Λόγω δουλειάς στο κέντρο, είπα να δοκιμάσω και εγώ τα "καλούδια" του Δρόμου του Μεταξιού.
Για να μην αναλωθώ στα βρομερά σοκάκια της περιοχής ψάχνοντας για την τυχερή που θα δοκιμάσει αυτό το θεσπέσιο κορμί (δλδ το δικό μου
), πήγα μόνο σε δύο σπιτάκια επί της Κολωνού, όπου υπάρχουν θετικά σχόλια για τις κοπέλες και τα σπίτια αυτά είναι σε πολύ καλά επίπεδα.
Έτσι λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Πρώτος σταθμός στο Κολωνού 32β με την ξανθιά (βαμμένη) καλλονή την Γκαπριέλα. Έχει ένα ύφος αυτό το κοριτσάκι που με καύλωσε. Με λάγνο ύφος, με το στόμα μισάνοιχτο, με την γλωσσίτσα να παίζει και να με προσκαλεί-προκαλεί
. Πέρασα λοιπόν στα ενδότερα και περίμενα την νεαρά. Έρχεται κάποια στιγμή, ξαπλώνει στο κρεβάτι, έρχεται από πάνω μου και αρχίζει τα φιλάκια στο Ολύμπιο κορμί μου
, ενώ με το χεράκι της έπαιζε το όργανό μου. Η κοπέλα είναι για πρωταγωνίστρια σε ταινία του Αγγελόπουλου. Αργά προκαταρκτικά, με άνεση χρόνου που στο δίχνει και δίνει από την πρώτη στιγμή. Την ξαπλώνω και εγώ και αρχίζω την αντεπίθεση. Φιλάκια και χαδάκια θες; Τώρα θα δείς. Το μόνο αρνητικό ήταν το "γατάκι" της που ήταν ατημέλητο και γρατζούναγε αντιαισθητικά. Όμως η όλη εικόνα άψογη. Αν μπορέσω να ξαναπεράσω πρωί από εκεί, θα της πώ ένα "γειά".
Ελέω όμως καύλας και περιέργειας, ανέβηκα και στο δίπλα, το Κολωνού 32β, ώστε να δω την πολυσυζητημένη Τζωρτζιάνα. Όντως, η κοπέλα είναι μοντέλο για τα δεδομένα του Μεταξιού.
Αυτή η περιφέρεια της κολάζει και Άγιο. Βασικά, μου θύμισε την Υπηρεσία του στούντιο Κεφαλληνίας 75 τα πρωινά. Μοιάζει απίστευτα! Τέλος πάντων, πέρασα και εκεί περίφημα, με άνεση χρόνου σε αξιοπρεπές περιβάλλον, παρόλο που οι Λάθρο ΔΕΝ τρώνε πόρτα εκεί (όπως στο διπλανό). >
Το μόνο αρνητικό, δεν ήταν χαμογελαστή όπως αναφέρουν κάποιοι Συνάδελφοι. Ίσως λόγω κούρασης, ίσως κάτι άλλο, αλλά θα την προτιμούσα πιο τσαχπινογαργαλιάρα. Της πάει. Ίσως στην επόμενη επίσκεψή μου να την πετύχω σε καλύτερη διάθεση.
[glow=red,2,300]Υ.Γ.: Για τους Διαχειριστές του σάιτ: Γιατί στα μπουρδελάκια της Κολωνού υπάρχει αριθμητική ανακολουθία ?
Όπως έρχεσαι από την Πειραιώς, συναντάς δεξιά σου τους αριθμούς 30α, 30β, 32α, 32β (Υπογ.) & 32γ (& Λεωνίδου). Ενώ στο σάιτ τα έχετε μπλέξει λιγάκι. Δλδ 30α, 30β, 32β, 32γ (Υπ.), 32α (& Λεωνίδου). Παρακαλείσθε δια την διόρθωσή τους.[/glow]
Ευχαριστώ