Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 293 άτομα (31 μέλη και 262 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο ένας ήταν ο Ορεινός Λέων και ό άλλος ήταν ο υποφαινόμενος...

:huh: :huh:

Φυλης 74 κάτω (σε αυτο με την πορτοκαλι πορτα)
ειχε ενα ωραιο μελαχροινο πιπινάκι.

Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Υπάρχουν "καλές" και "κακές" πουτάνες.
Να μη βιάζεται, να έχει τον τρόπο της να σε διεγείρει, να συμμετέχει, να παίρνει πρωτοβουλίες, να είναι όμορφη κλπ.

Ομορφη ειναι η Γιασμιν απο διδυμου 8 κατω που ερωτευτηκα σημερα
αλλα δεν την εχω παρει ακομη  :P ωστοσο επιφυλασσομαι στην πρωτη μου εξοδο.

Επισης καλη ειναι και η σημερινη που πηγα θα ανεβει κριτικη λογικα. Κοιτα αν εισαι δυσκολος
πρεπει να κανεις μια κουβεντα με την τσατσα πρωτα να δεις αμα ειναι καλοβολη κτλπ αλλιως
μπορει και να δυσκολευτεις δεν ειναι απιθανο φαινομενο ολοι το εχουν παθει καποια στιγμη.

Εκτος αυτου μην προτιμησεις πουτανες που ειναι μαγκια - κλανια και κωλος φινιστρινι
γιατι μπορει να σου πεταξει καμια κουβεντα μεσα και να σε κάνει αλοιφή. Θελει ψαξιμο
και απο σενα αυτο εμεις εδω λεμε μονο τα βασικα !

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Ομορφη ειναι η Γιασμιν απο διδυμου 8 κατω που ερωτευτηκα σημερα
αλλα δεν την εχω παρει ακομη  :P ωστοσο επιφυλασσομαι στην πρωτη μου εξοδο.

Επισης καλη ειναι και η σημερινη που πηγα θα ανεβει κριτικη λογικα. Κοιτα αν εισαι δυσκολος
πρεπει να κανεις μια κουβεντα με την τσατσα πρωτα να δεις αμα ειναι καλοβολη κτλπ αλλιως
μπορει και να δυσκολευτεις δεν ειναι απιθανο φαινομενο ολοι το εχουν παθει καποια στιγμη.

Εκτος αυτου μην προτιμησεις πουτανες που ειναι μαγκια - κλανια και κωλος φινιστρινι
γιατι μπορει να σου πεταξει καμια κουβεντα μεσα και να σε κάνει αλοιφή. Θελει ψαξιμο
και απο σενα αυτο εμεις εδω λεμε μονο τα βασικα !

Όχι μόνο όμορφη, θέλω να τα έχει όλα αυτά μαζί. Τι να την κάνω τη σκέτη ομορφιά, αν κατά τ' άλλα είναι πάγος; Επίσης, ξαναδές το μήνυμά μου, γιατί έκανα edit εντωμεταξύ.
Δε νομίζω ότι είμαι δύσκολος. Όλοι λίγο ως πολύ ψάχνουμε για ένα στοιχειωδώς ποιοτικό, value for money σεξάκι. Μάλλον οι απαιτήσεις μου συνοψίζονται στο είδος gfe. Και φυσικά, βιώνω κι εγώ συχνά πρόβλημα ολοκλήρωσης, για το οποίο είχα ανοίξει τόπικ, αν θυμάστε.
Αυτή την κατηγορία πουτάνας που λες στο τέλος δεν τη κατάλαβα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όχι μόνο όμορφη, θέλω να τα έχει όλα αυτά μαζί. Τι να την κάνω τη σκέτη ομορφιά, αν κατά τ' άλλα είναι πάγος; Επίσης, ξαναδές το μήνυμά μου, γιατί έκανα edit εντωμεταξύ.
Δε νομίζω ότι είμαι δύσκολος. Όλοι λίγο ως πολύ ψάχνουμε για ένα στοιχειωδώς ποιοτικό, value for money σεξάκι. Μάλλον οι απαιτήσεις μου συνοψίζονται στο είδος gfe. Και φυσικά, βιώνω κι εγώ συχνά πρόβλημα ολοκλήρωσης, για το οποίο είχα ανοίξει τόπικ, αν θυμάστε.
Αυτή την κατηγορία πουτάνας που λες στο τέλος δεν τη κατάλαβα.

τυπε η τελευταια κατηγορια.
Θελει χοντρο πετσί.  :grin:

Πηγαινε στην Καρμεν στο διδυμου 8 κάτω ή στο Φυλης 200 απογευματινη βαρδια .
Ειναι καλα σπιτάκια .

p.s Και το Φ54 κατω παντως έχει καλη τσατσα. Και οι κοπελες εκει δεν βιαζονται
τουλαχιστον στην πρωινη βαρδια.

Επισκέπτης
μια διαπιστοση....τελικα απο ολεσ τισ ολευρεσ και σεχ αλλα και σεβασζου αλλα και τρυφεροτητασ προσ τον πελατη αξηζη η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΝΟ ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μια διαπιστοση....τελικα απο ολεσ τισ ολευρεσ και σεχ αλλα και σεβασζου αλλα και τρυφεροτητασ προσ τον πελατη αξηζη η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΝΟ ..

Σε ποιο ειναι αυτη? και τι βάρδια  :think:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τύπε πρεπει να επιτραπουν τα γκρικλις για σενα  :grin:
Δεν σου παει το-κατι σαν-ελληνικο αλφαβητο  :o .
Ο κοτομπιφτεκος ειναι πολυ πιο ευαναγνωστος.

Αμαν ρε μορτη, 1000 ποστ εχουμε ρε χυστη για Νικολετα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.709
Πόντοι
46.232
βόλτα σήμερα μετά απο συνεννόηση με τον μπέμπα , κάτω στην πιάτσα πετύχαμε μιλεπετρόζα , φίλο μιλεπετρόζα(χολόβερ) :grin: :grin: ,οπεθ και ιππότη....
φυλής λοιπόν και πέριξ 21.30-23.00 η απόλυτη νέκρα...............

Διδύμου 20 Ελένη(μοιάζει στο πρόσωπο με την Νίνα Λοτσάρη)μελαχρινά μαλλιά ωραία επιδερμίδα μεσαιο βυζί , με άκα.
Διδύμου 18β Αλιόνα η ξανθιά μίλφ τούμπανο ,ακα τελειωτικό(μετά τις 00.00 ήταν στο φ84β)
Διδύμου 18α Φωτεινή ξανθιά πολύ χοντρή , με κώλο.
Διδύμου 16 Αλίσα ξανθιά ασπρουλιάρα μίλφ με μικρό στήθος και τροφαντό κώλο ,δεν άκουσα πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Γιασμίν η ξανθιά με το ωραίο σώμα και τις κακές κριτικές ,απλό στα 25 ευρώ σταθερά.....
Φωκαίας 27Β πάνω Τζένη η μαυρούλα με τα ωραία χείλια και την υπερυψωμένη κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Γιάννα λεπτή με μεσαίο στήθος , με ακα.
Φωκαίας 27α Καρίνα ξανθιά με μικρό στητό στήθος και ωραία πιασίματα ,απλό πρόγραμμα.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Φωκαίας 25 Μόνικα νιάου νιάου , με ακα.
Φωκαίας 19 Νικολέτα(νέα άφιξη)μελαχρινή λεπτή με 2άρια θεόστητα και ωραία βυζιά και Τζουλίανα μελαχρινή με κανονικό σώμα μεσαίο βυζί και πίρσινκγ στα χείλη , απλό πρόγραμμα και οι δυο.
Φωκαίας 17α Μαρία μελαχρινή λεπτή με μικρό στήθος και και ωραίο κωλαράκι , με κώλο.
Φυλής 40 Καμέλια μελαχρινή λεπτή άβυζι , με κώλο.
Φυλής 54β Έλενα(απο φ66α και φ109)ξανθιά κοντή μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Ντενίσα η ξανθιά μουνάρα , απλό πρόγραμμα , η Νικολέτα που ήταν στόχος σήμερα απουσίαζε λόγο του ότι έιχε επισκέψεις απο την Ρωσία  :(
Φυλής 66δ μια μελαχρινή με κανονικό σώμα και μικρό βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα, είχε πολλές μώλωπες στο σώμα της και η τσα τσα είπε σε σχολιασμό μου ότι έπεσε απο το μηχανάκι....
Φυλής 74 αριστερά Τζούλια η μελαχρινή με την πορνόφατσα κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , με κώλο.
Φυλής 59 κάτω οι Ουγγαρέζες...  Σαμπίνα μελαχρινή γεματούλα με 4αρια  βυζιά και Ρωξάνα ξανθιά ψηλή με μεσαίο βυζί ,απλό και οι δυο και παρτούζα.
Φυλής 61 (ανοικτό μετά απο καιρό πρώτη μέρα σήμερα)Σουζάνα (δουλέυει και στο Βουρβαχη 19) ξανθιά αδιάφορη με μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Εμμύ και Αννα Μαρία (η ξεπέτα)και οι δύο με κώλο.
Φυλής 84α Σόνια λεπτή με μικρό στήθος και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β συγνώμη αλλά συμπάθειες είναι αυτές η μουνάρα Καρολίνα(Αλμπίνα) ψηλή (1,80)ξανθιά με 2,5άρια βυζια , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Μόνικα η ξανθιά ουκρανέζα μουνάρα με τα πράσινα μάτια ,κανονικό σώμα μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α η κρίμα το κορμί Μαίρη μελαχρινή με πολύ ωραίο κορμί και στητό στήθος , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Νίκη ξανθιά με μεσαίο βυζί κανονικό σώμα αλλά με λίγο κοιλίτσα , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αλίσια(Αντριάννα) κοκκινομάλλα με 2άρια σιλικονάτα βυζιά λέπτη , με κώλο.
Φυλής 69α Ελένα  ξανθιά ψηλή με κανονικό κορμί και μικρό στήθος ,η τσα τσα είπε τα πάντα με προφύλαξη μέχρι προχθές έκανε ακα.
Φυλής 69β Αννα σταθερά στο πόστο της , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Σάντρα μελαχρινή ψηλή λεπτή με σιλικονάτα βυζιά , με ακα.
Φυλής 71β Μπάρμπαρα τα ξανθοκαστανομελί μαλλιά πολύ λεπτή κοντή και παιχνιδιάρικα στήθη ,απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.709
Πόντοι
46.232
την ενήμερωση για την τρίτη βάρδια την αφήνω στον μπέμπα ...
απλά δύο επισημάνσεις , η Μαριά απο Φυλής 80 έκτος απο την σιλικόνη στο στήθος και την ανώρθωση κώλου έβαψε και τα μαλλία της καστανόξανθα....
στο Φωκαίας 27Β νέα άφιξη Άντρεα μελαχρινή κόντή λεπτή με 2αρακια βυζία , απλό πρόγραμμα η οποία χαιρετουσε δια χειραψίας όσους έβλεπε στο σαλόνι.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.709
Πόντοι
46.232
τώρα στον alpha έδειξε ρεπορτάζ για το τι έγινε το πρώι στο φωκαίας 22 ,
πιάσανε τις κοπέλες και τις δυο τσατσαδες....
ειπαν ότι τα σπιτια στο 22 έχουν σφραγιστεί 13 φορές απο το 2009 μέχρι σήμερα......
η γνωστή τσα τσα η κοντη που φοράει μαυρα έιπε ότι δεν έχει δουλέψει με την Νατάσα και ότι τις
τελευταίες 15 μέρες είχαν άδεια για να ξεκουραστούν και δεν είδε κανένα σφράγισμα....

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Και λίγη συνέχεια από την 3η βάρδια.
Λόγω βραδινής καύλας σκέφτηκα να κατέβω στο Athen's Red Light District.
Με στόχο την Ντενίζα και την Κλαούντια.

Δυστυχώς, τα χάσαμε τα κορμιά πατριώτες, αφού κατά της 00:30 που πήγα δεν βρήκα τις κοπελιές.

Οπότε:

Φυλ. 66α: Μια γεματούλα ανθυπομέτρια
Φυλ. 59 κάτω: οι "Ουγγαρέζες" Σαμπίνα μελαχρινή και μελαμψή γεματούλα με 4αρια  βυζιά και Ρωξάνα ξανθιά ψηλή με μεσαίο βυζί.
Φυλ. 65 κάτ.: η Γκαμπριέλα. Εδοκιμάσθει και απορίφθει. Πολύ μηχανικά τα κάνει. Πίπα για κλάματα. Αρχίζει τα βογγητά και τους αναστεναγμούς πιν ακόμα την ακουμπήσεις. Πολύ προσποίηση που με χάλασε.
Φυλ. 86α: Μόνικα η ξανθιά ουκρανέζα σωματάρα με μέτριο πρόσωπο.
Φυλ. 86β: Η Μπάρμπορα με σέξι ντυσιματάκι.
Φυλ. 67: Αλίσια(Αντριάννα).
Φυλ. 71β: Μια γνωστή ξανθούλα με ωραίο σώμα. Νομίζω Ουάννα.
Φυλ. 74: περνώντας απέξω άκουσα την αδύνατη Ρωξάνη
Φυλ. 109: όλα κλειστά
Φυλ. 136: η χυμώδης Μηχαέλα
Φυλ. 134 ισ.: η Εμμανουέλα, η οποία φεύγει αύριο για Ρουμανία και ξαναγυρνάει τον Σεπτέμβριο. Οπότε, την "αποχαιρέτησα".

Αυτά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.709
Πόντοι
46.232
Και λίγη συνέχεια από την 3η βάρδια.
Λόγω βραδινής καύλας σκέφτηκα να κατέβω στο Athen's Red Light District.
Με στόχο την Ντενίζα και την Κλαούντια.

Δυστυχώς, τα χάσαμε τα κορμιά πατριώτες, αφού κατά της 00:30 που πήγα δεν βρήκα τις κοπελιές.

Οπότε:

Φυλ. 66α: Μια γεματούλα ανθυπομέτρια Λάουρα
Φυλ. 59 κάτω: οι "Ουγγαρέζες" Σαμπίνα μελαχρινή και μελαμψή γεματούλα με 4αρια  βυζιά και Ρωξάνα ξανθιά ψηλή με μεσαίο βυζί.
Φυλ. 65 κάτ.: η Γκαμπριέλα. Εδοκιμάσθει και απορίφθει. Πολύ μηχανικά τα κάνει. Πίπα για κλάματα. Αρχίζει τα βογγητά και τους αναστεναγμούς πιν ακόμα την ακουμπήσεις. Πολύ προσποίηση που με χάλασε.
Φυλ. 86α: Μόνικα η ξανθιά ουκρανέζα σωματάρα με μέτριο πρόσωπο.
Φυλ. 86β: Η Μπάρμπορα με σέξι ντυσιματάκι.
Φυλ. 67: Αλίσια(Αντριάννα).
Φυλ. 71β: Μια γνωστή ξανθούλα με ωραίο σώμα. Νομίζω Ουάννα.  :thumbsup: :thumbsup:
Φυλ. 74: περνώντας απέξω άκουσα την αδύνατη Ρωξάνη  :thumbsup: :thumbsup:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
Χθεσινη υπερκαταδρομικη με το στουκας να εχει στα στοχαστρα το Φυλης 69β και το τρυφερο μουνακι της Τανιας.Πολυ ηρεμη,με χαδακια εκατερωθεν,ωραια αργη και βαθια πιπουλα και τρελο στησιμο στα 4,οπου ηρθε και η λυτρωση..Φιλε boldemort εχε στο νου σου οτι η Γιασμιν μπορει να σε ξενερωσει[το πιο πιθανο :(].Καλημερα κυριοι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Την πήρα εγώ Δευτέρα,5 το απόγευμα (πρώτος σε αλλαγή βάρδιας) και πέρασα πολύ καλά........15 λεπτά εύκολα ήμουν στο δωμάτιο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλε boldemort εχε στο νου σου οτι η Γιασμιν μπορει να σε ξενερωσει[το πιο πιθανο :(].Καλημερα κυριοι.

Για ποιο λογο? 2 - 3 κριτικες που διαβασα ειναι καλες.

Καθε απαντηση σωστα πορνο-τεκμηριωμένη ειναι αποδεκτη .

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Την πήρα εγώ Δευτέρα,5 το απόγευμα (πρώτος σε αλλαγή βάρδιας) και πέρασα πολύ καλά........15 λεπτά εύκολα ήμουν στο δωμάτιο...
Να συμπληρώσω ότι μετά τη Νικολέτα,πήρα καπάκι και τη Μπάρμπαρα από 71Β (αδυνατούλικο καυλωτικό μωράκι)....και έμεινα μέσα 20 λεπτάκια.... Πολύ φάση η μικρούλα.... Μάλλον θα πηγαίνω τέτοιες ώρες που έχουν ακόμα όρεξη οι κοπέλες και είναι καθαρές..... :fuck2:

Επισκέπτης
φιλε ακορεστοσ παρακαλο να σχολιαζεισ αυτα που λεω...και οχι την ορ8ογραφια μου....εξαλου δεν νομιζο οτι εδω κανουμ εμα8ηματα ορ8γραφιασ ;)σωστα μαγγεσ :rockon:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
Για ποιο λογο? 2 - 3 κριτικες που διαβασα ειναι καλες.

Καθε απαντηση σωστα πορνο-τεκμηριωμένη ειναι αποδεκτη .
Πολυ μη μου απτου και διεκπεραιωτικη.Γραφω πως μπορει να σε ξενερωσει,γιατι ο καθενας μας εχει τον τροπο του και τα θελω του και δεν απολαμβανουμε τις ιδιες στιγμες απ τις εν λογω κοπελες.. Δε σε αποτρεπω,γιατι πραγματι η κυρια ειναι μουναρα και η θεα του κορμιου της στημενο στα 4,απεριγραπτη..Μεχρι εκει,ομως.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Η γνωστή Χριστίνα από Φυλής 69 είπε η τσατσά ότι έφυγε για την πατρίδα της και δεν ξέρει αν θα γυρίσει ξανά πίσω. Ελπίζω να μην έχει καμμία σχέση με τα τελευταία γεγονότα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom