Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 146 άτομα (16 μέλη και 130 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε αγορινες αν μπορειτε βοηθηστε με..παλια που πηγαινα μεταξουργειο πριν 5-7 μηνες πετυχενα μιλφακια..τωρα πια κανενα εκτος απο την αννα με το καρε μαλλι με τα ταττοο και την βαρεθηκα ..εχω χασει και την λαουρα την ξανθια 45-50 χρονων ..αν μπορειτε βοηθηστε με  :-

Επισκέπτης
ρε αγορινες αν μπορειτε βοηθηστε με..παλια που πηγαινα μεταξουργειο πριν 5-7 μηνες πετυχενα μιλφακια..τωρα πια κανενα εκτος απο την αννα με το καρε μαλλι με τα ταττοο και την βαρεθηκα ..εχω χασει και την λαουρα την ξανθια 45-50 χρονων ..αν μπορειτε βοηθηστε με  :-
τύπε απευθύνσου στον απόλυτο αυτός σίγουρα θα σε κατατοπίσει :grin:

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
τύπε απευθύνσου στον απόλυτο αυτός σίγουρα θα σε κατατοπίσει :grin:
Milfakia εχει προς Καλύμνου μεριά (Φυλής) απ'ότι ξέρω.Αλήθεια παίδες, παρατηρήσατε τίποτα "εξαφανίσεις" στην πιάτσα σε μπουρδέλα/στούντιο μετά τη σύλληψη της κοπέλας? Ρωτάω τους πιο συχνούς τσαρκαδόρους.Όχι ότι είναι ένοχες για κάτι αν εξαφανίστηκαν, απλά λιγάκι "υποπτες"!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
Milfakia εχει προς Καλύμνου μεριά (Φυλής) απ'ότι ξέρω.Αλήθεια παίδες, παρατηρήσατε τίποτα "εξαφανίσεις" στην πιάτσα σε μπουρδέλα/στούντιο μετά τη σύλληψη της κοπέλας? Ρωτάω τους πιο συχνούς τσαρκαδόρους.Όχι ότι είναι ένοχες για κάτι αν εξαφανίστηκαν, απλά λιγάκι "υποπτες"!
για μετάξι μίλησε ο συναγωνιστής ότι ψάχνει μιλφ.....
η ποίο τρανταχτή απουσία έιναι της Αννας τα πάντα όλα απο Φωκαίας 25α..........
όλες οι άλλες σιγά σιγά επέστρεψαν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
που σε ρε μπεμπα , γύρισες??
αύριο θα βολτάρουμε???

john_sexy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι σημερα εκανα μια βολτα απο μεταξουργειο και σταματησα στο κολωνου 30Α στη θρυλικη Αννα για την οποια τοσες κριτικες εχουν γραφτει εδω!
Η κοπελα ειναι σχετικα ψηλη με μαυρο κοντο μαλλι λιγα πιασιματα και μια χαλαρωση στην κοιλιτσα λογω ηλικιας προφανως (γυρω στα 40 την εκοψα)
Μου λεει ελα ειναι 10ε της λεω δινεις και φιλακια? Μου λεει α! οχι αυτα απαγορευονται! Ειναι μαλακιες!
Τελικα δινει ή δε δινει γλωσσοφιλα? Γιατι εγω στις κριτικες ειδα οτι σου κανει και χειρουργειο με τη γλωσσα και μαλιστα απο πριν ακομα μπεις στο δωματιο...

Επισκέπτης
για μετάξι μίλησε ο συναγωνιστής ότι ψάχνει μιλφ.....
η ποίο τρανταχτή απουσία έιναι της Αννας τα πάντα όλα απο Φωκαίας 25α..........
όλες οι άλλες σιγά σιγά επέστρεψαν.
αληθεια λες ρε φιλε?εφυγε η ανουλα?με τα ταττοο και το καρε μαλλι το μελαχρινο?ο λογος?? :think: αφου παντα μα παντα εκει ειναι και ειναι και πολλα χρονια

Επισκέπτης
Συναδελφοι σημερα εκανα μια βολτα απο μεταξουργειο και σταματησα στο κολωνου 30Α στη θρυλικη Αννα για την οποια τοσες κριτικες εχουν γραφτει εδω!
Η κοπελα ειναι σχετικα ψηλη με μαυρο κοντο μαλλι λιγα πιασιματα και μια χαλαρωση στην κοιλιτσα λογω ηλικιας προφανως (γυρω στα 40 την εκοψα)
Μου λεει ελα ειναι 10ε της λεω δινεις και φιλακια? Μου λεει α! οχι αυτα απαγορευονται! Ειναι μαλακιες!
Τελικα δινει ή δε δινει γλωσσοφιλα? Γιατι εγω στις κριτικες ειδα οτι σου κανει και χειρουργειο με τη γλωσσα και μαλιστα απο πριν ακομα μπεις στο δωματιο...
δινει γλωσσοφιλα σε ολους δηλαδη μονο σε ελληνες..και σε μικρους σε ηλικια..οχι γερους χαχαχα

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Λόγω δουλειάς στο κέντρο, είπα να δοκιμάσω και εγώ τα "καλούδια" του Δρόμου του Μεταξιού.

Για να μην αναλωθώ στα βρομερά σοκάκια της περιοχής ψάχνοντας για την τυχερή που θα δοκιμάσει αυτό το θεσπέσιο κορμί (δλδ το δικό μου  :happy:), πήγα μόνο σε δύο σπιτάκια επί της Κολωνού, όπου υπάρχουν θετικά σχόλια για τις κοπέλες και τα σπίτια αυτά είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Έτσι λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Πρώτος σταθμός στο Κολωνού 32β με την ξανθιά (βαμμένη) καλλονή την Γκαπριέλα. Έχει ένα ύφος αυτό το κοριτσάκι που με καύλωσε. Με λάγνο ύφος, με το στόμα μισάνοιχτο, με την γλωσσίτσα να παίζει και να με προσκαλεί-προκαλεί  :cum:. Πέρασα λοιπόν στα ενδότερα και περίμενα την νεαρά. Έρχεται κάποια στιγμή, ξαπλώνει στο κρεβάτι, έρχεται από πάνω μου και αρχίζει τα φιλάκια στο Ολύμπιο κορμί μου  :rolleyes:, ενώ με το χεράκι της έπαιζε το όργανό μου. Η κοπέλα είναι για πρωταγωνίστρια σε ταινία του Αγγελόπουλου. Αργά προκαταρκτικά, με άνεση χρόνου που στο δίχνει και δίνει από την πρώτη στιγμή. Την ξαπλώνω και εγώ και αρχίζω την αντεπίθεση. Φιλάκια και χαδάκια θες; Τώρα θα δείς. Το μόνο αρνητικό ήταν το "γατάκι" της που ήταν ατημέλητο και γρατζούναγε αντιαισθητικά. Όμως η όλη εικόνα άψογη. Αν μπορέσω να ξαναπεράσω πρωί από εκεί, θα της πώ ένα "γειά".  :knockinb:

Ελέω όμως καύλας και περιέργειας, ανέβηκα και στο δίπλα, το Κολωνού 32β, ώστε να δω την πολυσυζητημένη Τζωρτζιάνα. Όντως, η κοπέλα είναι μοντέλο για τα δεδομένα του Μεταξιού.  :rockon: Αυτή η περιφέρεια της κολάζει και Άγιο. Βασικά, μου θύμισε την Υπηρεσία του στούντιο Κεφαλληνίας 75 τα πρωινά. Μοιάζει απίστευτα! Τέλος πάντων, πέρασα και εκεί περίφημα, με άνεση χρόνου σε αξιοπρεπές περιβάλλον, παρόλο που οι Λάθρο ΔΕΝ τρώνε πόρτα εκεί (όπως στο διπλανό).  >:( Το μόνο αρνητικό, δεν ήταν χαμογελαστή όπως αναφέρουν κάποιοι Συνάδελφοι. Ίσως λόγω κούρασης, ίσως κάτι άλλο, αλλά θα την προτιμούσα πιο τσαχπινογαργαλιάρα. Της πάει. Ίσως στην επόμενη επίσκεψή μου να την πετύχω σε καλύτερη διάθεση.

[glow=red,2,300]Υ.Γ.: Για τους Διαχειριστές του σάιτ: Γιατί στα μπουρδελάκια της Κολωνού υπάρχει αριθμητική ανακολουθία ? :huh:  Όπως έρχεσαι από την Πειραιώς, συναντάς δεξιά σου τους αριθμούς 30α, 30β, 32α, 32β (Υπογ.) & 32γ (& Λεωνίδου). Ενώ στο σάιτ τα έχετε μπλέξει λιγάκι. Δλδ 30α, 30β, 32β, 32γ (Υπ.), 32α (& Λεωνίδου). Παρακαλείσθε δια την διόρθωσή τους.[/glow]

Ευχαριστώ      

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Ενημερωση τωρα το μεσημερι από φυλης
71β λαρισα,η λεπτη ξανθουλα με φουλ
69α ελενα,ψηλη ξανθια κοπελα,ισως η πιο ενδιαφερουσα παρουσια σημερα αλλα με υφος που σε κανει να προαισθανεσαι οτι δεν θα περασεις καλα
65β γκαπετα,λεπτη μελαγχροινη κοπελιτσα,ρουμανικου στυλ,χωρις να είναι εντυπωσιακη πρεπει να είναι ενδιαφερουσα μεσα
86α η καστανη κοπελιτσα που ειχα δει πριν λιγες μερες παλι εκει,με μαυρο κορμακι,αλβανικα χαρακτηριστικα στο προσωπο και φουλ προγραμμα
84β η ειρηνη με φουλ επισης
80 αννα μαρια ,παλι με φουλ
Αλκαμενους 113 λιλιαν, ελειπε η βαλερια
Διδυμου 20 ελενη,ξανθια νταρνατανοκοπελα,όχι χοντρη,κανονικοτατη,καλο σωμα,εμοιαζε στο στυλ με τη δημητρα λιανη στα νειατα της.Το υφος της όμως όταν βγηκε στο σαλονι ηταν αναλογο της απαντησης που εδωσε η δημητρα σε μια εκπομπη του σταρ για το πώς σχολιαζει το αποτελεσμα των εκλογων οσον αφορα το πασοκ..
Αλκιβιαδου
16γ δυο κοριτσια,η κατερινα από μυρων,εχει χαλασει το σωμα της πια,και η ξανθια αννιτα,χαμογελαστο κοριτσι αλλα στο δωματιο μετρια
16β δυο πολύ μετρια mlf
16α νταιανα και κατερινα.Ηξερα ότι η μονη περιπτωση να καταθεσω μετα από τα κοριτσια που ειδα  ηταν μονο με τη νταιανα.Τελικα παρολο που δεν ηταν στο προγραμμα,μπηκα στο δωματιο και περασα και παρα πολύ καλα μαλιστα.Πισωκολλητα στο κρεβατι,ορθια στο κρεβατι διατηρωντας την ιδια σταση,και τελος ιεραποστολικα.Πολυ θετικο και το γεγονος ότι όπως μου ειπε περναει από γιατρους και εχει τα απαιτουμενα χαρτια της δουλειας
Y.Γ Να σημειωσω περα απο τις καθημερινες ενημερωσεις των γνωστων παιδιων τους τελευταιους μηνες,τις πολυ ωραιες σφηνες του psolara και του amadeus στην ενημερωση.Ο πρωτος παντα κτυπαει κεντρο στο στοχο  και τον εμπιστευομαι στα ποστ του και ο δευτερος εχει αυτο το χαρισμα της εγκαιρης ενημερωσης
Επισης ειχε αρκετα εντονη αστυνομικη παρουσια σημερα στην αχαρνων με μηχανες και περιπολικα.Στη φωκαιας και αχαρνων υπηρχε περιπολικο της δημοτικης αστυνομιας,και αρκετος κοσμος στο σημειο.Μετα απο λιγη ωρα οταν ξανα περασα ειδα ανοιχτο το ισογειο και πιθανως το υπογειο του 27 και μαλλον κλειστα τα υπολοιπα οπως εβλεπα απο μακρια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
τώρα στον alpha έδειξε ρεπορτάζ για το τι έγινε το πρώι στο φωκαίας 22 ,
πιάσανε τις κοπέλες και τις δυο τσατσαδες....
ειπαν ότι τα σπιτια στο 22 έχουν σφραγιστεί 13 φορές απο το 2009 μέχρι σήμερα......
η γνωστή τσα τσα η κοντη που φοράει μαυρα έιπε ότι δεν έχει δουλέψει με την Νατάσα και ότι τις
τελευταίες 15 μέρες είχαν άδεια για να ξεκουραστούν και δεν είδε κανένα σφράγισμα....

Επισκέπτης
τώρα στον alpha έδειξε ρεπορτάζ για το τι έγινε το πρώι στο φωκαίας 22 ,
πιάσανε τις κοπέλες και τις δυο τσατσαδες....
ειπαν ότι τα σπιτια στο 22 έχουν σφραγιστεί 13 φορές απο το 2009 μέχρι σήμερα......
η γνωστή τσα τσα η κοντη που φοράει μαυρα έιπε ότι δεν έχει δουλέψει με την Νατάσα και ότι τις
τελευταίες 15 μέρες είχαν άδεια για να ξεκουραστούν και δεν είδε κανένα σφράγισμα....
ειδες πως ετρεχαν?αυτη που πιασανε που κρεμοτανε οι κοιλια της πως ητανε ετσι χαχαχα κουραδα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
ειδες πως ετρεχαν?αυτη που πιασανε που κρεμοτανε οι κοιλια της πως ητανε ετσι χαχαχα κουραδα
πρέπει να ήταν η Μαρία  και η άλλη η λεπτή η Αλεξάνδρα....χωρίς να είμαι 100% σίγουρος γιατί είχαν μπλούζα στο πρόσωπο τους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε σεις τι μουναρα αυτη η Γιασμιν απο Διδυμου 8 κάτω  :new_shocked: :new_shocked:

με το ζορι κρατήθηκα και τελικα κατέθεσα στο Φυλης 200 (ακολουθεί κριτική) , παω να τσιμπησω τιποτα

και θα επανέλθω να συζητήσουμε τα τεκτενόμενα γενικότερα στην Φυλης για αποψε  :boobies: :boobies:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον... πολυ ωραια βραδυά αποψε στη Φυλης (ημουν απο το απογευμα εκει)
αλλα ξεμεινα μετα σε τσάρκα μεγααααλης διαρκειας  :grin:

Τα πράγματα αρχιζουν σιγα σιγα να επιστρεφουν στους παλιους τους ρυθμους
σε 1-2 σπιτάκια άκουσα και πάλι για άφιλτρα στοματικα αλλα οκ. Η φυλης ειχε αρκετο κοσμο
σημερα ειδικα στα κεντρικα τα οποια τα γυρισα μετα. Μπαίνω σε κάποια φάση στο φυλης 71 πάνω και ειχε βγει το γκομενάκι και καυλάντιζε με 2 τυπαδες ταυτοχρονα. Στο ξαφνικο γυρναει και μου σκάει χαμογελο ενω έπαιζε με τους άλλους , παρτουζιάρα και ετσι -Βυζαρες- :tooth: :tooth:

Δεν εχω συγκρατησει πολλα σπιτακια. Α! Επισης αρκετα έχουν ανοίξει (το πρωι τα βλεπω) κλειστα... για παραδειγμα το ένα που ειναι περιπου απεναντι απο το φυλης 80 με κοκκινη πορτα... καλα βγηκε ενα μοσχαρι μιλφ φαση και ετσι αλλο πραμα  :2funny: :2funny:  (Φυλης 61)

Ο Τσάτσος στο φυλης 59 παρουσιάζει 2 γκομενάκια (η μια οκ ) η αλλη φακλανετο λες και κάνει παρουσιαση στην Στεφανιδου  :2funny: :2funny: και αμα δεν μπεις σε κραζει κιολας !!!!!!!!!!!!

Πιο συγκεκριμενα στο φυλης 80 παίζανε 2 σημερα η μια ειναι η Αννα - Μαρια αν θυμαμαι καλα η ξανθια τσέχα που παιζει και τα πρωινα.

Η μεγαλη εντυπωση ηταν η Γιασμιν στο διδυμου 8 κατω... μουναρα ... μ-ο-υ-ν-α-ρ-α. Με 25 ευρω γαμας τετοιες γκομενες και καθομαστε και συζηταμε για τις ελλεηνιδες μετα τετοιοι μαλακες που ειμαστε!!! :P Με τατουαζακι πανω απο τον κωλο και φοβερο κωλαρακι και γενικα σωμα. Τιμη 25 ευρω που παιζει γενικοτερα σε αυτο το σπιτακι.

- Σε αρκετα σπιτακια δεν βιαζονται ακομη και αν περιμενει κοσμος στο σαλονι.

Αν θυμηθω κατι ακομη θα επανελθω  :grin: βασικα πανω κατω σε ολα μπηκα αλλα δεν θυμαμαι νουμερα απεξω τωρα  :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Παιδιά, επειδή έχω κουραστεί να πέφτω συνέχεια πάνω σε φόλες και να κλαίω τα λεφτά μου, μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό σπιτάκι; Είναι πολλές οι κριτικές για να τις φιλτράρω. Ευχαριστώ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδιά, επειδή έχω κουραστεί να πέφτω συνέχεια πάνω σε φόλες και να κλαίω τα λεφτά μου, μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό σπιτάκι; Είναι πολλές οι κριτικές για να τις φιλτράρω. Ευχαριστώ.

Τι εννοεις με τον ορο "καλο" σπιτακι?
Όλα καλα ειναι.  :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
... Μπαίνω σε κάποια φάση στο φυλης 71 πάνω και ειχε βγει το γκομενάκι και καυλάντιζε με 2 τυπαδες ταυτοχρονα. Στο ξαφνικο γυρναει και μου σκάει χαμογελο ενω έπαιζε με τους άλλους , παρτουζιάρα και ετσι -Βυζαρες- :tooth: :tooth:

...

Ο ένας ήταν ο Ορεινός Λέων και ό άλλος ήταν ο υποφαινόμενος...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τι εννοεις με τον ορο "καλο" σπιτακι?
Όλα καλα ειναι.  :grin:
Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Υπάρχουν "καλές" και "κακές" πουτάνες.
Να μη βιάζεται, να έχει τον τρόπο της να σε διεγείρει, να συμμετέχει, να παίρνει πρωτοβουλίες, να είναι όμορφη κλπ.
Α! Επίσης έχω αδυναμία στα φιλιά στο στόμα. Είμαι ενήμερος για το κρούσμα με το AIDS που έχει ξεσπάσει τώρα τελευταία, αλλά μέσω του στόματος δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης. Ποιες ξέρετε να τα επιτρέπουν;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom