Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 184 άτομα (4 μέλη και 180 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ποιος είναι σοβαρό μέλος γαμώ την μαλακία (μας) γαμώ ;

Ο amadeus γράφει ενημερώσεις από το 2005 και έρχεται ο καθε παπάρας για να γράψει κάθε αδέσποτη αμπελο-εξυπνάδα με αποτέλεσμα να χαθούν οι ενημερώσεις στο ατέλειωτο μαλακο-φιλοσο-σπαμάρισμα

:tickedoff:

Ας γράψω και εγώ μερικές μαλακο-πληροφορίες

και ας χαθούν και αυτές στη δίνη της αχαλίνωτης παπαρο-κουβέντας

:cheesy:

Σε διαφορετικές βάρδιες και ημέρες στο διήμερο 4-5 Μαϊου 2012 αλλάζοντας περιοχές σαν τα πουκάμισα

ΦΥΛΗΣ 40
Καμέλια με σκούρα καστανά σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ώριμη κυρία με όψιμη θέση αλλά επαρχιώτικο προφίλ, μέτρια στο ύψος, αποδεκτό σώμα με αρκετή προσπάθεια και κώ(ο)λο σε χαμηλή θέση

ΦΥΛΗΣ 134 ΙΣΟΓΕΙΟ
Σάρα με ανοικτά καστανά μαλλιά μέχρι την μέση, κάπως γαμψή μύτη, μεγάλοι κρίκοι στα αυτιά, μάλλον αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με επιλέξιμες αναλογίες

ΒΕΡΓΑΣ 6 ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΓΕΙΟ
Δυο Ρωσίδες παλιάς κοπής με πρόσθετη συλλεκτική αξία και ανθεκτική προσωπικότητα, υπερ-ικανοποιητική περιποίηση, και ασχολίαστα χαρακτηριστικά προσώπου και σώματος

ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11 ΟΡΟΦΟΣ
Συλβιάννα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση (απορώ πότε μάκρυναν;), συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά, ελαφρώς γεματούλα με υπερ-τσουλωτό κώ(ο)λο  

:)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
βόλτα βράδυ Σαββάτου μαζί με τον χλεχλεκια  μεταξύ 22.00 και 23.20....πολύ λίγος κόσμος στην πιάτσα και πολλά σπίτια κλειστά....
ενημέρωση για όσα ήταν ανοιχτά.

Διδύμου 20 Αννα λεπτή μελαχρινή με ωραίο σώμα και υπέροχο κωλαράκι και σιλικονέ μεσαίο  βυζί,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 18β Αντριάννα τρομακτική γκίλφ ξανθιά αρκετά εύσωμη ,σπέσιαλ τσιμπουκάκι.
Διδύμου 18α Φωτεινή ξανθιά πολύ χοντρή , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Διδύμου 16 Λιλιαν ξανθιά μίλφ με πεσμένα βυζιά και τεράστιο κώλο , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Κάρμεν κοντή μαυρισμένη ανύπαρκτο στήθος ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 40 Καμέλια μελαχρινή λεπτή άκωλη άβυζι , με κώλο.
Φυλής 54β Ναταλί μελαχρινή κοντή χοντρή , Λάουρα μελαχρινή με μικρό βυζί κανονικό σώμα ωραίο κώλο και οι δυο απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Ντενίσα ο ψηλός λεπτός μούναρος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ μελαχρινή με καρέ κακό σώμα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Αννα κοντή λεπτή μελαχρινή άβυζι με άσχημη φάτσα , με κώλο.
Φυλής 80 Μαριά μελαχρινή με νέο σώμα ,πρόσθεσε στήθος και έκανε ανόρθωση κώλου ,σήμερα ήταν με πολύ καλή διάθεση ένω τέσταρα αν έχει κάνει  καλή δουλειά ο χειρούργος....,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Σόνια η "ιταλίδα"μελαχρινή λεπτή με ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλιόνα το τούμπανο μιλφ ,ανακοινώθηκε με πολύ έμφαση απο την τσα τσα απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Μόνικα η ξανθιά ουκρανέζα με το ωραίο κορμί και το μικρό στήθος , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α Μαίρη ο μελαχρινός μούναρος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Τζούλια ξανθιά μικρο στήθος , σήμερα ανακοίνωσε ακα .
Φυλής 67 Μπάρμπαρα ξανθιά πια(δεν της πάει καθόλου)λεπτή κοντή με πολύ καυλέ σωματάκι , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Χριστίνα η γνωστή λεπτή σιλικονέ βυζί ωραίο κώλο και στάνταρ καλές υπηρεσίες , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Αννα η γνωστή κοντή με ωραίο κορμί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Σάντρα μελαχρινή με καρε μαλί φράτζα πια , ψηλή λεπτή με σιλικονέ βυζια ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71β Αλίσια(Αντριάννα)κοκκινομάλλα πιά και αυτή πρόσθεσε βυζί....λεπτή με τατου , με κώλο.
Φυλής 109β Αννα η γνωστή μελαχρινή κοντή πολύ λεπτή ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134 Μικαελα μελαχρινή κοντή λεπτή άβυζι ωραίο κώλο , Ελένη ξανθιά μέτριο ύψος μικρό στήθος και οι δυο απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134α Εμμανουέλα μελαχρινή λεπτή με ωραίο κωλαράκι , σήμερα απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β πάνω Ζιζέλ(απο Μαγνησίας 11)μαυρούλα λεπτή με 2,5 βυζια ,απλό πρόγραμμα , την είχα πάρει στο Μαγνησιάς και δεν είχα περάσει καλά.
Φωκαίας 27Β κάτω Γιάννα λεπτή με ωραίο κορμι και Βικτορία ξανθιά με ωραία βυζια , απλό πρόγραμμα και παρτούζα.(η Γιάννα κάνει παρτούζα και με δυο άντρες)
Φωκαίας 27α Χριστίνα το μιλφάκι πια απο την ρωσια λεπτή με σιλικονέ βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Μόνικα νιάου νιαόυ , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Τζουλίανα μελαχρινή με ωραία κωλάρα και μεσαία βυζιά και μια ακόμα μελαχρινή με μικρό βυζί ,απλό και οι δυο.
Φωκαίας 17α Μαρία η λεπτή μελαχρινή  με το μικρό βυζί , με κώλο.
Δεν πέρασα με καμία , πάμε για φαγητό στον σπεσιαλίστα όπου ήρθε και ο ιππότης φάγαμε και κατα τις 00.30 ξαναπήγα με γιατί οι κάυλες είχαν χτυπήσει κόκκινο και μπήκαμε σε μερικά μόνο
Φυλής 74 αριστερά Ρωξάνη η μελαχρινή πολύ λεπτή κοντή με τα έντονα βαμμένα μάτια ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Σαμπίνα μελαχρινή γεματούλα με 4αρια βυζια(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτικη/ενημέρωση και φωτό στον ρομαντισμό),Ρωξάνα ψηλή ξανθιά με μεσαία στητά φυσικά βυζια και θεική κωλάρα ,απλό πρόγραμμα και οι δυο
Φυλής 84β συνέχισε η Αλιόνα
Φυλής 86α συνέχισε η Μόνικα
Φυλής 69α συνέχιζε η Χριστίνα(συνήθως κλείνει στις 01.30)
Φυλής 71γ Μαριά(επέστρεψε εδώ μετα το στιγματισμένο φ22)χοντή μελαχρινή με ωραια φάτσα και μεγάλα βυζιά , με κώλο.
Φυλής 134α συνέχιζε η Εμμανουέλα
Φυλής 66α συνέχιζε ο μουναρος Ντενίσα και δούλευε ακόμα και η άλλη κοντή ξανθιά μουνίτσα η Νικολέτα.
αυτά συναγωνιστές τα λέμε αύριο....   

Επισκέπτης

Ο amadeus γράφει ενημερώσεις από το 2005 και έρχεται ο καθε παπάρας για να γράψει κάθε αδέσποτη αμπελο-εξυπνάδα με αποτέλεσμα να χαθούν οι ενημερώσεις στο ατέλειωτο μαλακο-φιλοσο-σπαμάρισμα

Καταρχήν το "παπάρας" σου το επιστρέφω. Οι ενημερώσεις δεν χάνονται, όποιος γουστάρει πάει δυο σελίδες πίσω και τις βρίσκει.

Από εκεί και πέρα, ποιος σου είπε εσένα ότι όποιος γράφει ενημερώσεις είναι και σοβαρό μέλος? Μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος βλάκας. Σοβαρό μέλος είναι αυτός που συμμετέχει στο φόρουμ σε διάφορα θέματα και εκφράζει τεκμηριωμένη άποψη.

Για να μην τρελαθούμε κιόλας!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Φυλ. 65 ισ.: ένα ξανθό καυλοράπανο, με καρέ μαλλάκι, ακά και 69 στο πρόγραμμα, αλλά με χάλασε λίγο η περιφέρειά της.
Τζούλια
Φυλ. 59 ισ.: οι δυο κοπέλες που παίζουν συνήθως πάνω, δλδ μια ξανθούλα ψιλή ενδιαφέρουσα ρωξανα  και μια μελαμψή γεμάτη Σαμπίνα  . . . . .
Φωκ. 27 1ος: ο γραφικός αδύνατος πουστροτσατσος μας παρουσίασε την Ζιζέλ, μαύρη καλονή. Μου θύμισε την Χριστίνα από Μαγν. 11 και είπα να της δώσω μια 2η ευκαιρία. Τί το ήθελα? Μπαίνει στο δωμάτιο ευδιάθετη. Ωραία σκέφτηκα , θα περάσουμε καλά. Ξαπλώνει στο κρεβάτι, γραπώνει τον πούτσο μου και καθώς τον παίζει λιγάκι, πιάνει κουβέντα μαζί του. Υπέροχα, λέω, έχει ορεξούλες το κορίτσι. Αμ δε! Με το που ξαπλώνει ανάσκελα για τα τυχόν προκαταρκτικά, πάω να την φιλήσω στο στήθος και μου λέει όχι. Τί όχι αποκρίνομαι? Όχι στις θηλές και βάζει τα χέρια της πάνω, ώστε να την φιλάω μόνο γύρω-γύρω. Για να μην την πετάξω από το δωμάτιο αμέσως, άφησα τόπο στην οργή και άρχισα να της φιλάω την κοιλίτσα, αφού και καλύγραμμη είναι και ωραίο βελούδινο σώμα έχει. Τότε άρχισε τα έλα μωρό μου και έλα μωρό μου. Οπότε, αφού δεν θα έβλεπα "φως" την διαολοστέλνω. Βγαίνω από το δωμάτιο και ζητώ τα χρήματά μου πίσω. Αφού ρώτησε και την κοπέλα για την αλήθεια, πήγε να μου δώσει μόνο τα μισά. Τελικά, με κρύα καρδιά μου τα έδωσε όλα. ΠΡΟΣΟΧΗ στην φόλα Χριστίνα-Ζιζέλ-τάδε. Δεν κάνει προκάτ.!
για τι ζιζέλ /χριστίνα θα συμφωνήσω....δες και κριτική μου

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

πέστα στρατηγέ μου.....εδώ ειναι για ενημερώσεις ιατρικά και ψυχώσεις σε άλλο θρέντ

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Το Φ66α ειναι ανοιχτο? Στον ΑLPHA εδειξε να μαζευουν Ντενισα και Νικολετα  :S

Την Παρασκευή το βράδυ, δηλ. μια ημέρα μετά την άθλια «δημοσιογραφική» εκπομπή των πουσταράδων του «Άλφα», επισκέφθηκα τον εν λόγω Οίκο.

Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων εμφανίστηκαν οι πρωταγωνίστριες της εκπομπής, Ντενίσα και Νικολέτα, εξαιρετικά ευδιάθετες, ξανθότατες (καίτοι κεχρωσμένες), απαστράπτουσες, ακιζόμενες,

Εγώ: Καλησπέρα σας, είδα ότι παίζετε στην τηλεόραση και ήρθα να σας γαμήσω και τις δύο.
Ντενίσα: Χι-χι-χι… Και τις δύο; Μπράβο, έχεις καλό γούστο… χι-χι-χι-χι…
Νικοιλέτα: Επειδή είδες την τηλεόραση ήρθες;
Εγώ: Κυρίως ναι, αλλά παίζει ρόλο και το ότι είναι Μάης, ο μήνας που καυλώνουν οι γαϊδάροι…
Ντενίσα: Χι-χι-χι… Άστα αυτά, θέλεις να συχνάζεις σε μέρη όπου συχνάζουν οι δημοσιογράφοι… χι-χι-χι-χι…
Εγώ: Όχι, όχι, δε με ενδιαφέρουν οι δημοσιογράφοι, εσείς με ενδιαφέρετε, είναι σημαντικό να γαμάει κανείς δημόσια πρόσωπα που εμφανίζονται στην τηλεόραση… Θα σας καταγαμήσω αμφότερες…
Αμφότερες: Χι-χι-χι…

Η τελετή άρχισε με τη Ντενίσα.
Καλλίπυγος, λεπτοφυής, υψίκορμη, νεαρά κεντροευρωπαία, με όμορφο πρόσωπο.
Πέρα από τον εντυπωσιακό σωματότυπο, η Ντενίσα διαθέτει καλούς τρόπους, υψηλό δείκτη νοημοσύνης, ευφράδεια στο λόγο, μεγάλη επικοινωνιακή δυνατότητα με άλλους ανθρώπους, είναι χαρούμενη, προσεκτική, ευγενική.
Ωστόσο, ως συνουσιουργός, δυστυχώς είναι μέτρια…
Ανέβηκε στο κρεβάτι φορώντας τους κοθόρνους, πράγμα απαράδεκτο.
Με κατάλληλες στάσεις του σώματός της επεδίωκε να αποφεύγει το χούφτωμα.
Είχε μεγάλη έγνοια για την περικαυλίδα, διακόπτοντας την πράξη και ελέγχοντας αν είναι συνεχώς σωστά στη θέση της, αν έχει διαρραγεί, αποκαλύπτοντας έτσι την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή που περνάνε σχεδόν όλες οι πόρνες στις μέρες μας.
Λες και τη γαμούσε ο Άλιεν.

Μετά από αρκετή ώρα εναλλαγών στάσεων των δύο σωμάτων, της ζήτησα να απέλθει και να καλέσει τη Νικολέτα.

Τη λίγη ώρα που περίμενα εν στύσει τη Νικολέτα, παρατηρούσα το σώμα μου στον καθρέφτη και συνειδητοποίησα ότι από το Πάσχα και μετά έχω πάρει κιλά, που με κάνουν να φαίνομαι σα να έχω καταπιεί ένα αρνί, ή μάλλον μοιάζω με αρνί.

Η Νικολέτα είναι βραχύσωμη, μισή μερίδα μπροστά στη Ντενίσα.
Εισερχόμενη, αντίκρισε ένα μεγάλο αρνί με πέος, το οποίο η Ντενίσα είχε καταστήσει κόκκινο και διογκωμένο, ως πυροσβεστικό κρουνό πεζοδρομίου και είπε αυθόρμητα: «εγώ είμαι μικρή…»

Αυτό ήταν… Χωρίς άλλη σκέψη, την έβαλα κάτω και μετά από περίπου 300 παλινδρομήσεις επήλθε κορύφωση της τελετής.

Η Νικολέτα έμεινε για λίγη ώρα ξαπλωμένη ύπτια, με τα πόδια μισάνοιχτα και χουζούρευε χαμογελώντας, παρατηρώντας με να αποθέτω την κατακλυσμένη από εκκρίσεις περικαυλίδα εντός του καλάθου των αχρήστων.
Σε πολλές περιπτώσεις, όταν της σπερματέγχυσης έχει προηγηθεί έντονη κλινοπάλη, τότε η πόρνη χαίρεται, ευφραίνεται, αγαλλιάζει γιατί εκτέλεσε πετυχημένα τη δουλειά της και βλέπει τους καρπούς των κόπων της (βλέπει τα ψωλοχύματα δηλαδή).

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καταρχήν το "παπάρας" σου το επιστρέφω. Οι ενημερώσεις δεν χάνονται, όποιος γουστάρει πάει δυο σελίδες πίσω και τις βρίσκει.

Από εκεί και πέρα, ποιος σου είπε εσένα ότι όποιος γράφει ενημερώσεις είναι και σοβαρό μέλος? Μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος βλάκας. Σοβαρό μέλος είναι αυτός που συμμετέχει στο φόρουμ σε διάφορα θέματα και εκφράζει τεκμηριωμένη άποψη.

Για να μην τρελαθούμε κιόλας!

Μην στέλνεις τίποτα και μην επιστρέφεις τίποτα. Έχεις κάποια άποψη που όπως φαίνεται δεν την ακολουθούν και δεν συμφωνούν οι περισσότεροι μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα.

Αυτά

Φιλικά

Ορισμένες φορές παρεξηγούνται κάποια γραπτά ποστάκια, για αυτό διευκρινίζω ότι μου είναι συμπαθείς και θεωρώ ότι είναι χρήσιμοι όλοι οι συνάδελφοι που γράφουν ημερήσιες ενημερώσεις με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Σημειώνω ξεκάθαρα λοιπόν ότι ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ που ποστάρισε κάποιο άσχετο ποστ (παραπάνω) δεν με ενόχλησε καθόλου γιατί απλά ο συνάδελφος είναι πολύ καλός και χρήσιμος στην ιντερνετική συμπεριφορά του.

Θα επαναλάβω ακόμη μια φορά αυτό που έχω ξαναπεί ότι δεν με ενοχλεί καθόλου αν κάποιος συνάδελφος που γράφει ημερήσιες ενημερώσεις (ή και κριτικές) ξεφύγει και γράψει άσχετα ποστάκια. Σαφώς ενοχλούμε και το έχω πει άπειρες φορές αν κάποιος γράφει μόνο άσχετα ποστάκια

Αυτά  

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
γ τι ειτανε κιαυτο το χθεσινο βραδινο ενα χαλι στιν φυλησ, το μιραντακι μπισκοτακι ξερουμε που πεζει μπαλα΄΄ :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα στη φυλης
109α βιολετα,πηγα εκει παρολο που δεν ειχα διαθεση λογω διπλης χτεσινης καταθεσης για να δω τη μονικα που ανεφερε ο μπεμπας για πρωτη φορα η΄ τη τζουλια που χω ξαναπαρει.Την διαθεση ηλπιζα να την εβρισκα στη πορεια,δηλ μεσα στο κρεβατι,αλλα δυστυχως δεν βρηκα καμια από τις δυο..η βιολετα είναι μελαγχροινη μετριου αναστηματος με σκουρα επιδερμιδα.Παρολ αυτά εμοιαζε περισσοτερο με αλβανιδα παρα  με τσιγγανορουμανα
67 αλισια,λεπτο σχετικα αδυνατο σεξι κορμι που εχω ξαναδει παλιοτερα και η οποια εκανε θραυση.Εδω είναι τα μυσστηρια της ανθρωπινης και βασικα αντρικης ψυχολογιας..ενω όπως ειπα πριν δεν ειχα ερωτικη διαθεση βγαινει από το δωματιο ,με κοιταζει,και ερχεται και καθεται πανω μου εκει που καθομουν.Το να είναι η γυναικα από πανω μου,να μ αγκαλιαζει και να μου τριβεται ερωτικα είναι κατι που με τρελαινει,όταν ειδικα η κοπελα εχει αυτό το κορμι..Κοινως μου σηκωθηκε αμεσως..λιγο όμως ότι δεν ηθελα τριτη καταθεση τοσο συντομα γιατι θα ημουν εξαντλημενος το βραδι,λιγο η διαθεση,λιγο τα φουλ προγραμματα και οι παρτουζες που εχει κανει στο παρελθον,μ απετρεψαν απ το να τη παρω σημερα..για άλλη μερα δεν το συζηταω αν μου ξανακανει τα ιδια
71β η γλυκια μελαγχροινη κοπελιτσα από το 65α που χω δει τις τελευταιες δυο μερες.Δυστυχως χανει πολύ στις προκλητικες κινησεις που κανει στο σαλονι..
65α η εμμανουελα ,η γνωστη μελαγχροινη,εχει φτιαξει αρκετα εμφανισιακα
84α σoνια
86α μονικα
86β σχετικα μεριας εμφανισης κοπελας ,νομιζω με φουλ
66α ντενιζα και νικολετα.Στο σαλονι περιμενα αρκετα λεπτα προτου βγει η μια από τις δυο,δεν ηξερα ποια ηταν.Απο το δωματιο ακουγοταν κωλοσκαμπιλα που αλλοτε με διεγειραν και αλλοτε αναρωτιομουν αν τη πηδαει η’ τη δερνει ,και ευχαριστος διαλογος,η κοπελα εδειχνε να το απολαμβανει και μαλλον πρεπει να υπηρχε οικειοτητα με το συναγωνιστη.Τελικα όταν  βγηκε από το δωματιο η κοπελα ηταν η ντενισα..μεγαλη διαφορα στη συμπεριφορα σε σχεση με πριν από τρια χρονια ισως όταν την ειχα παρει στη περγαμου και που ηταν εντελως αμετοχη..
Εδώ κλεινει καπως ενας κυκλος ενημερωσεων κατ εξαιρεση λογω των γεγονοτων των τελευταιων ημερων και παμε πια σε πιο μοναχικες βολτες και καταθεσεις χωρις να ξεχναω τη παρεα με την οποια εχω δεθει ολ αυτά τα χρονια

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
67 αλισια,λεπτο σχετικα αδυνατο σεξι κορμι που εχω ξαναδει παλιοτερα και η οποια εκανε θραυση.Εδω είναι τα μυσστηρια της ανθρωπινης και βασικα αντρικης ψυχολογιας..ενω όπως ειπα πριν δεν ειχα ερωτικη διαθεση βγαινει από το δωματιο ,με κοιταζει,και ερχεται και καθεται πανω μου εκει που καθομουν.Το να είναι η γυναικα από πανω μου,να μ αγκαλιαζει και να μου τριβεται ερωτικα είναι κατι που με τρελαινει,όταν ειδικα η κοπελα εχει αυτό το κορμι..Κοινως μου σηκωθηκε αμεσως..λιγο όμως ότι δεν ηθελα τριτη καταθεση τοσο συντομα γιατι θα ημουν εξαντλημενος το βραδι,λιγο η διαθεση,λιγο τα φουλ προγραμματα και οι παρτουζες που εχει κανει στο παρελθον,μ απετρεψαν απ το να τη παρω σημερα..για άλλη μερα δεν το συζηταω αν μου ξανακανει τα ιδια
...

Με δυο λόγια, έχετε σχεδόν μπουχτίσει!

...
66α ντενιζα και νικολετα.Στο σαλονι περιμενα αρκετα λεπτα προτου βγει η μια από τις δυο,δεν ηξερα ποια ηταν.Απο το δωματιο ακουγοταν κωλοσκαμπιλα που αλλοτε με διεγειραν και αλλοτε αναρωτιομουν αν τη πηδαει η’ τη δερνει ,και ευχαριστος διαλογος,η κοπελα εδειχνε να το απολαμβανει και μαλλον πρεπει να υπηρχε οικειοτητα με το συναγωνιστη...
...

:rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin: :grin:
Μικρή μπουρδελιακή στιγμή!

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Bιαστικός σήμερα από τη Φυλής κατά τις 6 το απόγευμα και είπα να ρίξω μια ματιά...Πολύ λίγος κόσμος, και δεν νομίζω λόγω εκλογών, και μπήκα σε 3-4 μόνο μπουρδελάκια. Η είδηση είναι ότι η γνωστή Τζουλιάννα από το Φυλής 71 ξαναπιάνει δουλειά σε καμμιά βδομάδα γιατί "τώρα ξεκουράζεται". Μετά πήγα λίγο στα μεγάλα νούμερα της Φυλής αλλά δεν είδα κάτι αξιοσημείωτο. Πήγα μετά στο Φυλής 66 και είδα τη Ντενίσα! Ρε παιδιά, τι κοπελάρα είναι αυτή?! Δεν ξέρω αν γι'αυτή μιλούσατε τόσο καιρό αλλά η κοπέλα είναι κόυκλα! Ψηλή, ξανθιά, κορμάρα, όμορφο πρόσωπο, από Ρουμανία. Βγήκε στο σαλόνι και έπιασε αρκετά λεπτά κουβέντα με τον κόσμο για διάφορα θέματα όπως και για τη Ρωσίδα που πιάσανε αλλά και για τις άλλες εκδιδόμενες και αν έβλεπε σκουρόχρωμο να μπαίνει στο μαγαζί του έλεγε να βγει έξω καθώς δέχονται μόνο Έλληνες! Φυσικά και πρόλαβε κάποιος και την καπάρωσε για να μπουν στο δωμάτιο ενώ βγήκε κι από άλλο δωμάτιο μια ομορφούλα κοπελίτσα αλλά πιο κοντή από τη Ντενίσα. Η Ντενίσα κούκλα, επικοινωνιακή και πολύ φιλική. Δυστυχώς βιαζόμουν και δεν έκατσα αλλά σίγουρα είναι υποψήφια για το επόμενο κρεβάτι. Ελπίζω να είναι και μέσα το ίδιο καλή. Ο περισσότερος κόσμος στη Φυλής ξένοι και οι Έλληνες ελάχιστοι. Α, κάτι περίεργο που παρατήρησα σε ένα κτίριο.Στην Αχαρνών 82 είναι ένα εγκαταλελειμμένο (όπως φαίνεται) τουλάχιστον κτίριο με μια πειρατική σημαία απ'έξω ψηλά! Είχε λουκέτο αλλά μου έκανε εντύπωση που ήρθε ένα ζευγάρι και χτύπησε κάπως συνθηματικά την πόρτα (η οποία είχε λουκέτο) και τους άνοιξε κάποιος. Όπως μετά και μία κοπέλα τύπου "αναρχοκομμούνι" που μπήκε κι αυτή μετά. Τί είναι ρε παιδιά αυτό το κτίριο? Επισυνάπτω και φωτό. Αυτά.

Συνημμένα

• 06052012656.jpg
    06052012656.jpg
    316,9 KB · Εμφανίσεις: 29

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Xilnik, μαλλον περιμέναμε την ίδια στιγμή.Γιατί κι εγώ κωλοσκάμπιλα άκουγα και μετά βγήκε κι η Νικολέττα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Bιαστικός σήμερα από τη Φυλής κατά τις 6 το απόγευμα και είπα να ρίξω μια ματιά...Πολύ λίγος κόσμος, και δεν νομίζω λόγω εκλογών, και μπήκα σε 3-4 μόνο μπουρδελάκια. Η είδηση είναι ότι η γνωστή Τζουλιάννα από το Φυλής 71 ξαναπιάνει δουλειά σε καμμιά βδομάδα γιατί "τώρα ξεκουράζεται". Μετά πήγα λίγο στα μεγάλα νούμερα της Φυλής αλλά δεν είδα κάτι αξιοσημείωτο. Πήγα μετά στο Φυλής 66 και είδα τη Ντενίσα! Ρε παιδιά, τι κοπελάρα είναι αυτή?! Δεν ξέρω αν γι'αυτή μιλούσατε τόσο καιρό αλλά η κοπέλα είναι κόυκλα! Ψηλή, ξανθιά, κορμάρα, όμορφο πρόσωπο, από Ρουμανία. Βγήκε στο σαλόνι και έπιασε αρκετά λεπτά κουβέντα με τον κόσμο για διάφορα θέματα όπως και για τη Ρωσίδα που πιάσανε αλλά και για τις άλλες εκδιδόμενες και αν έβλεπε σκουρόχρωμο να μπαίνει στο μαγαζί του έλεγε να βγει έξω καθώς δέχονται μόνο Έλληνες! Φυσικά και πρόλαβε κάποιος και την καπάρωσε για να μπουν στο δωμάτιο ενώ βγήκε κι από άλλο δωμάτιο μια ομορφούλα κοπελίτσα αλλά πιο κοντή από τη Ντενίσα. Η Ντενίσα κούκλα, επικοινωνιακή και πολύ φιλική. Δυστυχώς βιαζόμουν και δεν έκατσα αλλά σίγουρα είναι υποψήφια για το επόμενο κρεβάτι. Ελπίζω να είναι και μέσα το ίδιο καλή. Ο περισσότερος κόσμος στη Φυλής ξένοι και οι Έλληνες ελάχιστοι. Α, κάτι περίεργο που παρατήρησα σε ένα κτίριο.Στην Αχαρνών 82 είναι ένα εγκαταλελειμμένο (όπως φαίνεται) τουλάχιστον κτίριο με μια πειρατική σημαία απ'έξω ψηλά! Είχε λουκέτο αλλά μου έκανε εντύπωση που ήρθε ένα ζευγάρι και χτύπησε κάπως συνθηματικά την πόρτα (η οποία είχε λουκέτο) και τους άνοιξε κάποιος. Όπως μετά και μία κοπέλα τύπου "αναρχοκομμούνι" που μπήκε κι αυτή μετά. Τί είναι ρε παιδιά αυτό το κτίριο? Επισυνάπτω και φωτό. Αυτά.

τυπε ειναι το κρυσφήγετο του Jack Sparrow  :2funny:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
η βιλα αμαλιας ειναι  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
βόλτα σήμερα το μεσημέρι απο τις 12.30 μέχρι τις 15.00

Κωνσταντινουπόλεως 166α μελαχρινό μπαζάκι με μουστακάκι!!!!, με κώλο.
Κωνσταντινουπόλεως 166β Βικτωρία λεπτή αρκετά ξανθοκάστανη κοπέλα ,απλό πρόγραμμα.
Αλκαμένους 113 Μαριά η τρελοκοτσιδού ξανθιά κοντή έχει πάρει κιλά με μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα ,παρουσιάστηκε μόνη της και ειπε ατάκα ,κανω κ αεροπλάνο παιδιά θέλετε να πετάξετε?
Αλκαμένους 117 Τζούλια η ουκρανοφιλανδέζα ξανθιά νταρντάνα με σιλικονάτα βυζιά , ακα
Περγάμου 27β Νίκη ψηλή με πολύ μακρύ καστανό μαλλί μιλφ κα Ευα ξανθό παχουλό γκίλφ ,απλό πρόγραμμα και παρτούζα.
Ρεμούνδου 21α Ευα κοντό μελαχρινό κατσαρομάλλικο λεπτό πιπίνι με μεσαίο στήθος στητό ,απλό πρόγραμμα.
Περγάμου 1 κάτω Τζέσικα με τα γυαλάκια  ξανθιά λεπτή με 2αράκι σιλικονάτο βυζί λεπτή με ωραίο κορμί , απλό πρόγραμμα (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Αγίου Πέτρου 7 Ελενα παχουλή μελαχρινή με μακριά μαλλιά και την πλάτη γεμάτη τατού ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134β Πάολα μελαχρινή κοντή γεματούλα με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134α Σάρα ξανθοκάστανη με μακριά μαλλιά λεπτή με μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134 Ντιάννα ξανθοκάστανη λεπτή με λίγο ανοιχτή περιφέρεια και μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα μελαχρινή κοντή πολύ λεπτή ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109α Τάνια μελαχρινή κοντή και απο την μέση και κάτω πολύ χοντρή και μικρό βυζί απλό πρόγραμμα.
Μαγνησίας 11 Κάρλα καστανή πια με μαλλί μεχρι τους ώμους μικρό βυζί παχουλή με κυτταρίτιδα στα πόδια ,απλό πρόγραμμα.
Αγκύρας 12β Βαλέρια καστάνη μίλφ με φοβερό κορμί , ακα.
Αγκύρας 12α Ελένη μελαχρινή με σπαστά μαλλιά και πρόσωπο που μοιάζει στην ηθοποιό Νίνα Λοτσάρη λεπτή με 2αρακια βυζιά και ωραία επιδερμίδα , με ακα.
Φυλής 71β Ντάνα μελαχρινή νταρντάνα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Χριστίνα ξανθιά κοντή λεπτή νευρώδης , με κώλο.
Φυλής 69β Τάνια το μιλφ ,απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε...
Φυλής 69α Τζούλια κοκκινομάλλα κοντή με ωραίο αχλαδωτό  κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Λαρίσα ξανθιά λεπτή με τατου και μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 65β Αλεξάνδρα ξανθό κοντό και λεπτό πιπίνι ,δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φυλής 86β Λαουρα κοκκινομάλλα με 2αράκι βυζί , με κώλο.
Φυλής 84β Ιρένε μελαχρινή τσιγγανόφατσα με 2,5αρια βυζιά και ωραίο κορμί , με κώλο
Φυλής 84α Ειρήνη μελαχρινή παχουλή  στρογγυλοπρόσωπη με μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 80 Εμμύ λεπτή με μικρό στήθος , με κώλο.
Φυλής 74 δεξια Μίκη ξανθιά λεπτή με πολύ ωραίο κώλο και στητό βυζι , με κώλο.
Φυλής 74 αριστερά Τζούλια μελαχρινή πορνόφατσα κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , με κώλο.
Φυλής 66δ Αννα μελαχρινή λεπτή άβυζι , με κώλο.
Φυλής 66α Ελένη κοντή ξανθιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Μαριά μελαχρινή λεπτή μικρό στήθος , με κώλο.
Φωκαίας 19 Αννα ξανθοκάστανη λεπτή με ανοιχτή περιφέρεια και 2αράκια βυζιά ωραία στητά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 22 κάτω Αλεξάνδρα μελαχρινό λεπτό πιπίνι με μικρό στήθος , με κώλο.
Φωκαίας 22 αριστερά Αννα κοντή μελαχρινή ασχημόφατσα , με κώλο.
Φωκαίας 25α Τερέζα μελαχρινό λεπτό πιπίνι , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Τζούλια μελαχρινη κοντή με τατου και πίρσινγκ και 2,5 βυζιά , με κώλο.
Φωκαίας 27 Χριστίνα ξανθό λεπτό μιλφ με σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Βικτόρια με ωραία βυζια με ακα , και Αννα δεν την είδα ήταν στο δωμάτιο.
Φωκαίας 27Β πάνω Ντιάννα ξανθιά γκίλφ με τεράστια πεσμένα βυζιά παχουλή αρκετά ,απλό πρόγραμμα.
Έλλης 3 Ιζαμπέλα μελαχρινή θεόχοντρή με μεσαία βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Κάρμεν κοντή άβυζι με λαχταριστό κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 16 Λίλιαν ξανθιά μίλφ με μικρά βυζιά και τεράστιο κώλο ,δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Διδύμου 18α Σύλβια παχούλη με μεγάλα βυζιά , με κώλο.
Διδύμου 18β Αντριάννα ξανθό γκίλφ παχουλή , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Διδύμου 20 Ελένη ξανθιά ψηλή χοντρή ,δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.      

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
n.smirni76 πανατ πρώτος  :dancing:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom