βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Χαλάς τη σμνόπιατσα τύπε. Άκου 25 για απλό.
Φωνάζει ο καημένος ο χειρογλύκανος εδώ και μήνες...
Χαλάς τη σμνόπιατσα τύπε. Άκου 25 για απλό. http://[URL unfurl="true"]www.4tforum.gr/phpBB3/images/smilies/icon_mrgreen.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Tυπε δεν ειμαι ρισκαδορος
απο μικρος το ειχα αυτο το ελάττωμα ;D
Συνέχεια τσάρκας ....
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ? ΠΑΝΤΟΥ!
παντου μενωωωωωω . Ναιιιιιι! Πλακα κανω! Ειχα κέφια σημερα.
Διδύμου 8 κάτω (Κάρμεν) η "Πολωνέζα"
Πιο πολυ για λατίνα μοιάζει η Κάρμεν παρα για Πολωνέζα με ενα ωραιότατο σοκολατί χρώμα δέρματος. Στο δωμάτιο πέρασα αφου ειχα διαβάσει πως δεν έχει δωσει άφιλτρο στοματικό και επισης ρώτησα και την τσατσα που το επιβεβαιωσε. Μετα απο αυτα ήμουν έτοιμος. Το δωμάτιο πολυ καθαρό , γενικά τα μπουρδέλα σε όλη την περιοχή τα έχουν κάνει να λάμπουν!!!!! Πιο καθαρα και απο το δωματιο μου ειναι . Η Κάρμεν δεν άργησε να έρθει μιας και δεν είχε καθολου κόσμο σήμερα γενικοτερα η φάση αλλα και στο συγκεκριμενο σπιτάκι. Μπήκε μέσα και χαμογέλασε (δεν μιλάει πολυ) αλλα αυτο δεν με πείραξε (τι να τις κάνεις τις γλωσσούδες? -θα τα πουμε και πιο κατω-). Ξεκίνησε καλα προκαταρκτικά με όρεξη ενω εγω χάιδευα το σφιχτό και καυλιάρικο κορμάκι της (φορουσε ενα μάυρο κορμακι το οποίο δεν έβγαλε) αλλα ειχε κάτσει σε σημειο που μπορούσα να πιάνω και δεν με δυσκόλεψε . Ήταν δεκτική . Μου φόρεσε τον σκούφο και ξεκίνησε μια αργή και καλη πίπα... ειχα καυλώσει ηδη για τα καλα και ημουν ετοιμος να καταθέσω το άσπρο γαμημένο υγρό που σε τόσους μπελάδες μας έχει βαλει και για αυτο γινονται ολα!!! Αλλα επειδη θυμομουν καλες κριτικες για την ιππασία της δεν ήθελα να φυγω χωρις να την δοκιμάσω και σε αυτο να δουμε τι πουλιά πιάνει το μωράκι.
Στην 4η - 5ή "έφοδο" κατέθεσα όχι πνεύμα αλλα σπέρμα .... την ειχα πιάσει απο τα πλαινά στην κοιλίτσα και την κατέβαζα με δύναμη πανω στο καυλί μου. Έμεινε για λιγο εκεί με άφησε να της δώσω και ενα φιλάκι στο μάγουλο .... που ηταν καλο κορίτσι (οχι που ειμαι αγαπούλης) με χαιρέτισε και έφυγε.
Πολυ καλη επιλογή και προσεκτική. Πέρασα υπέροχα. (Safe Sex)
Συνεχίζεται...
παιδες τα πρεζακια της περιοχης ειχανε ενα οικοπεδο φερρων και φυλης και αραζανε, τωρα εδω και λιγες μερες ξεκινησαν να το χτυζουνε οποτε εμειναν αστεγα. σε λιγο καιρο θα βρουν αλλη καβατζα και θα ξαναεξαφανιστουν..Το τραγικο της υπόθεσης ειναι οτι η Φυλής έχει γεμισει απο πρεζάκια?
αυτο δεν μ αρεσε σημερα... στην Διδύμου (εκει που έχεζε ο άλλος τις προάλλες) φτιάχνανε
τα κοκτέηλ τους κάτι πρεζάκια... κοκαίνες στα χέρια , καλαμάκια και άλλες ουσίες συνέθεταν την γλαφυρότητα , την τραγικότητα και την απελπισία αυτων των παρατημένων ψυχών με βαρύ κάρμα το οποιο σε αυτη τη ζωή θα ξεχρεώσουν. ( Μεταφυσικη εξηγηση ).
Κάτι πρεζάκια κοβανε βολτες και απεξω απο τα σπίτια κατα μηκος της οδού φυλής ψαχνοντας
να πάρουν την δόση τους.
Συνεχίζεται...
Το νου σου τύπε, μη μπουκάρει ο υπουργός στο δώμα και σε βρει με ξεσκούφωτο πουλί!!!!μπορει να τους κανει κανα ινσταντ τεστ ο λοβερδος ο μαλακας και να μας πει 5 νεα κρουσματα ειτζ στη φυλης!!!!!
δεν ξερω με τι υφος το ειπες αλλα σιγα σιγα θα ζησουμε και καμια εφοδο σε δωματιο και αμα σε βρουνε χωρις καποτα ακομα και την ωρα που ντυνεσε θα σε βαζουν φωτογραφια μαζι με τις πρεζουδες και θα σε πηγαινουνε μεσα!!!!Το νου σου τύπε, μη μπουκάρει ο υπουργός στο δώμα και σε βρει με ξεσκούφωτο πουλί!!!!
τυπε προλαβαινουν να κανουν τεστ πριν τις εκλογες?γιατι μετα χλωμο να ειναι ακομα υπουργοςωσπου να εξαφανιστουν ομως μπορει να τους κανει κανα ινσταντ τεστ ο λοβερδος ο μαλακας και να μας πει 5 νεα κρουσματα ειτζ στη φυλης!!!!!
τυπε τι νομιζες οτι εννοουσε ο λοβερδος οταν ειπε οτι θα κανει ποινικο αδικημα την μη χρηση καποτας?δεν ξερω με τι υφος το ειπες αλλα σιγα σιγα θα ζησουμε και καμια εφοδο σε δωματιο και αμα σε βρουνε χωρις καποτα ακομα και την ωρα που ντυνεσε θα σε βαζουν φωτογραφια μαζι με τις πρεζουδες και θα σε πηγαινουνε μεσα!!!!
!
δεν ξερω με τι υφος τοειπεςεγραψες...
φιλε ο σκοπος του ειναι να μας ψισει οτι ειναι αναγκαιος στο υπουργειο υγειας για να συνεχισει το πολεμο κατα του ειτζ!!! και μετα την συγκυβερνηση πασοκ νδ να μεινει υπουργος... σε καλυψα?τυπε τι νομιζες οτι εννοουσε ο λοβερδος οταν ειπε οτι θα κανει ποινικο αδικημα την μη χρηση καποτας?
θα κανουν ντου την ωρα που γαμας και θα σε ελεγχουν
δεν διαφωνω τυπεφιλε ο σκοπος του ειναι να μας ψισει οτι ειναι αναγκαιος στο υπουργειο υγειας για να συνεχισει το πολεμο κατα του ειτζ!!! και μετα την συγκυβερνηση πασοκ νδ να μεινει υπουργος... σε καλυψα?
το σαββατο μονο τυπεΘα κάνει ντου και τα Σ/Κ;
Επομένως βάζουμε την Κυριακή λάστιχο η τσου;το σαββατο μονο τυπε
κυριακη εχουμε εκλογες
...
Κατάθεση πουθενά όπως τα τελευταία 15 χρόνια λόγω σταθερότατης σχέσης.
...