Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 306 άτομα (23 μέλη και 283 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα στη φυλης
134 οροφος,δυο ομορφα νεαρα κοριτσια μ εντελως διαφορετικα χαρακτηριστικα μεταξυ τους,η ελενη ,ξανθια με λευκη επιδερμιδα και η μιχαελα,μελαγχροινη μεσκουρα επιδερμιδα,κανονικου υψους με αξιοπρεπεστατο σωμα.Η υπηρεσια πηρε τη πρωτοβουλια να μου αναφερει στην αρχη χωρις να ρωτησω ότι τα κοριτσια διαθετουν πιστοποιητικο υγειας
134 υπογειο,τζανετ,μελαγχροινη με θηλυκο σωμα,αρκετες καμπυλες,η οποια εμφανιστηκε με λευκο διχτυωτο φορεμα
71β η μπαρμπορα,πολύ λεπτο κορμι με στηθος όμως που την κανει πολύ σεξι σαν παρουσια,γνωστη από το υπογειο του 92α
71α καστανη κοπελιτσα με συμπαθητικο σωμα,φουλ προγραμμα αλλα υστερουσε δυστυχως στο προσωπο
69β αννα η βουλγαρα
69α χριστινα,το κλασσικο αλλα πετυχημενο διδυμο στο 69
67 εμμανουελα,η μελαγχροινη κοπελα από το υπογειο του 92 και τον οροφο του 65,εχει φτιαξει πολύ,φουλ προγραμμια νομιζω
65β δυο κοριτσια,η τζουλια,ξανθια πια,από το 54 και η γαβριελα,μελαγχροινη πολυ συμπαθητικη κοπελιτσα.Με τη τζουλια ειχαμε την πρωτη ανυψωση...Η υπηρεσια ανεφερε ελευθερο στοματικο εδω
65α γλυκια μελαγχροινη κοπελιτσα,πιθανον τσιγγανορουμανα
54 η ξανθια ναντια
80 εμυ,καστανοξανθη κοπελα με θηλυκο σωμα,καλη εμφανιση
84α σονια η ιταλιδα
86α η ξανθια μονικα,εδώ ειχαμε την δευτερη φυσικη ανυψωση χωρις να παρεμβαλεται επισης εξωτερικος παραγοντας
86β ιρινα,η ψηλη τσιγγανορουμανα με φουλ προγραμμα
54 οροφος η ναταλι,καστανη με πιασιματακια,και η λαουρα που από ξανθια εγινε μελαγχροινη.Και εδώ η πολυπειρη υπηρεσια μου ανεφερε ότι οι κοπελες διαθετουν πιστοποιητικο υγειας
Πολύ καλες λοιπον η μονικα με τη τζουλια,φοβερα κορμια..δυστυχως λιγο τ ότι ειχα παει για άλλο κοριτσι που δεν το βρηκα και τ οποιο ειχα εντοπισει ως στοχο,λιγο τ ότι ημουν αρκετα κουρασμενος προτιμησα να μη κανω τελικα τη καταθεση αν και θα το θελα.Ελπιζω μεσα στο σαβατοκυριακο να τις πραγματοποιησω καθως μου αρεσαν πολύ αν και τις εχω ξαναδει και να εχουν καλη συμμετοχη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
67 εμμανουελα,η μελαγχροινη κοπελα από το υπογειο του 92 και τον οροφο του 65,εχει φτιαξει πολύ,φουλ προγραμμια νομιζω
τις τελευταίες μέρες κάνει μόνο απλό...ούτε κώλο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεγαλε σορυ που θα σε απογοητευσω αλλα οταν ειχει η συγκεκριμενη τον οικο στη λιοσιων, σε πληροφορω αναλογα με το αντιτιμο εκανε τα παντα ... ξεσκουφωτη πιπα, και κωλο ...οποτε μην πιστευεις τιποτα

Ποιος σου ειπε οτι εκανε ξεσκουφωτο κωλο και μουνι ρε συ?  :-
Υπαρχουν αποδειξεις ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
λάθος το διάβασες....
έγραψε ξεσκούφωτη πίπα ,            και κώλο
φούλ πρόγραμμα δηλαδή...αλλά όχι ακα κώλο  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λάθος το διάβασες....
έγραψε ξεσκούφωτη πίπα ,             και κώλο
φούλ πρόγραμμα δηλαδή...αλλά όχι ακα κώλο  ;)

ααααα ειπα και εγω.
Και μολις ξυπνησα μετα απο εναν 3ωρο υπνο.
Ειμαι φρεσκος μην μου γαματε την ψυχη ακομα  :grin:

Για ακαποτα στοματικα ξερω , οτι γινοτανε παρτυ
αφου πηγαινα ξερω γω και εβγαινε εξω η τσατσαρα
και ελεγε το απλο προγραμμα + ακαποτο στοματικο και πανηγυριζαν
τα πακιά  :2funny: :2funny: :2funny:

μπαινανε χοροπηδωντας στα δωματια  :P

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα στη φυλης

54 οροφος η ναταλι,καστανη με πιασιματακια,και η λαουρα που από ξανθια εγινε μελαγχροινη.Και εδώ η πολυπειρη υπηρεσια μου ανεφερε ότι οι κοπελες διαθετουν πιστοποιητικο υγειας
54 ισογειο ηθελα να πω,ο οροφος κλειστος
Υ.Γ Δεν υπαρχει ακαποτο πηδημα ως προγραμμα  στα μπουρδελα ρε παιδια,μονο αν ο πελατης η΄η ιεροδουλη το επιδιωξει για δικους τους λογους στο δωματιο η' συμφωνηθει μεταξυ τους απ το σαλονι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπάρχουν μερικοι μαλάκες (ελπιζω να μην με παρεξηγησουν γιατι θα μου κοστισει)
που αφήνανε ενα χαρτζηλικακι στο δωματιο παραπανω και οι ψωμολυσσες και μαλακισμενες
τους εκαναν οτι τους ελεγαν.

Και νταξει γαμα τη δημοσια υγεια δεν σε νοιαζουν οι αλλοι - δικαιωμα σου-
αλλα ειναι και για σενα πρωτα απο ολα.  :-

Τα παραπανω μου τα ειπε τσατσα. Τωρα αν ειναι αληθεια - ψεματα δεν ξερω
μου φαινεται πολυ..... πολυ βασικα να κανεις κατι τετοιο σε μπουρδελο.
Δεν θα το κανα ουτε αν ηθελα να αυτοκτονησω αληθεια.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Επίσης πολλές τάνες στον έπερναν ακάποτα στο στόμα χωρίς καν να σε ρωτήσουν και αν κάποιος είχε πιεί και δυό ποτηράκια πάνω στην καύλα δεν προλάβαονε να της πει τίποτε.

:idiot:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
Επίσης πολλές τάνες στον έπερναν ακάποτα στο στόμα χωρίς καν να σε ρωτήσουν και αν κάποιος είχε πιεί και δυό ποτηράκια πάνω στην καύλα δεν προλάβαονε να της πει τίποτε.

:idiot:
αυτό έχει ξαναγραφεί....αλλά έλεος....δεν προλαβαίνετε να αντιδράσετε?
άσχετο με τα ποτά... αυτά είναι αστεία, εξάλλου όλοι  γνωρίζουμε ποιες έκαναν ακα  :pipa1: και ποιες όχι...

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Υπαρχουν αποδειξεις ?

ΔΕΝ ΤΟΠΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ...
ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΗ ΠΙΠΑ ΕΚΑΝΕ....
ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙ ΜΕ ΚΑΠΟΤΟΥΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΛΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

Επισκέπτης
έχω μια απορία..γράφουν κάποιοι οτι πλέον δεν ανακοινώνετε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...το θέμα είναι αν μέσα οι τανες που τα πρόσφεραν τα κάνουν;.γιατι αν όλη η φασαρία γίνετε για το θεαθήναι τότε βλεπω σε λίγες ημέρες να γυρίσουμε στους παλιούς ρυθμούς.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
έχω μια απορία..γράφουν κάποιοι οτι πλέον δεν ανακοινώνετε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...το θέμα είναι αν μέσα οι τανες που τα πρόσφεραν τα κάνουν;.γιατι αν όλη η φασαρία γίνετε για το θεαθήναι τότε βλεπω σε λίγες ημέρες να γυρίσουμε στους παλιούς ρυθμούς.
κάποιες (πχ Αννα απο φωκαίας 27α , Λαρισα φυλής 71β , εμμανούελα φυλής 65α και 59 )ούτε το ανακοινώνουν ούτε το κάνουν μέσα τώρα.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΔΕΝ ΤΟΠΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ...
ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΗ ΠΙΠΑ ΕΚΑΝΕ....
ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙ ΜΕ ΚΑΠΟΤΟΥΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΛΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

Συγγνωμη για ποιο πραγμα?  :grin:
αραξε ρε συ... και παλι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος
με ποιον έχει γαμηθει ακαποτα αυτη ειτε στη δουλεια ειτε εκτος δουλειας
για αυτο παιρνεις πρωτος τα μετρα σου  ;)

Μην με περασετε για ηλιθιο .. το safe sef αναφερεται σε δικια μου
πρωτοβουλια οχι οτι ανακαλυψα ξαφνικα παρθενωπη πουτανα  :grin:

Εγω αυτης της αποψης ειμαι , ποτε δεν φταινε άλλοι.

p.s Πριν που ειπα για μαλακες που δινουν μεσα κατι παραπανω για κατι παραπανω
εννοουσα ακαποτο σεξ. Δεν θεωρω μαλακες συναγωνιστες που επαιρναν ακαποτο στοματικο
μιας και ηταν στο προγραμμα εξαρχης απο τα μπουρδελα. Προς αποφυγη παρεξηγησεων  ;)

Επισκέπτης
κάποιες (πχ Αννα απο φωκαίας 27α , Λαρισα φυλής 71β , εμμανούελα φυλής 65α και 59 )ούτε το ανακοινώνουν ούτε το κάνουν μέσα τώρα.....
οπότε...θυμήσου σε λίγες μέρες μόλις κοπάσει ο θόρυβος όλες θα γυρίσουν στους κανονικούς ρυθμούς ;)και όλοι όσοι ρίσκαραν θα ξανακάνουν το ίδιο ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
οπότε...θυμήσου σε λίγες μέρες μόλις κοπάσει ο θόρυβος όλες θα γυρίσουν στους κανονικούς ρυθμούς ;)και όλοι όσοι ρίσκαραν θα ξανακάνουν το ίδιο ;)
αυτό έιναι σίγουρο δεν το συζητάω....μόλις περάσουν οι εκλογές και μετά απο λίγο
όλα θα γυρίσουν στα ίδια....
θυμήσου παλιά τσερνομπίλ , τρελές αγελάδες , κουνούπι τίγρης , η γρίπη....όχι ότι έιναι το ίδιο , αλλά τα πάντα ξεχνιούνται

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορώ με τίποτα να ξεχάσω το "απαγορευμένο" κοκορέτσι και ασφαλώς το συντομότερο ανέκδοτο... "καπναπαγόρευση"

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
αυτό έιναι σίγουρο δεν το συζητάω....μόλις περάσουν οι εκλογές και μετά απο λίγο
όλα θα γυρίσουν στα ίδια....
θυμήσου παλιά τσερνομπίλ , τρελές αγελάδες , κουνούπι τίγρης , η γρίπη....όχι ότι έιναι το ίδιο , αλλά τα πάντα ξεχνιούνται

Ακριβώς...aids ήταν και πέρασε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom