :grin:

παντου μενωωωωωω . Ναιιιιιι! Πλακα κανω! Ειχα κέφια σημερα.

Διδύμου 8 κάτω (Κάρμεν) η "Πολωνέζα"

Πιο πολυ για λατίνα μοιάζει η Κάρμεν παρα για Πολωνέζα με ενα ωραιότατο σοκολατί χρώμα δέρματος. Στο δωμάτιο πέρασα αφου ειχα διαβάσει πως δεν έχει δωσει άφιλτρο στοματικό και επισης ρώτησα και την τσατσα που το επιβεβαιωσε. Μετα απο αυτα ήμουν έτοιμος. Το δωμάτιο πολυ καθαρό , γενικά τα μπουρδέλα σε όλη την περιοχή τα έχουν κάνει να λάμπουν!!!!! Πιο καθαρα και απο το δωματιο μου ειναι  :tooth: :tooth: . Η Κάρμεν δεν άργησε να έρθει μιας και δεν είχε καθολου κόσμο σήμερα γενικοτερα η φάση αλλα και στο συγκεκριμενο σπιτάκι. Μπήκε μέσα και χαμογέλασε (δεν μιλάει πολυ) αλλα αυτο δεν με πείραξε (τι να τις κάνεις τις γλωσσούδες? -θα τα πουμε και πιο κατω-). Ξεκίνησε καλα προκαταρκτικά με όρεξη ενω εγω χάιδευα το σφιχτό και καυλιάρικο κορμάκι της (φορουσε ενα μάυρο κορμακι το οποίο δεν έβγαλε) αλλα ειχε κάτσει σε σημειο που μπορούσα να πιάνω και δεν με δυσκόλεψε . Ήταν δεκτική . Μου φόρεσε τον σκούφο και ξεκίνησε μια αργή και καλη πίπα... ειχα καυλώσει ηδη για τα καλα και ημουν ετοιμος να καταθέσω το άσπρο γαμημένο υγρό που σε τόσους μπελάδες μας έχει βαλει και για αυτο γινονται ολα!!! Αλλα επειδη θυμομουν καλες κριτικες για την ιππασία της δεν ήθελα να φυγω χωρις να την δοκιμάσω και σε αυτο να δουμε τι πουλιά πιάνει το μωράκι.

Στην 4η - 5ή "έφοδο" κατέθεσα όχι πνεύμα αλλα σπέρμα  :grin:.... την ειχα πιάσει απο τα πλαινά στην κοιλίτσα και την κατέβαζα με δύναμη πανω στο καυλί μου. Έμεινε για λιγο εκεί με άφησε να της δώσω και ενα φιλάκι στο μάγουλο .... που ηταν καλο κορίτσι (οχι που ειμαι αγαπούλης) με χαιρέτισε και έφυγε.

Πολυ καλη επιλογή και προσεκτική. Πέρασα υπέροχα. (Safe Sex)  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνεχίζεται...

μεγαλε σορυ που θα σε απογοητευσω αλλα οταν ειχει η συγκεκριμενη τον οικο στη λιοσιων, σε πληροφορω αναλογα με το αντιτιμο εκανε τα παντα ... ξεσκουφωτη πιπα, και κωλο ...οποτε μην πιστευεις τιποτα

Επισκέπτης
Το τραγικο της υπόθεσης ειναι οτι η Φυλής έχει γεμισει απο πρεζάκια?  :huh:
αυτο δεν μ αρεσε σημερα... στην Διδύμου (εκει που έχεζε ο άλλος τις προάλλες) φτιάχνανε
τα κοκτέηλ τους κάτι πρεζάκια... κοκαίνες στα χέρια , καλαμάκια και άλλες ουσίες συνέθεταν την γλαφυρότητα , την τραγικότητα και την απελπισία αυτων των παρατημένων ψυχών με βαρύ κάρμα το οποιο σε αυτη τη ζωή θα ξεχρεώσουν. ( Μεταφυσικη εξηγηση ).

Κάτι πρεζάκια κοβανε βολτες και απεξω απο τα σπίτια κατα μηκος της οδού φυλής ψαχνοντας
να πάρουν την δόση τους.  

Συνεχίζεται...
παιδες τα πρεζακια της περιοχης ειχανε ενα οικοπεδο φερρων και φυλης και αραζανε, τωρα εδω και λιγες μερες ξεκινησαν να το χτυζουνε οποτε εμειναν αστεγα. σε λιγο καιρο θα βρουν αλλη καβατζα και θα ξαναεξαφανιστουν..

ωσπου να εξαφανιστουν ομως μπορει να τους κανει κανα ινσταντ τεστ ο λοβερδος ο μαλακας και να μας πει 5 νεα κρουσματα ειτζ στη φυλης!!!!!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
μπορει να τους κανει κανα ινσταντ τεστ ο λοβερδος ο μαλακας και να μας πει 5 νεα κρουσματα ειτζ στη φυλης!!!!!
Το νου σου τύπε, μη μπουκάρει ο υπουργός στο δώμα και σε βρει με ξεσκούφωτο πουλί!!!! :pipa2: :fuck2:

:2funny:

Επισκέπτης
Το νου σου τύπε, μη μπουκάρει ο υπουργός στο δώμα και σε βρει με ξεσκούφωτο πουλί!!!! :pipa2: :fuck2:

:2funny:
δεν ξερω με τι υφος το ειπες αλλα σιγα σιγα θα ζησουμε και καμια εφοδο σε δωματιο και αμα σε βρουνε χωρις καποτα ακομα και την ωρα που ντυνεσε θα σε βαζουν φωτογραφια μαζι με τις πρεζουδες και θα σε πηγαινουνε μεσα!!!!

επειδη τωρα παιζω ποκερ και δεν μπορω καποια στιγμη θα γραψω σε 1 ποστ ΟΛΗ την αληθεια για το τι γινεται αυτες τις μερες. (για οσους δεν ξερουν και ειναι οι περισσοτεροι)

υ.γ. παυω να ασχολουμε και να διαβαζω το θρετ με τιτλο "Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο" γιατι εχει γεμισει με ασχετους που γραφουν την καθε μαλακια που τους κατεβαινει στο μυαλο και ολους τους γνωστους παπαρολογους του σαιτ που εχουν σχεση με το σπορ οση ο χαρης σιανιδης με mma...

υ.γ.2 να με βρει ξεσκουφωτο εδω  :fuck1: δεν παιζει!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ωσπου να εξαφανιστουν ομως μπορει να τους κανει κανα ινσταντ τεστ ο λοβερδος ο μαλακας και να μας πει 5 νεα κρουσματα ειτζ στη φυλης!!!!!
τυπε προλαβαινουν να κανουν τεστ πριν τις εκλογες?γιατι μετα χλωμο να ειναι ακομα υπουργος :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν ξερω με τι υφος το ειπες αλλα σιγα σιγα θα ζησουμε και καμια εφοδο σε δωματιο και αμα σε βρουνε χωρις καποτα ακομα και την ωρα που ντυνεσε θα σε βαζουν φωτογραφια μαζι με τις πρεζουδες και θα σε πηγαινουνε μεσα!!!!

!
τυπε τι νομιζες οτι εννοουσε ο λοβερδος οταν ειπε οτι θα κανει ποινικο αδικημα την μη χρηση καποτας?
θα κανουν ντου την ωρα που γαμας και θα σε ελεγχουν

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267

Επισκέπτης
τυπε τι νομιζες οτι εννοουσε ο λοβερδος οταν ειπε οτι θα κανει ποινικο αδικημα την μη χρηση καποτας?
θα κανουν ντου την ωρα που γαμας και θα σε ελεγχουν
φιλε ο σκοπος του ειναι να μας ψισει οτι ειναι αναγκαιος στο υπουργειο υγειας για να συνεχισει το πολεμο κατα του ειτζ!!! και μετα την συγκυβερνηση πασοκ νδ να μεινει υπουργος... σε καλυψα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φιλε ο σκοπος του ειναι να μας ψισει οτι ειναι αναγκαιος στο υπουργειο υγειας για να συνεχισει το πολεμο κατα του ειτζ!!! και μετα την συγκυβερνηση πασοκ νδ να μεινει υπουργος... σε καλυψα?
δεν διαφωνω τυπε
εμενα προσωπικα με επεισε παντως :grin:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
Θα κάνει ντου και τα Σ/Κ; :think:

Επισκέπτης
πλακα πλακα φοβομαστε να ριξουμε κανα πουτσο μπας και σκασουν μπατσοι κεελπνο και δημοσιογραφοι και μας αρχισουν στις φοτογραφιες!!!!

εχτες λεει πατσαβουρα δημοσιογραφος του σταρ: " ωρα 2:00 στην αχαρνων και η κοπελες που εκαναν πιατσα εχουν εξαφανιστει" και δειχνει τον αγιο παντελειμονα!!!
τοση ασχετοσυνη (εκει δεν εκαναν ποτε πιατσα για τους ασχετους με το αντικειμενο)
σκεφτομαι να παω στον μαλελη και να του πω να με προσλαβει στο καναλι υπευθηνο για ρεπορταζ με θεμα την πορνεια.. να δειτε και κανα ρεαλιστικο ρεπορταζ!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom