Όχι, είναι θέμα τιμής. Στα 10 ευρώ μπορείς να έχεις πελάτες και με απλό πρόγραμμα. Στα 20 ευρώ δύσκολα, άρα βάζεις μέσα ακάποτα και ιστορίες. Όσες είναι στα 20 με απλό έχουν τους μισούς πελάτες από τις άλλες που κάνουν φουλ. :-
Όχι, είναι θέμα τιμής. Στα 10 ευρώ μπορείς να έχεις πελάτες και με απλό πρόγραμμα. Στα 20 ευρώ δύσκολα, άρα βάζεις μέσα ακάποτα και ιστορίες. Όσες είναι στα 20 με απλό έχουν τους μισούς πελάτες από τις άλλες που κάνουν φουλ. :-
Μα πάω που και που στη Φυλης για αλλαγή και πραγματικά το μετανιώνω που δίνω τα διπλά λεφτά. Δεν υπάρχει διαφορά. Μόνο ότι ο μέσος όρος αυτών που τις γαμάνε έχει λίγο πιο άσπρο δέρμα.
τι σχέση έχει αυτό ρε φιλαράκι.....
μιλάς εσύ που δεν έχεις ανεβάσει ούτε μια κριτική....
μου φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα απο την πιάτσα...ή μάλλον για το μετάξι γιατί μεχρι έκει σε πέρνει να πας , για να απαντάς πολύ σπάνια....
θές να πάμε αύριο να σου δείξω πόσο σπάνιο είναι???
καλά εσύ τέτοια πές του να πέρνουν τα μυαλά του περισσότερο αέρα....
μέχρι πριν 2-3 χρόνια έβρισκες πολλές καλές περιπτώσεις στο μετάξι...
τώρα τα πράγματα είναι τραγικά και αν βρεις 3-4 είναι θαύμα...
καλά εσύ τέτοια πές του να πέρνουν τα μυαλά του περισσότερο αέρα....
μέχρι πριν 2-3 χρόνια έβρισκες πολλές καλές περιπτώσεις στο μετάξι...
τώρα τα πράγματα είναι τραγικά και αν βρεις 3-4 είναι θαύμα...
τι σχέση έχει αυτό ρε φιλαράκι.....
μιλάς εσύ που δεν έχεις ανεβάσει ούτε μια κριτική....
μου φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα απο την πιάτσα...ή μάλλον για το μετάξι γιατί μεχρι έκει σε πέρνει να πας , για να απαντάς πολύ σπάνια....
θές να πάμε αύριο να σου δείξω πόσο σπάνιο είναι???
Εγώ βασικά ποτέ δε ζητάω ακάποτο αλλά από μόνες τους οι κοπέλες ποτέ δεν σου το προτείνουν. Στο Μετάξι ελάχιστοι από όσους πάνε πιστεύω ότι θα ζητήσουν να δώσουν παραπάνω λεφτά για ακάποτο!