Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (21 μέλη και 159 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ξεκίνημα στο Μεταξουργείο απο το Μενάνδρου 45 όπου εκεί έναντι 10 ευρώ δούλευαν 2 αθίγγανα εκτρώματα.Και οι 2 παχουλές,μεγαλοκοπέλες και ήταν τόσο βρωμικές και σιχαμερές που όλα τα τρωκτικά και οι κατσαρίδες του οικήματος το είχαν βάλει στα πόδια κυριολεκτικά.
Στο Κολωνού 11 όροφος κοπέλα αθίγγανη με μαύρα πυκνά κανονικού μεγεθούς μαλλιά,λεπτή,που πριν μία εβδομάδα δούλευε στο καινούριο ισόγειο την Μεγ Αλεξάνδρου20.
Με 10 ευρώ πρωκτικό.Το σαλόνι γεμάτο απο Πακιστανικές ακρίδες.Η κοπέλα παρουσιάστηκε στο σαλόνι περπατώντας σκυφτή.Σίγουρα θα την πονούσε το ξεκώλιασμα.
Στο ισόγειο βγήκε μελαμψή κοπέλα με σκούρα ξανθά μαλλιά και κωλάρα η ίδια με προηγούμενη φορά.Στο υπόγειο παρουσιάστηκε ψηλή,παχουλή αδιάφορη κοπέλα με καλά ελληνικά.
Στο Μεταξουργείο αρκετοί λαθρομετανάστες οι οποίοι ως φένεται έχουν πέσει και κάποιοι απο αυτούς στην πρέζα μαζί με τους δικούς μας.Η σκούπα μάλλον  έγινε σε επιλεγμένες περιοχές και όχι στα γκέτο τα οποία συνεχίζουν να έχουν ξένους.
Το Κολωνού 27 υπόγειο έκρυβε μία παχουλή,λευκή σαύρα.Το ισόγειο είχε την Άννα πρώην Χριστίνα,την ξανθιά Ρωσίδα απο Διδύμου 25&27 και Μον Προδρόμου.Η τσατσά είπε στους Πακιστανούς που καθόταν στους καναπέδες σαν Μαχαραγιάδες οτι την γλύφουν ελευθέρα στο μουνί της.Ο όροφος κλειστός.
Στο Κολωνού 32 και Λεωνίδου ισόγειο βγήκε καβλιάρα με καρέ μαύρα μαλλιά κανονικών κιλών και με κωλάρα.69 με 10 ευρώ.Στο υπόγειο η γυρολόγος Ντάνα κοπέλα λεπτή με πρόσωπο όπως σφίγγεται κάποιος να χέσει στα αφοδευτήρια.Έχω βαρεθεί να την βλεπώ!! Έχει βαρεθεί να με βλέπει!!
Στο Λεωνίδου 6 είχε ένα καινούριο καβλοπίπινο.Λεπτό,αδύνατο,με ξανθά μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους,έντονο πουτανιζέ βάψιμο.Κανονικό πρόγραμμα με 10 ευρώ.Το κανονικό πρόγραμμα αποτέλεσε ανάχωμα στο να μπω μέσα και έτσι αποχώρησα.Στον δρόμο κωλοτριβόμουν αρκετά αν έπρεπε να περάσω.Στην Καλλέργη κάποιοι ξένοι μεταξύ τους και νέγροι είχαν απλώσει τα σέα τους στο πεζοδρόμιο και τρυπιόταν μπροστά στα μάτια μου.
Στο Ακομινάτου 2 ισόγειο είχε την γνωστή Αλβανίδα με τα καστανοκόκκινα μαλλιά και το λευκό πλαδαρό σώμα που λίγο παλιότερα δούλευε σταθερά στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος! Απέναντι στο καινούριο ισόγειο της Δεληγιώργη βγήκε κοπέλα με μαυρά,κανονικού μεγέθους κατσαρά μαλλιά,λεπτή,λευκή,ορεσίβια.Η κοπέλα είχε κώλο με 10 και με ψιλοκάβλωσε για να πω την αλήθεια.
Κατά μήκος της Λεωνίδου στην γωνία με Ιάσωνος Ελληνες και αλλοδαποί τοξικομανείς είχαν στρώσει κουβέρτες και χαρτόκουτα και είχαν ξαπλώσει.Πέφτανε κάτι μπινελίκια που αφορούσαν τα δικά τους θέματα.Υπήρχαν και γυναίκες τοξικομανείς ξαπλωμένες μαζί τους.Σίγουρα θα γαμιούνται και στον δρόμο όλοι μαζί μπουλούκι σαν πέσει η νύχτα!
Στο Λεωνίδου 28 όροφός βγήκε κοπέλα κοντή,λευκή,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους άλουστη.Με 10 ευρώ κώλος! Χαιδεύοταν με έναν αλογομούρη μελαμψό Σύριο στο σαλόνι και εγώ αποχώρησα.
Στο Κωλοκυνθούς 38 όροφος η όρκα και η φίλη της! Το γνωστό σε όλους τους λάτρεις του λίπους δίδυμο που παίζει για κακή μας τύχη  εκεί.Στο ισόγειο η γνωστή μαύρη γαζέλα με κανονικό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 28 η Σάρα η καβλιάρα Βουλγάρα που είχα πηδήξει πρόσφατα με την Βερόνικα την γνωστή μας υπέρβαρη.Γυμνό τσιμπούκι με τελειωτικό στο στόμα είπε η πονηρή τσατσάρα.Της είπα οτι δεν θα περάσω γιατί χτυπάει πόρτες και εντελώς αδιάφορα μου είπε όπως καταλαβαίνεις.Την έγραψα λοιπόν στα αρχίδια μου και τράβηξα για άλλες παραλίες.Στο Περδίκα 3 το αριστερό είχε κοπέλα λεπτή,με κατάμαυρα μακριά μαλλιά μέχρι την μέση και μέτριο πρόσωπο.Η ίδια με την άλλη φορά.Στο δεξιό κλασσικά η Αννίτα που δούλευε παλιότερα σταθερά στο Κεραμικού 13 ισόγειο.
Πρεζόνι με σταμάτησε και μου είπε να τσοντάρω 1 ευρώ για να γαμήσει σε μπουρδέλο.Του απάντησα αρνητικά.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 20 ισόγειο είχε αθίγγανη κανονικών κιλών κοντή,με σκουρά ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Νοστιμούλα σχετικά.Απλό στα 10.Στο υπόγειο είχε κοπέλα παχουλή με full στα 10 και την έκανα.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο είχε την Κάρμεν ψηλή Ρουμάνα,με λευκό δέρμα,κανονικών κιλών,με μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι την πλάτη και τατού ένα σκορπιό στο μπράτσο.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι με 10. Την έψαχνα την συγκεκριμένη και μιας και συμπέσαν οι βάρδιες μας είπα να της ρίξω έναν πούτσο.Μέσα είναι καλή αλλά η ψυχρή της συμπεριφορά και η αγγαρεία που φένεται οτι εκτελεί μπορεί να ξενερώσουν μερικούς.Αν το προσπεράσεις αυτό περνάς καλά για 10 ευρώ.
Στο Μεγ Αλεξάνδου 17 η μιλφ Εύα απο Περγάμου 27,Διδύμου 16 και Αλκαμένους 113 τώρα και σε αυτό το μπουρδέλο με 10 ευρώ.
Στο Κολωνού 53 η μπουρδέλο κοτέτσι η υπέρβαρη αδιάφορη που παίζει σταθερά εκεί.
Στο Κολωνού 47 ισόγειο ήταν μία κοντή,με ξανθά μαλλιάμέχρι της πλάτες με πλαδαρό σώμα με λίγα κιλάκια.Έχει δουλέψει και στο Ιάσωνος 31.Αδιάφορη με 10 ευρώ.
Στο Καλλέργη 33 ήταν η Μιρέλλα απο Αχιλλέως 51 νέο με 20 που την είχα πηδήξει,Κολωνού 27 όροφος με 10 ευρώ και εδώ τώρα με 10 ευρώ απλό και 15 ευρώ κώλο και χύσιμο στο στόμα. Στο Κολωνού 27 οι πορνοπάκηδες την είχαν ξεκωλιάσει με 10.Πρόκειται για κοπέλα με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους,βυζάρες,μάτια σχιστά και μία έκφραση ηλιθιότητας.Για μιά φορά καλή είναι για την εμπειρία.
Τελικά αν και είχα εκσπερματώσει προσφάτως η περίεργεια σκότωσε την γάτα και αποφάσισα να πηδήξω και το καινούριο ξανθό και λευκό πιπινάκι στο Λεωνίδου 6.
Την λένε Ανδριάννα και είναι Ρουμανάκι απότι μου είπε. Την γάμησα χωρίς να με ενοχλήσει η υπηρεσία περίπου για 20 λέπτα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να τελειώσω μιας και είχα πυροβολήσει πριν.Βέβαια στύση είχα κανονικά αλλά σαφώς ο χρόνος δεν επαρκούσε.Για κανονικό πρόγραμμα έμεινα ικανοποιημένος.
Θα ακολουθήσουν κριτικές αν προλάβω σήμερα αν όχι μάλλον απο αύριο.Σήμερα στην κυριολεξία ξεπουτσιάστηκα παλικάρια.Καλό Πάσχα σε όλους!!

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
καλή ανασταση προφέσορα  :rockon:
ευχαριστούμε για τον χρονο που σπαταλάς!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στο Καλλέργη 33 ήταν η Μιρέλλα απο Αχιλλέως 51 νέο με 20 που την είχα πηδήξει,Κολωνού 27 όροφος με 10 ευρώ και εδώ τώρα με 10 ευρώ απλό και 15 ευρώ κώλο και χύσιμο στο στόμα. Στο Κολωνού 27 οι πορνοπάκηδες την είχαν ξεκωλιάσει με 10.Πρόκειται για κοπέλα με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους,βυζάρες,μάτια σχιστά και μία έκφραση ηλιθιότητας.
αυτη πρεπει να εχει προβλημα στον εγκεφαλο τυπε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...συνάντησα την Στέλλα το μιλφ με την ξανθιά περούκα γνωστή απο το Αλκιβιάδου 16Γ και Διδύμου 16.Χρησιμοποιεί καπότες με χρώματα και όταν την είχα πάρει μου φόρεσε μία πράσινη καπότα και με είχε ξενερώσει....

Είσθε Ολυμπιακός;

Επισκέπτης
ακριβως!!!

παιδια ζουμε σε εναν παραδεισο για την πορνεια!!!
εχουμε ιεροδουλες για ολα τα βαλαντια (10-20 σε μπουρδελο και 10-200 γενικα)
εχουμε εξτρα που παλια για να τα κανεις επρεπε να πληρωσεις ΛΕΦΤΑ και παλι δυσκολα ευρισκες καλα μουνια να τα κανουν...
και επεισης εχουμε ποικιλια σε κοπελες απο ηλικια εμφανηση, εξτρα κτλ

για εμενα η κατασταση δεν πρεπει να αλλαξει. ειδικα η φυλης ειναι μια χαρα με 20€ ευρω γαμαμε ωραια μουνια με καλα προγραμματα και η περιοχη δεν εχει ουτε πακια ουτε εγκληματικοτητα οπως το μεταξι.. οποιος θελει να γαμαει με 10-15 ευρω ας παει μεταξι, οπως κανω και εγω οταν εχω πχ 30 ευρω και θελω να γαμησω 2 φορες αλλα και γενικα μου αρεσει να βολταρω στο μεταξι γιατι εχει και καλα μουνια...

σκεφτειτε κιολας τα σπιτια στο μεταξι που ειχαν το γαμησι 20€ και το πηγαν 10-15 οπως η κολοκυνθους αχιλεως απο εκει που εβρισκες λαουρα, τζωρτζινα, φλωρα, μυκη(αυτη που δουλευει φυλης) νικη και πολλες αλλες τωρα βλεπεις μονο σκιαχτρα... οποτε κατω τα χερια απο την πρεσβια της κοσταντζα στην αθηνα..

[size=10pt]20αρικο RULEZZZ!!![/size]

Mπορεί και να έχεις δίκιο... Όμως να ξέρεις ότι στο Μετάξι είναι πια ελάχιστα τα 15-άρια, έχει κατέβει σχεδόν όλο στα 10 ευρώ.

Πάντως υπάρχει μεγάλη αναδουλειά όχι μόνο στη Φυλής αλλά και στο Μετάξι, έχει μειωθεί ο κόσμος κι εκεί. Απόψε γνωστός μου τσάτσος στο Μετάξι μου έλεγε ότι δουλεύει 3 βάρδιες για να βγάλει 30 ευρώ.

Με αυτά τα δεδομένα το βλέπω μάλλον απίθανο να κρατηθεί η Φυλής στα 20 ευρώ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ακριβως!!!

εχουμε εξτρα που παλια για να τα κανεις επρεπε να πληρωσεις ΛΕΦΤΑ και παλι δυσκολα ευρισκες καλα μουνια να τα κανουν...

για εμενα η κατασταση δεν πρεπει να αλλαξει. ειδικα η φυλης ειναι μια χαρα με 20€ ευρω γαμαμε ωραια μουνια με καλα προγραμματα και η περιοχη δεν εχει ουτε πακια ουτε εγκληματικοτητα οπως το μεταξι.. οποιος θελει να γαμαει με 10-15 ευρω ας παει μεταξι, οπως κανω και εγω οταν εχω πχ 30 ευρω και θελω να γαμησω 2 φορες αλλα και γενικα μου αρεσει να βολταρω στο μεταξι γιατι εχει και καλα μουνια...

σκεφτειτε κιολας τα σπιτια στο μεταξι που ειχαν το γαμησι 20€ και το πηγαν 10-15 οπως η κολοκυνθους αχιλεως απο εκει που εβρισκες λαουρα, τζωρτζινα, φλωρα, μυκη(αυτη που δουλευει φυλης) νικη και πολλες αλλες τωρα βλεπεις μονο σκιαχτρα... οποτε κατω τα χερια απο την πρεσβια της κοσταντζα στην αθηνα..

Τελικα εδώ ήτο παράδεισος τύπε  :grin:
και κάποιοι σκοτώνονται και βριζουν τις ελλεηνιδες  :grin:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ακριβως!!!

Πολυ σωστος τα πες ολα

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
@Φανουρη Τζουρα εισαι ωραιος ρε φιλε !!!!!
Πολυ καλη δουλεια + με φωτογραφιες που συνθετουν μια περιγραφικοτατη απεικονιση της πιατσας.
...
Φίλε Boldy σ' ευχαριστώ.
Στις δουλειές μου πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.
Αφού σου άρεσε η συγκεκριμένη προσπάθεια, εγώ είμαι ικανοποιημένος.

:thumbsup:
Η εισαγωγική παράγραφος όλα τα λεφτά Φανούρη.
Φίλτατε aoratos2010 να 'σε καλά.
Με την ευκαιρία να σ' ευχαριστήσω και για το προηγούμενο σχόλιό σου που με αφορούσε...

Φανούρη Τζούρα γράφεις πολύ ωραία. Θα μπορούσες να τα εκδόσεις σαν βιβλίο όλα αυτά. Μπράβο.
και να σου γράψω, ότι σ' ένα παρόμοιο σχόλιο που είχε γίνει νομίζω στον ΠΥΡΑΥΛΟΣ  (έψαξα να βρω το link αλλά εις μάτην), είχε απαντήσει ότι δεν ήταν σίγουρος για την επιτυχία του εγχειρήματος μιας και το πλατύ κοινό μάλλον δε θα ενδιαφερόταν για παρόμοιες εμπειρίες.
Συνηγορώ υπερ αυτής της άποψης.
Αν και ποτέ δεν ξέρεις...

Είσθε στο σωστό δρόμο κύριε Τζούρα...
Αγαπητέ κύριε σας ευχαριστώ ( πραγματικά...).
Χαίρομαι που επιτέλους σας χαρίζω και εγώ τη σκέψη μου...

''...
Γιατί δεν μας χαρίζετε κι εσείς τη σκέψη σας;''  
Σχόλιο από την κριτική του ΠΥΡΑΥΛΟΣ ''Πορνογράφημα'' 29-01-2012

Ευγε κυριε Τζουρα,για το ρομαντικο πορνοοδοιπορικο.[..ωραιο παντρεμα Π.Δελτα με Μπουκοφσκι].
Οντως....
Τα ''μυστικά της Φωκαίας (του Βάλτου)'' γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό μέσα απ' τις ''Σημειώσεις ενός Πορνόγερου''

Οταν ο σεβασμός προέρχεται απ' τα 8 αστέρια, τα 7 απλά ευχαριστούν και μετά σιωπούν...

@Φανούρης Τζούρας
Μέτρησες φίλε..............!!! :rockon:
Επιδοκιμαστικό σχόλιο από ένα παλιό και έμπειρο μέλος όπως εσύ με τιμά.
Σ' ευχαριστώ...

Χρόνια πολλά σε όλους!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
[size=11pt]Τα πάθη μου[/size]

scaled.php

Ψιλόβροχο και Επιτάφιος Θρήνος σήμερα το πρωί.
Μία βουβή, συννεφιασμένη Μεγάλη Παρασκευή στην Αθήνα, με τους λίγους που έμειναν να κάνουν Ανάσταση ανάμεσα στο τσιμέντο και τη μελαγχολία μιας άδειας πόλης.

Δεν το επισκεύτηκα. Απαράδεκτος!
Αλλά επειδή είναι η πρώτη μου μπουρδελότσαρκα ζητώ την επιείκειά σας...
Φεύγω! Ελπίζω να προλάβω την περιφορά του επιταφίου...

Αι γενεαί πάσαι, ύμνον τη Ταφή Σου, προσφέρουσι Χριστέ μου...
τι να λέμε τώρα respect....

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ευτυχώς που υπάρχουν και 5-10 άνθρωποι στο site που μπορούν να γράφουν μερικές προτάσεις χωρίς να σου βγαίνουν τα μάτια από τα τραγικά λάθη και χωρίς να πονοκεφαλιάζεις για να βγάλεις το νόημα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Έλληνες, που πήγαν σε ελληνικά σχολεία, γράφουν τόσο τραγικά. Μπράβο ρε Φανούρη...

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
τι να λέμε τώρα respect....
Ειλικρινά πολύ χαίρομαι!
Επειδή σ' εκτιμώ πολύ και σε παραδέχομαι, δεν το κρύβω ότι θα πικραινόμουν εάν δεν είχα και δικό σου σχόλιο...

...
Μπράβο ρε Φανούρη...
Φίλε KD έχεις δίκιο, αλλά ας μην εμμένουμε στα τυπικά.
Σημασία έχει η ουσία αυτών που γράφει κάποιος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
θα σε κέρναγα κανα γλυκό  :grin: :grin: :grin: :grin:
άργησα αλλά σχολίασα......
όσοι ενημερώνουν(αυτός είναι ο σκοπός του θέματος)είναι χρήσιμοι....
οι περισσότεροι γράφουν περί ανέμων και υδάτων 

Επισκέπτης
Ευτυχώς που υπάρχουν και 5-10 άνθρωποι στο site που μπορούν να γράφουν μερικές προτάσεις χωρίς να σου βγαίνουν τα μάτια από τα τραγικά λάθη και χωρίς να πονοκεφαλιάζεις για να βγάλεις το νόημα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Έλληνες, που πήγαν σε ελληνικά σχολεία, γράφουν τόσο τραγικά. Μπράβο ρε Φανούρη...

φιλε δεν ηξερα οτι για να γραψεις 5 πραματα για μπουρδελα πρεπει να γινεις ακαδημαϊκός ή λόγιος... σορυ ετσι?!

μου θυμιζεις τις τσατσαδες που αν καπνιζεις μεσα στο σαλονι ή αμα μιλας με τον διπλανο σου, φωναζουν "τι το περασατε εδωμεσα?" με την προφανη απαντηση "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Φίλε δεν με κατάλαβες...Αυτό ακριβώς λέω.Δεν χρειάζεται να 'χεις βγάλει Πανεπιστήμια για να μπορεί να γράψεις λίγες σειρές σωστά! Μερικοί το κάνουν γιατί το θεωρούν αστείο να γράφουν ανορθόγραφα και χωρίς νόημα, άλλοι πάλι δεν ξέρω γιατί. Είπα απλά ότι είναι ωραίο να είναι ευανάγνωστα τα κείμενα. Δηλαδή επειδή είμαστε στο site bourdela πρέπει να είναι μπάχαλο? Οκ, σεβαστή πάντως η άποψή σου.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Mπορεί και να έχεις δίκιο... Όμως να ξέρεις ότι στο Μετάξι είναι πια ελάχιστα τα 15-άρια, έχει κατέβει σχεδόν όλο στα 10 ευρώ.

Πάντως υπάρχει μεγάλη αναδουλειά όχι μόνο στη Φυλής αλλά και στο Μετάξι, έχει μειωθεί ο κόσμος κι εκεί. Απόψε γνωστός μου τσάτσος στο Μετάξι μου έλεγε ότι δουλεύει 3 βάρδιες για να βγάλει 30 ευρώ.

Με αυτά τα δεδομένα το βλέπω μάλλον απίθανο να κρατηθεί η Φυλής στα 20 ευρώ.

Η κατάσταση στο Μετάξι πραγματικά δεν παλεύεται. Μπορεί να είναι σημαντικά πιο φθηνά αφού με το 20άρικο που δίνεις στην Φυλής στο Μετάξι γαμάς 2 φορές αλλά αυτό το πράγμα με τους πάκιδες είναι τραγικό. Είναι παντού σαν τις κατσαρίδες. Σε όποιο μπουρδέλο και να πας θα πετύχεις 2-3 στην καλύτερη, Έλληνες πλέον ελάχιστοι...

Γι᾽αυτό η Φυλής θα παραμείνει στο 20άρικο, απευθύνεται σε διαφορετικό target group αν θές...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom